Gyerek vagyok

Venni fogok aszfaltkrétát. Annyira tetszik a poháron lévő mosolygós virág, hogy feltétlenül le kell nekem is rajzolni a járdánkra. A poháron egy kislányka locsolja őket, akik mososollyal reagálnak rá. smiley Macskáinkat is szeretném körberajzolni, amikor majd a járdán fognak feküdni. És lehet, hogy majd arányokat is fogok túlozni, torzítani, hogy humorosnak hasson. smiley 

Szerző:

Belépett: 6 év

Windstorm

Blog kommentek: 6704Blog bejegyzések: 9Regisztráció: 2014. 01. 20.

14 gondolat erről: “Gyerek vagyok”

  1. Milyen jó pancsolni! smiley Tegnap pl., amikor anyukám aludt, fogtam a locsolókannát, és esőt csináltam a járdára. A járdalapokat épphogy bevizeztem. A kis barackfát is ilyen módon locsoltam, ma is. És már kezd újra hajtani. A kicsi lucfenyőnek meg miután befejezte éves hajtásnövekedését, újra megpattantak rügyei. 

  2. Egy minimum 1 km2-es, 30 m magas csarnok, melyben többszintes, színes, egymásba illeszthető elemekből készült labirintus, és járatrendszer van a csarnok egész területén, egészen a mennyezetig. Izgalmas lehet egy ilyen helyen gyereknek lenni… Az eltévedés izgalma… Fogócska-bújócska gyerekekkel, felnőttekkel egyaránt.

  3. Nem törődtek vele. Szemben házsor nincs. Csak egy közvetlen szomszédunk van. A többiek kertszomszédok. Az udvarra ők sem igen látnak be. Bár engem már az sem zavarna. Azért csak ritkán rajzolok.

    Ha te is rajzolsz, akkor én is fogok majd a napokban…A kedvencem a mosolygós virág.

    Jó rajzolást kívánok! 🙂

Írj megjegyzést