Gyógyszer
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.18., 07:15(Csak zárójelben az olzin/parnassan/zyprexa (mind ugyanaz) betegtájékoztatója és vélemények. https://bura.hu/szakmai-informaciok/gyogyszerek/antipszichotikumok/zyprexa )
(Csak zárójelben az olzin/parnassan/zyprexa (mind ugyanaz) betegtájékoztatója és vélemények. https://bura.hu/szakmai-informaciok/gyogyszerek/antipszichotikumok/zyprexa )
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.10.18., 06:42Nekem is elnypm minden érzést, tompa vagyok érzelmileg.
Nekem is elnypm minden érzést, tompa vagyok érzelmileg.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.10.18., 06:18Szia Csilla! Én 5 mg olanzapint kapok este, hangulatstabilizátorként, mánia ellen. Nekem hat, de kicsit laposabbak általában az érzelmeim tőle.
Szia Csilla! Én 5 mg olanzapint kapok este, hangulatstabilizátorként, mánia ellen. Nekem hat, de kicsit laposabbak általában az érzelmeim tőle.
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.10.18., 06:01Sziasztok! Egy hete esténként szedem az Olanzapint. Kinek milyen tapasztala van a gyógyszerrel kapcsolatban? Szorongásra, mindennapi feszülségre kapom, bébiadagot. Szerintetek ha nem hat, beszéljem meg a terapeutámmal, hogy inkább reggel délben este kérjem?
Sziasztok! Egy hete esténként szedem az Olanzapint. Kinek milyen tapasztala van a gyógyszerrel kapcsolatban? Szorongásra, mindennapi feszülségre kapom, bébiadagot. Szerintetek ha nem hat, beszéljem meg a terapeutámmal, hogy inkább reggel délben este kérjem?
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.18., 05:10Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Hány mg olzit kaptál? Nem csapott szét?
Csak 5 mg-ot. Nem csapott szét, ha úgy érted, hogy szedált vagy ilyesmi.
Igen, szedációra vagy aluszékonyságra gondolok.
Nem, nekem a remeron (ad) és az olzin (ap) (a többiek kedvéért írom 🙂 ) nem okozott szedációt. Remeronból normál adagot, 30 mg-ot szedtem, olzinból meg 5 mg-ot.
A ketilept 50 mg okozott szedációt. Micsoda meglepi. Ezért aztán most csökkentettem. Még variálok, hogy a továbbiakban 37,5 mg vagy 25 mg legyen-e. Ezt a doki úgysem tudja helyettem eldönteni.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Nem, nekem a remeron (ad) és az olzin (ap) (a többiek kedvéért írom 🙂 ) nem okozott szedációt. Remeronból normál adagot, 30 mg-ot szedtem, olzinból meg 5 mg-ot.
A ketilept 50 mg okozott szedációt. Micsoda meglepi. Ezért aztán most csökkentettem. Még variálok, hogy a továbbiakban 37,5 mg vagy 25 mg legyen-e. Ezt a doki úgysem tudja helyettem eldönteni.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.18., 05:05Idézet tőle: hugsy0726Sziasztok!
szeretném megkérdezni, hogy valaki szed itt szorongásra rivotrilt? Vagy szedett-e, illetve ha nem szed már, valami mást helyette tud-e ajánli, ami szorongás csökkentő hatással bír?!
köszönöm a választ előre is!
10 ezer dolláros kérdés. Én is kíváncsi lennék.
Nekem pl. antidepi még egy sem segített a szorongásomon (hála istennek, a depressziómon igen).
Kis mennyiségű antipszicho-t szedek, ketileptet. Mintha... mintha jobb lenne kicsit a szorongásom és a depresszióm is.
Idézet tőle: hugsy0726Sziasztok!
szeretném megkérdezni, hogy valaki szed itt szorongásra rivotrilt? Vagy szedett-e, illetve ha nem szed már, valami mást helyette tud-e ajánli, ami szorongás csökkentő hatással bír?!
10 ezer dolláros kérdés. Én is kíváncsi lennék.
Nekem pl. antidepi még egy sem segített a szorongásomon (hála istennek, a depressziómon igen).
Kis mennyiségű antipszicho-t szedek, ketileptet. Mintha... mintha jobb lenne kicsit a szorongásom és a depresszióm is.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.18., 04:25Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Idézet tőle: KiscsillagRémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.18., 04:24Frontin és a Rivotril a 2 leggyakrabban felírt nyugtató.
Antidepresszánst szoktak felírni, valakinek jól hat. Néha antipszichotikumot is írnak fel (kis adagot depresszió kiegészítő kezelésre AD mellé vagy altatónak, hangulatstabilizálónak. Bipolra és skizóra szoktak közepes vagy nagy adagot adni).
Olvastam az adatlapodon, hogy bipol depressziód van. Erre adnak valamit?
Frontin és a Rivotril a 2 leggyakrabban felírt nyugtató.
Antidepresszánst szoktak felírni, valakinek jól hat. Néha antipszichotikumot is írnak fel (kis adagot depresszió kiegészítő kezelésre AD mellé vagy altatónak, hangulatstabilizálónak. Bipolra és skizóra szoktak közepes vagy nagy adagot adni).
Olvastam az adatlapodon, hogy bipol depressziód van. Erre adnak valamit?
Idézet tőle: hugsy0726 ekkor: 2017.10.17., 20:48Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.17., 20:32Idézet tőle: KiscsillagRémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Idézet tőle: KiscsillagRémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 20:24Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóTényleg, olwexyát én is szedtem, és nekem sem volt semmilyen hatása.
Melkékhatás sem. Pl fogyás, ingerlékenység?
talán fogyás, de csak talán; más semmi
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóTényleg, olwexyát én is szedtem, és nekem sem volt semmilyen hatása.
Melkékhatás sem. Pl fogyás, ingerlékenység?
talán fogyás, de csak talán; más semmi
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 20:23Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
Megint kiment a karom... ez már uncsi.
Holnap a karod is nézesd meg!
A nővérkével? Habár...
Hátha továbbpasszol dokihoz.
Nem fog az még egyszer kijönni.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
A nővérkével? Habár...
Nem fog az még egyszer kijönni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 20:22Idézet tőle: KleóTényleg, olwexyát én is szedtem, és nekem sem volt semmilyen hatása.
Melkékhatás sem? Pl fogyás, ingerlékenység? Ezektől tartok illetve attól a legjobban h mániát kivàltja, ami ellen semmi semmi nem véd... Most vagy ezt vagy a másikat kaphatom.
Idézet tőle: KleóTényleg, olwexyát én is szedtem, és nekem sem volt semmilyen hatása.
Melkékhatás sem? Pl fogyás, ingerlékenység? Ezektől tartok illetve attól a legjobban h mániát kivàltja, ami ellen semmi semmi nem véd... Most vagy ezt vagy a másikat kaphatom.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 20:21Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
A nővérkével? Habár...
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
A nővérkével? Habár...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 20:20Rémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Rémálom, én semmivel nem aludtam olyan békésen mint olzival. Antidepik közül volt olyan, ami rémálmot v okozott..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 20:18Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
A nővérkével? Habár...
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
A nővérkével? Habár...
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.17., 20:17Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Szedtél olzit? Vagy venlafaxint? Milyen volt?
Igen, mindkettőt. Ráadásul nagyjából pont egyidőben. Hogy még véletlenül se lehessen tudni, hogy melyik mit csinál. De azért sacc per kábé:
- olzin: brutális rémálmok minden éjjel, hízás, székrekedés.
- olwexya (venlafaxin) ... semmi.
Abba is hagytam előbb az olzint, aztán az olwexyát. Mármint orvos tudtával.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: rhiannon-roxána2.0Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Igen, mindkettőt. Ráadásul nagyjából pont egyidőben. Hogy még véletlenül se lehessen tudni, hogy melyik mit csinál. De azért sacc per kábé:
- olzin: brutális rémálmok minden éjjel, hízás, székrekedés.
- olwexya (venlafaxin) ... semmi.
Abba is hagytam előbb az olzint, aztán az olwexyát. Mármint orvos tudtával.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 20:11Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 20:10Idézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
Idézet tőle: KleóMondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 20:095 mg-t kaptam régebben pár napig. Nehezen keltem, álmos voltam (de nem beállt). Ezért mondtam, h 2,5 mg legyen. Aztán ha kell több és már nem altat nagyon, akkor talán mehet 5 mg.
Várok egy vizsgálati eredményt. Ha az jó (vagyis nem rosszabb, mint volt) sztem teszek egy próbát.
Étvágyra nekem mind2 jó.
A másiktól (AD) tartok jobban, mert mi van ha nem hat a depresszióra v felhúzott leszek, pörgök....kezdeti mellékhatás munkában is zavarhat.
Kleó!
Depresszióba nem húzott vissza?
5 mg-t kaptam régebben pár napig. Nehezen keltem, álmos voltam (de nem beállt). Ezért mondtam, h 2,5 mg legyen. Aztán ha kell több és már nem altat nagyon, akkor talán mehet 5 mg.
Várok egy vizsgálati eredményt. Ha az jó (vagyis nem rosszabb, mint volt) sztem teszek egy próbát.
Étvágyra nekem mind2 jó.
A másiktól (AD) tartok jobban, mert mi van ha nem hat a depresszióra v felhúzott leszek, pörgök....kezdeti mellékhatás munkában is zavarhat.
Kleó!
Depresszióba nem húzott vissza?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 20:02Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Úgy látszik, csak nincs kellő számú kísérleti alanyunk.
Idézet tőle: rhiannon-roxána2.0Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Úgy látszik, csak nincs kellő számú kísérleti alanyunk.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 19:58Mondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
Mondom, ha híznod is kell, jó gyszer. Én szedtem kb. másfél évig, jól is aludtam tőle.
Idézet tőle: roxána2.0 ekkor: 2017.10.17., 19:47Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Úgy látszik, aki bírja az olzint, az a ketit nem és fordítva. Persze ez nyilván nagy általánosítás.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 19:38Azt próbáltam, de hamar feladtam mert szétcsapott. Aztán abban maradtunk h azzal leállok...pontosabban le voltam állva.
Korábban 2 évig szedtem.
Olanzához érzek nèmi kedvet. Szerintem jobb lenne, mint az AD. Ha jól alszok és kevésbé szorongok akkor sok energiát takarítok meg. Depresszióm nem túl mély, csak belefáradtam amibe más is belefáradna...csak én jobban...vagy talán kevésbé ertékelem az elért eredményeket.
Altatóm es nyugtatóm van, de csak alkalmira. Olanza mellett altató sem kellene.
Azt próbáltam, de hamar feladtam mert szétcsapott. Aztán abban maradtunk h azzal leállok...pontosabban le voltam állva.
Korábban 2 évig szedtem.
Olanzához érzek nèmi kedvet. Szerintem jobb lenne, mint az AD. Ha jól alszok és kevésbé szorongok akkor sok energiát takarítok meg. Depresszióm nem túl mély, csak belefáradtam amibe más is belefáradna...csak én jobban...vagy talán kevésbé ertékelem az elért eredményeket.
Altatóm es nyugtatóm van, de csak alkalmira. Olanza mellett altató sem kellene.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 19:33Most akkor kapsz Seroquelt? Az az a gyszercsalád, ami nekem nagyon nem jött be. Ismim meg nagy adagban szedi, és jól elvan vele, de ő nem bipol.
Most akkor kapsz Seroquelt? Az az a gyszercsalád, ami nekem nagyon nem jött be. Ismim meg nagy adagban szedi, és jól elvan vele, de ő nem bipol.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 19:31Az egyéb pszichotikus tüneteket is beleszámítva ez már skizoaffektív (papíromra is ezt írta). Ha semmit nem szedek talán ciklotímiává keresztelhető. Arra nem mindig kell gyszer...
Az egyéb pszichotikus tüneteket is beleszámítva ez már skizoaffektív (papíromra is ezt írta). Ha semmit nem szedek talán ciklotímiává keresztelhető. Arra nem mindig kell gyszer...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 19:29Elírtam. Fordítva. AP-t ellenezte. Több mint egy évig rendszeresen kértem. Nem kaptam. Pörgésre 2 x 200 mg Seroquelt próbált adni...nem tűnhettem úgy, mint aki jól van ...azért szerette volna ekkora adaggal kezdeni.
Kérdés, h önmagában szedve AP mit csinál. Nem lenne jó, ha áttol...(vagy-vagy alapon kaphatom)
Remélem mégsem az és soha többet hasonló sem lesz, bár az elején még hasznos szinten pörögtem...csakhát a végèn már alig tudtam olvasni, összetett szöveget nem tudtam értelmezni. Rövid mondatok mentek...gondolatrohanás miatt ...
Elírtam. Fordítva. AP-t ellenezte. Több mint egy évig rendszeresen kértem. Nem kaptam. Pörgésre 2 x 200 mg Seroquelt próbált adni...nem tűnhettem úgy, mint aki jól van ...azért szerette volna ekkora adaggal kezdeni.
Kérdés, h önmagában szedve AP mit csinál. Nem lenne jó, ha áttol...(vagy-vagy alapon kaphatom)
Remélem mégsem az és soha többet hasonló sem lesz, bár az elején még hasznos szinten pörögtem...csakhát a végèn már alig tudtam olvasni, összetett szöveget nem tudtam értelmezni. Rövid mondatok mentek...gondolatrohanás miatt ...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 19:18Idézet tőle: KleóEgy injekciótól mit várjunk? Még a bottal sem tudok járni...
Aranyos vagy 🙂
Mind meggyógyulunk, hajrá!
Micsoda optimizmusom van.
Idézet tőle: KleóEgy injekciótól mit várjunk? Még a bottal sem tudok járni...
Aranyos vagy 🙂
Micsoda optimizmusom van.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 19:16Idézet tőle: KleóOlvastam, mielőtt eltűnt. Nekem volt egy másik kerületi dokim, azt mondta, hogy a beteg érzi, hogy neki mi a jó. Támogatom az álláspontot.
Én is. Főleg amikor a betegnek már sok a gyszeres tapasztalata. Arra lehet támaszkodni.
AP-t eddig is adott volna, AD-t ellenezte. Talán a pörgés (amire most azt mondta h bipolos lehetett es pszichotikus tüneteket is előhozott) miatt nem ellenzi. Múltkor nyitott maradt a kérdes mert erős feszültség is okozhat hasonló tünete. Most viszont ugyanaz a szitu (pontosabban még stresszelőbb) semmi ilyet, inkább depresszió felé húzott.
Idézet tőle: KleóOlvastam, mielőtt eltűnt. Nekem volt egy másik kerületi dokim, azt mondta, hogy a beteg érzi, hogy neki mi a jó. Támogatom az álláspontot.
Én is. Főleg amikor a betegnek már sok a gyszeres tapasztalata. Arra lehet támaszkodni.
AP-t eddig is adott volna, AD-t ellenezte. Talán a pörgés (amire most azt mondta h bipolos lehetett es pszichotikus tüneteket is előhozott) miatt nem ellenzi. Múltkor nyitott maradt a kérdes mert erős feszültség is okozhat hasonló tünete. Most viszont ugyanaz a szitu (pontosabban még stresszelőbb) semmi ilyet, inkább depresszió felé húzott.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 19:12Egy injekciótól mit várjunk? Még a bottal sem tudok járni...
Aranyos vagy 🙂
Egy injekciótól mit várjunk? Még a bottal sem tudok járni...
Aranyos vagy 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 19:10Idézet tőle: KleóAz olan nagyon hizlal, de különben jó gyszer. De hát neked pont étvágygerjesztő kell.
Közben el is taknyoltam, és a "kijárós" karom is kiment, most ugrott helyre. Elegem van.
Az injekcióknak van valamennyi hatása? Gondolom nem sok, ha bottal jársz...
Remélen egyszercsak arra ébredsz h a depresszíó elszállt, a parkinzonizmus elmúlt és a fájdalom megszűnt.
Idézet tőle: KleóAz olan nagyon hizlal, de különben jó gyszer. De hát neked pont étvágygerjesztő kell.
Közben el is taknyoltam, és a "kijárós" karom is kiment, most ugrott helyre. Elegem van.
Az injekcióknak van valamennyi hatása? Gondolom nem sok, ha bottal jársz...
Remélen egyszercsak arra ébredsz h a depresszíó elszállt, a parkinzonizmus elmúlt és a fájdalom megszűnt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 19:08Olvastam, mielőtt eltűnt. Nekem volt egy másik kerületi dokim, azt mondta, hogy a beteg érzi, hogy neki mi a jó. Támogatom az álláspontot.
Olvastam, mielőtt eltűnt. Nekem volt egy másik kerületi dokim, azt mondta, hogy a beteg érzi, hogy neki mi a jó. Támogatom az álláspontot.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 19:05Oh...kitöröltem...
Orvosommal beszéltem. 2,5 mg olanzapint VAGY 75 mg venlafaxint kaphatok. Ha akarok. Táppénzben is benne van, de az sem muszáj. Vagy kiakasztottam és legyen amit akarok...vagy angyal szállta meg. Azt egyszer elmondtam h kurvára elegem van a rám erőltetett gyszerből (sokáig agyongyógyszereztek) és abból is ha nem kaphatok, ha szarul vagyok. Szeretném én jobban tudni, h nekem mi jó...mi elég és mi sok. Elmondtam h egyszer egy orvosom leszarta h mi van velem, amit kértem adta, amit nem azt nem és az volt a legjobb...akkor voltam legjobban.
A cél az lenne, h energikusabb, motiváltabb legyek.
Mind2-t max egy évig kaphatom.
Oh...kitöröltem...
Orvosommal beszéltem. 2,5 mg olanzapint VAGY 75 mg venlafaxint kaphatok. Ha akarok. Táppénzben is benne van, de az sem muszáj. Vagy kiakasztottam és legyen amit akarok...vagy angyal szállta meg. Azt egyszer elmondtam h kurvára elegem van a rám erőltetett gyszerből (sokáig agyongyógyszereztek) és abból is ha nem kaphatok, ha szarul vagyok. Szeretném én jobban tudni, h nekem mi jó...mi elég és mi sok. Elmondtam h egyszer egy orvosom leszarta h mi van velem, amit kértem adta, amit nem azt nem és az volt a legjobb...akkor voltam legjobban.
A cél az lenne, h energikusabb, motiváltabb legyek.
Mind2-t max egy évig kaphatom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 19:02Az olan nagyon hizlal, de különben jó gyszer. De hát neked pont étvágygerjesztő kell.
Az olan nagyon hizlal, de különben jó gyszer. De hát neked pont étvágygerjesztő kell.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 18:42Akkor ezek szerint olyanban érdemes gondolkodni, amit nem próbáltál. Gondolom, a kipróbáltak a NEM akarod kategóriásak.
Akkor ezek szerint olyanban érdemes gondolkodni, amit nem próbáltál. Gondolom, a kipróbáltak a NEM akarod kategóriásak.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 18:04Csak azt tudom, hogy milyen AP-ket nem akarok. A neurológus a lítium ÉS az Arisppa lecserlését is javasolta.
Nyugibogyóból egy felet vett még csak el, igazából észre sem veszem. Én már a "nagy" nyugtató-elhagyáson magamtól túl vagyok, persze egy ideig alaposan túlszedtem. Most 0,5-ös Xanax SR-ből szedek reggel 0,5-öt, este 0,25-öt (merthogy tudok aludni).
Csak azt tudom, hogy milyen AP-ket nem akarok. A neurológus a lítium ÉS az Arisppa lecserlését is javasolta.
Nyugibogyóból egy felet vett még csak el, igazából észre sem veszem. Én már a "nagy" nyugtató-elhagyáson magamtól túl vagyok, persze egy ideig alaposan túlszedtem. Most 0,5-ös Xanax SR-ből szedek reggel 0,5-öt, este 0,25-öt (merthogy tudok aludni).
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.10.17., 17:56Sztem várd ki a lítium elhagyás végét, hátha megszűnik a parkinzonizmus. Ha nem, még mindig lecserélhetik a másikat. Van ötleted, hogy mire lenne érdemes?
A nyugtató csökkentést hogy bírod? Mennyit vettek el?
Sztem várd ki a lítium elhagyás végét, hátha megszűnik a parkinzonizmus. Ha nem, még mindig lecserélhetik a másikat. Van ötleted, hogy mire lenne érdemes?
A nyugtató csökkentést hogy bírod? Mennyit vettek el?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 17:51Hát még ahogy látszik! Bottal is csak csoszogva-düledezve bírok járni. Nem néz ki jól. Összefügghet a parkinsonizmusos mellékhatással, ahogy olvasom. Talán ettől az Arisppa-tól is meg kéne szabadulni?
Hát még ahogy látszik! Bottal is csak csoszogva-düledezve bírok járni. Nem néz ki jól. Összefügghet a parkinsonizmusos mellékhatással, ahogy olvasom. Talán ettől az Arisppa-tól is meg kéne szabadulni?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 17:28Lehet visszatérő, ha hajlam van rá. Amúgy állítólag 6 hét a gyógyulása. Azt nézem, lehet aripiprazol-mellékhatás is akár.
Lehet visszatérő, ha hajlam van rá. Amúgy állítólag 6 hét a gyógyulása. Azt nézem, lehet aripiprazol-mellékhatás is akár.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.10.17., 17:14Szia Kiscsillag! Most ez az isiász kikészít, arra is 4 gyszer, 3 injekcióban. Holnaptól már csak egy negyed lítiumot szedek, gondolom, a teljes elhagyás után néz szintet, nem mondta. Egyelőre semmi változás, de ez a rohadék isiász rányomja a hangulatomra a bélyegét. Persze már ott tartok, hogy lehet tőle teljesen lebénulni is...
Szia Kiscsillag! Most ez az isiász kikészít, arra is 4 gyszer, 3 injekcióban. Holnaptól már csak egy negyed lítiumot szedek, gondolom, a teljes elhagyás után néz szintet, nem mondta. Egyelőre semmi változás, de ez a rohadék isiász rányomja a hangulatomra a bélyegét. Persze már ott tartok, hogy lehet tőle teljesen lebénulni is...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2017.03.27., 19:47Idézet tőle: kharzakDe miért mindig a más kérdéssel foglalkoztok? Válaszoljatok már az enyémre is !!!!
Nem ismerem a neuromixet. Külföldről kapod?
Ha lecserélsz másikra egy szorongásoldót, nem szokott gond lenni.
Elvileg néhány hét alatt rá lehet szokni a Rivora, de ha előírásszerűen szedted, erre nem sok az esély.
Idézet tőle: kharzakDe miért mindig a más kérdéssel foglalkoztok? Válaszoljatok már az enyémre is !!!!
Nem ismerem a neuromixet. Külföldről kapod?
Ha lecserélsz másikra egy szorongásoldót, nem szokott gond lenni.
Elvileg néhány hét alatt rá lehet szokni a Rivora, de ha előírásszerűen szedted, erre nem sok az esély.
Idézet tőle: nervenflora ekkor: 2017.03.27., 18:53hát a paretin sokkal erősebb mint a floxet. orgazmus kevésbbé érhető el paroxat szedése alatt. bármilyen külfüdi gyógyszerösszehasonlító vizsgálat a paroxatot hozza ki a legerősebb ssrinek.
hát a paretin sokkal erősebb mint a floxet. orgazmus kevésbbé érhető el paroxat szedése alatt. bármilyen külfüdi gyógyszerösszehasonlító vizsgálat a paroxatot hozza ki a legerősebb ssrinek.