Gang

Ó, ovuláció, hogy csesznéd meg magadat, de dulván…

Olyan békésen ellavírozok a szürke aszexualitásban a hónap nagyrészében, erre megint beüt a hormon, és mindenről csak egy valami jut eszembe. Egyvalami, de igen változatos formában és társaságban. Egyesek már-már arcpirítónak gondolnók. 

Nem tudom, meddig normálisba még beleférő, apróbb deviancia, és honnantól aberráció az orgia gondolata. Vajon ha egyenlő a nemek aránya, és csak hetero módon történik, az még társadalmilag elfogadott lehet, de ha már mindenki mindenkivel mindenhogy, az már deprimáló és vétkes? Másnak is eszébe jut vajon ilyen? 

Nettó szívás, hogy összenövések miatt roppant fájdalmas egy sima aktus is. 

Eszembe jutott még az is, hogy talán visszabillenne az életem egy kicsit a kezelhetően instabil állapotába, ha újrakezdeném a régi munkámat. Persze nem fogom, és holnaputánra ez a gondolat is elmúlik, hogy egy hónap múlva megint zaklasson. 

 

Szerző:

Belépett: 3 év

Outcalled

Blog kommentek: 468Blog bejegyzések: 10Regisztráció: 04-01-2019

6 gondolat erről: “Gang”

 1. Nekem nem jutnak eszembe ilyenek, de ha eszembe jutna, próbálnék nem foglalkozni vele, hogy a társadalom mit gondol.Ha neked valami, és a másiknak örömet okoz, akkor miért ne csinálnám? Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be.Ha esetleg neked valami tetszik, és a környezeted és a társadalom elitéli, akkor arról nem kell tudniuk. 🙂 

 2. A társadalmi megítélés csak a kórkép szempontjából foglalkoztat, hogy ez része a betegségnek, vagy anélkül is ilyen lennék. És hát a párkapcsolatomra nincs azért felhőtlenül pozitív hatása. 

  Alapvetően azért nem egy kívánatos állapot. Ilyenkor 1-5 napon át csak pörög a film az agyamban – mint máskor az öngyilkos jelenetek -, és nagyon nehéz otthagyni a vetítést. Ez azért a napi feladatok ellátásában okoz némi fennakadást. 

 3. Az aberráció csupán egy társadalmilag kialakult fogalom, és olyan viselkedésformát definiál, ami az adott környezetben felnőtt emberek számára nehezen vagy semennyire sem elfogadható. Olyan, mint a tabu.

  Szard le, és csináld azt ami neked jól esik, és másnak sem okozol vele bajt.

 4. 🙂

  Engem videón érdekel a swingerkedés, de csak a hetero mode. Élőben zavarna szerintem, hogy ha coitus van egy nővel, és egy másik tetszik éppen, akkor késztetés éreznék odamenni és kizavarni az éppen benne lévő hímet, hogy magammal helyettesítsem.

  Nálam érzelmi hiány rohamok szoktak lenni, nem szexuális, főleg este és reggel, napközben szerencsére nem jelentkezik, esetleg nagyon enyhén.

 5. Na ez az, hogy ilyenkor az érzelmeim befőttes üvegben vannak a polcon, és álló nap megy a műsor a fejemben. Nehéz belőle kilépni, és ha valaki hozzámszól, mikor belemélyedek (pl. takarítok és kussolok), akkor nagyon ideges leszek. 

Írj megjegyzést