Szorongás és depresszió
Idézet tőle: Cicc11 ekkor: 2020.10.11., 13:28Sziasztok! Új vagyok az oldalon. Másfél hónapja szedek scippa antidepresszánst először 5mg egy hónapig aztán ujra szorongtam megemelték 10re 2 hétig minden szuper volt utánna egy nap ujra kezdődött most 15 mgot szedek 5 napja. Miért van az hogy amikor emelnek akkor érzem úgy hogy újra a régi vagyok de csak pár napig és visszatér. Erre a 15 mgra még beállhat a szervezetem? Túl hamar várom a csodát? Már kezdem elveszíteni a hitem a kezelőorvosom sem zaklathatom örökké. Szedek mellé frontint de csak 0,25öt. Ti mikor lettetek tünetmentesek gyógyszer mellett?
24L
Sziasztok! Új vagyok az oldalon. Másfél hónapja szedek scippa antidepresszánst először 5mg egy hónapig aztán ujra szorongtam megemelték 10re 2 hétig minden szuper volt utánna egy nap ujra kezdődött most 15 mgot szedek 5 napja. Miért van az hogy amikor emelnek akkor érzem úgy hogy újra a régi vagyok de csak pár napig és visszatér. Erre a 15 mgra még beállhat a szervezetem? Túl hamar várom a csodát? Már kezdem elveszíteni a hitem a kezelőorvosom sem zaklathatom örökké. Szedek mellé frontint de csak 0,25öt. Ti mikor lettetek tünetmentesek gyógyszer mellett?
24L
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.27., 07:07Ez ugyan nem, elég, ha "rosszul" teszem vissza... A lakótelepi sem, az ex alváshoz (éjszakás volt akkoriban) leengedte.
Ez ugyan nem, elég, ha "rosszul" teszem vissza... A lakótelepi sem, az ex alváshoz (éjszakás volt akkoriban) leengedte.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.27., 06:24Milyen jól beindítottuk a "mit tehetünk az ellen, h b@szogathassanak" projektet.
Volt egy kollégám, teljesen süket. Na, ha elunta a dumapartit, lenémította a hallókészülékét. 😀 Mámmá be sem teszi, de ő azért valamennyit (félre)hall.
Milyen jól beindítottuk a "mit tehetünk az ellen, h b@szogathassanak" projektet.
Volt egy kollégám, teljesen süket. Na, ha elunta a dumapartit, lenémította a hallókészülékét. 😀 Mámmá be sem teszi, de ő azért valamennyit (félre)hall.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.27., 06:21Nem csacsogás, nagyon mély beszélgetéseket is lehet rajta folytatni, persze nem mindegy, kivel. És az többórás menet.
Nem csacsogás, nagyon mély beszélgetéseket is lehet rajta folytatni, persze nem mindegy, kivel. És az többórás menet.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.05.27., 06:17Az én telefonom évek óta némára van állítva 😀
Nem tudom egyébként, a telefonnál valahogy úgy érzem, hogy csak a fontos információt kell megosztani, aztán a többi csak csacsogás.
Írásban többször át tudom gondolni és írni a mondanivalómat. Az írással nálam nincs gond.
Chatelni én sem szeretek, mert akkor úgy érzem, hogy kötelező válaszolnom mindenre. Itt meg közösen beszélgetünk, és arra reagálok amire akarok vagy időm engedi.
Nálunk a németórák vannak Teamsen, kamerásan. Már megszoktam. Múltkor az egyik csaj pasijának a segge többször elvillant a háttérben, na az vicces volt.
Az én telefonom évek óta némára van állítva 😀
Nem tudom egyébként, a telefonnál valahogy úgy érzem, hogy csak a fontos információt kell megosztani, aztán a többi csak csacsogás.
Írásban többször át tudom gondolni és írni a mondanivalómat. Az írással nálam nincs gond.
Chatelni én sem szeretek, mert akkor úgy érzem, hogy kötelező válaszolnom mindenre. Itt meg közösen beszélgetünk, és arra reagálok amire akarok vagy időm engedi.
Nálunk a németórák vannak Teamsen, kamerásan. Már megszoktam. Múltkor az egyik csaj pasijának a segge többször elvillant a háttérben, na az vicces volt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.27., 06:12Hát persze! Sajnos vmi baj lehet a kamerával...
Röviden csetelni elmegy, de órákon át... Arra a telefon a jó. Ja, én is szoktam lenémítva "felejteni", napokra.
Hát persze! Sajnos vmi baj lehet a kamerával...
Röviden csetelni elmegy, de órákon át... Arra a telefon a jó. Ja, én is szoktam lenémítva "felejteni", napokra.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.27., 06:07Nnna akkor veled sem csetelek többet. *nyelvet öltős szmájli*
De am. tök jó ezeket tudni, nagyon fontos infók.
Most skype-oljak az áterrel kép nélkül? Lehet azt kéne.
Nnna akkor veled sem csetelek többet. *nyelvet öltős szmájli*
De am. tök jó ezeket tudni, nagyon fontos infók.
Most skype-oljak az áterrel kép nélkül? Lehet azt kéne.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.27., 06:03De jó, hogy erről beszéltünk! A kaputelefon is lenémítható (beszereltettem utólag egy kapcsolót). A csengőt pont tegnap b.sztattuk, de végül nem lett felszerelve. Viszont nem is kéne, mert nem némítható le!!
De jó, hogy erről beszéltünk! A kaputelefon is lenémítható (beszereltettem utólag egy kapcsolót). A csengőt pont tegnap b.sztattuk, de végül nem lett felszerelve. Viszont nem is kéne, mert nem némítható le!!
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.27., 06:00Nálunk vezetékes teló lenémítva, csengő leszakadt, nincs pótolva, kaputelefon elromlott. 🙂
A mobilkáimat is ált.ban lenémítva felejtem.
A kölcsönkért, csak kisebb fiamnál beüzemelt légzésfigyelőt muszáj volt kikapcsolom, azt hittem, beleőrülök, hogy bármikor megszólalhat.
Nálunk vezetékes teló lenémítva, csengő leszakadt, nincs pótolva, kaputelefon elromlott. 🙂
A mobilkáimat is ált.ban lenémítva felejtem.
A kölcsönkért, csak kisebb fiamnál beüzemelt légzésfigyelőt muszáj volt kikapcsolom, azt hittem, beleőrülök, hogy bármikor megszólalhat.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.27., 05:59Amíg szkájpoltam, mindig levettem a képet... De még jobb nem!
Elárulom, én csetelni is utálok, főleg órákon át. Biztos azért is, mert a gépelés ellen be vagyok oltva...
Amíg szkájpoltam, mindig levettem a képet... De még jobb nem!
Elárulom, én csetelni is utálok, főleg órákon át. Biztos azért is, mert a gépelés ellen be vagyok oltva...
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.27., 05:54Érdekes, pedig itt szoktál írni hosszabban is. Szerencsére.
Mondanivalója mindenkinek van, csak nem mindegy, hogy kivel beszélget.
De ezek különbözőek, a levél/email, cset, fórumozás (ott is hogy blogot írsz-e vagy hozzászólsz-e topikokhoz vagy mindkettő vagy EGYIK SEM --- khm), telefon, skype. Mélyen és nagyon idegenkedek ettől az utóbbitól. Először a párommal skype-oltam, kb. 3-4 hete, nagyon fura volt. Most majd az áterrel fogok, aki am. megszámlálhatalanul sokadik (magán) és egyszer voltam nála és aztán a köv. időpontot lemondtam. 🙂 Háhá.
Érdekes, pedig itt szoktál írni hosszabban is. Szerencsére.
Mondanivalója mindenkinek van, csak nem mindegy, hogy kivel beszélget.
De ezek különbözőek, a levél/email, cset, fórumozás (ott is hogy blogot írsz-e vagy hozzászólsz-e topikokhoz vagy mindkettő vagy EGYIK SEM --- khm), telefon, skype. Mélyen és nagyon idegenkedek ettől az utóbbitól. Először a párommal skype-oltam, kb. 3-4 hete, nagyon fura volt. Most majd az áterrel fogok, aki am. megszámlálhatalanul sokadik (magán) és egyszer voltam nála és aztán a köv. időpontot lemondtam. 🙂 Háhá.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.05.27., 05:48Hohó, a csengőt mi is kihúztuk. De miután avalaki az éjszaka közepén többször becsengetett.
Azóta rájöttem, hogy így egyébként is sokkal jobb.
Hohó, a csengőt mi is kihúztuk. De miután avalaki az éjszaka közepén többször becsengetett.
Azóta rájöttem, hogy így egyébként is sokkal jobb.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.27., 05:00Apám volt laza: nem vette föl, azon címszóval, hogy "akinek fontos, az újrahív". De akkor sem vette föl... 😀
Apám volt laza: nem vette föl, azon címszóval, hogy "akinek fontos, az újrahív". De akkor sem vette föl... 😀
Idézet tőle: Vpollard ekkor: 2020.05.27., 04:52tegnap sikerült elintéznem vérvételi időpontot, hurrá. bár sokat akadékoskodtak...már csak a pszichiátert kéne, hiába van időpontom, gondolom, nem engednek oda be csak úgy. áááááá:(
mcm
amikor otthon laktam, az én szobámban volt a vonalas teló. annyira nyomasztott, h bármikor megcsörrenhet, hogy sokszor kihúztam a dugót. egyszer két napig úgy hagytam, utána derült ki, hogy egy rokon próbált elérni minket, mert meghalt a nagybátyám. na EZ gáz volt. amúgy nálam a csengő sincs beüzemelve, állandóan azért stresszelnék, mikor szólal meg.
tegnap sikerült elintéznem vérvételi időpontot, hurrá. bár sokat akadékoskodtak...már csak a pszichiátert kéne, hiába van időpontom, gondolom, nem engednek oda be csak úgy. áááááá:(
mcm
amikor otthon laktam, az én szobámban volt a vonalas teló. annyira nyomasztott, h bármikor megcsörrenhet, hogy sokszor kihúztam a dugót. egyszer két napig úgy hagytam, utána derült ki, hogy egy rokon próbált elérni minket, mert meghalt a nagybátyám. na EZ gáz volt. amúgy nálam a csengő sincs beüzemelve, állandóan azért stresszelnék, mikor szólal meg.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 21:35Ó, amúgy nagyon jó telefonálni, 4-5 órát is simán. A lányom előre bemondja a limitet, pl. "20 percem van", nehogy ne tudjon szabadulni tőlem...
Igen, mámmá, az más.
Ó, amúgy nagyon jó telefonálni, 4-5 órát is simán. A lányom előre bemondja a limitet, pl. "20 percem van", nehogy ne tudjon szabadulni tőlem...
Igen, mámmá, az más.
Idézet tőle: mcm ekkor: 2020.05.26., 15:16Ha hiszitek ha nem én is telefonfóbiás vagyok, vagyis ANNYIRA talán nem, de valamennyire mégis... Ha csörög itthon sosem veszem fel (emiatt nem 1 konfliktusom volt már a szüleimmel...), én NAGYON NEM merek telefonhívást kezdeményezni (minden ilyet anyukám intéz el nekem)... De ha engem hívnak (mint pl. mostanában gyakran a főnököm, ha éppen megdícsér vagy leb.sz vagy új fajta munkát beszélünk át...), az már nem szokott olyan rázós lenni...
Ha hiszitek ha nem én is telefonfóbiás vagyok, vagyis ANNYIRA talán nem, de valamennyire mégis... Ha csörög itthon sosem veszem fel (emiatt nem 1 konfliktusom volt már a szüleimmel...), én NAGYON NEM merek telefonhívást kezdeményezni (minden ilyet anyukám intéz el nekem)... De ha engem hívnak (mint pl. mostanában gyakran a főnököm, ha éppen megdícsér vagy leb.sz vagy új fajta munkát beszélünk át...), az már nem szokott olyan rázós lenni...
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.05.26., 11:59Én amúgy senkivel nem szeretek telefonálni. El sem tudom képzelni, hogy mások hogy tudnak akár órákig is. Pár mondatnál több mondandóm sosincs.
Én amúgy senkivel nem szeretek telefonálni. El sem tudom képzelni, hogy mások hogy tudnak akár órákig is. Pár mondatnál több mondandóm sosincs.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.26., 11:43Jó, akkor nem szoc.fóbia, hanem telefónia.
Én gyerek/kamaszkoromban utáltam telefonálni.
Aztán már egyre jobban ment, mostanában olyannyira, hogy az ügyintézők rémálma vagyok, persze csak akkor, ha rászolgálnak. 🙂 Ha ilyenkor egyébként visszavesznek magukból, akkor kezes bárányka leszek.
Barátok, családtagok hívása sem gond, szeretek kifejezetten telefonon beszélni. Szuper átmenet a komoly levélhez/email-hez és a nagyon laza csethez viszonyítva.
Viszont skype-olni nem akarok!! És csüt.ön muszáj lesz.
Anyuka teljesen más kategória, úgy látom, másoknál is. 🙂 Görcsbe rándul a gyomrom, aknamezőn lépkedek.
Jó, akkor nem szoc.fóbia, hanem telefónia.
Én gyerek/kamaszkoromban utáltam telefonálni.
Aztán már egyre jobban ment, mostanában olyannyira, hogy az ügyintézők rémálma vagyok, persze csak akkor, ha rászolgálnak. 🙂 Ha ilyenkor egyébként visszavesznek magukból, akkor kezes bárányka leszek.
Barátok, családtagok hívása sem gond, szeretek kifejezetten telefonon beszélni. Szuper átmenet a komoly levélhez/email-hez és a nagyon laza csethez viszonyítva.
Viszont skype-olni nem akarok!! És csüt.ön muszáj lesz.
Anyuka teljesen más kategória, úgy látom, másoknál is. 🙂 Görcsbe rándul a gyomrom, aknamezőn lépkedek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 06:40Szerintem többen vagyunk olyanok, akiknek minimum olykor-olykor van ilyen problémánk, mint akiknek soha.
Szerintem többen vagyunk olyanok, akiknek minimum olykor-olykor van ilyen problémánk, mint akiknek soha.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 06:32Na, volt olyan, h egy szolgáltatást hónapokig nem mondtam le, inkább fölöslegesen fizettem... Képtelen voltam felhívni, odamenni meg még annyira sem... 🙁
Ahogy az erőszakos ügynököket lerázom, azt viszont tanítani kéne. 😀 Olykor nemcsak a levegőjük akad el, hanem még a car is bennük! 😀 Pl. "Drága hölgyem! Nincs nekem arra pénzem, h utazást nyerjek!"
Na, volt olyan, h egy szolgáltatást hónapokig nem mondtam le, inkább fölöslegesen fizettem... Képtelen voltam felhívni, odamenni meg még annyira sem... 🙁
Ahogy az erőszakos ügynököket lerázom, azt viszont tanítani kéne. 😀 Olykor nemcsak a levegőjük akad el, hanem még a car is bennük! 😀 Pl. "Drága hölgyem! Nincs nekem arra pénzem, h utazást nyerjek!"
Idézet tőle: Vpollard ekkor: 2020.05.26., 06:27Kleó, ha már belelendülök, nekem se olyan szörnyű. csak odáig eljutni...eleve a nevemet se tudom kimondani, ha hivatalos dolog van, és dadogok! ehh... anyukámmal szoktam csak magánügyben beszélni, de az ő felhívása előtt is esz az ideg. ha meg az ő hívását várom, még a migrén is bejön 😀 😀
Kleó, ha már belelendülök, nekem se olyan szörnyű. csak odáig eljutni...eleve a nevemet se tudom kimondani, ha hivatalos dolog van, és dadogok! ehh... anyukámmal szoktam csak magánügyben beszélni, de az ő felhívása előtt is esz az ideg. ha meg az ő hívását várom, még a migrén is bejön 😀 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 06:20Attól én elkezdek arrogánskodni. Azonnal visszavesznek. Na meg amikor "csúnyán" beszélek, és még hozzá is teszem, hogy legalább lesz mit visszahallgatni... Tetű kis ügyintéző ne lekezelősködjön, menjen el tanulni!
Attól én elkezdek arrogánskodni. Azonnal visszavesznek. Na meg amikor "csúnyán" beszélek, és még hozzá is teszem, hogy legalább lesz mit visszahallgatni... Tetű kis ügyintéző ne lekezelősködjön, menjen el tanulni!
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.05.26., 06:18Én sokáig azt hittem, hogy ezzel a problémával egyedül vagyok...
A legrosszabb az, amikor tök lekezelőek. Mindig magamra veszem, pedig nem kellene.
Én sokáig azt hittem, hogy ezzel a problémával egyedül vagyok...
A legrosszabb az, amikor tök lekezelőek. Mindig magamra veszem, pedig nem kellene.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 06:17De már őt is kezelem ezzel. A múltkor az egyik barinőjét nem voltam hajlandó felhívni, odáig merészkedtem h kijelentettem: "nem hagyom magam zsarolni". Na, mit ne mondjak, vagy hn órát beszélgettek. M. jól artikulál. 😀 😀 😀
De már őt is kezelem ezzel. A múltkor az egyik barinőjét nem voltam hajlandó felhívni, odáig merészkedtem h kijelentettem: "nem hagyom magam zsarolni". Na, mit ne mondjak, vagy hn órát beszélgettek. M. jól artikulál. 😀 😀 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 06:14Ugye milyen jó duma? Érdekes, az összes barinője meg pl. a nagybátyám "jól artikulálnak", de a gázos meg az asszisztensek mind pocsékul! 😀
Ugye milyen jó duma? Érdekes, az összes barinője meg pl. a nagybátyám "jól artikulálnak", de a gázos meg az asszisztensek mind pocsékul! 😀
Idézet tőle: Vpollard ekkor: 2020.05.26., 06:00lehet, hülyén hangzik, de nekem megkönnyebbülés, h más is van így ezzel. Liliomlány, üdv a klubban.
kár, h nem lehet mindent írásban intézni, meg lenne oldva a gond...
Kleó, a nagyothallás jó kifogás 🙂
lehet, hülyén hangzik, de nekem megkönnyebbülés, h más is van így ezzel. Liliomlány, üdv a klubban.
kár, h nem lehet mindent írásban intézni, meg lenne oldva a gond...
Kleó, a nagyothallás jó kifogás 🙂
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.05.26., 05:48Még egy telefonfóbiás jelentkezik! 🙂
Én elintézem magamnak a hivatalos ügyeimet, de halogatom amíg csak lehet...aztán ha megvolt a telefonálás, akkor utána órákig érzem hogy kivagyok a stressztől.
Még egy telefonfóbiás jelentkezik! 🙂
Én elintézem magamnak a hivatalos ügyeimet, de halogatom amíg csak lehet...aztán ha megvolt a telefonálás, akkor utána órákig érzem hogy kivagyok a stressztől.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 05:46Örülök, h javulóban vagy! 🙂
Igen, én, előtte meg apám. Most már van mire fogni, merth "nem hall" 😀
Óóó, már lassan 85. De a lányomat én "neveltem le", már nekem jobban van, mint neki...
Örülök, h javulóban vagy! 🙂
Igen, én, előtte meg apám. Most már van mire fogni, merth "nem hall" 😀
Óóó, már lassan 85. De a lányomat én "neveltem le", már nekem jobban van, mint neki...
Idézet tőle: Vpollard ekkor: 2020.05.26., 05:37igen, eltűntem, mert sz*rul voltam, most kapaszkodom kifelé.
érdekes, h anyukád is telefonfób. akkor te intézed az ügyeket helyette? van remény, h 70 évesen is ugyanilyen leszek, hehe...
igen, eltűntem, mert sz*rul voltam, most kapaszkodom kifelé.
érdekes, h anyukád is telefonfób. akkor te intézed az ügyeket helyette? van remény, h 70 évesen is ugyanilyen leszek, hehe...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.26., 05:26De jó, h itt vagy! Úgy eltűntél...
Érdekes ez a telefonfóbia, anyámnak! is van. Nekem csak ha depis vagyok... ami fura, mert amúgy meg imádok telózni.
De jó, h itt vagy! Úgy eltűntél...
Érdekes ez a telefonfóbia, anyámnak! is van. Nekem csak ha depis vagyok... ami fura, mert amúgy meg imádok telózni.
Idézet tőle: Vpollard ekkor: 2020.05.26., 05:16Liána, nagyon ügyes vagy, hogy sikerült elintézni a hívást. én 49 éves vagyok, és nem tudtam kinőni a telefon-fóbiámat. mostanában több hivatalos ügyem van, és az ország másik végében élő barátnőm hívogatja az ügyintézőket. egyszerűen rosszul vagyok az idegtől, ha telefonálnom kell, dupla adag nyugatóval is kifekszek tőle. most egy vérvétli időpontot kén intéznem -- röhejes vagyok, izzad a kezem csak attól, h írok róla. azt hittem, idővel elmúlik, de nem... úgyhogy kalap le előtted!
Liána, nagyon ügyes vagy, hogy sikerült elintézni a hívást. én 49 éves vagyok, és nem tudtam kinőni a telefon-fóbiámat. mostanában több hivatalos ügyem van, és az ország másik végében élő barátnőm hívogatja az ügyintézőket. egyszerűen rosszul vagyok az idegtől, ha telefonálnom kell, dupla adag nyugatóval is kifekszek tőle. most egy vérvétli időpontot kén intéznem -- röhejes vagyok, izzad a kezem csak attól, h írok róla. azt hittem, idővel elmúlik, de nem... úgyhogy kalap le előtted!
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.25., 18:48Ma is 14-től 20-ig voltak? Jó hosszú rendelési idő.
Túl kell esned ezen valahogy. Sajnos.
Drukkolok.
Ma is 14-től 20-ig voltak? Jó hosszú rendelési idő.
Túl kell esned ezen valahogy. Sajnos.
Drukkolok.
Idézet tőle: Liána97 ekkor: 2020.05.25., 18:23Holnap 14:00tól rendel 20:00ig. Nagyon félek hogy beszólnak hogy hívtam őket ugye ma és túl röviden csörögtem vagy valami ahj. Nem tudok megkérni senkit anyám nem hívja barátaim meg nincsenek.Sajnos nagyon undok az orvosom félek is tőle már a nézésével is ölni lehet.
Holnap 14:00tól rendel 20:00ig. Nagyon félek hogy beszólnak hogy hívtam őket ugye ma és túl röviden csörögtem vagy valami ahj. Nem tudok megkérni senkit anyám nem hívja barátaim meg nincsenek.Sajnos nagyon undok az orvosom félek is tőle már a nézésével is ölni lehet.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.25., 17:55Melyik napokon rendel a pszichológus?
"Az oldalon az van kint hogy a pszichológus rendelési idejében lehet őket hívni na most ha este 20:00ig van rendelés akkor tegyük fel 16:00 órakor is hívhatnám őket nem szólnak rám?"
Nem. Ha hétfőn 16-tól 20-ig vannak, akkor bármikor telefonálhatsz ebben az intervallumban.
Gondolom szociális fóbiád lehet... Mármint erre tippelnék.
Holnap délelőtt 8-tól 12-ig vannak?
Nem tudsz valakit megkérni, hogy telefonáljon helyetted?
Ezen a problémán miért röhög a pszichiáter???
Melyik napokon rendel a pszichológus?
"Az oldalon az van kint hogy a pszichológus rendelési idejében lehet őket hívni na most ha este 20:00ig van rendelés akkor tegyük fel 16:00 órakor is hívhatnám őket nem szólnak rám?"
Nem. Ha hétfőn 16-tól 20-ig vannak, akkor bármikor telefonálhatsz ebben az intervallumban.
Gondolom szociális fóbiád lehet... Mármint erre tippelnék.
Holnap délelőtt 8-tól 12-ig vannak?
Nem tudsz valakit megkérni, hogy telefonáljon helyetted?
Ezen a problémán miért röhög a pszichiáter???
Idézet tőle: Liána97 ekkor: 2020.05.25., 17:45Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom-e de kérlek segítsetek:( Nagyon szorongok (gyógyszert szedek rá) a pszichiáterem már hónapok óta kér hogy hívjam fel a pszichológust és kérjek időpontot de én nem merem felhívni ezt mondtam is a dokimnak de csak lecseszett és kinevetett.Múlt héten nagy nehezen rászántam magam hogy felhívjam de akkor nem volt bent a pszichológus ezért ma kellett volna hívnom őket délután de nem vették fel. Az oldalon az van kint hogy a pszichológus rendelési idejében lehet őket hívni na most ha este 20:00ig van rendelés akkor tegyük fel 16:00 órakor is hívhatnám őket nem szólnak rám? Annyira félek hogy leszidnak hogy nem ilyenkor kell időpontot kérni hanem mondjuk reggel(megtörtént már ortopédián). Egyszerűen nem merek telefonálni bepánikolok és szétkaparom a bőröm de ha meg nem kérek időpontot akkor a dokim fog leszidni megint hogy mekkora egy kretén vagyok.Olyanokat is bemesélek magamnak hogy direkt nem veszik fel nekem és ott ülnek a csörgő telefon mellett és azt várják mikor hagyom már abba a csörgést. Hiába veszek be nyugtatókat telefonálás előtt nem hat semmit ma még aludni se fogok tudni a holnap miatt mert telefonálnom kell de jaj úgy félek hogy leszidnak és a pszichiáterem is megtudja:( vagy a pszichológus is úgy fogad hogy na itt van az aki mindig rosszkor telefonál...Úgy szégyellem magam hogy 23 évesen nem vagyok képes időpontot kérni. Hogy győzhetném ezt le?Nem tudom mit tegyyek:(
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írom-e de kérlek segítsetek:( Nagyon szorongok (gyógyszert szedek rá) a pszichiáterem már hónapok óta kér hogy hívjam fel a pszichológust és kérjek időpontot de én nem merem felhívni ezt mondtam is a dokimnak de csak lecseszett és kinevetett.Múlt héten nagy nehezen rászántam magam hogy felhívjam de akkor nem volt bent a pszichológus ezért ma kellett volna hívnom őket délután de nem vették fel. Az oldalon az van kint hogy a pszichológus rendelési idejében lehet őket hívni na most ha este 20:00ig van rendelés akkor tegyük fel 16:00 órakor is hívhatnám őket nem szólnak rám? Annyira félek hogy leszidnak hogy nem ilyenkor kell időpontot kérni hanem mondjuk reggel(megtörtént már ortopédián). Egyszerűen nem merek telefonálni bepánikolok és szétkaparom a bőröm de ha meg nem kérek időpontot akkor a dokim fog leszidni megint hogy mekkora egy kretén vagyok.Olyanokat is bemesélek magamnak hogy direkt nem veszik fel nekem és ott ülnek a csörgő telefon mellett és azt várják mikor hagyom már abba a csörgést. Hiába veszek be nyugtatókat telefonálás előtt nem hat semmit ma még aludni se fogok tudni a holnap miatt mert telefonálnom kell de jaj úgy félek hogy leszidnak és a pszichiáterem is megtudja:( vagy a pszichológus is úgy fogad hogy na itt van az aki mindig rosszkor telefonál...Úgy szégyellem magam hogy 23 évesen nem vagyok képes időpontot kérni. Hogy győzhetném ezt le?Nem tudom mit tegyyek:(
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.28., 17:24Ez nem egy barátkozós mondat hogy még mindig depizel.Amugy sose ért rá szinte .Szóban se beszéltünk még neten.Kurvára rosszul esett mert nem én akarok ebben lenni hanem egyszerüen megszünt az örömre való képességem.Nem én választottam.
Ez nem egy barátkozós mondat hogy még mindig depizel.Amugy sose ért rá szinte .Szóban se beszéltünk még neten.Kurvára rosszul esett mert nem én akarok ebben lenni hanem egyszerüen megszünt az örömre való képességem.Nem én választottam.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.03.28., 17:14Idézet tőle: TitokmarSziasztok.Nem tudom hol kezdjem de kezdem az elején.Több féle diagnózist is kaptam már pl szorongásos depresszió,pszichotikus epizód,egyéb skizofrénia ,disztimia.Ebből a hangulati zavarra vonatkozó depressziót igaznak látom.Egyszerüen nincs kedvem reggel felkelni mert annyira rosszul érzem magam.Meg mi a francért keljek fel ha semmi nem okoz igazán örömet?A tököm tele van.Jó lenne ha lenne valaki akivel tudok beszélni szóban neten vagy élőben. az segit kicsit elfeledni a gondjaim.Deperszonalizációm is van.Jó oké nem megoldás az öngyilkosság de akkor mégis mi?Azt látom hogy egyszerüen évek óta szarul vagyok főleg mióta ért egy trauma is.Meg látom a sokféleséget mégse tudok örülni igazán annak hogy mennyi növény állat meg ember van.
Lásd még a vastagon szedett mondatot.
Idézet tőle: TitokmarSziasztok.Nem tudom hol kezdjem de kezdem az elején.Több féle diagnózist is kaptam már pl szorongásos depresszió,pszichotikus epizód,egyéb skizofrénia ,disztimia.Ebből a hangulati zavarra vonatkozó depressziót igaznak látom.Egyszerüen nincs kedvem reggel felkelni mert annyira rosszul érzem magam.Meg mi a francért keljek fel ha semmi nem okoz igazán örömet?A tököm tele van.Jó lenne ha lenne valaki akivel tudok beszélni szóban neten vagy élőben. az segit kicsit elfeledni a gondjaim.Deperszonalizációm is van.Jó oké nem megoldás az öngyilkosság de akkor mégis mi?Azt látom hogy egyszerüen évek óta szarul vagyok főleg mióta ért egy trauma is.Meg látom a sokféleséget mégse tudok örülni igazán annak hogy mennyi növény állat meg ember van.
Lásd még a vastagon szedett mondatot.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.03.28., 17:12Idézet tőle: Titokmarrámirtt valaki hogy még mindig depizek e hát baszki nem jókedvemből van ilyen kedvem tiltottam a faszba mintha én választanám hogy nem tudok örömöt érezni közbe az agyamba van valamit -t
És mi van, ha csak barátkozni akart?
Idézet tőle: Titokmarrámirtt valaki hogy még mindig depizek e hát baszki nem jókedvemből van ilyen kedvem tiltottam a faszba mintha én választanám hogy nem tudok örömöt érezni közbe az agyamba van valamit -t
És mi van, ha csak barátkozni akart?
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2020.03.28., 16:39Én abban bízok most hogy leálltam a komolyabb gyógyszerekkel, hogy az agyam hátha megpróbálja természetesen termelni a szerotonin-t meg a dopamin-t. Mellesleg én is szarul vagyok, de volt már ennél rosszabb is. Xanax 0,25öset szedek csak, napi 1-et meg omega 3 vitamint. Hátha nem golyózok be most.. tiszta szerencse lenne ha valami módon jobban lennék, komolyan.
Én abban bízok most hogy leálltam a komolyabb gyógyszerekkel, hogy az agyam hátha megpróbálja természetesen termelni a szerotonin-t meg a dopamin-t. Mellesleg én is szarul vagyok, de volt már ennél rosszabb is. Xanax 0,25öset szedek csak, napi 1-et meg omega 3 vitamint. Hátha nem golyózok be most.. tiszta szerencse lenne ha valami módon jobban lennék, komolyan.
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.28., 15:49rámirtt valaki hogy még mindig depizek e
hát baszki nem jókedvemből van ilyen kedvem
tiltottam a faszba
mintha én választanám hogy nem tudok örömöt érezni közbe az agyamba van valamit
-t
rámirtt valaki hogy még mindig depizek e
hát baszki nem jókedvemből van ilyen kedvem
tiltottam a faszba
mintha én választanám hogy nem tudok örömöt érezni közbe az agyamba van valamit
-t
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.12., 16:42Sziasztok.Nem tudom hol kezdjem de kezdem az elején.Több féle diagnózist is kaptam már pl szorongásos depresszió,pszichotikus epizód,egyéb skizofrénia ,disztimia.Ebből a hangulati zavarra vonatkozó depressziót igaznak látom.Egyszerüen nincs kedvem reggel felkelni mert annyira rosszul érzem magam.Meg mi a francért keljek fel ha semmi nem okoz igazán örömet?A tököm tele van.Jó lenne ha lenne valaki akivel tudok beszélni szóban neten vagy élőben. az segit kicsit elfeledni a gondjaim.Deperszonalizációm is van.Jó oké nem megoldás az öngyilkosság de akkor mégis mi?Azt látom hogy egyszerüen évek óta szarul vagyok főleg mióta ért egy trauma is.Meg látom a sokféleséget mégse tudok örülni igazán annak hogy mennyi növény állat meg ember van.
Sziasztok.Nem tudom hol kezdjem de kezdem az elején.Több féle diagnózist is kaptam már pl szorongásos depresszió,pszichotikus epizód,egyéb skizofrénia ,disztimia.Ebből a hangulati zavarra vonatkozó depressziót igaznak látom.Egyszerüen nincs kedvem reggel felkelni mert annyira rosszul érzem magam.Meg mi a francért keljek fel ha semmi nem okoz igazán örömet?A tököm tele van.Jó lenne ha lenne valaki akivel tudok beszélni szóban neten vagy élőben. az segit kicsit elfeledni a gondjaim.Deperszonalizációm is van.Jó oké nem megoldás az öngyilkosság de akkor mégis mi?Azt látom hogy egyszerüen évek óta szarul vagyok főleg mióta ért egy trauma is.Meg látom a sokféleséget mégse tudok örülni igazán annak hogy mennyi növény állat meg ember van.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.03.09., 19:46Dehhhogy haragszom, segíteni próbáltál... Egyébként sajnos ezelőtt sem ment, de, szintén sajnos, te is ismered a fizikális korlátokat...
Dehhhogy haragszom, segíteni próbáltál... Egyébként sajnos ezelőtt sem ment, de, szintén sajnos, te is ismered a fizikális korlátokat...