Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Idézet tőle: wannabefixed

Csak én nem látom a chatet? :/

Áthelyezték a Klub fülre.

Csak én nem látom a chatet? :/

nincs mit

https://bura.hu/blog/windstorm

https://bura.hu/blog/windstorm-blogja/2015-jul-25/naplo

Sziasztok!

Kérlek töröljétek az "én dühöngöm vagy,bármim"-ból a 262,264,265,266,268,270-es hsz-et!

Köszi

Kedves Labbie,

megkérdezhetem, hogy ismerjük e egymást...? Mert én téged "csak" innen a búráról ismerlek szerintem, és nem írtam neked, csak még nagyon régen, de akkor is itt, mert írtál valamit én pedig reagáltam rá. Én nem zaklatok senkit szerintem, igaz, hogy Reménykének néha írok sms-t, van hogy mindennap is, de ha nem akarja, akkor nem olvassa el... és ha ő írná, hogy baj, hogy írok neki, akkor természetesen nem írnék neki. De Téged nem tudom, hogy milyen módon "zaklatlak", ha egy éve nem jártál itt, és én sem tudom, hogy ki vagy. De én nem haragszom ezért, hogy ezt írtad, csak jobb tisztázni a dolgokat szerintem. Rossz érzés, hogy nem fogsz rólam tudomást venni (ok nélkül), illetve nem rossz, csak nem a legjobb, hogy ok nélkül valaki nem vesz rólam tudomást. De nem baj, én nem haragszom mint írtam is, csak nem értem, hogy konkrétan mi a baj(od) velem, mert én sosem bántottalak szerintem. De kérlek szépen, hogy írd meg, ha történt ilyesmi, mert akkor szeretnék bocsánatot kérni. Gyógyulást kívánok Szeretetettel!

 

Idézet tőle: labbie

Szeretném kérdezni hogy XX hány regisztrációval, nick-ek, nickname-el van itt jelen, hány neve van itt? Ő azt állítja és így is van , hogy neki több felhasználóneve van és mindig tervezi ha hallok felőle, hogy neki még több lesz. Ez enyhén szólva is zavaró. HA már engedik neki ezt a megtévesztés elkerülése érdekében sorolják már fel a halom nick-, felhasználónevét. Mert nem óhajtok róla tudomást venni és állandóan próbálja  Ő, V.M. zaklatni az embert. Évek óta.

*

Idézet tőle: holdfény

Szia Eszter! 

Van hír Crazyröl?

Köszönöm szépen.

szia, írtam a saját topicjába

Ja meg a türelem sem fogy el, hogy végre  ÖNÖK is betartsák a szabályzatot.! hehe

Labbie, kérlek ne említsd meg a hsz-eidben senkinek, az igazi nevét! köszi

Szeretném kérdezni hogy XX hány regisztrációval, nick-ek, nickname-el van itt jelen, hány neve van itt? Ő azt állítja és így is van , hogy neki több felhasználóneve van és mindig tervezi ha hallok felőle, hogy neki még több lesz. Ez enyhén szólva is zavaró. HA már engedik neki ezt a megtévesztés elkerülése érdekében sorolják már fel a halom nick-, felhasználónevét. Mert nem óhajtok róla tudomást venni és állandóan próbálja  Ő, V.M. zaklatni az embert. Évek óta.

Idézet tőle: holdfény

Labbie-val kapcsolatban merült fel valami, de őt crazy, vagy te is ismerheted régebbről nem tudom. Vagy hogy milyen neve volt anno. Én inkább nem mondok semmit, mert már pánikolok bocsánat.

Én egyből felismertem, a stílusából, ő egy régi búrás más néven.Nagyon megosztó személyiség az biztos. _)

Idézet tőle: labbie

Egyébként kíváló szakemberek vannak itt Mo.-on így pszichiátriai és orvosi papírt csak hitelesen valódi dolgokról adnak, nem lehet csalni benne vagy úgymond "bármire" mondsással beszerezni.A többi nem érint, hogy ki, mit csinál papírjaival , betegségével.

bár nem itt akartam válaszolni, mert nem ehhez a topikhoz tartozik, de ez hülyeség... azt mondom hogy hangulatingadozásaim vannak, senki nem fogja megkérdőjelezni... úgy ahogy el is tudod titkolni, úgy meg is lehet őket vezetni... na mindegy is 

Szia Labbie!Én is elnézést kérek,tök hülyén viselkedtem!Ismerős a helyzet,például,mikor visszamentem ,,edzeni  félév kihagyás után,s láttam a sok új arcot,elkezdtem támadni.Pl.beszólogattam,csak a régiekkel voltam hajlandó beszélni.Ők ismertek,elfogadták a néha furcsa,stb.énemet.Nekem nem volt kedvem elmagyarázni az újaknak,hogy mi is van velem!Azóta jóba lettem velük,bár néhányat még mindig látványosan kerülök!

kedves babarczyeszter

Köszönöm Eszter, hogy palettára került az esetem, nyugodtan telefonon hívhat, sms-t küldhet az itteni problémákkal kapcsolatban, ha úgy Önek és Önöknek könnyebb.

Sajnálom, hogy felkavarodást és nehézséget okoztam önöknek, kicsit rosszul esik ez nekem, de úgy gondolom senkinek nem volt itt Hibája.(!)

Megpróbálom mostantól is rövidebbre és mégrövidebbre fogni az írásaimat itt, CSAK én itt egy éve nem votam itt így pár hozzászólásom emiatt, mert frissen írtam 1 éve hosszúra sikerült, remélem az Elnézést itt mindegyik felhasználó elfogadja itt tőlem.

Viszont én itt nem voltam aggresszív, offo sem káromkodó. !!!

És szeretném kérni, hogy pontosítsak én az újakat is szivesen látom, és nem óhajtok sem a honlapnak, sem a rendszernek problémát okozni.Csak engem néhány régi ittlévő személyes érzelmek miatt jobban érdekelnek, az újak meg ha itt vannak szivesen fogadom, ilyen példának hoznám fel erre Vásárhelyi Bea embert és felhasználót.

Eszter kérem az írásaim terjedelmével és nyelvtaniságával ha baj lenne javítson ki, szabjon rá szabályt, be fogom tartani, nekem lenne így könnyebb, eldugítani a honlapot nem szeretem, mert én sem szeretem a kavalkádot.

És szeretném tanácsát kérni a moderátoroknak is, hogy mit tanácsolnak mit csináljak ha valaki aggreszív itt velem vagy mással?

melléklet:

Egyébként kíváló szakemberek vannak itt Mo.-on így pszichiátriai és orvosi papírt csak hitelesen valódi dolgokról adnak, nem lehet csalni benne vagy úgymond "bármire" mondsással beszerezni.A többi nem érint, hogy ki, mit csinál papírjaival , betegségével.

Valóban, labbie már hosszú ideje feltűnik időnként, de gyakran le kell tiltanunk, mert nem tudja betartani a szabályokat, vagy túlságosan rám van akadva. Nem ártalmas ezen túl. Ha hosszú üzenetekkel eldugítja a fórumokat, megint kénytelenek leszünk kizárni. De itt az a filozófiánk, hogy mindenki kap sokadszor is esélyt, hátha megtanulja, mit ne csináljon...

 

Szia holdfény!

Nem lehetetlen, nem is tiltja a szabályzat. De nagyon ritka. Pillanatnyilag nem tudok senkit, aki most egyszerre két néven van jelen. Olyat többet is, akik időközben megváltoztatták a nevüket.

A neved valahogy szimbolikus: az újrakezdést sokan azzal képzelik, hogy új nevet választanak. 

Afelől megnyugtathatlak, hogy a legtöbben, akik itt írnak, csak egy reggel rendelkeznek, legalábbis én nem tudok többről. 

Van valamilyen konkrét aggodalmatok?

Nem rossz indulatból tényleg, de ezen jót mosolyogtam: "Szeretném Önnek ajánlani, hogy otthon rakjon rendet!"

🙂

Kedves labbie, regisztráció után ki kell választanod egy szakembert, és le kell foglalnod nála egy időpontot.

Aztán ha valakit tud segíteni, hogy regisztráció után azt nagyon megköszönném......

jelezném hogy a pszichoonline-on ha valaki regisztrál akkor a jelszónak 8 karakternek kell lennie , kell bele kis betű , nagy betű és szám is.

Kedves Mindenki!

A pszichonline.hu-n mostantól lehet terapeutát fogadni, aki szívesen venne online tanácsadást, az regisztráljon bátran!

Adjátok tovább az infót. Köszönöm!

Eszter

Kedves Mindenki!

A pszichonline.hu-n mostantól lehet terapeutát fogadni, aki szívesen venne online tanácsadást, az regisztráljon bátran!

Adjátok tovább az infót. Köszönöm!

Eszter

Ha látjátok, hogy valaki rosszul van, kérlek, szóljatok üziben, mailen vagy Facebookon! Nem vagyok mindig bejelentkezve itt, illetve nem frissítem állandóan az oldalt, ha éppen dolgozom, még ha be is vagyok jelentkezve, így nem vettem észre pl. Kiscsillag mai üzenetét. 

Egyértelműen jön a tavaszsmiley

Kedves hímnemű Búralakók!

Több lánytól is azt az információt kaptam, hogy alig regisztráltak, máris rájuk törnek magukkal nem bíró hímneműek.

Ez nem elfogadható. Értem, hogy a párkeresés erős késztetés, nincs is vele baj, de lányokat zaklatni tilos. Aki frissen (1 hónapon belül) regisztrált lánynak ajánlatot tesz vagy így értelmezhető üzenetet küld, ki lesz tiltva.

Uff

Eszter

Üdv,

Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nincs pánik témájú topic? Próbáltam egyszer csinálni, de azóta se láttam volna hogy megjelenik.

helló, ide miért nem lehet belépni?
/szakmai-informaciok/gyogyszerek/gyogyszerek-es-mas-szerek
vannak gyógyszerek, amiket csak a google-ön keresztül tudok itt megtalálni, de tovább már nem enged böngészni.
 

szia, köszi, azt én baltáztam el, hogy offline nem látszott, mert nem tettem nyilvánossá, (és javítottam) de ha átkerülhetne a csoporttémák közül a fórumtémák közé, annak nagyon örülnék.
(magamból indultam ki, mert én legalábbis sokszor vendégként olvasok és csak akkor lépek be, ha hsz-t vagy bejegyzést írok valamire, és hát nyilván ami szem előtt van, az fog meg először).
üdv!

Szia, jó helyre írsz! Pontosabban meg fogom tárgyalni a rendszergazdával, hogy miért így van.

De hozzászólni csak regisztrált hozzászóló tud, tehát mindenképpen regisztrálniuk kell.

Eszter

Hahó, ezt hogyan lehetne megcsinálni, hogy ne csak belépve és ne csak a csoporttémák között jelenjen meg, hanem a láthatóbb fórumlistában?
Szeretném, ha valakivel beszélgethetnék a depresszió fizikális tüneteiről, az étvágytalanságról, a fogyásról stb.
/forum/segits-segitek/anorex-sef-blog-hizas-fogyas-egeszseges-test
Vagy ha most nem jó helyre írok, hol jelezzem ezt a kérést?
Előre is köszi.

Nem akarsz kilépni ugye? Én nagyon sajnálnám:((

Ezzel az egy névvel vagyok a Búrán. Szeretném végleg törölni a regisztrációmat, de nem találom azt a topicot. Köszönöm. 🙂 

Kedves Szerkesztőség!

Kérlek töröljétek a "Dühöngő" topicból az 1028- as( legutolsó) hsz-m!

Köszi: akbar

Kedves Eszter, hogyan lehetne megváltoztatni a profilképemet? Sajnos valami hibát ír ki... le akarom cserélni mert ami most van fent nagyon szar... Köszi előre is!

Kedves Eszter és Szerkesztőség!
A régi Bura.hu-t valami titkos tárhelyen esetleg meg tudnám találni?
Volt több topikom is, szeretném visszaolvasni, hogy mi volt régen és hol tartok most, ha lehetséges.
Köszönettel.

Idézet tőle: harmony

Sziasztok, valami gond van az avatarfeltöltéssel, mert mutatja hogy feltöltötte, de nem jelenik meg utána a hozzászólás mellett és oldalt a topikoknál az avatar 🙁

 

Mostmár jó nálam, mutatja az avatart, köszönöm szépen, hogy megcsinálta az admin 🙂

Sziasztok, valami gond van az avatarfeltöltéssel, mert mutatja hogy feltöltötte, de nem jelenik meg utána a hozzászólás mellett és oldalt a topikoknál az avatar 🙁

______________________________________________ 
                                     
     FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS 
______________________________________________

Eszterrel kísérleti hangulatjavító csoportot indítunk vasárnaptól itt a Búrán mindenkinek, aki kedvet érez hozzá! A kísérlet alapvetően a Seligman-féle pozitív pszichológia mentén fog zajlani, amit már teszteltek, és határozottan jó eredményeket mutat.

Ezen a linken találjátok meg: http://www.bura.hu/csoportok/k%C3%ADs%C3%A9rleti-hangulatjav%C3%ADt%C3%B3-csoport-tal%C3%A1ld-meg-a-boldogs%C3%A1got 
Ide részletesen le van írva a jelentkezés módja, illetve a csoport indulásához szükséges első két feladat is fel van töltve.

Jelentkezzetek bátran, ugyanolyan anonim módon fog üzemelni, mint itt minden, és jó kedvünk is lesz tőle.:)

______________________________________________ 
                                     
     FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS 
______________________________________________

király nem csak okos volt hanem szinte már filozófus, belga is volt

Kedves Mindenki!

Töltsétek ki ezt a kérdőívet: http://www.bura.hu/milyen-mobilod-van!

Egy alkalmazást szeretnénk fejleszteni nektek, de ehhez tudnunk kell, ki milyen mobilt használt!

Köszi!

e

eszem ágában se volt Esztert zavarni. talán nem a megfelelő topikba írtam. ha figyelsz, tudsz  moderálni is? mert hogy az a gond itt főleg.

persze , én itt vagyok és figyelek, ne zavard Esztert ő nem ár mindig, elfoglalt ember ,neki élete is van, és szerintem tudja ő magától is hogy mit kell tenni

sok érzékeny lelkü ember van itt

a "jelentem" funkcióhoz kellene egy hely az indokláshoz. most jelentettem valakit, aki szerintem agresszív, káros és durva azon a helyen, ahol én olvastam...de cseszhetem, ha vki úgy ítéli meg, ez nem elég ok, mert máshol jó fej volt (nem tudom, milyen volt máshol, és rákeresni se tudok).

másrészt: nagyon kéne ide normális moderáció. személyes adatokkal dobálóznak, mocskolódnak egyesek. ez semmilyen fórumon se megengedhető, főleg  itt nem, ahol eleve sérült emberek írogatnak nagyrészt. VAN ITT VALAKI, AKI FIGYEL?

Idézet tőle: spellbound02

**** vega58 meg emelei a társaság fényét ha benéz

Csatlakozom, Vega58 Z/S/EN/iális! 🙂

igaz lehet már lejárt a jelölés

mr megintzsivany és vega58 meg emelei a társaság fényét ha benéz

-

dynamis

 

Hajnal21