Leszokás benzodiazepinekről
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.02.04., 13:18Én is ezt tapasztaltam hogy a Rivotril nincs rám jó hatással.. azért kezdtem el szedni stikában mert ki akartam kerülni az antipszichotikumot.. de mivel nem sikerült így azonnali hatállyal felfüggesztem a Ricsit.. Nem akarok öngyilkos lenni egyelőre.. csak kellemetlen. Mindenesetre köszönöm hogy foglalkoztok velem 🙂
Én is ezt tapasztaltam hogy a Rivotril nincs rám jó hatással.. azért kezdtem el szedni stikában mert ki akartam kerülni az antipszichotikumot.. de mivel nem sikerült így azonnali hatállyal felfüggesztem a Ricsit.. Nem akarok öngyilkos lenni egyelőre.. csak kellemetlen. Mindenesetre köszönöm hogy foglalkoztok velem 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2021.02.04., 12:40Idézet tőle: BazsawarriSziasztok!
Csak nekem az a tapasztalatom, hogy a nyugtatózás belelök egy depresszióba? Engem 3 nap után már majdnem öngyi gondolatok kerülgettek...
Nem gondolom, hogy mindenkit belelök a depibe, ill azt se, hogy senkinek se kell szednie, de szeritem baromi elgondokodtató...
Az ember úgy működik, hogy van benne egy egészséges teljesítménykényszer/nyugtalanság, ami arra készteti, hogy tegyen ezt azt ÉS ugye maga a cselekvés egy nagyon jó hangulatjavító. Aki meg nem csinál semmit (mert túl van nyugtatva), az meg belecsusszan a depibe... Én ezt látom mögötte... Ti mit gondoltok? Van most itt valaki, aki depis és sok nyugtatót szed?
Kicsit régi a hsz. nem tudom, olvasod-e.
És igen, a nyugtató tud deprimálni, ha pl. olyan depressziód van, hogy szeretnél robbanni, de valami nem enged.
Ez a lefojtott agitált szorongás vagy mi.
Én a szuicid kísérleteimtől azt vártam, hogy felébredek és utána jön az egészséges élni akarásom majd.
Első kettőtöl fel is akartam ébredni, a harmadiktól már nem, de mégis sikerült. Utána húst sütöttem (nem kerültem kórházba, mert nem szóltam senkinek). Szóval azért valami kicsi mégis volt, de nem az igazi.
De IGAZI élniakarás, na az nem volt így sem.
Szóval tök fölösleges az öngyi.
Idézet tőle: BazsawarriSziasztok!
Csak nekem az a tapasztalatom, hogy a nyugtatózás belelök egy depresszióba? Engem 3 nap után már majdnem öngyi gondolatok kerülgettek...
Nem gondolom, hogy mindenkit belelök a depibe, ill azt se, hogy senkinek se kell szednie, de szeritem baromi elgondokodtató...
Az ember úgy működik, hogy van benne egy egészséges teljesítménykényszer/nyugtalanság, ami arra készteti, hogy tegyen ezt azt ÉS ugye maga a cselekvés egy nagyon jó hangulatjavító. Aki meg nem csinál semmit (mert túl van nyugtatva), az meg belecsusszan a depibe... Én ezt látom mögötte... Ti mit gondoltok? Van most itt valaki, aki depis és sok nyugtatót szed?
Kicsit régi a hsz. nem tudom, olvasod-e.
És igen, a nyugtató tud deprimálni, ha pl. olyan depressziód van, hogy szeretnél robbanni, de valami nem enged.
Ez a lefojtott agitált szorongás vagy mi.
Én a szuicid kísérleteimtől azt vártam, hogy felébredek és utána jön az egészséges élni akarásom majd.
Első kettőtöl fel is akartam ébredni, a harmadiktól már nem, de mégis sikerült. Utána húst sütöttem (nem kerültem kórházba, mert nem szóltam senkinek). Szóval azért valami kicsi mégis volt, de nem az igazi.
De IGAZI élniakarás, na az nem volt így sem.
Szóval tök fölösleges az öngyi.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2021.02.04., 12:32Fojts meg Isten ne kínozz. (Rivotril 0,75mg) elhagyás day 1
Fojts meg Isten ne kínozz. (Rivotril 0,75mg) elhagyás day 1
Idézet tőle: Bazsawarri ekkor: 2020.10.17., 13:17Sziasztok!
Sziasztok!
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2019.04.01., 11:05Szia!
Köszi a bíztatást!
Már így is 11-éjfél körül fekszem és 6-kor kelek. Olvasni szoktam még este, meg a napi sorozataimat megnézni,miután a gyerekek elaludtak.
Na meg beiktattam a szobabiciklizést egy ideje. Eddig heti 2-3 alkalom volt. Most már 4 napja naponta fél óra- 3,5-4km. Sajnos a térdeim nem a legjobbak,így egyenlőre szoktatom magam hozzá. Aztán emelni kellene az adagon.
Nagyon remélem,hogy sikerül...
Szia!
Köszi a bíztatást!
Már így is 11-éjfél körül fekszem és 6-kor kelek. Olvasni szoktam még este, meg a napi sorozataimat megnézni,miután a gyerekek elaludtak.
Na meg beiktattam a szobabiciklizést egy ideje. Eddig heti 2-3 alkalom volt. Most már 4 napja naponta fél óra- 3,5-4km. Sajnos a térdeim nem a legjobbak,így egyenlőre szoktatom magam hozzá. Aztán emelni kellene az adagon.
Nagyon remélem,hogy sikerül...
Idézet tőle: Lilla1331 ekkor: 2019.04.01., 10:29Sziasztok!
Ma jutottam el odáig az orvosnál. hogy közölte nyárig le kell szoknom a xanax-ról. Mivel már elég régóta szedem, több éve, az adagok fel és le ugrálásával, enyhén szólva kissé félek. Jelenleg 2mg-ról kellene 0-ra leszoknom, kaptam egy 100db-os 0,5mg-os xanax-ot 2 hónapra.
Már1 hónapja csak este szedem,nappal nem. Így is elég rosszak az éjszakáim,legalábbis az utóbbi napok voltak azok. Túlságosan hozzászoktam. 1 hónapja még 2*2mg sr-t szedtem,aztán jött a 2*1mg sima, most a 2*0,5mg sima. Függő vagyok. Viszont még emlékszem arra milyen jó volt mikor nem szedtem semmit. De most gondolom az alvástól elbúcsúzhatok egy időre.
Voltam még februárban magándokinál, amit meg is bántam. Ő antip.-vel akart leszoktatni, meg még mellé pár gyógyszerrel. De mivel az AP.-t nem bírom,meg egy kissé drága ahhoz,hogy rendszeresen járjak hozzá,így az felejtős,maradt a régi dokim.
Most már csak elég erő kell,hogy le tudjam tenni.
Sziasztok!
Ma jutottam el odáig az orvosnál. hogy közölte nyárig le kell szoknom a xanax-ról. Mivel már elég régóta szedem, több éve, az adagok fel és le ugrálásával, enyhén szólva kissé félek. Jelenleg 2mg-ról kellene 0-ra leszoknom, kaptam egy 100db-os 0,5mg-os xanax-ot 2 hónapra.
Már1 hónapja csak este szedem,nappal nem. Így is elég rosszak az éjszakáim,legalábbis az utóbbi napok voltak azok. Túlságosan hozzászoktam. 1 hónapja még 2*2mg sr-t szedtem,aztán jött a 2*1mg sima, most a 2*0,5mg sima. Függő vagyok. Viszont még emlékszem arra milyen jó volt mikor nem szedtem semmit. De most gondolom az alvástól elbúcsúzhatok egy időre.
Voltam még februárban magándokinál, amit meg is bántam. Ő antip.-vel akart leszoktatni, meg még mellé pár gyógyszerrel. De mivel az AP.-t nem bírom,meg egy kissé drága ahhoz,hogy rendszeresen járjak hozzá,így az felejtős,maradt a régi dokim.
Most már csak elég erő kell,hogy le tudjam tenni.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.11.12., 11:30Én már jó ideje elhagytam a xanaxot frontint és sokkal jobb nélküle...
Igaz, mindig lenne ok szedni, most is, de teljesen elvagyok nélküle jókat alszom, néha rám jön ugyan egy egy szorongásos roham, de elmúlik pár óra alatt.
Remalom semmi szerencsére, vagy csak extra ritkán 3-4 havonta.
Igazság szerint mióta megkaptam jogilag is a fiam, megnyugodtam. Az aggódás meg hasonlók pedig az élettel járnak.
Halolajat szedek hogy az okozott károkat (esetlegesen) helyrehozzam.
Én már jó ideje elhagytam a xanaxot frontint és sokkal jobb nélküle...
Igaz, mindig lenne ok szedni, most is, de teljesen elvagyok nélküle jókat alszom, néha rám jön ugyan egy egy szorongásos roham, de elmúlik pár óra alatt.
Remalom semmi szerencsére, vagy csak extra ritkán 3-4 havonta.
Igazság szerint mióta megkaptam jogilag is a fiam, megnyugodtam. Az aggódás meg hasonlók pedig az élettel járnak.
Halolajat szedek hogy az okozott károkat (esetlegesen) helyrehozzam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.11.11., 20:13Hello!
Hát sajnos én sem szedtem, csak néhányszor kaptam a kh.-ban, épphogy bealtat, de akkor arra kellett. "A midazolám (Dormicum) egy ultra rövid hatású benzodiazepin származék." Hááát...
Hello!
Hát sajnos én sem szedtem, csak néhányszor kaptam a kh.-ban, épphogy bealtat, de akkor arra kellett. "A midazolám (Dormicum) egy ultra rövid hatású benzodiazepin származék." Hááát...
Idézet tőle: házikusz ekkor: 2018.11.11., 18:47Helló Kleo,
Én a madezapamról gyűjtök infókat, a rivotrill-t lecserélném rá, mert egyre több kéne a rivotrillből.
Helló Kleo,
Én a madezapamról gyűjtök infókat, a rivotrill-t lecserélném rá, mert egyre több kéne a rivotrillből.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.11.11., 14:43Azon morfondírozok, hogy milyen jól elvagyok azzal a gondolattal, hogy ezeket simán el lehet hagyni. Ahhoz képest, hogy szedtem őket majd' 10 évig, aztán 12 év gyógyszermentesség, és immár 20 éve szedem őket, hol ezt, hol azt, hol abuzálva, hol minimális adagban (mint most), hol piával, hol anélkül... Aztán kérdés, mi lesz, mikor a doki teljesen elhagyatja? Nincs már messze.
Azon morfondírozok, hogy milyen jól elvagyok azzal a gondolattal, hogy ezeket simán el lehet hagyni. Ahhoz képest, hogy szedtem őket majd' 10 évig, aztán 12 év gyógyszermentesség, és immár 20 éve szedem őket, hol ezt, hol azt, hol abuzálva, hol minimális adagban (mint most), hol piával, hol anélkül... Aztán kérdés, mi lesz, mikor a doki teljesen elhagyatja? Nincs már messze.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 08:49Várom, h enyhüljön annyit a depresszióm, hogy az indulatom vmi hasznos dolog (munka, tanulás) erőltetésében tudjam levezetni. (ilyenkor a lelki mazochizmusom is kiélem önmagam hajszolásával). Az borderes indulat ilyenkor akaraterővé transzformálódik.
Várom, h enyhüljön annyit a depresszióm, hogy az indulatom vmi hasznos dolog (munka, tanulás) erőltetésében tudjam levezetni. (ilyenkor a lelki mazochizmusom is kiélem önmagam hajszolásával). Az borderes indulat ilyenkor akaraterővé transzformálódik.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.15., 07:38A nyugtató és altató elhagyásával még rémesebbek lettek a rémálmaim és rémisztőbbek a reggelek. Mióta enyhèbbek a megvonási tünetek, kevesebb a rémálmom és nem olyan rémisztő a reggel, mint amikor még szedtem a gyszert.
Most este kevésbé vagyok nyugodt és reggel enyhébb a szorongás. Nincs az a nagy hullámzás, mint a gyszeres időszakban. Többnyire csak este szedtem, zavart h nappal álmosít.
Az a gondom a gyszerrel, hogy a tüneteket (félelem, düh) nem szűnteti meg, csak lenyomja, amíg hat. Ezzel nincs megoldva.
Gyszer nélkül kénytelen vagyok más megoldást keresni, amitől jobban vagyok. Semmi nem segít annyit, mint a nyugtató, de van ami hatásos. Próbálok ösztönösen ráérezni, hogy mi tenne jót. Ugyanezek a hangulatomat is javítják.
A nyugtató és altató elhagyásával még rémesebbek lettek a rémálmaim és rémisztőbbek a reggelek. Mióta enyhèbbek a megvonási tünetek, kevesebb a rémálmom és nem olyan rémisztő a reggel, mint amikor még szedtem a gyszert.
Most este kevésbé vagyok nyugodt és reggel enyhébb a szorongás. Nincs az a nagy hullámzás, mint a gyszeres időszakban. Többnyire csak este szedtem, zavart h nappal álmosít.
Az a gondom a gyszerrel, hogy a tüneteket (félelem, düh) nem szűnteti meg, csak lenyomja, amíg hat. Ezzel nincs megoldva.
Gyszer nélkül kénytelen vagyok más megoldást keresni, amitől jobban vagyok. Semmi nem segít annyit, mint a nyugtató, de van ami hatásos. Próbálok ösztönösen ráérezni, hogy mi tenne jót. Ugyanezek a hangulatomat is javítják.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.05., 09:25Nekem a felfázásra mondták, h nem értenek hozzá. Sűrűn jártam éjjel pisilni, ezért leszíjaztak. Kérdeztem, h vmi gyszert tudnak-e adni. Vért pisilek. Nem tudtak.
Nekem is elképesztő, h ennyire nincs csapatmunka egy kh-n belül illetve az egyik osztály nem tud gyszerhez jutni, a másik nem ad. Ez még pszichiátrián belül is érvényes. Az egyik átriai osztály kifogy a pszichó gyszerből, a másik osztálytól nem tud kérni. Egyik ismerősömnek ezért állították le a Wellbutrint.
Olyat is hallottam, h átrián az egyik beteg kifogyott a szívgyógyszerből, hazaküldték mert féltek ott tartani a szokott gyszer nélkül. 1-2 hét múlva vették vissza, mikor sikerült 3 havit felíratnia.
A BZD megvonàs ráadásul nagyon bekavar a szívbe. Nekem nincs szívbetegségem, mègis magas volt a pulzusom ès a vérnyomásom, amikor nagyon kínlódtam az elhagyással (ez egy kirábbi leállásnál volt).
Nekem a felfázásra mondták, h nem értenek hozzá. Sűrűn jártam éjjel pisilni, ezért leszíjaztak. Kérdeztem, h vmi gyszert tudnak-e adni. Vért pisilek. Nem tudtak.
Nekem is elképesztő, h ennyire nincs csapatmunka egy kh-n belül illetve az egyik osztály nem tud gyszerhez jutni, a másik nem ad. Ez még pszichiátrián belül is érvényes. Az egyik átriai osztály kifogy a pszichó gyszerből, a másik osztálytól nem tud kérni. Egyik ismerősömnek ezért állították le a Wellbutrint.
Olyat is hallottam, h átrián az egyik beteg kifogyott a szívgyógyszerből, hazaküldték mert féltek ott tartani a szokott gyszer nélkül. 1-2 hét múlva vették vissza, mikor sikerült 3 havit felíratnia.
A BZD megvonàs ráadásul nagyon bekavar a szívbe. Nekem nincs szívbetegségem, mègis magas volt a pulzusom ès a vérnyomásom, amikor nagyon kínlódtam az elhagyással (ez egy kirábbi leállásnál volt).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.05., 07:53Hirtelen BZD-megvonás "áldásos" hatásai. Haverom "hivatalosan" szedett napi 10 mg Rivót, persze ennek min. a dupláját abuzálta. Addikton drasztikusan elvonták tőle, most esti 0,5-nél tart. Az még hagyján, hogy zsibbad a lába, és a zsibbadás felhúzódik a derekáig. Néhány napja úgy elvesztette az egyensúlyát, hogy ketten kapták el. Tegnap már "sikerült" elájuljon. Aztán megnézték az EKG-ját, ami több mint fél órába telt, mert google-n nézték, hogy hogyan kell feltenni... Az átrián nem értenek a belgyógyászathoz: nekem nem adták a vérnyomás-csökkentőimet, aztán beparáztak, amikor felment 180-ra... Utána adták. A belgyógyászaton (sőt, a neurológián!) meg nem értenek az átriához, simán elvették az AD-met (mert drága). Gőzük sincs, minek milyen egyéb hatása lehet. Nesze neked holisztikus szemlélet!
Hirtelen BZD-megvonás "áldásos" hatásai. Haverom "hivatalosan" szedett napi 10 mg Rivót, persze ennek min. a dupláját abuzálta. Addikton drasztikusan elvonták tőle, most esti 0,5-nél tart. Az még hagyján, hogy zsibbad a lába, és a zsibbadás felhúzódik a derekáig. Néhány napja úgy elvesztette az egyensúlyát, hogy ketten kapták el. Tegnap már "sikerült" elájuljon. Aztán megnézték az EKG-ját, ami több mint fél órába telt, mert google-n nézték, hogy hogyan kell feltenni... Az átrián nem értenek a belgyógyászathoz: nekem nem adták a vérnyomás-csökkentőimet, aztán beparáztak, amikor felment 180-ra... Utána adták. A belgyógyászaton (sőt, a neurológián!) meg nem értenek az átriához, simán elvették az AD-met (mert drága). Gőzük sincs, minek milyen egyéb hatása lehet. Nesze neked holisztikus szemlélet!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.26., 03:48Pár órája elaludtam. Most arra ébredtem, h baromira fáj a lábam (boka környékén). Este nem ütöttem be nem terheltem túl, semmi baja nem volt. Járni és mozgatni is alig tudom (sántítok).
Pár éve szintén nyugtató leszokási időszakban az egyik lábam lábfeje környékén kezdett el fájni. Akkor még ennyire sem tudtam járni/mozgatni. Akkor sem ütöttem be, nem terheltem túl.
Lehet ez nyugtató megvonási tünet??? Az a gyanúm, h félig begörcsölt a lábam és úgy maradt.
Pár órája elaludtam. Most arra ébredtem, h baromira fáj a lábam (boka környékén). Este nem ütöttem be nem terheltem túl, semmi baja nem volt. Járni és mozgatni is alig tudom (sántítok).
Pár éve szintén nyugtató leszokási időszakban az egyik lábam lábfeje környékén kezdett el fájni. Akkor még ennyire sem tudtam járni/mozgatni. Akkor sem ütöttem be, nem terheltem túl.
Lehet ez nyugtató megvonási tünet??? Az a gyanúm, h félig begörcsölt a lábam és úgy maradt.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 14:54Sztem ahhoz, hogy le tudjak szokni a Frontinról bele kellene mernem engedni magam olyan állapotba, amitől félek.
1. Még több a halum
2. Önveszélyesség határán állok
Valszeg elmúlna. És ha nem???
Nagy dilemma.
Örökké nem szedhetem, a készletem véges, dokim nincs, terápiám nincs és túl sokat nem is remélek ezektől. Lefutott próbálkozások, körök.
Sztem ahhoz, hogy le tudjak szokni a Frontinról bele kellene mernem engedni magam olyan állapotba, amitől félek.
1. Még több a halum
2. Önveszélyesség határán állok
Valszeg elmúlna. És ha nem???
Nagy dilemma.
Örökké nem szedhetem, a készletem véges, dokim nincs, terápiám nincs és túl sokat nem is remélek ezektől. Lefutott próbálkozások, körök.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.16., 00:04Idézet tőle: KiscsillagNem véletlen, hogy sokan afterra szívják a füvet, h valahogy ellegyenek v jól legyenek.
Azt buliban is pofátlanul tolják. 🙂
Majd egyszer mesélek a party dolgokról.
Sztem jókat fogsz nevetni. 😀
Idézet tőle: KiscsillagNem véletlen, hogy sokan afterra szívják a füvet, h valahogy ellegyenek v jól legyenek.
Azt buliban is pofátlanul tolják. 🙂
Majd egyszer mesélek a party dolgokról.
Sztem jókat fogsz nevetni. 😀
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:11Idézet tőle: KiscsillagAzt nem mondtam, h érdemes kipróbálni. Szimplán azzal nem értek egyet, h ha valaki x vagy y drogot 1x kipróbál, attól máris menthetetlenül függő lesz.
Ok, félrebeszéltünk. 🙂
Egyszer elmentél volna életed során egy igazi több 1000fős techno buliba, mint pl a Hyperspace, akkor elég vidám tapasztalataid lennének. Úristen, megmagyarázhatatlan az az érzés. Mindenki vidám, mindenki haverkodik mindenkivel, tök feeling az egész. Nem egy rokkoncert, ahol a bebaszott idióták telibehányják egymást, és pogóznak orrvérzésig.
Bár a másnap ás harmadnap ritka szar, mert akkor világvége hangulatod van, mert az éjszaka alatt feldolgoztad az összes dopaminodat, és pár nap kell, amíg újratöltődsz. És épp ezért szar a másnap és harmadnap, mert túl gyorsan feleződik a spuri, és ezt a szervezeted érzi, és az maga a pokol ,de tényleg, főleg ha rápiáztaá.
Ezért mondtam, hogy "harcosnak" kell lenni, hogy élj azzal a patkányméreggel.
mindegy, jó pár éve nem voltam így bulizni(tehát simán le lehet tenni, nem egy nikotin, vagy alkohol) de néha hiányzik. Jó volna egyet csapatni.
Idézet tőle: KiscsillagAzt nem mondtam, h érdemes kipróbálni. Szimplán azzal nem értek egyet, h ha valaki x vagy y drogot 1x kipróbál, attól máris menthetetlenül függő lesz.
Ok, félrebeszéltünk. 🙂
Egyszer elmentél volna életed során egy igazi több 1000fős techno buliba, mint pl a Hyperspace, akkor elég vidám tapasztalataid lennének. Úristen, megmagyarázhatatlan az az érzés. Mindenki vidám, mindenki haverkodik mindenkivel, tök feeling az egész. Nem egy rokkoncert, ahol a bebaszott idióták telibehányják egymást, és pogóznak orrvérzésig.
Bár a másnap ás harmadnap ritka szar, mert akkor világvége hangulatod van, mert az éjszaka alatt feldolgoztad az összes dopaminodat, és pár nap kell, amíg újratöltődsz. És épp ezért szar a másnap és harmadnap, mert túl gyorsan feleződik a spuri, és ezt a szervezeted érzi, és az maga a pokol ,de tényleg, főleg ha rápiáztaá.
Ezért mondtam, hogy "harcosnak" kell lenni, hogy élj azzal a patkányméreggel.
mindegy, jó pár éve nem voltam így bulizni(tehát simán le lehet tenni, nem egy nikotin, vagy alkohol) de néha hiányzik. Jó volna egyet csapatni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 22:59Azt nem mondtam, h érdemes kipróbálni. Szimplán azzal nem értek egyet, h ha valaki x vagy y drogot 1x kipróbál, attól máris menthetetlenül függő lesz.
Azt nem mondtam, h érdemes kipróbálni. Szimplán azzal nem értek egyet, h ha valaki x vagy y drogot 1x kipróbál, attól máris menthetetlenül függő lesz.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 22:54Idézet tőle: KiscsillagÈn azzal sem értek egyet, h ha kipróbálod egyszer (mindegy mit), függő leszel. Igen, van aki függő lesz, ő is kipróbálta 1x. Van aki nem lett az.
Ennyi erővel a kh-i morfiumtól is függő lehetnék. Vagy bárki, aki ott legálisan kap drogot.
Miért ne próbáld ki??? Egy ekitől, vagy spuritól olyan másnapos leszel, mint a rohadás, és igazi harcosnak kell lenned, hogy újra rávigyen a lélek. Mondjuk a zenei ízlés sokat nyom a latba. Én technos voltam világ életemben, tehát ez a műfaj az estek 99,9%-ban ezzel jár. Tehát volt motiváció, pedig pár nap borzalmas kínszenvedés volt, és kb 10 év után is borzalom volt a másnap, tehát nem lehet hozzászokni, mint mondjuk a piához. Attól nincs nagyon másnaposság, csak ha nem seggeltél be igazán. Én már évek óta a piának hódolok ha vmit kell nyomni, pl. hétvégenként, de undorító érzés, és hiányzik a pörgés a köbön, amikor is 200% motivációd van, és szófosási rohamod lesz vadidegenek esetén is. Nekem a fő problémám az introvertáltság, tehát tök jó érzés volt úgy kijönni egy buliból, hogy kb 10-15 emberrel szó szerint végigpofáztuk az éjszakát, és minden gondolatot megosztottunk egymással, tehát a buli végére annyira ismertük egymást, mint a legjobb barátok. Tehát a cuccnak vannak igen pozitív hatásai is, csak hát hazavágják az adott transzmitter receptorokat, mint pl. eki esetén a szerotonin, spuri esetén a dopamin hálózatot.
Sajna nincs kolbászból a kerítés...
Idézet tőle: KiscsillagÈn azzal sem értek egyet, h ha kipróbálod egyszer (mindegy mit), függő leszel. Igen, van aki függő lesz, ő is kipróbálta 1x. Van aki nem lett az.
Ennyi erővel a kh-i morfiumtól is függő lehetnék. Vagy bárki, aki ott legálisan kap drogot.
Miért ne próbáld ki??? Egy ekitől, vagy spuritól olyan másnapos leszel, mint a rohadás, és igazi harcosnak kell lenned, hogy újra rávigyen a lélek. Mondjuk a zenei ízlés sokat nyom a latba. Én technos voltam világ életemben, tehát ez a műfaj az estek 99,9%-ban ezzel jár. Tehát volt motiváció, pedig pár nap borzalmas kínszenvedés volt, és kb 10 év után is borzalom volt a másnap, tehát nem lehet hozzászokni, mint mondjuk a piához. Attól nincs nagyon másnaposság, csak ha nem seggeltél be igazán. Én már évek óta a piának hódolok ha vmit kell nyomni, pl. hétvégenként, de undorító érzés, és hiányzik a pörgés a köbön, amikor is 200% motivációd van, és szófosási rohamod lesz vadidegenek esetén is. Nekem a fő problémám az introvertáltság, tehát tök jó érzés volt úgy kijönni egy buliból, hogy kb 10-15 emberrel szó szerint végigpofáztuk az éjszakát, és minden gondolatot megosztottunk egymással, tehát a buli végére annyira ismertük egymást, mint a legjobb barátok. Tehát a cuccnak vannak igen pozitív hatásai is, csak hát hazavágják az adott transzmitter receptorokat, mint pl. eki esetén a szerotonin, spuri esetén a dopamin hálózatot.
Sajna nincs kolbászból a kerítés...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 21:43Èn azzal sem értek egyet, h ha kipróbálod egyszer (mindegy mit), függő leszel. Igen, van aki függő lesz, ő is kipróbálta 1x. Van aki nem lett az.
Èn azzal sem értek egyet, h ha kipróbálod egyszer (mindegy mit), függő leszel. Igen, van aki függő lesz, ő is kipróbálta 1x. Van aki nem lett az.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 21:39Idézet tőle: KiscsillagÍgy már értem.
Tehát inkább legyél 1,4es benzo függő, mint valódi cuccfüggő.
A hernyó elvonás bármire képes, attól bármire képes vagy, csak hogy beszerezd.
Az a gáz, hogy a normál társadalom szerint minden cuccot hasonlókép kell elképzelni.
Pedig ez egy baromság. Pl a hollandoknál jobban mrgszólnak, ha utcán sörözöl, mint ha egy rakáta van a szádban.
És erre annó a Mónika show rátett jó sok lapáttal. A nőci szerint ha eltolsz egy spanglit, akkor hernyó függő leszel. 🙂
Ez kb. akkora baromság, mint ha megiszol egy sört, akkor pálinka függő alkoholista leszel.
És ezt a baromságot a társadalom beszopta. Hollandiában ezért a hülye kijelentéséért tuti darabokra szedték volna, mert eme kikezdhetetlen logika szerint a hollandok full hernyó függő cuccos állatok. 🙂
Pedig csak gyógynövényeznek. 😀
Idézet tőle: KiscsillagÍgy már értem.
Tehát inkább legyél 1,4es benzo függő, mint valódi cuccfüggő.
A hernyó elvonás bármire képes, attól bármire képes vagy, csak hogy beszerezd.
Az a gáz, hogy a normál társadalom szerint minden cuccot hasonlókép kell elképzelni.
Pedig ez egy baromság. Pl a hollandoknál jobban mrgszólnak, ha utcán sörözöl, mint ha egy rakáta van a szádban.
És erre annó a Mónika show rátett jó sok lapáttal. A nőci szerint ha eltolsz egy spanglit, akkor hernyó függő leszel. 🙂
Ez kb. akkora baromság, mint ha megiszol egy sört, akkor pálinka függő alkoholista leszel.
És ezt a baromságot a társadalom beszopta. Hollandiában ezért a hülye kijelentéséért tuti darabokra szedték volna, mert eme kikezdhetetlen logika szerint a hollandok full hernyó függő cuccos állatok. 🙂
Pedig csak gyógynövényeznek. 😀
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 21:28Idézet tőle: KiscsillagHát úgy hogy heroinnal, tramadollal és a többivel le lehet szokni a bzd-ről...csak nem éri meg 🙂
Hernyóval leszoknia benzókról.
Na az az igazi idióta aki ezt meglépi.
Idézet tőle: KiscsillagHát úgy hogy heroinnal, tramadollal és a többivel le lehet szokni a bzd-ről...csak nem éri meg 🙂
Hernyóval leszoknia benzókról.
Na az az igazi idióta aki ezt meglépi.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 21:27Idézet tőle: KiscsillagCsak azt nem értettem, h a tramadolra miért írtad, h "olyan, mint a hernyó".
Mert hasonló, de ez kb olyan, mint a bupropioin vs amfetamin.
Gyengébb, de hasonló.
Idézet tőle: KiscsillagCsak azt nem értettem, h a tramadolra miért írtad, h "olyan, mint a hernyó".
Mert hasonló, de ez kb olyan, mint a bupropioin vs amfetamin.
Gyengébb, de hasonló.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 21:25Hát úgy hogy heroinnal, tramadollal és a többivel le lehet szokni a bzd-ről...csak nem éri meg 🙂
Hát úgy hogy heroinnal, tramadollal és a többivel le lehet szokni a bzd-ről...csak nem éri meg 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.15., 21:20Messze járunk a benzóleszokástól, óóóóóó. Pláne a gyszertopicban nem szabad, Colombo kedvenc topicja, még a bassetjét is hozza legközelebb...
Messze járunk a benzóleszokástól, óóóóóó. Pláne a gyszertopicban nem szabad, Colombo kedvenc topicja, még a bassetjét is hozza legközelebb...
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 21:13Idézet tőle: KiscsillagNem tudom milyen a hernyó. Nem próbáltam.
Kh-ban a morfiumtól (plusz a minden mástól) szarul voltam. Nagyon erős a hatása, mellékhatása. Nem egy pozitív drogos élmény volt.
Tramadolt évekig receptre kaptam háziorvostól. Nem annyira erős a fájdalomcsillapító hatása, és droghatása sincs. Álmosít, nyugtat, nagyobb adag (150 mg) émelygést okozott. 50 mg kb olyan, mint egy 0,5 mg-s Xanax. Nekem. Rám így hat.
A hernyót azért ennél ütősebbnek képzelem. Biztos nem véletlen, h nrm írja fel háziorvos receptre.
Nem is akarom megtudni. Láttad a Trainspotting c. filmet?
A hernyó a legalja persze a szipuzás után.
Idézet tőle: KiscsillagNem tudom milyen a hernyó. Nem próbáltam.
Kh-ban a morfiumtól (plusz a minden mástól) szarul voltam. Nagyon erős a hatása, mellékhatása. Nem egy pozitív drogos élmény volt.
Tramadolt évekig receptre kaptam háziorvostól. Nem annyira erős a fájdalomcsillapító hatása, és droghatása sincs. Álmosít, nyugtat, nagyobb adag (150 mg) émelygést okozott. 50 mg kb olyan, mint egy 0,5 mg-s Xanax. Nekem. Rám így hat.
A hernyót azért ennél ütősebbnek képzelem. Biztos nem véletlen, h nrm írja fel háziorvos receptre.
Nem is akarom megtudni. Láttad a Trainspotting c. filmet?
A hernyó a legalja persze a szipuzás után.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 21:11Idézet tőle: KleóLátod, ebben 1-et értünk.
Meg az új designer szarokat sem. Ebből a szempontból a mai fiatalok kretének.
Gina meg Kati meg társai.
A régi jól bevállt mássalhangzók, pl s, f és a magánhangzók, pl e.
Idézet tőle: KleóLátod, ebben 1-et értünk.
Meg az új designer szarokat sem. Ebből a szempontból a mai fiatalok kretének.
Gina meg Kati meg társai.
A régi jól bevállt mássalhangzók, pl s, f és a magánhangzók, pl e.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 21:09Nem tudom milyen a hernyó. Nem próbáltam.
Nem tudom milyen a hernyó. Nem próbáltam.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 21:03Idézet tőle: KiscsillagNem mondtam, h egy marha nagy hatású gyszer a tramadol...:-)
Szerotoninra is hat.
Az olyan, mint a hernyó, azt pedig soha az életben, semmiylen körülmények között sem. SOHA.
Idézet tőle: KiscsillagNem mondtam, h egy marha nagy hatású gyszer a tramadol...:-)
Szerotoninra is hat.
Az olyan, mint a hernyó, azt pedig soha az életben, semmiylen körülmények között sem. SOHA.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 21:00Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagJó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
A zelső férjem tramadolozik vodkával meg sörrel... Semmi az, csak morfin.
Ez legalább nem gyógyszer, hanem gyógynövény.
Bát ritka hatásos, bár mint tudjuk egy növényis lehet hatásos. 🙂
Tehát nincsenek a kemikálékhoz hasonló mellékhatásai.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagJó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
Ez legalább nem gyógyszer, hanem gyógynövény.
Bát ritka hatásos, bár mint tudjuk egy növényis lehet hatásos. 🙂
Tehát nincsenek a kemikálékhoz hasonló mellékhatásai.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.15., 21:00Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagNyugtató megvonás okozta hányással, migrénnel, hasmenéssel képtelen lennèk inni.
És piamegvonás okozta ugyanezekkel benzót bevenni, úgy, hogy fel is szívódjon? Hidd el, megy az! Csak az első néhány korty nehéz...
Kleó!
Te még nem láttál engem ilyenkor hányni. A korty víz ahogy a gyomromig leér, onnan fordul is vissza. Egy Algopyrint nem tudok vízzel bevenni.
Jó, ez már az elfajult eset...van amikor azért ennyire nem hányok. De volt, h ügyeleten kértem Cerucal inj-t mert semmi nem maradt meg bennem.
Jah, te se engem másnaposan... alul-fölül minden. Víz is. Epe is. Az a legrosszabb, amikor du. 5-ig rágyújtani sem bírok, mert az első slukktól is.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagNyugtató megvonás okozta hányással, migrénnel, hasmenéssel képtelen lennèk inni.
És piamegvonás okozta ugyanezekkel benzót bevenni, úgy, hogy fel is szívódjon? Hidd el, megy az! Csak az első néhány korty nehéz...
Kleó!
Te még nem láttál engem ilyenkor hányni. A korty víz ahogy a gyomromig leér, onnan fordul is vissza. Egy Algopyrint nem tudok vízzel bevenni.
Jó, ez már az elfajult eset...van amikor azért ennyire nem hányok. De volt, h ügyeleten kértem Cerucal inj-t mert semmi nem maradt meg bennem.
Jah, te se engem másnaposan... alul-fölül minden. Víz is. Epe is. Az a legrosszabb, amikor du. 5-ig rágyújtani sem bírok, mert az első slukktól is.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.15., 20:56Idézet tőle: KiscsillagJó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
Idézet tőle: KiscsillagJó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 20:56Idézet tőle: KiscsillagJó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
Soha ne a leírásnak higgy, hanem annak aki nemcsak ír róla, hanem próbálta is. 🙂
Ezért az Eszti tényleg komolyan le fog cseszni.
Idézet tőle: KiscsillagJó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
Soha ne a leírásnak higgy, hanem annak aki nemcsak ír róla, hanem próbálta is. 🙂
Ezért az Eszti tényleg komolyan le fog cseszni.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 20:54Idézet tőle: Kleó"Egy sejtnek több 1000 receptora lehet, ami bizonyos anyagokra hat." Szerintem egy sejtnek több 1000 receptora lehet, amire bizonyos anyagok hatnak.
Sajnos könnyen elérhető zöldségesem most nincs, annak idején volt primőr... Mikróban szárítottuk. Pont úgy jártunk vele, mint az exszel a házi tojáslikőrrel: sose tudtuk meg, milyen is összeérve.
Én egyszer spurit szárítottam mikróban, mert túl taknyos volt.
Azt hívták füstbe ment tervnek.
Idézet tőle: Kleó"Egy sejtnek több 1000 receptora lehet, ami bizonyos anyagokra hat." Szerintem egy sejtnek több 1000 receptora lehet, amire bizonyos anyagok hatnak.
Sajnos könnyen elérhető zöldségesem most nincs, annak idején volt primőr... Mikróban szárítottuk. Pont úgy jártunk vele, mint az exszel a házi tojáslikőrrel: sose tudtuk meg, milyen is összeérve.
Én egyszer spurit szárítottam mikróban, mert túl taknyos volt.
Azt hívták füstbe ment tervnek.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 20:54Jó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
Jó, én a leírást olvastam, ahol kb olyan hatást írtak le (nagyobb adagnál) mintha tramadol v metadon v vmi hasonló szer lenne.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 20:53Idézet tőle: KiscsillagEzt hogy szokás fogyasztani???
Por formában lehet kapni, én szárazon, kiskanállal eszem, és ráiszok grapefruit levet, mert attól jobban hat, mert a grapefruitnak enzim lebomlást okozó hatása van, épp ezért nem leht bizonyos gyogyik mellé inni.
Már írtam, talizzunk 1x és prezentálom.
Idézet tőle: KiscsillagEzt hogy szokás fogyasztani???
Por formában lehet kapni, én szárazon, kiskanállal eszem, és ráiszok grapefruit levet, mert attól jobban hat, mert a grapefruitnak enzim lebomlást okozó hatása van, épp ezért nem leht bizonyos gyogyik mellé inni.
Már írtam, talizzunk 1x és prezentálom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.15., 20:52"Egy sejtnek több 1000 receptora lehet, ami bizonyos anyagokra hat." Szerintem egy sejtnek több 1000 receptora lehet, amire bizonyos anyagok hatnak.
"Egy sejtnek több 1000 receptora lehet, ami bizonyos anyagokra hat." Szerintem egy sejtnek több 1000 receptora lehet, amire bizonyos anyagok hatnak.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 20:50Idézet tőle: KiscsillagÚgy látom, h nagyobb adagnak ópiáthoz hasonló hatása (fájdalomcsillapító, nyugtató, euforizáló) van. Esetleges mellékhatás is hasonló: émelygés, viszketés.
Ez mind baromság. Kb 2 éve használom, ahhoz hogy túl sokat vegyél be, annyit kell enned belőle, hogy az ízétől berókázol.
Borzalmas keserű íze van.
A pia is az ópiát receptorokat használja.
Kis adagban tényleg szófosásod lesz tőle, én kb emiatt beszélek most állandóan.
Semmi extrát nem érzel tőle, csak azt, hogy jó kedved van, tehát semmilyen émelygés, szédülés.
Bár egyén függő, egyszer adtam muternak is, bár kicsit sokat, na őt kiütötte, de akkoriban kezdtem el vele kisérletezgetni. 🙂
2-5g ami élénkít, vidámmá tesz több nem is kell.
Hogy én ezért mit fogk kapni az Esztitől, hogy erről beszéltem...
Idézet tőle: KiscsillagÚgy látom, h nagyobb adagnak ópiáthoz hasonló hatása (fájdalomcsillapító, nyugtató, euforizáló) van. Esetleges mellékhatás is hasonló: émelygés, viszketés.
Ez mind baromság. Kb 2 éve használom, ahhoz hogy túl sokat vegyél be, annyit kell enned belőle, hogy az ízétől berókázol.
Borzalmas keserű íze van.
A pia is az ópiát receptorokat használja.
Kis adagban tényleg szófosásod lesz tőle, én kb emiatt beszélek most állandóan.
Semmi extrát nem érzel tőle, csak azt, hogy jó kedved van, tehát semmilyen émelygés, szédülés.
Bár egyén függő, egyszer adtam muternak is, bár kicsit sokat, na őt kiütötte, de akkoriban kezdtem el vele kisérletezgetni. 🙂
2-5g ami élénkít, vidámmá tesz több nem is kell.
Hogy én ezért mit fogk kapni az Esztitől, hogy erről beszéltem...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 20:43Úgy látom, h nagyobb adagnak ópiáthoz hasonló hatása (fájdalomcsillapító, nyugtató, euforizáló) van. Esetleges mellékhatás is hasonló: émelygés, viszketés.
Úgy látom, h nagyobb adagnak ópiáthoz hasonló hatása (fájdalomcsillapító, nyugtató, euforizáló) van. Esetleges mellékhatás is hasonló: émelygés, viszketés.