Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Öngyilkosság

Idézet tőle: atti

Én ehhez kezdő vagyok .Hogy kell privátban írni?Olvasni olvastam.

írtam levelet , azt megnyitod és ott van alul , hogy válasz üzenet és oda írsz  aztán elküldöd .

Idézet tőle: atti

Nem gondolok semmit,információkat kérek!Úgy gondolom.Az is érdekel,van mentális segítséged?Bármilyen ott a közeledben?Ha összejátszunk,biztos kitalálunk valami okosat!Oké?

Privátban írok .

Oké ! Ahogy gondolod. ..................... .

Hogyan használjam fel a rengeteg energiát a saját jó célomra ????

Mindent lehet , csak akarat erő kell hozzá . De egyedül nagyon nehéz . Halvány lila gőzöm nincs merre induljak el és mit kezdjek magammal . Egyszerűbb lenne meghalni , mert akkor mindennek vége lenne és nem lenne több szenvedés .

Idézet tőle: atti

Nem tudom mi lehet,de biztos van rá megoldás.

Sajnos ere nincs megoldás , mivel ez velem születet probléma .

Idézet tőle: atti

Olyan elkeseredettséggel írtál.A sok problémád mellett más is van?Én úgy emlékszem.De mi azt nem tudom.Különben biztos találsz valami normális embert,csak hinni kell benne.

Szia !

Igen . Amivel sajnos egyáltalán nem tudok megbirkózni . Teljesen felemészt . Nem tudom elfogadni . De itt nem akarom leírni .

Szia atti !

Hogy vagy ?

Haliho;

 

Hehe-)))  ezeknek az uj vallasoknak mindig olyan sietos.  En mar csak kivarom. Lusta vagyok.  Szenvedes - smenyvedes,  o igen. Es mi van ha maskent lehet megoldani a szenvedest.  Es mi van ha van arra modszer hogy a szemely ne szenvedjen.  Es ezeket a modszereket csak ongyilkossag elott lehet megprobalni.  De az ongyilkossag lehetosege mindig meg marad.  Tehat nincs mit veszteni azzal hogy egy szemely megprobalja csokkenteni a szenvedeset ongyilkossag elott.

Nekem, a fajdalom erzese elkerulhetetlen, de a fajdalomtol szenvednem nem szukseges.

Hat nem szenvedek.  Erzek erzeseket.

Van ugy hogy azt veszem eszre, hogy egy erzes milyen megkemenyedett, intenz, es eros erzes, es akkor megfigyelem.  Nahat.  Azta.

 

Tisztelettel;

zsivany

kedves ww, én többször próbáltam gyógyszerrel. az elájulásig eljutni mindig ugyanolyan volt, bár nekem is az a véleményem hogy attól függ a hatás, milyen gyógyszereket vett be az ember... egyik alkalommal pl mindent kihánytam, miután egy minimális mennyiség felszívódott a sok szarból. amúgy csak tompaság, kábultság, zombiság, gondolatok nélküliség, érzések nélküliség, mintha ébren álmodnék és csak szemlélője vagyok a világnak, átfolyik rajtam minden inger, semmi nem érint meg, fel sem fogom igazán... aztán egyszercsak már hiába mozdulnék, nem tudok, nem engedelmeskednek a végtagjaim, és hirtelen elalszom (elájulok)... kb ilyen volt... sermmi szenvedés. kivéve mikor hányással végződött ájulás helyett, de akkor meg lefeküdtem utána aludni, és kb 30 órát aludtam... aztán felébredtem és semmi különöset nem éreztem. amikor meg úgy ájultam el hogy aztán a kórházban valahogy magamhoz tértem, mikor mosták a gyomrom semmit nem éreztem, nem volt kellemetlen vagy ilyesmi, viszont remegett az egész testem mint a kocsonya... de az sem volt számomra rossz érzés, csak szokatlan. én semmilyen gyógyszerkombináció bevétele után nem szenvedtem... nem is értem miért szenvedtem volna... azt sem értem miért akarná az ember meggondolni magát... ha megfontoltan és nem hirtelen felindulásból teszi meg valaki, akkor nem esik kétségbe az utolsó pillanatban... legalábbis én így gondolom. sosem féltem a haláltól. de senkit nem biztatnék öngyilkosságra... csak elmondtam az igazságot... az én igazságomat...

Soha nem voltam igazán boldog , mert mindig hiányzott valami az életemből . Sose leszek teljes ember . Bele fáradtam már az egészbe . Elegem van már a szenvedésből !! Inkább a halál mint a további szenvedés .

zuzu, igen létezik az amit mondasz, hogy az ember már nem bírja tovább. De nekem az a tapasztalatom, ha mégis nem adja fel az ember a legreménytelenebb helyzetben, akkor az idő mégis megold mindent. Csak túl kell valahogy vészelni a legmélyebb pontot. Van aki nem képes erre... 🙁 De erősnek kell lenni, és valahogy túljutni rajta. Nagyon nehéz, de lehetséges. És gondolj arra, hogy talán ezen múlik, hogy valaha boldog lehetsz e. Ha pl feladod a sok szenvedés után akkor gondolj bele: hiába éltél. Az pedig szörnyű. De ha erős vagy és nem adod fel, akkor bebizonyítod magadnak hogy többet érsz mint bárki! Mert te képes voltál, megállni hogy megölöd magad! És ez NAGYON NAGY DOLOG!!

Nem szabad feladni.. Akkor már inkább bármit tegyél meg, csak ne add fel.. Mert akkor nincs semmi veszítenivalód! Ha van erőd meghalni önkezeddel, akkor több erő van benned, mint hiszed és azt másra is fordíthatod, próbáld inkább vele az életedet helyrehozni és megtalálni a megoldást!

De van egy pont ahonnan már az ember nem tud tovább küzdeni............ . És feladja .

zuzu, biztos sokan vannak akiknek nincsenek szeretteik. De még mindig ott a lehetőség, hogy megismerjenek új embereket, akiket nagyon megszerethetnek és viszont. Én mindig azt gondolom magamban, nincs megoldhatatlan probléma. Persze az emberek sokfélék, mindenki másképp gondolkozik. Azért mondjuk szerintem olyan ember nem nagyon van aki senkivel nincs kapcsolatban, és aki pedig kapcsolatban van akár egy emberrel is, az már tud valakihez fordulni. Mindig keresni kell a megoldást szerintem, és amig csak lehet nem feladni...

Ne öljétek már meg magatokat.. Holnap új Nap virrad, fel a fejjel!

harmony !

És mondjuk akinek nincsenek szerettei az akkor még is kire gondoljon ?

Igen WW, a szeretteink az nagyon nagy visszatartó erő. Én mikor nagyon mélyen voltam lelkileg, és gondolkoztam az öngyilkosságon, és megemlítettem itthon, akkor a családom kétségbeesett. Ez engem nagyon megijesztett, hogy másokat kétségbe ejtek, és ezért többször nem is hoztam fel a témát. És el is ment tőle a "kedvem", mert ha már a szó említése is ennyire megijeszti a SZERETTEIMET, akkor azért elgondolkozom rajta, hogy mit okozhatok másoknak. Persze az én életem, de nem lehetek olyan "önző", hogy csak magamra gondoljak. Még akkor sem, ha már végképp nem bírom tovább... és ez a szerencsém, hogy elég erős vagyok lelkileg. Bárcsak más is így tudná kezelni...

Hát az való igaz, hogy én még sosem jutottam el odáig, hogy megöljem magam, vagy próbálkozzak vele. De azért már voltam olyan helyzetben, hogy elkezdtem gondolkozni rajta. Sosem volt egyszerű az életem, nagyon sok szenvedésen vagyok túl. Erőszak, kilátástalanság, a legmélyebb depresszió, végtelen magány, mély csalódás azokban az emberekben akikben a legjobban megbíztam és akik szerettek, de elhagytak... vagy 10 évbe telt mire kezdtem rendbejönni, de persze mindig itt fog élni traumaként amik történtek. Van amin az ember nem tud túllépni. És megértem hogy vannak akiknek ez az utolsó "megoldás". De mégis azt gondolom, még a szenvedés is jobb meghalni.... de azért talán ez tényleg nagyon összetett dolog. 🙁

Ez attól függ , hogy mit vesz be az ember és mit iszik rá .

Hidd el van olyan helyzet amikor már csak az öngyilkosság marad . És csak az az egyetlen egy jó megoldás van . De ezt nem fogom itt részletezni , mivel sokan nem értenek velem egyet . Ezt csak az értheti aki ebben benne van…. .

Szia WW,

Remélem hogy nem tervezed az öngyilkosságot. Bocsi, hogy ezt írom, és tudom, mindenkinek joga van dönteni a saját életéről, de nagyon szeretném, ha nem gondolkoznál ilyesmiken. Tudom, hogy az élet szar, de minden rosszból van valami kiút, vagy megoldás, csak meg kell találni. Ha pedig nem megy akkor segítséget kérni. Én is nagyon borúsan látom néha a dolgokat, de azért még mindig azt gondolom, érdemes élni, mert vannak jó dolgok is pl a szerelem. Az pl egy csodálatos érzés. Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam. Egyébként szerintem - vagyis mindig úgy képzeltem, hogy - a halál "folyamata" az kínszenvedés, mert van egy pont szerintem, amikor már nagyon közel vagy és visszajönnél, de már nem lehet. sosem lennék öngyilkos, ha másért nem emiatt. Szerintem biztos hogy nem "kellemes" és egyszerű a meghalás folyamata, hanem ellenkezőleg. Én pl félek tőle nagyon. Remélem, nem gondolkozol öngyilkosságon...

egyebkent ez mert nem egy másik topicban zajlik?

Thank you, I'm fine. You?

Szia !

Ez egy idézet . Nem én találtam ki , hogy ez így van vagy sem .

-

" Nem az győz, aki kemény marad, hanem aki meglágyul és enged és befogad és felad és feloldja magát. Az önfeladás nem a gyengeség, hanem az erő jele."

Ez szomorú. 🙁

Kedvesn Liliom!

Tudom milyen érzés pont ezeket érzem amiket te .... dolog mindig van de az ember megcsak fáradt.És nekem is hiányzik valaki.

Kitartást neked!

üdv Nofretete

Kedves atti!

Sajnos nem sétálgattam ma bár az idö tényleg csábító volt az , tegnap viszont egésznap eset az esö.......és tegnap nagyon nyomi voltam és tök passzív semmit sem csináltam csak ténferegtem , ma pedig sopánkodtam a pénzem elfogyott én igazán beosztom amim van de muszáj volt telefont vennem. Párom uj mobilt kapott ezen a héten nappal is felhívogatott , érdekes eddig nem tette , most miért is ...különös néha ..A  múlt hónapban 5perceket beszélt velem csak este , netezni egyáltalán nem tudott ...most hív , ír , most minden rendben , adott a kérdés most miért. Bár ma jó volt az idő , de rossz volt a hangulatom, magányos vagyok Ma azon keseregtem , h elfogyott a kaja pénzem és nem tudom h bekkeljek ki 2és fél hetet:( természetesen ma sem mentem el az orvoshoz nem bírtam , Bár a párommal megint többet beszélgetünk de mégis van valami nem tudom mi amitől levagyok töve , mint a bili füle....Ő ott van én itt Ő baráti rokoni körben dolgozik, munka után sörözgetés , szülinap vagy névnap pálinkázgatások jó beszélgetések ....múltkor elmondta nekem nyíltan h szereti ezt az egészet így ahogy van...Én meg probálom osszekapargatni önmagam ..egyedül vagyok és siratom a múltat meg biztatgatom magam , h minden jó lesz ...Tudom merre kéne induljak , mégsem lépek és nem tudom meddig bírom még.Mindössze pár halacska a megmondhatója milyen szarul is vagyok és annyira küzdök szó szerint az életbenmaradásért...szóval ma nem jöttek azok a pozítív gondolatok sajnálom:( És te jót tett neked a jóidó , jól vagy sétálgattál??

Szia atti,

Marmegint. Ha megszolithatlak. Tegezhetlek?

Orulok, hogy konnyeden fogod fel amiket mondok. En felismerem, hogy en csak keveset tudok.  Amugy is csak lopott cucc ez. Masokat idezgetek. Nem en talaltam ki.

A hallgatasrol talan annyit hogy, hat ertem, igen. Hallgatni is lehet. Probaltam azt is.

Nekem,  az emberi kapcsolatok nem fejlodnek a hallgatasbol. Szerintem szuksegesek az emberi kapcsolatok. En ugy latom, hogy ennek erdekeben a szeretet es toleranicia is szukseges.

A multban sokat beszeltem, aztan sokat hallgattam.  Es ebbol jottem ra hogy nekem szukseges beszelnem, de a helyes dolgokat kell mondjam.  Es idonken szukseges lehet eros szavakat is mondani, es eroteljes cselekedeteket is elkovetni.  De azert mielott en azt csinalnam, probalok a szeretetre es toleraniciara gondolni egy rovid ideig. Aztan hatha ez a rovid ido hoszabbodik.

Hat ezt most igy neked cimeztem, de gondolom mas is olvassa.  Es talan ezert is irtam le ezt.

Tisztelettel;

zsivany

 

Hát igen.... . Csak az ember nem mindig tud mit írni . Ugyanazt meg nem írhatjuk állandóan, mert egy idő után unalmassá válna . De azért remélem mindig lesz miről írnunk és legalább egy-két sort minden nap írunk  . És remélem  nem halványodunk el teljesen .

Szia atti;

En sokaig azt gondoltam, hogy hozzam kepest Krisztus csak napozott a kereszten, de aztan a barataim ramszoltak hogy szalljak le mert nekik mas dologra kellene a fa.

Tisztelettel

 

Kedves atti!

Ne haragudj hogy sokára írok de elveszi a figyelmem az olvasás igyekszek mindent elolvasni amit írnak itt. Párom hiányzik nagyon nélküle nagyon nehéz reggel óta 2kávét ittam hát nem mondanám h jól vagyok nagyon bepörgette a szívem.. és te hogy vagy mostanság?

Akkor vigyázatok a napsugarakkal . Jó sétát !

Szia atti !

Hogy vagy ?

Üdv : Zuzu

Szia Liliom!

Ha nekem írtál az irataim a farzsebemben voltak csak pár kórházi papír túnt el meg orvosi

Idézet tőle: atti

Köszönöm,dolgoztam sokat és lassan készülök aludni.Éjszaka nem aludtam,mert valami hülye izületjavítóval bekentem a lábam,és halálra marta a bőröm.Nagyon álmos vagyok.Van már telefonod?Azt is akartam mondani ,szerintem a papírjaid a közelbe elszórhatták körbe kéne nézni.

Én sem aludtam valami jól teljesen felvoltam dúlva ....már körbe jártuk a parkot de semmi , közmunkások dolgoztak itt ma sokat megkérdeztem de semmi ...Telóm sincs úgy hogy kissé parázós hangulatban vagyok.

Kicsit fáradtan , meg passzívan de azért  megvagyok és veled?

Kedves atti!

Szép estét kívánok neked ez egy kedves idézet amit nagyon szeretek 🙂

"Amikor tudod, hogy nem jön, de mégis várod
Amikor tudod, hogy kár volt az egész, mégse bánod.
Amikor meglátod, és hevesebben dobog a szíved,
Amikor érzed, hogy érte remeg a két kezed.
Amikor várod, hogy újra eljöjjön a pillanat,
Amikor várod, hogy ismét odaadhasd neki magad.
Amikor vágyod hangját és szavait,
Amikor naponta felidézed magadban az együtt töltött órák emlékeit.
Amikor néznéd mosolyát és kék szemét,
Amikor vágysz arra, hogy megint feléd nyújtsa két kezét.
Amikor nem bírod már, hiszen kavarognak benned a szavak,
Amikor közeledben van és alig bírod türtőztetni magad.
Amikor elhiszed, hogy erre volt szükséged,
Amikor elhiszed, hogy míg együtt voltatok ő is megőrült érted.
Amikor megijedsz, mert rossz lenne nélküle,
Amikor újra aludnál és ébrednél mellette.
Amikor jó lenne ha újra veled lenne,
Amikor már önmagaddal harcolsz ellene.
Amikor rájössz, hogy mit sem ér a józan ész,
Amikor döntesz, hogy miért is ne, hiszen egyszer élsz.
Amikor világossá válik, hogy bármily rossz, ez mégis jó neked,
Amikor tudod, hogy tilos de mégis újra és újra megteszed
Akkor vedd tudomásul, hiába tagadod, igenis szereted!"

"Szeress úgy, mintha téged soha senki nem bántott volna meg. Dolgozz úgy, mintha nem is lenne szükséged a pénzre. Táncolj úgy, mintha téged senki sem nézne. Énekelj úgy, mintha téged senki sem hallana. Tedd azt amit akarsz, és ami neked örö...met okoz. Éld úgy az életed, mintha a mennyországba lennél. Ápold a szeretteidet. Használd ki a pillanatot, és minden helyzetben fogadd el azt ami a legjobb. Sohase horgaszd le a fejed, ha valami nem úgy történik ahogy szeretnéd. AZ IGAZI GYŐZTESEK AZOK AKIK HARCOLNAK ÉS SOHASEM ADJÁK FEL!"

Csak nem Gyöngyösi vagy?

Kevesen voltak fent az elmúlt 4 nap alatt ez tény . De szerintem ez csak a hosszú hétvégének köszönhető . Utána minden vissza ál a rendes kerék vágásba .

Kicsit fájós a fejem , de amúgy el vagyok . Most nem érzem magam annyira mélyen mint ahogy szoktam lenni . De sajna nem tart semmi sem öröké .

Szia atti !

Hogy vagy ?

 

Szia attia !

Ahogy olvastam megsértődtél azon amit írtam . Pedig én csak őszinte akartam lenni . Vannak nagyon jó és érdekes írásaid is meg vannak olyanok is amivel nem igazán értek egyet ezért írtam azt , hogy kicsit mind kettő . De tényleg nem rossz szándék vezérelt . Sajnálom ha megbántottalak .

chá Atti 🙂

most nincs kedvem, talán holnap megkeresem, de biztos láttam csak régen, és nem emlékszem rá. én is  úgy gondolom, h így normális ahogy te gondolod. és én is piszkálásnak láttam.. nem tudom mire jó egymás b....gatása.

velem minden ok, de látom neked sok minden rosszul esik. ilyenek az emberek, nincs mit tenni. ez nagyon tetszik 😀   

Mindenki él egy nagy korsóban egyedül magának

szia Atti, 🙂