Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Savannah üzenője

Oldal 1 / 9Következő

mert SPAM... volt

Idézet tőle: lipuszandi

Most erre nem tudok válaszolni, helyette kérdeznék:

OLwexy-at szedek egy éve, 75 mg-ot kellene, ettől jól is éreztem magam lelkileg, sokkal de sokkal tettrekészebb voltam, aktívabb meg minden, keebb volt a "mi a francnak álljak neki" érzeésem sokkal. CSAK: ha a kellő adagot (75 mg) vettem be, elkezdtem izzadni egész nap, folyton kivert a víz, rohadtul kellemetlen volt, és a pulzusom 90-100 lett, amitől kicsit kiakadtam. Emellett 3x0,5 Frontint is szedek. A doki azt mondta, felezzem le az adagot, ok. így lett, így nem izzadok, a pulzusom is rendben, de nem vagyok jól, szóval ennyi meg nem elég. Kérlek adjatok tanácsot!!! Nem akarok egész nap nyomott és fáradt lenni!!!!!

 

Lipuszandi

Nekem is állandóan 90-100 a pulzusom(néha felugrik 130-ra hirtelen és elkezd lüktetni a torkom), remeg a szívem, rosszul vagyok. Nem tudom van-e köze a frontin abbahagyásához vagy csak súlyosbodott az állapotom.

Elnézést kérek mindenkitől,hogy nem voltam sokáig,nyakamba szakadt ez az áldott húsvét.Próbáltam jól érezni magam,festettem tojást meg ilyenek és lementünk négy napra a hobbira.Sokat sétáltam,horgásztam,élveztem a jó időt,a szép környezetet .Igaz az első nap pakolászással telt és mire mindent elrendeztünk az olyan kilenctől négy óráig tartott,de megérte.Azóta meg meló van kilátásban és intézkedek,rohangálok,hol szemüvegért,hol ezért,hol azért.

Andi remélem jól vagytok!!!!!!Álmos hogy van? Nagyon örültem annak az egy sornak,amit ő írt:))Egyáltalán nem tartom beképzeltségnek,hogy azt írtad,nem vagy csúnya:) és ez igaz is,ettől még nem beképzelt valaki. Kérlek mesélj hogy telnek a napjaitok,azóta sem eszik,nm történt változás gondolom...:(

puszi

Most erre nem tudok válaszolni, helyette kérdeznék:

OLwexy-at szedek egy éve, 75 mg-ot kellene, ettől jól is éreztem magam lelkileg, sokkal de sokkal tettrekészebb voltam, aktívabb meg minden, keebb volt a "mi a francnak álljak neki" érzeésem sokkal. CSAK: ha a kellő adagot (75 mg) vettem be, elkezdtem izzadni egész nap, folyton kivert a víz, rohadtul kellemetlen volt, és a pulzusom 90-100 lett, amitől kicsit kiakadtam. Emellett 3x0,5 Frontint is szedek. A doki azt mondta, felezzem le az adagot, ok. így lett, így nem izzadok, a pulzusom is rendben, de nem vagyok jól, szóval ennyi meg nem elég. Kérlek adjatok tanácsot!!! Nem akarok egész nap nyomott és fáradt lenni!!!!!

 

Lipuszandi

szia Andi! jól teszed, hogy nem erőlteted Álmosra az evést. A fáradtságodnak nyilván az tenne jót, ha ő többet aludna. ebben nem tudnak segíteni a dokik? nincs gyógynövény v gyógyszer, amit szedhetne? 

szia burn!

 

Nem aludtam jól, vagyis aludtam volna, de Álmos nem hagyott. Megint felkelt éjjel 3-kor, alig tudtam visszaaltatni, és reggel már 6.30-kormébren volt. Fáradt vagyok.

A férjem nem csak gondolja, el is modja. Ambivalens kapcsolat ez, mert aztán ezerszer elmondja, engem szeret a világon a legjobban...A szex-el kapcsolatban: Állítólag ő azért akarja ,mert annyira kíván, és én örüljek, hogy ilyen szépnek tart, de én valszeg nem kívánom őt ( fáradtság nála nem megértendő ok) , ezért talán nem is szeretem, stb...bla-bla bla...

Ne tarts beképzeltnek, de tudom és látom, hogy nem vagyok csúnya, és a 3 gyerek után is vonzó nő vagyok. ok. Ő is ezt mondja. Sőt, büszke rám. De anyaként folyamatosan csak a kritikát kapom, nem vagyok elég következetes, a gyerekeimnek nem az anyja , hanem a barátja vagyok, mindent elfelejtek, nem hallgatok a férjemre úgy ahogy kellene ( ????), stb.

Andrisnak nem sikerült az utolsó féléve a fősulin, ez most tetézte a rossz nevelésmet, állítólag ez is miattam van, bezzeg ha hallgattam volna rá....

Bajban vagyok lelkileg, nem is kicsit. Csak nem szeretek panaszkodni ezzel kapcsolatban. Látod, ha ránk nézel kívülről ( IWIW) akkor nem ez a kép jön le. Ennyire álságos a külső, hidd el nekem.

Tudod mire vágyom? Hogy kritika nélkül szeressenek, és nyugalomban élhessek, a problémáimmal együtt is. Félek a feszültségtől,a veszekedéstől. INkább nem szólok. Hallgatásban jó vagyok...

 

jjjjjjjjj bkmj bjkkklegse    8u Łuiooppppppl ( ezt ÁLmos írta neketek)

Szia Andi!

Szomorúan olvastam a soraid:(,de örülk,hogy leírtad,legalább itt kicsit megkönnyebbülsz,ha nem is hosszú időre.Tényleg vízben áll a fürdőd?Álmos nem hagyja,hogy egyetlen perc is unalom nélkül teljen...:)Hát megnyugtatnálak azért,hogy huszonévesen anyáék fürdőjét én is elárasztottam párszor,nem jó helyre raktam a mosógép csövét... Mit szeret a legjobban csinálni Álmos?

Más:

Tényleg nem tart jó anyának a férjed,ezt így mondja vagy csak te érzed így?Egyáltalán nem olyan nő vagy,amennyit láthattam(olvashattam belőled),mint,aki felelőtlen vagy gyerekes,sőt...holnap többet írok neked,mert ezt a témát nem lehet egy-két mondatban elintézni...

jó éjt szép álmokat és próbálj meg aludni

Ezek szerint éjjeli bagoly:)

Annyira aranyosak vagytok!

Tegnap éjjel Álmos 12.30-kor feküdt le...Én 1-kor...Ő kipihenten ébredt reggel 7 után, én mint akit agyoncsaptak...Ijesztő nem? Ő 19 kg, én 63...Meddig lehet vajon

elégtelen alvás nélkül bírni, hogy  kattanj ki teljesen?

A férjemmel ijesztően megromlott a kapcsolatunk. Erről eddig nem mertem írni nektek, túl személyes, túl intim. Talán a "nem mondhatom el senkinek, elmondom ház mindenkinek " effektus jöhetne szóba? Nem tudom, hogy van az, hogy a szerelmed, akiért akkoriben rajongtál, egyszer csak idegenné válik, és csak figyeled, ahogy egyrolabb kerül tőled. Lélekben, és testben egyaránt. Mások a vágyai, mások a tervei, másnak örül, más a fontos számára. És itt van az elszakíthatatlan kapocs: az autista kicsid, akinek az állandóság a lételeme. nem tudom, értitek-e?

Átértékeltem a depressziómat. Ha valaki a párjától állandóan csak azt hallja, hogy figyelmetlen, gyerekes, nem jó anya, nem jó társ az ágyban,( mert mindig fáradt) akkor önmagát is értéktelennek fogja tartani. Ördögi kör ez, amolyan "Eric Berne"-i játszmákkal, de ez mindhalálig tart. Fáj, hogy ezt le kellett írnom. Boldogtalan vagyok. Lassan én is azt érzem: következetle, gyatra egy nőszemély lehetek, aki semmire sem jó.

Miért nem lehet úgy, hogy az életünkben ( ami valljuk meg, baromi nehéz) az apró örömöknek is tudjunk örülni? Annak, hogy petya milyen klasz volt a tsei-tagozat bemutatóján, hogy ő futja a suli-rekordot 300-on, hogy lesz egy jó film a TV-ben, hogy van fedél a fejünk felett, hogy van családunk, van autónk, (ha régi is) túl idealista lennék? És ha igen, ez baj? nem akarok két lábbal a földön járó, racionális ember lenni, mert ez a mi helyzetünkben egyenlő az öngyilkossággal. Nálunk nem lehet előre kiszámítani még a holnapi napot sem, mert Álmos gyermeki egyszerűséggel és lazán húzza keresztül(: Egyetlen dolog biztos nálunk, a bizonytalanság. És ezt kellene elfogadnunk, hogy túléljünk. És egymásba kapaszkodni, és ha hibázik a másik, mosolyogva mondani neki, hogy nem baj, majd legközelebb, és ha fáradt, nem kell hogy szexeljen, vagy akár csak kíváncsi legyen a mondandónkra, csak halkan megsimogatni , és megkérdezni mit segíthetek...És reggel örülni a pirítósnak amit nekünk készít, és bebújni az ágyba ha otthon vagyunk végre egyedül, és nem azt hajszolni megszállottan, hogy ma még mennyi dlogom van, ti meg csak heverésztek, mert heverészni is kell, és milyen jó azt együtt csinálni! De csak ha szeretet van mögötte. ( amíg ezt írtam, Álmos nemes egyzserűséggel elárasztotta a fürőszobát vízzel, de úgy képzeljétek, hogy térdig lehet gázolni a vízben. Jaaaajj!)

Ne haragudjatok, hogy panaszkodtam. Azt hiszem, kezdem érteni, miért is vagyok még mindig depis, és miért nem hatnak azok a fránya gók...Mert önmagában ez nem elég.

Ha tudok, még írok. Most tűzök a fürdőbe vízteleníteni.

"Ha volt értelme annak, hogy mindeddig kibírtad, a legszebb verset úgyis a fiad szívébe írtad..." (ÁKOS)

Kedves Andi!

Én is örülk,hogy Álmos kognitív tesztje ilyen jó  eredményeket adptt:))))Sokat gondoltam rátok,én is el vagyok veszve nagyon.Szerintem jó kezekben van,mind a családját illetőleg,mind szakemberek szempontjából.Szerintem se jó erőltetni,ez nem járható út.Én is fáradt vagyok,fájt a fejem:( Ha egy nőnek a lelkében zűr van,akkor nem nagyon tud az együttlétre koncentrálni és nem tud teljes partner lenni,akkor inkább meg ne,mert mindkét fél sérül ,csalódik.Annyi mindenen kell agyalnod mindig és nem tudsz elvonatkoztatni,soha nem tudsz fellélegezni a dolgok miatt ,nem csoda,hogy nem repdesel örömdben.De tudod a remény hal meg utoljára és én hiszek abban,hogy nem minde közhely!!!!!!!Írj,ha lesz időd sokan kíváncsiak vagyunk:)

Idézet tőle: lipuszandi


szaisztok!


 


Próbálok gyors lenni, mert - mint mindig- szorít az idő.


 Kutatócsoportnál a következő zajlott: Álmos tökéletesen teljesítette a kognitív feladatsort, így megállapították, hogy ép intellektusú, és a passzív szókincse hatalmas.


A beszéd hiánya nagymértékben összefügg a nem rágással, ugyamazok az izmok szükségeltetnek mindkettőhöz.


A következő tanévben Álmos lesz az első, akit besorolnak az elsőként induló evés-terápiájukra, ehhez majd egy hónapot ott kell töltenünk.


Azóta is utál enni, eleinte erőszakoltuk a dolgot, de rájöttem, ez nem vezet célra. Próbálok a legkevesebbet idegeskedni a rémesen kevés táplálék-bevitel miatt. Lassan mindenre fel vagyok készülve. Tudjátok, egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy a sírva tiltakozó, enni nem akaró gyerekemet erőltessem. Ez borzasztó érzés egy anyának. majndem olyan, mintha egy éhesnek nem adnál enni.


nem lesz könnyű ez a nyár. Én amúgy sem szeretem, és nekem tökmindegy , milyen évszak van, mármint a depim szemponjából...Most is - mint mindig- állandóan fáradt vagyok, aludnék, aludnék, ki sem kelnék az ágyból, olvasnék, filmeket néznék, és senkit de senkit nem tűrnék magam körül. A szexet utálom a legjobban.


 


A Bonanzát és ÁKOS-t imááádom!!!!


"nem fáj a kérdés , hogy van-e igazság a világ legvégén..."(ÁKOS)



Gratulálok a gyerkőc kognitív tesztjéhez. Tényleg rossz lehet, ha nem akar enni, sír, és akkor az ember erőlteti.

Idézet tőle: burn


,,Forró betonon hasalok
Távoli hang csak a gyász
Lassan lüktet egy ér
Fellobog halkan a láz
Sima tenyér a hátamhoz ér
Oh Csak játszik a szél
Tudom már messze vagy rég
Bennem minden halk szavad él

Refrén: Halott virágok illatát nyögik a fák
És megrázkódik a táj
Valami véget ért, valami fáj...

Ahogy fölém nő az éj
Álmodni nem hagy a vád
Ha becsukom fáradt szemem
Tekinteted az arcomba vág
Szemed tüzénél megvakulok
De lassan újra feljön a Nap
Nélküled semmi vagyok

Refrén: Halott virágok illatát nyögik a fák
És megrázkódik a táj
Valami véget ért, valami fáj......"



Ebből is látszik, hogy azok a legjobb magyar könnyűzene-dalok, amik a hangzásukban nem az angol nyelvet imitálják, hanem a magyar nyelvhez igazodnak. Sajnos ezt sok zenész nem tudja.

szaisztok!

 

Próbálok gyors lenni, mert - mint mindig- szorít az idő.

 Kutatócsoportnál a következő zajlott: Álmos tökéletesen teljesítette a kognitív feladatsort, így megállapították, hogy ép intellektusú, és a passzív szókincse hatalmas.

A beszéd hiánya nagymértékben összefügg a nem rágással, ugyamazok az izmok szükségeltetnek mindkettőhöz.

A következő tanévben Álmos lesz az első, akit besorolnak az elsőként induló evés-terápiájukra, ehhez majd egy hónapot ott kell töltenünk.

Azóta is utál enni, eleinte erőszakoltuk a dolgot, de rájöttem, ez nem vezet célra. Próbálok a legkevesebbet idegeskedni a rémesen kevés táplálék-bevitel miatt. Lassan mindenre fel vagyok készülve. Tudjátok, egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy a sírva tiltakozó, enni nem akaró gyerekemet erőltessem. Ez borzasztó érzés egy anyának. majndem olyan, mintha egy éhesnek nem adnál enni.

nem lesz könnyű ez a nyár. Én amúgy sem szeretem, és nekem tökmindegy , milyen évszak van, mármint a depim szemponjából...Most is - mint mindig- állandóan fáradt vagyok, aludnék, aludnék, ki sem kelnék az ágyból, olvasnék, filmeket néznék, és senkit de senkit nem tűrnék magam körül. A szexet utálom a legjobban.

 

A Bonanzát és ÁKOS-t imááádom!!!!

"nem fáj a kérdés , hogy van-e igazság a világ legvégén..."(ÁKOS)

Idézet tőle: lipuszandi

Mindenkitől bocs, de nincs időm, péntekem megyünk a Kutatócsoporthoz Álmossal. Remélem jó hírekkel jövünk haza.

Addig is legyetek jók, vidámak, és egészségesek(:

Andi

Irj hogy mi van veletek, Álmossal. Szeretem amikor irsz. Nagyon érdekel hogy vagytok. Üdv. Choice

a Valami végetért még a Bonanzás időkből imádom...kb 20 éve:)

,,Forró betonon hasalok
Távoli hang csak a gyász
Lassan lüktet egy ér
Fellobog halkan a láz
Sima tenyér a hátamhoz ér
Oh Csak játszik a szél
Tudom már messze vagy rég
Bennem minden halk szavad él

Refrén: Halott virágok illatát nyögik a fák
És megrázkódik a táj
Valami véget ért, valami fáj...

Ahogy fölém nő az éj
Álmodni nem hagy a vád
Ha becsukom fáradt szemem
Tekinteted az arcomba vág
Szemed tüzénél megvakulok
De lassan újra feljön a Nap
Nélküled semmi vagyok

Refrén: Halott virágok illatát nyögik a fák
És megrázkódik a táj
Valami véget ért, valami fáj......"

,,Hogyha tankönyv lennél,
Belõled tanulnék
Oldalaid többször,
Végig lapoznám.

Hogyha ital lennél,
Mindig részeg lennék,
És ha szabadságharc,
A vérem áldoznám

Veled akarok a pokol tüzén elégni
ha itt az idõ
Veled akarok a Mennyországba lépni
Együtt támadni fel.

Mikor felhõ voltál,
Mindig bõrig áztam,
Mikor napfényt szórtál,
Mindig ráfáztam...

Rád borulnék õsszel,
Takaró avarral,
És ha tél lehetnék,
Behavaználak.

Beléd olvadhatnék,
Nyiló szép tavasszal,
Forró nyár ha lennék
Beragyognálak.

Veled akarok a pokol tüzén elégni,
Ha itt az idõ,
Veled akarok a Mennyországba lépni,
Együtt támadni fel.

Mikor felhõ voltál,
Mindig bõrig áztam,
Mikor napfényt szórtál,
Mindig ráfáztam...

Veled akarok a pokol tüzén elégni,
Ha itt az idõ.
Veled akarok a Mennyországba lépni,
Együtt támadni fel

Mikor felhõ voltál,
Mindig bõrig áztam,
Mikor napfényt szórtál,
Mindig ráfáztam...

Mikor napfényt szórtál,
Mindig ráfáztam..."

,,Az angyalokban mindig is hittem,
A fenyő alatt csodát reméltem.
Bontogattam az ajándékokat,
Mint szárnyaim s a bájitalokat.

Az angyalokban mindig is hittem,
Egyszer egyet oltár elé vittem.
Jóban-rosszban esküt fogadtunk,
Együtt repültünk és aztán zuhantunk.

Nem háborgok, pedig háborúk dúlták fel a lelkem,
Nem lázadok, de egy egész világ dőlt össze bennem.
Csak nézem, ahogy betemet az éteri por
Majd találkozunk
Valahol, valamikor.

A szellemekben, mindig is hittem,
Legendákkal az agyam bevetettem.
Elmúlik minden, az élet olyan más,
Nincsenek ősök, sem angyal legendák.

Nem háborgok, pedig háborúk dúlták fel a lelkem,
Nem lázadok, de egy egész világ dőlt össze bennem.
Csak nézem, ahogy betemet az éteri por
Majd találkozunk
Valahol, valamikor.

Nem háborgok, pedig háborúk dúlták fel a lelkem,
Nem lázadok, de egy egész világ dőlt össze bennem.
Csak nézem, ahogy betemet az éteri por
Majd találkozunk
Valahol, valamikor."

 

,,Gyermekkoromban szerelmes voltam a tűzbe,
Álmomban a lángok között éltem.
Nem kérdezte senki, mi volt az álmom,
De a benzinkutak előtt hosszasan megállok.

R. Ha volna még időm, hazudhatnék neked.
Ami igazán bánt, azt sohasem értenéd meg.

2. Meneteltem súlyos lobogók alatt,
Fekete zászló lengett egy jelszó miatt,
Elkísértek hosszú utamra a kutyák,
Halkan, mint a félelem álmom után...

,,Üres végtelen alvajárás
A város zaja bűnre hív
A neonszín éjszakában
Egy démon lefelé taszít
Mint egy angyal te mögém álltál
S megmutattad van kiút
Minden szót újra megtaláltál.
Mit elnyelt réges- rég a múlt
S bennem végre megtört a jég
Tudom a választ már, amit sohase még

Igen-
Védj meg
Angyal
Ha álmatlan az éj
Repülünk
Zuhanunk
Ha elvakít a fény
Itt vagy
Felemelsz
Már nincs mit vesztenem
Ma veled együtt vétkezem

Égek már, lásd a tüzet bennem
Tiszta szívvel nézz belém!
Csak a vágy, csak az éltet engem
Veled félelmeim veszteném
Felejtsük el, ami fáj
Újra érezzük már
Minden megtisztul, ahogy az éj leszáll

Igen-
Védj meg
Angyal
Ha álmatlan az éj
Repülünk
Zuhanunk
Ha elvakít a fény
Itt vagy
Felemelsz
Már nincs mit vesztenem
Ma éjjel te leszel a végzetem

Védj meg
Angyal
Ha álmatlan az éj
Repülünk
Zuhanunk
Ha elvakít a fény
Itt vagy
Felemelsz
Már nincs mit vesztenem
Ma veled együtt vétkezem

Te vagy az
Aki kell
Vezessed két kezem
Ma veled együtt vétkezem"

Idézet tőle: blaster1889

Eleve a biológia és a kémia minél mélyebb megértése lenne a cél az orvostudományban. Pl röhej hogy influenzára felülfertöződés nélkül antibiotikumot írnak fel. Erre mondta a biológia tanárom hogy az orvosok biológiával utóljára gimnáziumban foglalkoztak. És igaz

Ha tudsz Chopint játszani zongorán, az már valami. Persze nem mindegy hogyan. 🙂

Itt folytatom, nem baj ugye?
Szerencsére egyre ritkábban írnak fel szimplán vírusos fertőzésre antibiotikumot. Legalábbis, saját tapasztalat, és ismerősöktől is hallom. A gyermekorvosok már egyre kevésbé tartják indokoltnak a felülfertőződés nélkül antibiotikumot alkalmazását. Most már szinte kötelező mellé probiotikumot  szedni ( a dokim mindig mondja a Normaflort). Mondjuk ez nem meglepő, folyamatosan dobják piacra az újabb és újabb  antibiotikumokat (makrolidok, cephalosporinok, fluorokinolok stb.....) és némelyik egész agresszív tud lenni a bélflórával szemben (is).

Nagyon szorítok nektek és kérlek,ha lesz rá időd írj,hogy mi volt.

Mindenkitől bocs, de nincs időm, péntekem megyünk a Kutatócsoporthoz Álmossal. Remélem jó hírekkel jövünk haza.

Addig is legyetek jók, vidámak, és egészségesek(:

Andi

Az enyém bobtail és négy éves lesz augusztusban és 60kg jelenleg:).Egy éve még tudtam sétáltatni,nem tudom,hogy erősödött ennyit,de most nem bírtam vele,két kézzel se,pedig nem vagyok egy gyenge leányzó:)

köszi, kipróbálom a szilvást!:) én is ilyen vizes piskótákat szoktam sütni, sokkal könnyebbek meg finomabbak.

szóval nő a kutyus?:) az én tacsikeverékem megállt olyan 10 kg körül:)

Jól hangzik a  muffin:)Én még sosem próbáltam,de nincs is olyan sütőm.Tudom,hogy nem túl drága,csak valahogy még nem jutottam el addig:)

Ezt a receptet nagyon könnyű megcsinálni,nem kényes a tésztája,összedobálod és kész.

Egy nagy tepsihez két adag kell.

Egy adaghoz:

3 egész tojás,fél deci olaj,1 kkfahéj,1kk szódabikarbóna,20dkg liszt,20 dkg cukor,9 evőkanál víz,5 evőkanál szilvalekvár.Én két adagot csináltam és mikor beleraktam 9 evőkanál vizet már elég volt,szóval lehet,hogy az kávéskanálnyi.Több szilvalekvár mehet bele,mert úgy finomabb.:)))) Ez mióta párom anyukája megcsinálta ez a kedvencem.

Szóval,ha összekavartad zsírozott,lisztezett tepsibe bele és megszórod dióval és megsütöd,kb 220 C°-on 40 perc,de biztosabb,ha tűpróbáig sütöd.

Én Szendi Gáborról semit nem tudok:) annyit tudok csak,hogy van aki nagyon utálja és van ,aki nagyon szereti.Azt végképp nem gondoltam,hogy még szakácskönyve is van.

Én sem tudnám elviselni,ha nem ehetnék szénhidrátot,de az agyam sem,mivel a glükózt eszi csak,illetve eszik mást is,de akkor már baj van.Mértékletesség a lényeg szerintem,nagyon fontos minden,csak semmit nem szabad túlzásba vinni,ha valami egyoldalú és biológiailag nézem,hangsúlyozom nem saját tapasztalatom alapján,az  nem lehet jó.

Múltkor megpróbáltam a kutyám sétáltatni,már nem bírom el:)

puszi

nekem a hajam égnek áll az ilyen "hívd fel és győzd meg az ismerőseidet" erőszakos munkáktól...tanultam marketinget, voltam is gyakorlaton egy telemarketinges cégnél, totál agymosás...na, nekem meg pont az ilyen nem hiányzik, menekültem is ezerrel:)

milyen a szilvalekváros piskóta, hogy csináltad?

én tegnap 2féle muffint csináltam: sajtosat és csokisat, az alap tésztát szétszedtem és 2féleképpen izesítettem.

csak úgy beledobáltam , ami itthon volt, kevés lisztet, tojást, pici élesztőt, zabpelyhet, korpát, répát reszeltem bele, nagyon finom lett:)

megvettem Szendi Gábor Paleo szakácskönyvét, nekem nem minden jön be belőle, de a zöldséges receptjeit nagyon szeretem. olvastad? elhagyja a szénhidrátokat, a gabonákat, a tejet, nekem ezek hiányoznának, de a sok zöldséget, gyümölcsöt szeretem.

puszi!

-

Szia Andi!

Jól elhanyagoltam a topikot mostanság:(

Hogy vagytok?Mi újság Álmossal?Voltatok  a teamnél,akiben nagyon bíztok,mármint azzal kapcsolatban,hogy nem akar enni...Remélem jól vagy:)

Nekem szétszakad a fejem.Lehet neked is,mert migrénes vagy te is.Ez a borzasztó meleg-hideg front váltakozás kikészít.Ma főztem kelkáposztafőzeléket(nagy kedvenc) meg szilvalekváros piskótát.Jobb is,hogy lefoglaltam magam.Párom ma is kettőre ment és csak reggel jön:(

 

Szia pipacs!

Igen a szakmámba vágó pályázatok vannak kiírva,de hívtak engem már be az OGYI-hoz is szóbeli elbeszélgetésre,de mégsem engem választottak a távolság miatt,hogy bejárós tudnék lenni:(azért megpróbálom.Ami pedig holnap lenne,ma beszéltem az emberrel az egy nagy hülyeség:(

Utálom a beszervezős,átveréses hülyítéseket:(

én is jól vagyok,köszi! a fizikai munka nagyon jó elfoglaltság, én is szeretek kertezni! a látvány , az illatok és a mozgás együtt mindig jókedvre derít. Nekem sokat számít az is, hogy süt a nap...:) szerencsére közel az erdő, tudunk futni, meg kutyátsétáltatni. szerencsére jófej kutyások vann a környékünkön, amig a kutyusok játszanak, jókat lehet beszélgetni.:)

drukkolok az állás miatt, a szakmádban írtak ki pályázatokat?

Idézet tőle: lipuszandi

Köszönöm Pipacs!

 

Sajnos vidékiek vagyunk, Somogy megyében élünk. Álmos csak pépes ételt fogad el, és csak a 4 megszokott ízvariációt...Így baromi nehéz. Most küzdünk a jövő hétig...

SZia Andi!

Tudom könnyű mondani hogy ne agódj... de az én kisfiam is 8 éves és 20 kg. Már nem hízott 2-3 éve semmit, ő refluxos. De van ereje, ehhez képest elég élénk. Ameddig ez van, nincs baj. Ha kedvetlen, és nem játszik, nem csinál semmit, akkor van gond. Ök ugy látszik "máshonnan" szerzik az energiát. Üdv. choice

Szia pipacs:)

Köszönöm kérdésed az utóbbi pár napban egész jól,nem volt időm olyan dolgokon parázni és gondolkozni,amik bántanak.Életemben először kipróbáltam a láncfűrésszel való fadarabolást,nem volt könnyű,de megérte,segítettem apuéknak,mert párom is dolgozott és apu beteg és nem akartam,hogy lebetegedjen,elég volt neki kiásni,másnap nem is volt észnél,de amúgy élveztem,sürgök-forgok itt is a ház körül,meg holnap telefonon felhívok egy emberkét meló ügyben,aztán meglátjuk meg van három pályázat. Szóval nem sok időm volt:) Te hogy vagy?

hogy vagy burny?:)

http://www.musicnotes.com/sheetmusic/mtdVPE.asp?ppn=MN0090054

dehát az tök jó! eszik,  csak azt,amit szeret! lehet, hogy csak ennyi enegiára van szüksége:)

Köszönöm Pipacs!

 

Sajnos vidékiek vagyunk, Somogy megyében élünk. Álmos csak pépes ételt fogad el, és csak a 4 megszokott ízvariációt...Így baromi nehéz. Most küzdünk a jövő hétig...

szia Andi!  és  mi az,amit Álmos szívesen megeszik? mi az a minimum? jövő hétig kitartotok, ne félj, ha egy picit is eszik! és ha nagyon éhes lesz, az életösztön szerintem mindent felül fog írni és enni fog.

a lényeg, hogy igyon, próbáltál pl. gyümölcsturmixokat, ezt elfogadja?

az egyik keresztfiam évekig olyan keveset evett - suliban is-, hogy egyszerűen nem tudtuk, miből "él"...de jól fejlődött, már 13 éves nagyfiú, sportol,és még mindig alig eszik. egyszerűen alig éhes, és nagyon jól hasznosítja az energiát.

az anyukája, a barátnőm is ilyen volt, 6 éves kora óta ismerem.csak nála elszúrták az akkoriban divatos b-vitamin injekciókkal:bár enni utána se nagyon evett, viszont hízott szegény.

Ti merre laktok, nem pesti vagy véletlenül?

küldök egy kis virágot Nektek:)

Ben-oni,

Veled komoly lehet a baj. Trágár vagy, és gonosz. Mi bánt ennyire? Bár ne lennék valóságos, és akkor a gondjaim sem lennének azok talán.

Burn!

Ne akadj ki, meg se halld amit mondd! Nem érdemes felidegesítened magad rajta. A saját fájdalmát vetíti ki ránk. Álmos csak 19 kg! Azóta is minima az étkezése, kb. mint egy 6 hónapos csecsemőé. Nem érez éhséget, vagy elnyomja magában valami miatt. Nagyon nehéz most nekem.

http://cukisag.blog.hu/

..mert szükségünk van a mindennapi cukira!:)

Talán érzékelhető,hogy egy cseppet ideges vagyok.Ez van mikor az édesanyámmal játszadoznak senkik.

Te vagy a képmutató!.Kicsit durva az ,amit te művelsz emberekkel barátocskám,aztán majd nem kell sírni,ha megkapod a büntit.

Olvasd már el miket írkálsz,szánalmas vagy!És még te vagy vérig sértve,vegyél már magadhoz egy kis glükózt,aztán gondolkozzál!

Nagyon gondolkodj el most ezeken,nem ismersz,úgyhogy vegyél komolyan.

Az anyámat a szádra  SOHA  büdös életbe ne merd venni megértetted,mert megkereslek és feljelentelek becsületsértésért!Ne nagyon mérgelj fel,mert lenyomoztatlak megértetted,hogy jössz te ahhoz,hogy bárkinek is az anyját vagy más családtagját a szájára vedd?????

SZÁNALMAS vagy!

Fel mered vállani magad,mutasd a képed,legyél bátor,gyerünk és úgy mondd ezt a képembe.

Komolyan mondom még egy ilyen beszólás és tényleg elkezdhetsz futni!!!!!!!!!!!!Nem tűröm a gyalázkodásaidat tovább!

Kurva anyád te halálmadár

Van rá egy fél órád.

Miért te nem valóságos ember vagy?Radírozd ki szépen a bejegyzésed,különben kérni fogom!

Az andi is dögöljön meg aki ugyanúgynem valóságos ember minta többi.Dögöljön meg maga képmutatós enkiházi

Dögölnjenek meg ajals fasiszták.

Oldal 1 / 9Következő