Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Zeneterápia

Kleó ne legyér már ennyire mélyen.Figyelj:

 

 

Idézet tőle: connie0510

It sure IS a cruel summer.

 

It sure IS a cruel summer.

Ha nem indul el magától a zene,akkor a bal felső sarokban lévő narancs színű körre kell kattintani, amiben a  fehér nyil van.

Kegyetlen nyár.

 

saját alkotás

 

 

Nem metal zene, saját szerzemény.Aztán magamba szállok,kimegyek ma ,és befizetek a bura alapítványnak egy összeget,ha nem probléma.

Buried Alive! Asszem privátban kéne folytatni , de sok a téves állításod,pl. a boss mt2-őt leszólni....háát...:)

Ezek szerint nem a mai generáció tagja vagy,és aspergerrel zenélni próbáltál? Ez egyre érdekesebb.Egyébként az internet az erre jó.Minden hülyegyereknek lehet szabad 5 perce.Mármint feltenni youtube-ra ennél amit én csinálok azért még sokkalta rosszabb dolgokat, egyet értünk? Én nem a megasztárban indultam,hanem a mentálisan beteg emberek között, mentálisan betegként próbáltam meg elérni valamit ,nulláról.Sem kottát, sem füzetet, sem hangológépet nem látott darabok ezek. Sem nem semmilyen zenész nem vagyok sem.:) Jó fórumozást!

Igazad van,elnézést,valóban nem emlitetted hogy alternatív lenne,de ilyen címmel mégis mire gondoljunk? 

Nézd nem kell 40000 ezer ft ot költened egy használható cuccra,és 4-12 es marshall sem kell. a Boss Mt 2 pedig a valaha gyártott legrosszab Boss pedálok egyike. A mindent vagy semmit elv pedig ésszerütlen. Ibanez pedig minőségileg jó,de jellegtelen hangó gitár. A legnagyobb hiba pedig amit a mostani kezdő zenészek elkövetnek hogy azt hiszik csinálnak egy házi studiót rákötök a gitárt vami számitógépre vmi azt hiszik zenét csinálnak.

Otthon... ráadásul.

Az én időmben lementünka a garázsba,együtt játszottunk még ha rosszul is,de attól leszünk zenészek,és nem attól hogy a neten lévő 80 százalékban teljesen rossz kották és gitárleckék alapján elvisszük magunkat a legrosszab irányba.

Szerencsére akkor nem volt internet,hallás alapján tanultunk meg mindent. És ez így is müködik rendes esetben.

Huh sokat irtam,nem ismerlek. Bocsánat ha olyanokat is írtam ami nem is rád vonatkozik. 

Idézet tőle: Buried Alive

Értékelek minden önkifejezési formát,és tisztelem is. De meg kell mondanom lehet te szerencsésnek érzed magad mert van gitárod, de mi hallgatóság már kevésbé. A számnak nincs felépítése,a hangzás katasztrófa,de mivel sokan abban a tévhitben élnek hogy alternatív zene az erről szól, és mindent lehet, hát elárulom,tényleg lehet,de attól az nem lesz zene.Nem más mint zaj,ah hoz pedig szüségtelen gitárt használnod. 

Helló! Köszönöm a reakciót,és hogy itt vagy.Ilyen beszólásokat (egy kicsit annak érzem),  többre tartok,mint a többiek némaságát.De ki beszélt itt alternatív zenéről?A hangzást én készítettem ,minden házi , alig tettem bele pénzt.Mert ha mondjuk vennék egy peavey tripla X fejet 400000ft ért használtan,meg egy 4x12-es marshall ládát, meg egy boss mt2 pedált,meg egy ibanez gitárt rendes húrokkal,akkor kb. az utcára kerülne a családom.:) De tényleg majdnem,kis túlzással. Mindent vagy semmit.

Te egyébként zenélsz?

Értékelek minden önkifejezési formát,és tisztelem is. De meg kell mondanom lehet te szerencsésnek érzed magad mert van gitárod, de mi hallgatóság már kevésbé. A számnak nincs felépítése,a hangzás katasztrófa,de mivel sokan abban a tévhitben élnek hogy alternatív zene az erről szól, és mindent lehet, hát elárulom,tényleg lehet,de attól az nem lesz zene.Nem más mint zaj,ah hoz pedig szüségtelen gitárt használnod. 

Én szerencsés vagyok,mert van gitárom:

zombi elcseszett skizoid gitár monológja ( albert einstein repülő disznó animáció a szám címe ,röviden: aerda)

 

Én szerencsés vagyok, mert megtaláltam az IGAZI-t 

https://www.youtube.com/watch?v=2ape-7q4kpQ

 

 

 

 

 

 

 

 

https://genius.com/Zz-ward-365-days-lyrics

 

 

 

Hát inkább csodaszép volt. Elég csúnyán megöregedett újabban.

PhilC!Az evanescence énekesnője az valami csodaszép nő.

na mindegy.

Like,ha te is boldog voltál a 90-es években!

 

 

Jó gitárok,jó zene, jó nők.És ez egyszerre!

 

Bealvós,hazamenős...

 

Idézet tőle: heimweh.

 

Hú, ez jó.

Metal-t, bírod? 🙂 Tudnak a srácok! 🙂 Szöveg is ott van. Nem metallica,gyertyagyújtást mellőzzük koncert közben.:)

 

 

 

 

 

 

Marvin Gaye & Tammi Terrell

Micsoda vidám történet Marvin Gaye élete. 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Marvin_Gaye

🙁

Tammi Terrell 24 évig élt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tammi_Terrell

🙁

 

 

Liszt - Hungarian Rhapsody No.2 

Jahaj. 

 

Ez egyszerűen zseniális!! Köszi.

Nekem az zenében az tetszik talán az egyik legjobban, ahogy a zenészek figyelnek egymásra. Csak akkor tudnak jól játszani, ha folyamatosan követik a többieket. Ez teljes mértékben megkülönbözteti más művészeti ágaktól. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ypF1N4884lQ

Better to Have Lost in Love (Than Never to Have Loved At All)

 

"Miért is nem vagyok meglepve? Mindenki magyar. 🙂 "

Kivéve aki nem. 

De most küldök egy másikat:

 

 

Idézet tőle: bartika

ilyen vidám ébredést mindenkinek

Miért is nem vagyok meglepve? Mindenki magyar. 🙂 

"Gonzales is the son of Ashkenazi Jews who were forced to flee from Hungary during World War II." https://en.wikipedia.org/wiki/Chilly_Gonzales

"My parents were Jewish Hungarians..." http://www.cbc.ca/news/canada/montreal/an-encounter-at-the-piano-with-chilly-gonzales-1.3047623

 

 

Ilyen is van! 🙂