Full depi

Nem tudom mi tortent, de augusztusra kinyirtam magamat, minden kicsuszotz a kezeim kozul, es ez azota tudott is lejjebb lerulni.Ma tok uresseget erzek, semmi erom, csak fekudtem a sotet szobaban.Tegnap teljesen beszorongtam, elmentem a baratomhou, anelkul, hogy beszeltunk rola es beszelni akartam a kettonk helyzeterol.O nem akart beszelni, kerte maskor en meg csak eroltettem.Egyszer en mondtam, hogy zarjuk le s kapcsolatunkat, aztan o, vegul annyit irt, hogy jelentek meg valamit neki es ne nullazzuk ezt most le.Szinte semmit nem aludtam, napkozben csak fekudtem, mint a halott.napok ota azt erzem nem vagyok jo semmire, senkinek nem tudok jot tenni, jobb lenne nem elni.voltam orvosnal, kaptam stimulotont  melle frontint, most tok kaba vagyok ezektol.nem tudom igy ellatni a gyerekeimet es tok szorongok a kapcsolatom miatt is.hat nagy gaz az egesz..

 

 

Szerző:

Belépett: 5 év

Elcseszettt

Blog kommentek: 18Blog bejegyzések: 1Regisztráció: 15-09-2019

7 gondolat erről: “Full depi”

  1. Idézet tőle: Elcseszettt

    17, 16, 7 a baratom nem az apjuk, es nem szedtem meg gyogyszert sosem, ma egesz nap szedulok…pedig probalom osszekaparni magamat….

    Még nem voltál soha depressziós?

    A gyógyszer kezdeti mellékhatása viszonylag hamar elmúlik, próbálj meg kitartani!

    A nagyok már nem kicsik, ők is tudnak neked segíteni, nem? 

  2. Nem voltam meg depresszios, a doktorno azt mondta, total kimerult a szervezetem, egyedul a 3 gyerekkel, semmi segitseg, egy stresszes munka, keves szabadsag, nem is erti, hogyan tudtam eddig csinalni. 48 kgra fogytam, alig alszom, ez a legnagyobb baj, labilissa valtam.nehezen alszom el nagyon.

Írj megjegyzést