Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Savannah üzenője

Kedves pipacs!

Köszönöm a választ,megcsináltam és nagyon finom lett,a majonézt is házilag csináltam.

Most sütöm a fánkokat,hát kíváncsi leszek,nagyon szépen megkelt,sajnos kétszer kellett csinálnom,mert az instant élesztőt nem futattam meg,azt írta liszthez is lehet keverni és nem kelt meg,most meg kijött az edényből:)

Nem egyszerű lesz kisütni.

A netmozi nagyon jó,ezer éve ott nézek filmeket. Én már láttam azt a filmet,amit ajánlani akarsz,nagyon jó és most van fent egy hasonló az is ígéretes.

Sajnos nem fővárosi vagyok ,de szívesen mennék veletek.:))))))160 km-re vagyok JNSZ megye.

🙂

a netmozit pont a napokban akartam belinkelni nektek, a Veronika meg akar halni c. filmet ajánlva, de elfelejtettem...köszi, h "emlékeztettél " rá, burn:)

te is olyan kis lelkes vagy, ha fővárosi vagy, nem jössz futni velünk?:)

gyönyörű képek, burn...nem is ismertem őket!

Idézet tőle: burn

Csinált már valaki házi tartármártást?Egy rakat recept van a neten és nem nehéz,csak kíváncsi lennék melyik a finomabb,tojássárgája,fokhagyma,mustár,bors,só,tejföl,citromlé,méz? Ha nagy dobozos tejfölből csinálom akkor két tojás ,két gerezd fokhagyma mehet bele nyugidtan ugye?

Köszi,ha válaszol valaki

 

én mindig hasonlóan csinálom, de fokhagyma nélkül, és még olivaolajat rakok bele, illetve a tojásnak csak a sárgáját.ezektől olyan jó kis selymes lesz:)

1 nagy dob tejfölhöz én igen, 2 tojássárgát raknék.

Csinált már valaki házi tartármártást?Egy rakat recept van a neten és nem nehéz,csak kíváncsi lennék melyik a finomabb,tojássárgája,fokhagyma,mustár,bors,só,tejföl,citromlé,méz? Ha nagy dobozos tejfölből csinálom akkor két tojás ,két gerezd fokhagyma mehet bele nyugidtan ugye?

Köszi,ha válaszol valaki

http://www.netmozi.com/index.php?showtopic=69204

Windflowers 1903 John William Waterhouse

 

Marianna in the South 1897

John William Waterhouse

már csak az a kérdés, ha ilyen sokan nem szeretik a karácsonyt, akkor mégis hogyan tartódik fenn.

persze, te Savannah, szereted. jó. számomra ez elfogadható.

csak azon gondolkodtam, vajon mitől jó ez azoknak, akik agyon rohangálják magukat, agyon dolgozzák magukat...

azoknak oké, akikre nem ez vár.

nálunk a gyerekek is azt mondták... jövőre valahogy nem így kellene. ne csináljunk semmit.

lusták? vagy csak épp a lényeg veszik el?

én belefáradtam egyedül felelős lenni a családomért.

Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szeretnék nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek.Nekem azért lesz boldog,mert magam mellett tudhatom azokat,akik nekem a minden.Remélem mindenki találni fog valamit,amibe egy kicsit is kapaszkodhat,ami kicsit is számíthat.Jó alkallom arra ,hogy olyan dolgokat csináljunk,amit eddig nem mertünk meglépni és eszetekbe ne jusson arra gondolni.Jó lenne,ha minden nap a szeretetről szólna és nem csak ez a pár nap.Így kellene élnünk.

én is gratu.....csak most olvastam....

Hát rendesen meghatódtam,hogy ennyi gratuláció várt itt,pedig csak azért írtam,hogy miért voltam távol:)

Nagyon köszönöm nektek!

... ha tali,jöhet a Harwar;D ahogy sasolom! WOW! $vájc kicsukva,azt úgy "átrendezte" a 001-e$ n/Agy politika! Brrr! %~}}<

GRATULÁLOK!

GRATULÁLOK!

Szia, gratulálok, tényleg!

GRATULA!!!!!!!!!!!! cool

Kemény napokon vagyok túl,lelkileg is párszor kikészültem:(

ez van

Szia vackor meg mindenki:)

KÉSZ lett a diplomamunkám,holnapra be is kötik és leadom:))))))))))

Nagyon eltűntem tudom...nem mintha hiányoznék:),de akkor is

SORRY :((((((

Sokat gondoltam itt mindenkire.

Kedves Helpless!

Látom elég szomorú vagy 🙁

megkérdezhetem van-e családod vagy miért érzed ezt a kilátástalanságot??Azért kérdezem,mert bennem akkor van ilyen úr és félelem,sírás,mikor a jövőtől félek és semmi biztonságot nem.Ha a környezetünk nem stabil,akkor az ember sem.

Hahó,


egy emilke vár téged ........

Hé, fel a lógó nózikkal!


a lógó nózi az én privilégiumom!


Azta teremburáját!

Ma egy pocsék nappal zárok,nem érzem,hogy haladnék,hogy jó lenne.Éhes is vagyok,de már tíz óra.

Időrabló írtam a fény-depresszió cikkhez,olvasd el,ha gondolod!

Semmi gond,mi is így kezdtük,sőt még most sem teljes!:)Belerázódunk!

Én is. De lövésem nincsen róla, hogyan zajlanak itt az események.


De azért : előre a hátra!

Most meg ahogy elküldtem mindent:))))))

Üdv Vackor örülök nagyon,hogy itt vagy te is!

Na valami gubanc van,mert ezt látom többszörösen 

Warning: preg_replace_callback() [<a href='function.preg-replace-callback'>function.preg-replace-callback</a>]: Unknown modifier 'p' in customfilter_filter() (line 68 of /var/www/bura.hu/www/sites/all/modules/customfilter/customfilter.module).

Viszont a hozzászólásokat nem:((((

A munka borzasztó. Ezzel már telesírtam a fórumot. Váltanom kéne de ez sem egyszerű. A gyomorideg nálam is megvan

Szia névtelen:)

Én is nagyon remélem,tudod új nap új remények,hátha valamit sikerül összehoznom mára a dogámban is.Elegem van már a gyomoridegből.Remélem jól telik a munkád,írtad,hogy újra mentél dolgozni...:)

Szia Savannah, remélem ma jobb napod lesz!

Mi történt? Úgy látszik, front van...:-(

Mi történt? Úgy látszik, front van...:-(

Mi történt? Ha nem vagyok indiszkrét....

Este leszek....

Elegem van,hogy mindig én szívok más hülyesége miatt!Engem könnyű büntetni!Utáljon csak nyugodtan bárki,már nem érdekel!

A legjobb dolog a világon,mikor az embert anélkül elítélik,hogy az ő verzióját meghallgatnák,pont én aki annyi mindent tettem .

fuck!!!!!!!!!!!

Ezt anyukámtól kaptam valamelyik nap és rájöttem mennyire igaz a mostani életemre és mennyire félek sok mindentől,aminek nem tudom a végét és mennyire jó lenne már mindezekre visszatekintve nézni,úgy,hogy sikerült és lezárult életem ezen szakasza.

Nem hagyhatom őket cserben.

Na meg nem haladok valami jól a diplomamunkámmal,most az irodalmi áttekintésnél járok és nem könnyű,20 oldalnyi szöveg lett,amit eddig lefordítottam ,plusz tele van egy spirál füzet,meg ezer letöltött anyag,lehet az a baj,hogy túlzásba vottem:(ebből már írtó nehéz egységessé gyúrni a dolgokat.

Jó reggelt mindenkinek!:)

Örülök,hogy benéztetek,igaz én már leléptem,jobban mondva nem bírtam ki,hogy később még ne nézzek be,de nem néztem az üzenőm:(

Memphisgirl,hidd el tudom mit érzel,kiskoromban,mikor még papám élt, a szürke kancája ellett egy gyönyörű fekete kiscsikót,olyan kapcsolat volt köztünk,hogy a porban üldögéltem mellette,mikor feküdt és csatolgattam a kócos kis sörényét,szegény:) utólag belegondolva mit élhetett át,de nagyon szerettem,sokkolt mikor jöttek érte,mert eladta,pedig nagyon szerettem volna magamnak,de nem lehetett,ez sajnos a pénzről szólt és nem a hobbyról,csak ezt akkor egy tíz éves kislány nem érti meg.Érdekes módon érezte ő is,hogy elviszik,mert rúgott,harapott.A mai napig előttem van,ahogy állok kint az utcán és hullnak a könnyeim és nézem,ahogy végleg lefordulnak a sarkon,na akkor berohantam és fogalmam sincs mikor tértem észhez.Később ahogy nőttem hébe-hóba kaptunk kósza híreket,hogy 3 évesen elkerült másik gazdához,gyönyörű mén lett belőle,de hogy aztán ....azt nem:( A születése előtt kb 10 nappal már azt hittük na most,most biztos megszületik,egyik éjszaka nagyon erős volt bennem ez az érzés,hogy reggelre várni fog valaki:) soha nem mentem még olyan gyorsan bringával szerintem ,papám csak annyit mondott nézzek be és a nagy sötétségben csak két csillogó szemet láttam semmi többet,mert sötét volt:)meg a kicsi is.

 

A másik,ami pedig ennél jobban megviselt a bobtail kutyám volt,akit el kellett adnom a szüleim miatt,mert olyan helyzetbe kerültünk,hogy a kutya sem kapott volna meg mindent,ami neki jár és kellett a pénz is,erre nem vagyok büszke és SOHA,SOHA nem bocsájtok meg magamnak,tudom,hogy jó helyre került,de ahogy nézett a kocsiból rám a kutyus azt nem kívánom senkinek,még normálisan elköszönni sem bírtam tőle.Akkor a szívem egy darabját vitte és én is tudom,hogy ez soha nem fog elmúlni!

Azóta lett egy szintén bobtail kan kutyusom négy éves lesz augusztusban és inkább a halál mintse megválljak tőle bármikor is!Igaz már lenne segítségem,ha nagy bajban lennénk és sok minden változott,de akkor is,inkább én nem ennék.Azért a kutyának cicának mégsem lehet kenyeret adni:(

Üdv,

én is bekukkantok ide is, majd olvasgatok, meg írok ha lesz mit, most le vagyok eresztve mint egy lufi.

Kb. 1 hónapja eladtam az egyik lovamat.

Ne tudjátok meg, mit éreztem.

Még mindig nem hevertem ki:(

Sokat sírok utána.

Ezt megértem,így azért  hallanál felőle és tudnád hogy van:)

olyan vkinek szeretném adni (ha nagyon muszáj, mert anyám se nagyon ellenkezik már h maradjon), akit ismerek...

Azért reménykedjünk benne,hátha tudsz gazdit találni neki,próbáld minél több helyen képpel hirdetni:(tudom nem könnyű.

menni fog...drukkolok! 🙂

bem sokminden van velem....már nem vagyok annyira lent, de még közelebb a földhöz...majd alakul....az önkéntesség...hát,igazából még semmi...van belépési nyilatkozatom azt megörzöm....nem akar jönni velem senki, így még halogatom kicsit....persze exnek nem tetszik, mert mivel és miből megyek....hát ...busszal,és a házból...wink.....van egy kis kutyusom....el kell ajándékoznom, de sztem nem fogom tudni....

Szia:)

Gondoltam kellene egy üzenő,ne mindig más topicját ,,túrjam" szét.Hát lehetnék jobban is,szétvet az ideg a diplomamunkám végett,hogy nem haladok:( de nem adom fel!

Szerintem ma édességmérgezést fogok kapni,mert folyton nassolok,sajnos így vezetem le a feszkót és bár ez nem látszik meg rajtam,attól még nem jó:( Te?Hogy vagy? Mi lett az önkénteskedéssel?