Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Savannah üzenője

Szia Andi!

Jaj,rég voltam,az elmúlt pár nap nekem sem volt könnyű,de most megpróbálok válaszolni.Mindjárt elalszok,így lehet egy-két betű kimarad:)

Nem eszik?:(Lehet tudni ilyenkor miért utasítja el az ételt?Mivel lehetne rávenni vajon?

20,5 egy 8 éves gyerek minimális testsúlya és 25 kg lenne az ideális,ne ess kétségbe,csak ez alá ne menjen le!Én elolvasam,amit írtl az autizmusról és nagyon köszönöm,mert ezzel is többet tudok róla,igazából azon gondolkozom,hogy engem mindig is érdekelt a téma,mégsem vetettem bele magam soha,pedig még egyetemre jártam millió könyv között válogathattam volna.Engem mindig is érdekelt ez a világ.

Én is úgy gondolom Magyarországon nagyon kis hangot adnak ennek,mint sajnos sok másnak is:(

Rossz napok járnak ránk. Álmos elutasítja a táplálkozást. Rettegek, mi lesz ebből , így is csak 19 kg a 8 évéhez képest. Jövő hétre kaptunk időpontot az Autizmus Kutatócsoporthoz, a Delej utcába. Remélem kitratunk addig valahogyan.

Hát tiszta édes!!!

Imádom, nagyon-nagyon ütős!!!

érdekesnem találtam, hogy nem fűztetek semmilyen megjegyzést a linkemhez, ami az autizmusról szól. Aztán rájöttem, hogy miért. Talán túlásgosan is kilóg az általatok ismert problémakörből...Így járunk mindenhol. Meg nektek megvannak a saját gondjaitok, nem vagytok kíváncsiak egy ennyire speciálisra...Tegnap volt az autizmus világnapja. ( no comment) Ehhez képest a médiában egy nagy semmi. Elkeserítő.

A napjaim:

Andris sz@rik a világra, az iskolára, ( utolós éves) meg ránk. velünk él, de nem együtt. Külön sziget a magánélete. A kiszolgálást és az anyagiakat elvárja, cserébe semmit nem ad. A tesóival nem törődik. Velünk már régen nem. Tehetetlen vagyok, és feladom. Már nem érdekel. Talán el tudjátok képzelni, mekkora nagya baj az, ha egy anya ezt mondja. Annyi éven át próbálkoztam! A pszichológusom régebben azt mondta, ne féljek, az a sok szeretet amit " beletettem" nem veszik el, benne van valahol, és majd meglesz a gyümölcse. Akkor még hittem neki, ma már nem. Nem voltam tökéletes anya, de próbálkoztam. A szeme ( egy szemmel látó) sem lehet mindenre ok! Úgy vélem, tudatalatt gyűlöl engem, hogy ilyennek szültem. Semmilyen elvárásnak nem felel meg. ( pl. ezerszer kértük, ne dohányozzon a szobájában, menjen ki a teraszra, nagy fedett teraszunk van, és is cigizek, és így teszek. t.i. gyerekek élnek velünk együtt, ennyi a legkevesebb, amit megtehetünk) de figyelmen kívül hagyja. Azt mondja, szar élete volt, itt van ugye Álmoska, és neki elege van ebből. Mondtam, ok, kezdd el a sajátodat, de akkor ne a mi anygi támogatásunkkal!

Petya most jókedvű. Ennek örülök. Kosarazott délután a barátjával,  ő egészen más.

Álmos jól érezte magát, mert jó idő volt, és egész délután apával a kertben dlogozott. agyis apa dolgozott, Álmos pedig követte. Amikor apa guggolva ültetett, ÁLmos a hátához bújt...Bogarakat, békát fogott. Addig szorongatta őket, amíg ki nem nyúvasztotta): Alig akart bejönni. Enni ma sem akart. Kínlódunk vele. 15-én megyünk  Pestre a Kutatócsoporthoz, a Delejbe. Talán lesz valami tanácsuk. Ők nagyon profik ebben.

Most fekszik az ágyunkba, talán lassan el is alszik. Az imádott "peluska" a feje alatt. Jószagú, tiszta. Kívül-belül. Szeretem az estéket, vagyis csak az estéket szeretm, mert ilyenkor tudom, végig tudtam ezt a napot is csinálni valahogy. És az éjjel ( jó esetben, ha Álmos nem ébred) csak az enyém. Meg az álmaimé. Ez a legjobb az egészben.

Szedett valaki közületek Olwexya-t? Én ezt kaptam legutoljára, és nagyon jó lenne, de a kellő adag ( 2x75 mg) fizikailag kiüt. Izzadok, egekbe szökik a pulzusom. Így megfelezve viszont nem elég. Ötlet?

A barikát szeretettel pusziljuk így messziről!

JÓ ÉJT!

Idézet tőle: burn

5678!

Képet még nem csinálta,de itt  avideo:)

http://www.youtube.com/watch?v=3RqD8LqzKzk

aranyos:)

Idézet tőle: crazy

:DDDDD nagyon baby 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=m2DrKV2SuQo 🙂

🙂

:DDDDD nagyon baby 🙂

5678!

Képet még nem csinálta,de itt  avideo:)

http://www.youtube.com/watch?v=3RqD8LqzKzk

Szia Andi!

Nem hiszed el,de úgy választottam ki a nevem,hogy akkoriban folyton a burn nevű energiaitalt ittam és mikor újra regeltem,ez volt a kezemben:) az megint más kérdés,hogy a jelentése illik rám olykor,régebben meg sokkal jobban:)

Köszönöm a barika jól van,ma már játszott is,úgyhogy nagy baj nem lehet akkor:)Ma hoztunk az anyjának árpát,meg veszünk herét,hogy legyen jó sok,mindenféle jóban gazdag tejcsi,mert meg kell erősödnie,jaj nagyon kis pici,vékonyka,napról-napra szedi össze magát,ma három napos:)kos lesz,ha nagy lesz.Képzeld a kos együtt van velük,nem bántja nagyon ügyes,de az a vicces az egészben,hogy rendesen meg van sértődve,én még ilyet nem láttam,még a tekintete is olyan,elhúzódik,lehajtja a fejét és senkihez nem jön oda:) nem semmi. Ma herebálára vadászam,nem igaz egy csomó embernek van lova stb és senkinek nincs eladó 🙁

Nyugodtan mondjad melyik képeket szeretnéd még felrakatni és felrakon szívesen.

-

,,Azt hiszem a világ nem sokat ért  belőlem."

Ja, és én nem érzem magam kiszolgáltatottnak, ha látják a képemet, mert bízom bennetek. Meg általában az emberekben. Szóval burn! Ha lennél olyan aranyos, feltennéd Álmosnak azt a képét, ami alatt az a szöveg van, hogy " azt hiszem a világ nem sokat ért meg belőlem"? Megköszönném. Nagyon szar, és lassú a gépem, ezeréves...

Én nem vagyok szép. De belülről azt hiszem igen. A testem talán elég formás, vagyis nagyjából ideális az alkatom, de az arcom az nem szép. De ez nem baj, csak jó lenne néha olyan "babaarcúnak " lenni.

Bocsi a helyesírási hibákért: (pl. hibavan) elég szar gépen írok, és gyorsabb a kezem, mint ahogyan a billentyűk parancsát követi a gép.

Igen, ismerem. Ilyenkor "hibavan a rendszerben"- ahogy Neo  montda anno a Mátrixban(:

De komolyan, az amolyan deja'vu-féle érzés lehet.

Én azért nem kapom fel a fejem a "férgezésen", mert valahogy gyárilag hibás lehetek, amiatt hogy amikor valakivel találkozom, akinek - akár magatartás, akár szociális - problémái miatt minősíthetetlen - persze számomra az- a viselkedése, ne adj'isten megbánt, mindjárt az kattan be: mi történhetett vele, ami miatt ilyen támadó lett, mi vagy ki bánthatta meg ennyire? Hát nevetséges is lehet, meg naív, de egyszerűen nem tudok másként gondolkodni. Amikor megbántanak, az fáj persze, de túllépek rajta - a fent említett okokból- hamar. Egyet nem viselek el: ha a gyerekeimet bántják.

burn: érdekes a névválasztásod, most jutott csak eszembe...

Hogy vannak a barikák?

Köszi a helyreigazítást! Látjátok, még ennyi idősen is van mit tanulnia az embernek(:

Asszem megyek én is:) Jó éjt mindenkinek!

De az internet az egy kiszolgaltatott kozeg . Plane ha nem vagy informatikus.

De aki magabiztos, azt ez nem érdekli, mert nem kiszolgáltatott!

Jó éjt!

Almi vagyok . Szia aludj jol.

Van igen sok . Aki nem latja a masikat az kiszolgaltatott .

Idézet tőle: 5678

Nem azert annyira nem vagyok szep talan , hogy zacskot kellene huzzak a fejemre mert masok megvakulnak a szepsegemtol. Bar sosem lehet tudni . Meg nem jelentett fel senki azert , mert megvakult a szepsegemtol.

😀

Van különbség?

Nem azert annyira nem vagyok szep talan , hogy zacskot kellene huzzak a fejemre mert masok megvakulnak a szepsegemtol. Bar sosem lehet tudni . Meg nem jelentett fel senki azert , mert megvakult a szepsegemtol.

Az utca igen , de azokat az embereket latod , itt meg nem latod oket .

Zacskóval a fejeden jársz?:)

Az utca is tele van ismeretlen emberekkel nem?:)

Mert ismertleneknek nem szivesen mutogatom magam,

:DDDDDDD

Hogy-hogy?:)

Nem !

Mutatsz magadról képet?:)

Igen !!!!!!!!!!!!!

Tehát jó nőnek tartod magad?:)

es abban senki nem tud elbizonytalanitani , hogy jo no vagyok

meg akkor sem ha tolokocsiban leszek ha lebenulok ha megnemulok

Duma:D Most jó nő vagy vagy sem?:D

Idézet tőle: jelenlét

"most akkor mi van nem mukodik az onkritikam vagy rosszul mukodik?"

"En annak tartom magam , az meg nem erdekel ha mas nem"

"Most ezt akkor szegyenem kellene ?"

 

És meg vagy elégedve önmagaddal?:)

Igen mert azt tapasztalom a mi vilagban , hogy a nok nem talaljak magukat elegge jonak .

Ha valaki azt mondja magarol , hogy jo no akkor azt mondjak ra , hogy bekepzelt pedig nincs mire neki .Ha engem megkerdeznek , hogy jo no vagyok akkor ugy lennek okos es jolnevelt kislany ha azt mondanam , hogy pfujjj nem , ronda vagyok es oreg es csunya

ez a trendi

en nem szeretek alkalmazkodni hulye trendekhez

lasd a sok plasztikai mutetet (foleg mell mutetek ) az onpusztito bulimiat anorexiat stb

Nem vagy biztos benne, hogy jó nő vagy? El lehet bizonytalanítani? Akkor nem tartod magad annak. Miért nem?

Egyébként meg ez a sok elbizonytalanodásod arról árulkodik, hogy nem vagy:)

Idézet tőle: 5678

Azert ez fura megis , zakkant vagyok depis vagyok neha dilis vagyok , de mikor tukorbe nezek meg vagyok elegedve magammal ..... ez igy volt mindig altalaban

talan azert van ez mert nem igazan rejtgetem a belso osszevisszasagot

Ha lefényképezed magad tetszel magadnak?

meg vagy vagy megvagy?:)

Azert ez fura megis , zakkant vagyok depis vagyok neha dilis vagyok , de mikor tukorbe nezek meg vagyok elegedve magammal ..... ez igy volt mindig altalaban

talan azert van ez mert nem igazan rejtgetem a belso osszevisszasagot

"most akkor mi van nem mukodik az onkritikam vagy rosszul mukodik?"

"En annak tartom magam , az meg nem erdekel ha mas nem"

"Most ezt akkor szegyenem kellene ?"

 

És meg vagy elégedve önmagaddal?:)

Ha meg vagyok elegedve magammal az valoszinuleg belulrol jon .

:DDDDDDDDDD

Szégyellned???

Ha jó nő vagy az szégyellendő lenne?:)

Nem hiszem, hogy baj lenne eme értékrendeddel, hisz a szépség belülről jön.

Kérdés nálad miért nem?:D

nem hinnem , hogy barmirol is meg kelene gyozzelek

kifejtettem a jo noseghez valo viszonyodasomat

igen en egy jo nonek tartom magam ! Most ezt akkor szegyenem kellene ? mert igy velekedek magamrol , nalom nem ott kezdodik a pasi , hogy mennyire kopaszodo van e pocakja vagy sem , izmosak a karjai vagy sem

ebben a mai vilagban lehet rosz az ertekrendem

Mondhatni eléggé ergya:D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hát ez így nem túl meggyőző:D

Aha egy vicces jo no akinek tartom magam , nehany hmmmmm jo nehany osz hajszallal , es nem vagyok egy vekony alkat , de mikor belenzek a tukorbe nekem az tetszik

most akkor mi van nem mukodik az onkritikam vagy rosszul mukodik?

 szoval tetszik amit latok a tukorbe , mondjuk nem felkeleskor , hanem kicsivel utana