Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Terápia

ElőzőOldal 10 / 10

Én is nézegettem korábban, de azóta vaskalaposabb lettem, abban az értelemben, hogy első körben jöhet, ami hivatalosabb jellegű, elismertebb, elterjedtebb, "akkreditált" módszer, egyebek pedig hosszabb távon "nyalánkságnak", plusznak, hozzájárulásnak, ha esetleg belefér. 

A 6 (eddigi) terápiámból az első és a mostani ingyenes. A többire jó sok pénzt elköltöttem. Általában a terápiáim kb. 1 évig tartottak. A második 2 és fél év volt, a mostani már 3 éve tart. Úgy tűnt, hogy ennek is vége lesz, de múltkor beszélgettünk és nagyon normális volt a "terapom" (nem az, több okból sem, egyrészt mert nincs pszichoterapeuta végzettsége, másrészt mert az a hely, ahova járok, egy közösségi tér és nem terápiát, hanem segítő beszélgetést tartanak az oda járóknak). Mindenesetre úgy tűnik, hogy maradok. A jó hír az, hogy ő tarthat nekem meseterápiát, nemrég tanulta ki. 

Ugye, hogy tövig lerágtátok a körmötöket izgalmatokban? 

Én most meseterápiára szeretnék menni. 

Hát akkor lássuk a pszichoterapeuta szaknévsorban szereplő módszereket.

Tájékoztatás a szaknévsorhoz

Kértétek legyen a fő csoportban ilyen topik is.

Tessék itt van, meg lehet beszélni a lehetőségeket, ki hova jár, milyen módszert részesít előnyben? Milyen terápiás lehetőségek vannak ma Magyarországon? Ki, hol, mennyiért rendel? Terápia, csoportos terápia, családállítás, pszichotréning, pszichoterápia, alternatív terápiák ...

 

ElőzőOldal 10 / 10