Gátlásokba zárva

Április 10-én este 8-kor az Eötvös u.10-ben Pszichoszínház e témában. Jordán Adél és Fesztbaum Béla improvizál a pszichológus ötleteire. lehet, hogy megint magára ismer sok-sok néző. Mi nem bántjuka nézőt, de  beszélgetünk azzal, aki hozzászól. csak lazán.

Szerző:

Belépett: 10 év

BÁCSKAI JULI

Blog kommentek: 31Blog bejegyzések: 10Regisztráció: 2011. 02. 01.

7 gondolat erről: “Gátlásokba zárva”

 1. Kedves Mindenki! a Pszichoszínház hangulat-és Kapcsolatjavító Vándorszínház, oda megyünk játszani, ahová hívnak. 4 szereplő van egy előadásban. mindenféle érdekességek, témák, színészek nevei láthatók a pszichoszinhaz.hu oldalon. Szeretettel várunk mindenkit, szórakozás és aki akarja, annak tanulság is. A nézőket nem inzultáljauk, de beszélgetünk, ha kedvük van hozzászólni a történethez.

 2. Tisztelt Hölgyem!

  Tud-e arról, hogy engem már három éve lehallgatnak a saját lakásomban a magánéletem tönkretették, a leveleim elolvassák, hogy a személyiségi jogaim llábbal tapossák.

  Ha nem tud róla, miért nem tud róla, amikor maga ide tartozik, és oszlopos tagja ennek a mocsadéknak amit közösségnek neveznek. Vagy magának ez tetszik, elfér szépen egymás mellett a művészet és az ember megalázása.

  Maga a nevét adja ehhez, mint itt a tanácsokat osztogató doktrornő, gondoltam megkérdezem, hogy mi a véleménye erről, hogy itt elyenek zajlanak.

   

  Mert a psyche.hu oldalon nem válaszolnak nekem, amit azért nem értek, mert ha én beteg lennék akkor nem adnak segítséget? Ugyanis már három éve hiába kérdezek bárkit semmi felelehtet nem kapok. Gondoltam maguk egy brancs talán maga tud valamit.

  Mert én ott tatrok, mivel azt látom hogy itt engem meg akarnak ölni, hogy segítséget fogok kérni minden helyen ahol csak tudok. Mert magukat az sem zavarja hogy én már három hónapja munka nélkül vagyok, és amikor elvesztettem a munkám arra hazsnálták fel a helyzetet hogy kigúnyoljanak és megalázzanak, hátha megölöm magam és akkor nincs probléma. és én most itt ülök a lakásban egyedül egy lehallgatótiszttel sé várok hogy vagy meölöm magam vagy talán emberszámba vesznek és megmagyarázzák milért is történt velme ez. És ha hozzáveszem azt amit velem már három éve műlvelenk bőven kimeríti az ember elpusztításának kategóriáját, aminek már van hatása. És egyere inkább azt gondolom, hogy a megoldást abban látják hogy a halálba kergessenekl, ésl ha majd aki itt hallgatózik halja ahogy a nyakcsigolyám roppan akkor fogja befejezni-

  Szóval találn beszélhete maga mint a művészetek kedvelőlje a barátaival hogy be kéne már ezt fejeni mielőtt meghalok.

Írj megjegyzést