Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Öngyilkosság

üdv

azt hiszem ideje elfelejteni mindent. elértem amit akartam. festészetben, zenében, írásban. abban ami számított. talán még szerettem is valakit valamennyire. talán engem is szeretett valaki valamennyire. de most már csak felejteni akarok. mindent. talán olvasva ahogy egymást bíztatják az emberek döbbentem rá arra, hogy én nem tudok ezzel megküzdeni. nem is akarok. nem lennék önmagam, a világ szétcsúszna, a fejemben minden gondolatom marja egymást. most pedig csak a csend van. de soha nem örök. pedig annyira szeretném. bár már az első alkalommal ne sikerült volna megmenteni. bár ne akartak volna segíteni. bár ne hittem volna el hogy segíthetnek. a legjobb elfelejteni mindent. és bár ne ide írnám ki feleslegesen. sajnálom.

Ha tudnék sírni - évek óta nem megy. Még mikor az apu meghalt akkor sem és azóta sem sírtam, csak belül könnyek nélkül. Ezt is jól megtanultam - nem szabad sírni - egyrészt dacból, nehogy megadjam a másiknak azt az örömöt, hogy sírva, gyengének lát. Másrészt a gyengeséget kihasználják - igy azt nem szabad mutatni. Ezért nem látszik rajtam semmi, még akkor sem amikor úgy érzem itt a vég-. Most pedig azt hiszem itt az út vége. nbem akarom ezt csinálni. lehet hogy menekülés és gyávaság feladni - de már az sem érdekel ha ezt gondolják rólam, hogy nem küzdöttem. a sirban már úgy sem hallom a kritikákat, megjegyzéseket. Még az is lehet hogy kibírnám, csak már nem akarom kibirni. És nem érdekel hogy hogyan lehet kibírni. túllenni. nem akarom ezt. nem akarok semmit.elfáradtam.feladtam.elmegyek hogy ne találjanak itthon. elhúzok mindjárt. és hogy csak esetleg pár nap múlva vagy soha ne találjanak meg. az lenne a legjobb.a soha.

Szia Zsivány!

Köszönöm az optimista szavakat. Pár napja iszonyatosan cefetül érzem magam, nagyon padlón vagyok és ilyenkor jobb lenne ha nem is kellene lenni.

Miki!  Jol nezunk mi ki!

Na tessek, mas megint ez az obszesszive gondolat a halalrol.

Mintha a halal az elet ellentete lenne. Szerintem nem.

Elek? Igen. Fogok elni? Igen. Meg fogok halni? Igen. Elet es halal: igen es igen. Es ezeknek az uj vallasoknak mindig olyan sietos. Hat ki is lehet varni a veget. Sokkal egyszerubb.  Es szerintem meg szenvedni sem szukseges. Lehet szenvedni, es lehet a szenvedest valasztani, de nem szukseges.  Hat erzeseket erezni, ez biztos hogy lesz, de az erzesektol szenvedni szerintem nem szukseges.  Idonkent en is beleesek abba a hibaba, hogy elfelejtem ezt. Es akkor egybol az jut az eszembe, hogy nem er a nevem. Es ha nem ugy jatszunk es azt amit en akarok, akkor megyek haza.  Persze ez csak bloff nalam. Nem igazan akarom en megolni magam, mert akkor nem tudnam elvezni, hogy mennyire sajnalnak engem.  Es lehet nem is sajnalna engem sok ember. Es az elet menne tovabb igy is ugy is. Hat akkor meg minek tojem magam egy sikeres ongyilkossaggal?  Teljesen ertelmetlen.  Ugyan ugy mint egy sikertelen ongyilkossag is teljesen ertelmetlen.  Mar most rohogok magamon.

Tisztelettel;

zsivany

"Elevenek,
minden, mi kíntól megremeg,
égjen, hol laktok, kert, vadon táj -
s ágya körül,
üszkösen, ha elszenderül,
vakogjatok velem: Nagyon fáj."

http://www.youtube.com/watch?v=hdwfd3EsF00

--------------------------------------------

"Éltem és ebbe más is belehalt már"

http://www.youtube.com/watch?v=limSCG_Bt0o

Idézet tőle: Vippa


Boni, kedves tőled.


Ha tényleg igaz, bezárják a Kútvölgyit, és Budán csak 100 ágyat hagynak meg össze+vissza akkor még esélyünk sem lesz, kezeltessük magunkat. 🙁



na ne már, komolyan???? nemrég növelték 4-szeresére a kútvölgyit, pár éve, amikor bezárták az opnit!


neeeeeeeee!!!!!! hova fogok én menni, és hol lesz a dokim (volt dokim), hova megy, biztos pont volt, hogy ő ott van, de neeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((

Boni, kedves tőled.

Ha tényleg igaz, bezárják a Kútvölgyit, és Budán csak 100 ágyat hagynak meg össze+vissza akkor még esélyünk sem lesz, kezeltessük magunkat. 🙁

..

Idézet tőle: Vippa


Nekem 1,5 éven belül volt 4 öngyilkossági kísérletem gyógyszerekkel, mert máshoz gyáva lennék. Rájöttem, a Zacherék úgyis megmentenek, felesleges próbálkoznom.


Az utolsónál ráadásul nagyon komoly egyéb problémám lett, így soha többet nem akarom megpróbálni, eldobjam az életemet.



Örülök, hogy most így gondolkozol! 🙂

Nekem 1,5 éven belül volt 4 öngyilkossági kísérletem gyógyszerekkel, mert máshoz gyáva lennék. Rájöttem, a Zacherék úgyis megmentenek, felesleges próbálkoznom.

Az utolsónál ráadásul nagyon komoly egyéb problémám lett, így soha többet nem akarom megpróbálni, eldobjam az életemet.

Liliom ezt a zenét Neked küldöm, mintegy Reménységként az Életre! 😉

http://www.youtube.com/watch?v=Nvt8wkjV1Fw&feature=related

A címe: Fény

Kedves Liliom, pedig létezik gyógyulás, csak az a baj hogy nagyon lassan, de létezik! Vagyis úgy írom inkább, hogy létezik javulás, és a rosszhoz képest a kevésbé rossz az már jó. Én már napok óta iszonyatosan szédülök, alig bírok ülni állni, csak fekszem mint egy db fa. Nagyon szenvedek, de elhatároztam, akkor is felkelek, ha elájulok, és szépen lassú léptekkel elmentem a boltba, bár nagyon szarul voltam, alig vonszoltam magam, mégis elindultam, mert akarok élni! Az a legrosszabb ha valaki már ott tart hogy nem akar semmit élni sem, de ilyenkor pl gondolj azokra a napokra amikor jó volt! És ugyanaz elérhető ismét! Szeretném ha akarnád az életet, de én helyetted nem akarhatom és nem dönthetek. Én nagyon szeretnék segíteni, még így is hogy én is kivagyok, és nem hagyhatom hogy bármit tegyél magaddal! Mert nekem fontos hogy élj, őszintén! És tudom hogy másnak is, főleg a szeretteidnek! De tudom hogy az embernek elsősorban maga kell hogy fontos legyen, hogy önmagáért éljen..... ő maga akar jól lenni, és tudom ez nem visszatartó erő, hogy a szeretteid... de ha van olyan ember akit igazán szeretsz - és biztos van ilyen (pl szerelem), akkor legalább ez állítson meg a tetted végrehajtásában, kérlek! Én nem akarom hogy meghalj! Szükségem van rád itt a fórumon, mindig olvaslak. És másnak is tudom. Kérlek szépen, ne tegyél ilyet amit tervezel, van kiút, bár türelem és idő kell hozzá, de ha megteszed már nem lesz visszaút és nem tudsz másképp dönteni. Kérlek Liliom, ezt vedd fontolóra, akármilyen nehéz, nem lesz ez mindig így, talán ez is egy teszt, hogy kibírjuk e, és ha igen már csak jobb lesz. ÉN TUDOM! Kérlek....... vigyázz magadra. Veled vagyok lélekben. 

bipoláris depresszióm van. amikor a kút legmélyén voltam, egyszer megpróbáltam 200 mg. rivotril. mindíg vannak suicid gondolataim, ha a polaritás alsó végén vagyok. 3 napig aludtam itthon, nem is tudta senki, hogy mi van. azóta sem mondtam senkinek. jelenleg rendben vagyok és kis lelkiismeret furdalásom van ettől. most mások vannak bajban, nagy bajban.segíteni csak ugy tudok ha leírom mi volt velem és mégis itt vagyok.dehogy a jövő mit hoz azt még  senki  sem tudja. gyerünk tovább, próbáljunk optimisták lenni, vegyük igénybe a segitségeket  és majd lesz valahogy.    hajrá.

írtam pár dolgot a beszélgessünk rovatba. köszönöm a nagy valakit.

legyen szép a napod  és  minden más.

-

-

-

A csend beszél tovább, helyettem Ő mondja el,

a csend beszél tovább, helyettem Ő énekel.

Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet,

elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat...

Akkor is hallod a hangomat, hogyha fáj, hogyha nem szabad,

mindig itt vagy, és ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet...

Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet,

elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat...

 

http://www.youtube.com/watch?v=KnMrGGlyIlI&feature=related

Liliom,

bocs opcionálist akartam írni, de lehet egyáltalán nem kellett volna vagy nem ezt kellett volna kérdeznem (mármint a terapot).

Minden esetre jó olvasni,h. most jobb:)!

kedves liliom. megkérem az agykontrolosok, lelki impulzusokkal gyógyító több ezres segítőit, hogy velem együtt küldjenek talpraállitó gondolatenergeniákat a mentális talpraállítás érdekében. ez nem gyurcsók .   higgy  és  sikerül .

 

Liliom, Te írtad nemrég Harmony üzenőjébe:

 

..."Halgass Megintzsiványra, igaza van. Képzeld el! Képzeld el, hogy minden rendben van! Képzeld el, hogy sok-sok szeretet árad feléd. Képzeljük el mind, akik nyűglődünk. Lehet az angyalok szeretete? Legalább az övék."

liliom ,  légy olyan mint egy igazi liliom szépsége pompájában. szép a lelked, neked itt kell maradnod.

A lenti kérdés pocionális!

És új lesz?

 Szia Liliom!

Nekem is tetszettek a versek. És az alapján amiket írtál, nem hiszem el ami negatívot írtál magadról, persze nem akarom kétségbe vonni az érzéseid elvégre a tieid...

Bár  nekem inkább egy mélyen érző ember jut eszembe rólad.

Meg az,hogy tudja a terapod a testi érzést és elmondtad ebben a formában azokat a gondolatokat, amiket a 939.hsz.-ben leírtál? Azért kérdezem, előfordult Velem is -és szerintem bőven mással is!-,h.nem tudtam, vagy nem úgy tudtam megfogalmazni az érzéseim,  vagy akkor amikor terapnál voltam ,pont nem vagy nem úgy,hogy másnak is pontosan átjöjjön, mit is érzek!? Ha máshogy nem megy egyszerűen kimásolni a hsz-t és leírva odadni neki.

Lehet akkor máshogy viszonyulna hozzád!, ha meg nem akkor tényleg mást keresnék. Ebben nincs veszítenivalód, de másban nagyon is.

Tudom nem könnyű, de egy próbát csak megér? Hm?

szia Liliom szépek a versek,szerintem is keress másik terapot, ennyire szenvedsz és nem lehet neki elmondani? ilyen nincs, keress még hátha találsz egy megértőbbet.Az elutasítást, visszautasítást is túl lehet élni, csak talán nem szabad így felfogni... nehéz, mert ismerem az érzést, és megértelek, de muszáj kibírnod.Az ember nagyon sok mindent kibír, mégha eleinte azt hiszi is, hogy nem de túléli,mert harcol, és előbb utóbb jobb lesz.Próbálj más megoldást keresni, a halál helyett.

A csend hangja (Mikor a csend beszél)

- Szívem csendben az Úrra figyel - 
mondja az ének. 
Testvérem! Te érted, hogy mi a lényeg? 
Mikor belső szobádban keresed a csendet, 
hagyd, hogy a szíved szólaljon meg. 
El kell, hogy némuljon a szád, 
s ki kell tárnod a szíved ajtaját. 
Csend van. Engedd be a muzsikát, 
mellyel szobádat az angyalok járják át. 
Ott vannak láthatatlanul, 
de te mégis érzed, 
békét hozó boldogsággal 
dicsőítik Istent. 
Látod az arcukat? Mily boldogok. 
Azt sugallják az Úr neked is adott 
esélyt arra, hogy boldog lehess, 
bízd Rá magad és szeress. 
Felebarátot, testvért, még ellenséget is. 
Meglásd - nem könnyű -, de Isten segít!

  Bakos Renáta

ez nagyon megható. hajrá liliom

most én sem találom, de keresem. sajnos nem teljes intenzitással, mert a munkahelyemen vagyok és itt nyüzsög pár hiperaktív divatcsináló őrűlt körülöttem.

meg kellene találnod és áttanulmányozni. én most olvastam harmadszor. teljesen megújult. sokkal értékesebb, mint a régi. hátha segít, próbáld meg, érdemes.

megtalálták a depresszió csodaszerét  -  hazipatika.com

Idézet tőle: delia0


Idézet tőle: Boni


Idézet tőle: delia0


Szia Boni, én is szeretnék néha szellemeket látni, meg főleg beszélni velük egy csomó kérdésem lenne:D és hallgatóznék is miről beszélnek 🙂



na ez jó! :DDDDDD ilyen formában én is!!! mondjuk pl. ha apukámat meg tudnám idézni, nemrég halt meg:(


csak az a baj, a válaszok is az én fejemben vannak. állítólag. és kérdezni nem lehet. beszélgetni sem. félni azt igen, meg szarul érezni magam, néha nagyon, elbújni, vágni, stb... néha jól érezni, biztonságban mondjuk. csak az a baj, totál elvonják a figyelmemet a való világról.



erre én is gondoltam, h csak a saját fejedben van akkor csak azokat mondhatnák amiket te gondolsz 🙁 mármint ha nekem is lennének én is csak azt hallanám amit én gondolnék válasznak. és semmi nem segít? mármint a vágáson kívül?



na ez eléggé szerteágazó dolog. mivel többféle van, és többféle megoldás is. akkor kell vágás, ha úgy érzem, bántani akarnak, de nem is a vágás kell, hanem friss vér, sok vér, mert az elilyeszti őket. de nincs ez azért olyan sokszor.


falc inkább más miatt van, ha van.


amúgy de, gyszargőz.........

Idézet tőle: Boni

Idézet tőle: delia0

Szia Boni, én is szeretnék néha szellemeket látni, meg főleg beszélni velük egy csomó kérdésem lenne:D és hallgatóznék is miről beszélnek 🙂

na ez jó! :DDDDDD ilyen formában én is!!! mondjuk pl. ha apukámat meg tudnám idézni, nemrég halt meg:(

csak az a baj, a válaszok is az én fejemben vannak. állítólag. és kérdezni nem lehet. beszélgetni sem. félni azt igen, meg szarul érezni magam, néha nagyon, elbújni, vágni, stb... néha jól érezni, biztonságban mondjuk. csak az a baj, totál elvonják a figyelmemet a való világról.

erre én is gondoltam, h csak a saját fejedben van akkor csak azokat mondhatnák amiket te gondolsz 🙁 mármint ha nekem is lennének én is csak azt hallanám amit én gondolnék válasznak. és semmi nem segít? mármint a vágáson kívül?

Idézet tőle: delia0


Szia Boni, én is szeretnék néha szellemeket látni, meg főleg beszélni velük egy csomó kérdésem lenne:D és hallgatóznék is miről beszélnek 🙂



na ez jó! :DDDDDD ilyen formában én is!!! mondjuk pl. ha apukámat meg tudnám idézni, nemrég halt meg:(


csak az a baj, a válaszok is az én fejemben vannak. állítólag. és kérdezni nem lehet. beszélgetni sem. félni azt igen, meg szarul érezni magam, néha nagyon, elbújni, vágni, stb... néha jól érezni, biztonságban mondjuk. csak az a baj, totál elvonják a figyelmemet a való világról.

Szia Boni, én is szeretnék néha szellemeket látni, meg főleg beszélni velük egy csomó kérdésem lenne:D és hallgatóznék is miről beszélnek 🙂

kicsit úgy érzem, meg talán azért is írtam le ezeket, hogy jó lenne, ha azok akik képesek tenni aktívan néha azért, hogy ne legyenek, hogy meghaljanak, gondoljanak bele, mi van, ha nekem van igazam? mi van, ha csak rosszabb lesz minden? én tudom, hogy néha már úgy van, rosszabb nem lehet, és én is érzem így néha, de mi van ha tévedés? mert mi van, ha mégis lehet rosszabb?????????


azt nem szeretném, ami volt nagyon régen, tizenegykét éves koromban, halálfélelmem volt, vagy nem tudom, ez ugyanaz? rettegtem a haláltól, állandóan figyeltem, féltem, hogy meghalok, iszonyat félelem volt. nem is szabadott előttem beszélni, illetve elmenekültem, vagy akár ordítottam is, beszélni olyanokról amik nem bizonyítottak, a végtelen, az örök, az univerzum, a föld, hogy egyszer kialakult, elkezdődött az élet, és egyszer vége lesz, és örökre. félelmetes még most is nagyon!


azt nem tudom, mit kezdek magammal, nem tudom, mikor lesz bármi értelme is annak, hogy élek, de nem akarok belegondolni! inkább csak élek. ha szenvedek, akkor szenvedek, ha nagyon, akkor nagyon. a halál sokkal félelmetesebb a szenvedésnél, pedig nekem is sokszor végtelen a szenvedés!


na jól szétoffoltam a topicot........................................

amúgy nem véletlen mondtam talán egyszer, engem ne gyógyszerezzenek be, mert nem akarom elveszíteni a hallucinációkat, legalábbis egy részüket nem, mert úgy sokkal színesebb a világ! 🙂 így begyógyszerezve nem, így halál unalmas, és üres. ez most talán onnan is jutott eszembe, hogy épp valamiért az "egy csodálatos elme"-t tettem be órákkal ezelőtt a dvd lejátszóba! és most megnézem!:) lehetne a címe az is, egy csodálatos világ!


aztán megint alig fogok aludni valamit, mert korábban kell kelni....................... de még nem tudok aludni menni....... de nem is teszek érte semmit sem, hogy tudjak aludni menni. mármint nem veszek be semmi altatót, semmi nyugtatót, ezeket nem lehet minden nap szedni, mert akkor hozzászokik a szervezet, és csak egyre több kell, ezeket csak különleges alkalmakkor lehet, csak a szokásosakat, de azoktól semmi, azoktól valahogy csak nappal vagyok nyomott, pedig már tényleg majdnem mindent átpakoltam estére............... ez van.......... mindegy....

Oké hülye vagyok, mert mondjuk én sem hiszem, hogy miattam bárki is sírna, bárkinek is hiányoznék, inkább nyűg vagyok, inkább jobb lenne mindenkinek. talán egy hétig rossz lenne, de hosszú távon jó, biztos, hogy jó.


csak tele vagyok nyomva úgy érzem. és egyszerűen nem merem csökkenteni a gyszarokat.... nem tudom miért. talán félek, hogy visszajön a dühroham, visszajönnek esetleg elviselhetetlen érzések.


viszont így tényleg halott vagyok 🙁


nem csinálok az ég világon semmit sem. nekem kellene talán tenni valamit anyámért, de ez még mindig fordítva van. talán még nem gondoskodni róla, viszont már nem is hagyni, hogy rólam gondoskodjon. mondom én, de csak mondom, és csak szóban nyilvánul meg, hogy nem akarom, hogy ne tegyen értem semmit sem. nem tudom megértetni.


de semmit sem tudok megértetni senkivel sem...


a húgom azt hiszi, hülye vagyok, anyám azt, hogy semmire sem képes, beteg, bolond, a terap azt, hogy gyógyszerekre van szükségem, meg a doki is, a tanfolyamon most egyértelműen megnyilvánult, hogy valami nem oké az agyammal, a táncon mindenkinek kívülálló, dilis, bolond.... és nem mindig van erőm azon gondolkozni csak, hogy hogy is bizonyíthatnék be ellenkezőket.........


fizetek a terapnak, hogy meghallgasson, mikor már nincs is igazán mondanivalóm, fizetek a táncon, hogy figyeljenek rám, a tanfolyamon, hogy leadják az anyagot, ezen kívül semmi sem történik..... nulla és hulla

Nem kell, de érdemes feladni? Érdemes kiszállni, érdemes minden, és mindenki miatt? mi lesz azokkal, akik miatt talán nem is lenne annyira érdemes? Mi lesz az ittmaradókkal? És tényleg jó, ha örökre semmi, és tényleg véglegesen már nem szólhatsz bele a világ dolgaiba? Semmit sem tehetsz, semmit sem szólhatsz.


Mi van ha látod felülről mondjuk, hallod az embereket? Mi van, ha bántanak? Nem fogod tudni megvédeni magad többé, hisz nem szólhatsz hozzájuk soha többet.


Mi van, ha ezzel egyáltalán nincs vége a szenvedésnek? Viszont magány az van, tényleg senki sem fog törődni veled tovább, és te sem adhatsz senkinek semmit sem. Nem adhatsz, de nem is kaphatsz! Csak az örök magány, és esetleg örök szenvedés?

SZerintem végig kell néznünk életünk kis mozaik kockáit, és eldönteni, hogy mit miért érdemes eldobni, feláldozni. - örökre. Az én agyam épp most probálja ezt összerakni. Menni? Vagy maradni?

Szemet dolog, de engem mar nem nagyon erdekel ki marad itt - nelkulem, utanam.

hogy is vagyok

se itt,se ott

fent is,meg lent is

különben meg nem tudom

meghatározni az állapotomat

mert minden csak homályos

és elérhetettlen nekem

célok nélkül és csak a kilátástalanság

érzése amiben már nem tudom hogy

ki vagy mi is vagyok én egyéntalán

egyéntalán ez még létezés

vagy csak álom

teljesen ambivalens érzések és gondolatok

vesznek körül

 

ezért is teszem azt amit tettem

nekem most ilyenem van

De igenis hatnak, csak nehéz ilyenkor a másiknak is. Nehogy olyat írjon, ami többet árt mint használ! Meg azért is nehéz, mert tudok folyamatosan itt lenni, bárhogy szeretnék. És lehet akkor az csak roszabb...De igenis fontos mi van Veled?!

Most hogy vagy?

sajnos a szavaim nem hattnak

ezért is vagyok ilyen

sikerült ismét megvagdalnom magamat

ez történt velem

nekem most ilyenem van

lessz

addig amig véglegesen sikerül

elvéreznem

csak ezt......http://www.youtube.com/watch?v=WJpQJWpVJds

újra itt vagyok és tele minden olyan gondolatokkal

és konkrét tervekkel amiket véghez is viszek ma vagy holnap

mert nekem nagyon sürgös és már nem tudom elviselni a

saját magam általi szenvedéseimet

most már végleg elég nekem

mindenböl és mindenkiböl

feladom magamat

jöhet a megváltó halál

nagyon felerösödtek bennem

ezek a gondolatok

és most végleg cselekednem

kell