Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

POSZTTRAUMÁS STRESSZ SZINDRÓMA

ElőzőOldal 4 / 4

Engem nem érdekel, hogy érdekes leszek-e más, mások számára. Sok dologban igazad van, igen.

Akkor azt ajánlom neked a Te érdekedben, hogy ne foglalkozz velem, mert még érdekes leszel, és az nem túl jó, ha ezeknek érdekes leszel. Tehát mint mondatam rendes tőled hogy itt foglalkozol velem, de én már nem tudok itt és másutt  sem embereket látni, mert már nem megy. És én azt hiszem igazam van.

Én semmit nem gondolok rólad Fatum, hisz nem is ismerlek. Max ennyit láttam belőled, amit leírtam már korábban is. De ez nagyon messze van az ismerettségtől.

 

Ebben az egész kísérletben már nem is az a borzasztó,  hogy maguk ilyen képeket küldenek nekem az apám halálának évfordulóján. A borzasztó számomra az, hogy maguk hogy gondolkoznak.

Azok a képsorok nem énrólam, hanem magukról árulkodnak. Arról árulkodnak, hogy maguk hozzám milyen primitív és lekezelő módon viszonyulnak, az a borzasztó. Az ami a maguk fejében van.

Az irodalmi jelenen a művészek között van egy fotós akinek a blogjában vannak képek a kézzel írt jegyzeteiről, és ott azt olvasom, hogy ő lát hasonlóságot Hamvas és Bill Viola között,ez csak egy gondolat a sok között, amit ő ott megfogalmaz. Ez az ő egzisztenciájával útkereső művészi küzdelem.

Ha én írok le egy ilyen mondatot bárhol, az kóros, feltűnési viszketegség, skizofrénia kényszeresség. Hát ez a nagy probléma magukkal. És maguk még három év alatt is csak itt tartanak. És ez számomra azt bizonyítja, hogy maguk tíz év múlva is itt fognak tartani.

Csak a baj az, hogy míg másokat békén hagynak, azt gondolják velem lehet ezeket csinálni, amit csinálnak. Mert maguknak eszébe sem jutna XY papírok által bizonyított művészt zaklatni, hogy miért így és miért nem úgy gondolkozik mint ahogy maguk azt elvárják, eszükbe sem jut. De rólam mert tele vannak előítélettel, már három éve akarják mindazokat a cselekedeteim mögött lévő maguk szerint beteges és primitív indítékokat felfedezni, ami maguk szerint egy ILYEN EMBERNÉL elvárható.

És most jöttem rá arra, hogy itt mindenki, de kivétel nélkül ezt gondolta rólam végig, a megalomániát,   a tiszta vizű tóval, a diplomával és egyéb primitív indítékokat, a skizofréniát, a kényszerességet, a tevékenységi mániát, a számmisztikát. Maguk egész végig így gondoltak rám. És ezzel a hozzáállással nem nehéz gúnyt űzni valakiből, hiszen ez csak egy ilyen torz, beteges gondolkozású ember, mert képes Hamvas és Bill Viola között kapcsolatot látni, ami csak papírokkal és megfelelő egzisztenciális helyzettel rendelkező embereknek lehet büntetlenül.

És most már sajnos nem látom azt, hogy itt ezt bárki is másképpen gondolta volna, maguk mind egyformák. És a másik nagy tévedésük, amiben én ki kell ábrándítsam magukat, maguk nem érdekelnek, engem nem érdekel a pszichológusok élete és egzisztenciális gondjai, engem nem érdekelnek maguk, egyedül az az oka hogy képben vannak, hogy maguk itt engem használnak. Ez az egyetlen oka annak is, hogy én itt jelen vagyok.

 

Rendben.

Akkor maradjál ennél amit itt utoljára írtál, és ahgyjál engem békén.

Én leírtam az őszinte véleményem, nem tudok bizonyítani semmit persze. De ezt valaki vagy elhiszi vagy nem, mást nem tudok tenni.

De engem érdekel az életed, viszont bizonyítani nem tudom sehogy, hogy én nem tartozom hozzájuk. Úgyhogy nem tudok mit írni erre.

Ez most nekem szól?

Fatum, nem ugyanaz a két oldal. Pláne nem az üzemeltetői.

És ott én is csak vendég voltam.

Pontosan neked te képmutató, meg az egész nagy családodnak, ennek a nagy kísérletező kedvű aljas bandának, akik olyan marha jól intézik az életem helyettem. Azzal sem törődve, hgoy én abba elveszítem az életem.

De az biztos kedves Fatum, hogy számos segítő oldal a neten sokszor többet árt az embernek, mint használ. Sok helyen tüntetik fel magukat szakembernek és ez szerintem nagyon romboló és káros tud lenni kiszolgáltatott emberek számára.

Most, hogy szóba jött az a bizonyos oldal, visszaemlékszem fórumos "beszélgetésekre" (mert én is olvastam) és tudom már, hogy miről beszélsz.

Már akkor sem tetszett nekem ami ott ment, úgy hogy ráadásul kívülállóként szemléltem.

Azok után nem csodálom, hogy nem bízol senkiben, sajnálom.

Eszméletlen, ahogy nézem kipucoltak minden hozzászólást.

Más részről meg biztos vagyok benne, hogy vannak olyan emberek, szakemberek akikben meg lehet bízni. Tiszta szívemből kívánom neked, hogy megtaláld ezt az embert.

Uhh, arról az oldalról inkább ne beszéljünk:D (nekem is megvan a véleményem)

A sorstárs az nem maga, hanem a psyche oldalon kitalált fantom szerncsétlen aki arra buzdítja a többi nyomorultat hogy beszélgessen vele. Ami egy normális dolog lenne, ha ne telt volna már el két év és nem lennék most az aki. És nem gondolnám minden ilyen megnyilatkozóról hogy egy kitalált,nem létező és manipulatív konstrukció.,

Hát ez a vélemnyem és főleg egy olyan oldalon, ahol engem semmibe vesznek és visszaéltek a bizalmamammal. És soha egy kérdésemre sem kaptam választ, de hát ezt maguk tudják, hiszen ittisi itt vannak. Ez egy szép nagy család.


Idézet tőle: Fatum

Felháborítónak tartom, hogy azt gondolják hogy fantom emberekkel fogok lelki életet élni, mint sorstárs. Szégyeljék magukat. Majd elbeszélgetnek vele helyben, azzal akit maguk találtak ki, már nagy gyakorlatuk van ebben, aztán majd megmutatják nekem, milyen egy rerndes túlélő, aki maguknak elég jó.

Magának meg beszédes neve van.

Jó hát ezzel nem tudok mit csinálni, mint elfogadni és megérteni. Sőőt, teljesen megértem. De fantom nem vagyok.

Beszédes? A nevem pedig Eckhart Tolle előadásához kapcsolódik, onnan ered:

/forum/beszelgessunk/jelenlet <- lásd topicindító hozzászólásban a linket

[quote]

Jelenlét

Sok szeretettel küldöm mindenkinek a következő előadást:

http://www.youtube.com/watch?v=VZ9mCiob1QQ#t=1m30s

Darabokban van fent youtube-on, viszont a sorszámokat látjátok a kapcsolódó videóknál.

Felháborítónak tartom, hogy azt gondolják hogy fantom emberekkel fogok lelki életet élni, mint sorstárs. Szégyeljék magukat. Majd elbeszélgetnek vele helyben, azzal akit maguk találtak ki, már nagy gyakorlatuk van ebben, aztán majd megmutatják nekem, milyen egy rerndes túlélő, aki maguknak elég jó.

Magának meg beszédes neve van.

Én nem gyűlöllek Fatum. És nem is akarom, hogy meghalj.

Már ha én is a sokaság közé tartozom.

Mindig van kapaszkodó, csak meg kell találni.

 

Én magukat nem ismerem, nem tudom hányan vannak, és nem tudom kicsodák. Maguk énrólam már mindent tudnak, az anyagcserém és a nyomorúságos házaséletem minden pillanatát.

Maguk engem gyűlölnek. Maguk már két éve próbálnak engem kikészíteni, és mivel ez nem olyan látványosan történik, hogy maguknak ez egy megoldás legyen, egyre durvább módszereket alkalmaznak. Az amit velem csinálnak kimeríti az embervadászat fogalmát.

A kikészítés hatásos. Elvették a jövőmet mert már két éve rombolják mindennapjaimat. És veszik el a lelki és szellemi erőmet, és sikeresen bebizonyították, hogy emberek nincsenek. Én már nem akarok élni. Valószínűleg nem fogom magam megölni, mert nekem nincsenek szuicid gondolatim, de már nem látok kiutat az életemből. Azt érzem, hogy nincs remény. Én nagyon rosszul érzem magam. És a legrosszabb hogy maguk azt akarják hogy én meghaljak.

Számomra ismeretlen emberek gúnyolnak és üldöznek és azt akarják hogy ne legyek. És ez amit itt a lakásomban velem tesznek már kiheverhetetlen hatású. Elvesztettem a munkám, és maguknak ez is egy alkalom hogy végezzenek velem. Mint minden tragédia ami velem ez alatt történt.

Maguk aljasak. De már nem érdekel, maguk nagy bűnt követtek el, én ezen már nem tudom soha túltenni magam. Az én életemnek már vége. Elveszett a összes kapaszkodó ami régen volt. Már semmi sincs ami megtartana.

Akik ide képet tettek be azt miért csinálták?

Gúnyból?

🙂

.. vesszőcske?:)

-

 

,

ElőzőOldal 4 / 4