Függőségek

Lágy bölcsőt vontok körém, míg én eszméimmel enyelgek. Rákapcsolódtok elmém minden részére s csak későn veszem észre, hogy már nincs szabadulás. Se veled, se nélküled kapcsolat ez. Émelygek a gondolattól mit meg nem engedek nektek még egy adag törődésért, de a sok nyugtalan éjszaka és nappal nyüszítő s üvöltő hangját csak ez csillapítja. Így hát, csak nincs menekvés és már annak reményét is elvetettem, hogy valaha lesz. Így élem én tovább nyomorú életem, szeretve s utálva titeket, magamat, mindenkit.

Szerző:

Belépett: 8 év

Darksoul

Blog kommentek: 60Blog bejegyzések: 4Regisztráció: 2016. 01. 03.

4 gondolat erről: “Függőségek”

 1. házikuszmacskusz

  Ezt a hozzászólást kezdhetném így: „Olvastam költőtárs, olvastam művedet , s nagy az én szívemnek ő gyönyörűsége. Ha hozzádér lelkem s megtalál égetni, nem tehetek róla, te gyújtottad úgy fel!”

  És még az állapotról amiről írsz az jut eszembe, hogy egy ember ölel egy fát és azt ordítja közben:” Engedj el!!!!!”

  Mindenki egyedül él a testében, egyedül kell az elme funkcióit : -gondolat,-érzés, -akarat-ot kordában tartania. A magány mindenki állandó társa. Társas kapcsolatban is jelen lehet, de nem akarok több közhelyet leírni ide,  a te magasztos személyed biztos hányna tőle. És ezt nem rosszból mondom, hanem magamból kiindulva. Én is, mint sok problémás szeméylyiség úgy felfújja az egóját, hogy 10 méterrel a föld felet lebeg.

  Az igények másokkal szemben megvannak. Mondandóm dióhéjban,( -aztán nyugodtan ignorálhatsz, ha akarsz-):

  Csak magunkkal szemben lehet olyan elvárásunk, hogy pl. változzunk meg olyanná amilyenekké lenni szeretnénk.

   

  Ehhez rendelkezésünkre áll rengeteg személyiség építő folyamat, tréning létezik rengeteg építő könyv. egy pl. Andrew Matthews: Hallgass a szívedre! ( Mellesleg ez egy szép színes könyv ilusztrációkkal és nemzetközi betseller)

  Mégegyszer bocs, ha az írói vénáddal a bókokat szeretted volna. 

  Igen, nem vitás jól írsz, de amit írsz, a probléma, azon önerőből tudsz változtatni! Gyógyszerrel, vagy anélkül, de meg lehet csinálni.

   

 2. Sajnálom, de egyszerűen még nem igazán megy beszélnem az írkálmányaimról. Valójában ti láttátok ezt először. Majd megpróbálok valami magyarázatot írni később. Csak annyi, hogy már nyolcadjára próbáltam valamit írni róla, de nem jött össze semmi értelmes.

 3. házikuszmacskusz

  nem baj, írhatsz bármit az érzéseidrtől, sem irodalmi szempontból, sem pedig semmilyen más szempontból nem kell itt senkinek megfeleljél, itt csak sorstársak vannak. Próbáljuk segíteni egymást vagy kritikával, vagy pátyolgatással, vagy a nagy semmivel.

Írj megjegyzést