Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

DÜHÖNGŐ 2

Idézet tőle: heimweh.

fasza! tegnap adtak időpontot a SOTE-ra, most meg felhívott a nő, hogy még sem tudnak vállalni, mármint még elbeszélgetésre sem! szóval dögöljek meg ott ahol vagyok! úgyhogy ennyi, ez volt az összes esélyem!

Sajnálom. Ez hova volt a Márton utcába, vagy az Unoka Zsolthoz a Balassába?

Sajnos még mindig megy az urambátyám rendszer, ismeretség alapon működik jobban a dolog.

..és ezt így mi alapján? megindokolta?

Még ott a Klinikai Pszichológia tanszék és a Magatartástudományi Intézet(ezek is tartanak terápiát-ELVILEEEG), ezek is a közelben vannak.

Az egyikben még jártam is pár éve, szóval akkor tényleg létező lehetőség volt.

 

 

fasza! tegnap adtak időpontot a SOTE-ra, most meg felhívott a nő, hogy még sem tudnak vállalni, mármint még elbeszélgetésre sem! szóval dögöljek meg ott ahol vagyok! úgyhogy ennyi, ez volt az összes esélyem!

Idézet tőle: holdfény

Szia Rchrist.....

Faszba ezekkel a hülye nevekkel nem tudom leírni, bocs....

Már azt hiszem nem sietek sehova...menni sem bírok.....

Kérsz egy kis fájdalmat szívesen adok....lehet könnyebb lenne....

Csak szédülök mint állat fekve és alig látok mégis itt írkálok....

azt hiszem holdfény,hogy

velem bátran versenyezhetsz ,ki van rosszabbul

ha ez megvigasztal

van az a pont ,amikor annyira rosszul vagy,hogy már azt sem tudod ki vagy

ahhoz képest tök jó simán csak rosszul lenni

 

puszi ölelés ,ahogy szoktad volt mondani

Idézet tőle: Bettiii20

Éreztétek màr azt, hogy az élet igazsàgtalan? Hàt én most rohadtul ezt érzem!!!

"minél inkább hisz valaki abban, hogy ez a világ igazságos, ő maga annál igazságtalanabb és rosszabb emberré válik." -- http://444.hu/2015/03/05/azt-hiszed-hogy-az-elet-igazsagos-akkor-valoszinuleg-szivtelen-ember-vagy/

Őszintén gratulálok, hogy a felismeréseddel egy jobb ember lettél. 🙂

Na, akkor megérkeztem én is, sziasztok... Dühöngök, rosszul vagyok!! Bocsi mindenkitől, de olyan szintű dühöt érzek, hogy nem bìrom màr magamban tartani..Elegem van.. FÀJ!!! Szétrobbanok belülről. Iszonyat nagy önuralom kell, hogy ne verjek bele a falba ùgy igazàn!!!! Éreztétek màr azt, hogy az élet igazsàgtalan? Hàt én most rohadtul ezt érzem!!! Beszűkült a tudatom, ùgy érzem senkit nem érdekel, hogy mit érzek, elegem van a mindennapi àlarcviselésből...meg ùgy kb az egész vilàgbòl...!!! Miért van az, hogy aki a kisujjàt sem mozdìtotta egy x dologért, ő megkapja, aki meg végig, több évekig szenvedett és harcolt érte Ő nem kapja meg... hogy van ez???? Egyszerűen nem értem!!! Ùgy érzem, hogy màsnak csak ùgy az ölébe hullik minden, én pedig bàrmit tehetek, nekem nem jön össze semmi.. ahj .. fàj a lelkem, rosszul vagyok, de nem tudok màr sìrni sem... csak dühöngeni. Elegem van a vilàgbòl. Bàr ezzel ùgy làtom nem vagyok egyedül.. Ez màr rég nem az a vilàg, ahol én élni szeretnèk. 🙁 

köszönöm, hogy leìrhattam. <3 🙁 

🙁 Nagyon sajnálom. Ha személyesen mész, talán tényleg könnyebb. Lehet, hogy ott is kidöntötte a személyzetet az influenza.

Idézet tőle: holdfény

Hű de rohadtul rosszul vagyok....

szia Holdfény-ke

sajnálom

mikor olvastam az írásod,lett egy gondolatom,figyelj:

"miért igyekszel oda,ahol nem várnak téged?"

na igen, eü.-ben szinte lehetetlen telefonon elintézni valamit, azért még próbáld, hátha sikerül

Idézet tőle: Kiscsillag

Elegem van ebből a rohadt kurva világból. 

üdv a klubban! mondanám, hogy érezd otthon magad, de inkább mégsem...

csak időm nem tudom mikor lesz rá, ezért kurva bosszantó, hogy nem tudtam már rég elintézni telefonon.

Elegem van ebből a rohadt kurva világból. 

hogy nehezen megy, azt megértem, pláne ilyen időben mindenkire rájön egy kis agorafóbia, de azért szánd el magad, hogy utána már jobb legyen!

nem is mondom, hogy baromira meglepett volna a dolog, az lett volna a furcsa vagy egyenesen gyanús ha simán és egyszerűen ment volna minden. be tudok menni személyesen, és valószínűleg ez is lesz, csak ki tudja, hogy mikor jutok el odáig...

Lehet, beteg az asszisztens(ha egyáltalán van olyan ott).

Idézet tőle: heimweh.

hú de kibaszott mérges vagyok! egész álló nap hívogatom azt a tetves SOTE-t, hogy végre valahára kapjak egy időpontot elbeszélgetésre, és egyszerűen nem képesek felvenni azt a kurva telefont! se reggel, se délben, se délután... mi a  búbánatos lófasznak van a telefon ha soha nem veszik fel? bassza meg, ennyi idő alatt már a miniszterelnökhöz is szereztem volna időpontot...

ez jellemző az egész magyar egészségügyre. vagy foglalt, vagy nem veszik fel. legjobb személyesen odamenni időpontot kérni, az sem egyszerű, de járhatóbb út, már ha nem laksz nagyon messze

hú de kibaszott mérges vagyok! egész álló nap hívogatom azt a tetves SOTE-t, hogy végre valahára kapjak egy időpontot elbeszélgetésre, és egyszerűen nem képesek felvenni azt a kurva telefont! se reggel, se délben, se délután... mi a  búbánatos lófasznak van a telefon ha soha nem veszik fel? bassza meg, ennyi idő alatt már a miniszterelnökhöz is szereztem volna időpontot...

Idézet tőle: Huligán

Akkor mégjobb, te meg üssed. Csak ne felejtsètek el felvenni videóra és tolni a youtubra

Ha így lesz, még linket is kapsz!

Idézet tőle: Huligán

Basszál a sulira, bàr diplomával hamarabb kapsz melót a mekiben. Vissza kell szólni, nem harap a tanárbácsi 

Ez egy idegbeteg, ez harap 😀 Sajnos

Dühös vagyok. Dühít, hogy behálózzák az agyunkat, teletömik fölösleges információkkal, és lassan már elveszítjük a gondolkodó funkciónkat. Ha valaki meg véletlenül gondolkodni merészel, akkor ő a hülye, a buta és a fejlődésre képtelen.

Ne haragudjatok, hogy már megint ezen pörgök, de a sárga földig alázott ma a tanárom. Pusztán azért, mert nem tudtam azonnal reflexszerűen beköpni neki egy választ. Sajnálom, hogy nem tudok magolni, és értelmetlennek is találom. Egyszerűen mostanában semmi nem marad meg az agyamban. Mintha csak felejteni tudnék. Koncentrálni meg egyátalán nem. Minden hétvégén az idegösszeroppanás környékez, nem megy, nem tudok leülni tanulni, koncentrálni. Erre nem az a megoldás, hogy porig alázzuk szerencsétlen tanulót. Egyszerűen nincs motivációm tanulni, amikor élni sincsen! Már három éve semmi motivációm, kiölték belőlem...

Nekem inkább punnyadt hangulatom volt a napokban, sírós-nyomott. Kaptunk karácsonyra Tvrtko könyvet, tegnap ezt olvasgattam este. Igaz, tele van tragikus sorsokkal, azaz inkább lehúzhatna az olvasgatás, mint nem,  de úgy tálalja a történeteket(persze nem mindegyiket), hogy kicsit megráztam magam mára.

 

 

 

 

ja. rohadt kurva élet! na mindegy majd ez is elmúlik.

Köszönöm, Kata és heimweh, a többiek nevében is. 

igen! gyakran elfelejtődik vagy legalábbis úgy tűnik mintha elfelejtődne, hogy itt minden az oldal működtetésével kapcsolatos teendőt, feladatot sorstársak látnak el, akiknek éppen ugyanúgy megvannak a maguk problémái, mint nekünk egyszerű fórumozóknak. le a kalappal előttük!

Nem tudom ,nekem az szúrt szemet itt az elmúlt napok történései közben ,hogy itt mindenről meg mindenkiről szó esik , egy valamit felejtünk el ,-szerintem ,

Eszter

Nemcsak admin,nemcsak egy személy aki szól hozzánk néhány  jó szót,segít ,ötletel,megold

.Hanem egyszemélyben  SORSTÁRS is  !

Eszter! én maximálisan egyet értek és azonosulni tudok azokkal az irányelvekkel, elképzelésekkel, szándékokkal amik mentén próbálod a dolgok menetét terelgetni, csak valahol borzasztóan sebezhetőnek érzem ezt az egészet, és ez nagyon aggaszt. ugyanakkor nem látok más járható utat. én egyáltalán azt nem értem, hogyan nem fáradtál még bele ebbe teljesen, alkalom és ok is nyilván akadt volna rá bőven. néha próbálom beleképzelni magamat a helyedbe, mindenki helyébe aki nem kevés fáradtsággal építgeti a búrát nap mint nap, és nem igazán értem, hogyan csináljátok. nagyon nehéz lehet, sőt sokszor úgy érzem egyenesen lehetetlen megtalálni azt az egészséges egyensúlyt, amelyben érvényesül a búra mögötti mindenki irányába megnyilvánulni akaró segítő szándék, türelem és tolerancia, ugyanakkor érvényesülnek a tágabb értelemben vett közösség érdekei is egyszerre. nem hiszem, hogy lehet ezt hibátlanul csinálni, már csak a feladat és a körülmények természetéből adódóan sem. de még egyszer mondom, szerintem másképpen egy ilyen oldalt nincs értelme működtetni, csak ezekkel a célokkal, vállalásokkal. szóval ha néha tökéletlennek is tűnik a rendszer, mégis így a legtökéletesebb valószínűleg, és amit ezen túl még lehet, azt nem neked/nektek, hanem a közösségnek magának kell hozzáadnia az eredményes működéshez. ez mintha az utóbbi időben annyira nem sikerült volna.

de ami a lényeg, ettől függetlenül borzasztóan sokat ad ez az oldal sokaknak, és borzasztóan sokat adsz te is személy szerint. csak reménykedni tudok benne, hogy időnként kapsz te is valamit cserébe, és ez elég ahhoz, hogy folytasd, még ha (túl) sokszor végtelenül nehéz is. mindenkin nem fog segíteni, nem mindenki fogja megtalálni itt a számításait, őket idővel sajnos el kell engedni, valószínűleg ez a dolog legnehezebb része.

én személy szerint szeretnék mindenkinek köszönetet mondani aki aktívan hozzájárul ahhoz, hogy ez a felület tartalmas és hasznos legyen, vagytok itt jónéhányan! köszi mindenkinek, neked pedig külön is Eszter, egy tündér vagy! 

Ne gondolj a bezárásra,sokaknak nagyon fontos ez a hely. Sokat veszítenénk ha nem lennecrying

Tényleg életmentő ez az oldal, Eszter! Ne add fel! Nagyon boldog vagyok hogy megtaláltam!

Itt legalább őszinték lehetünk, amelyben benne van az erőszak és az indulat. Mindannyiunkban ott van az állat. Más kérdés, hogy szabályozni és szabályoznotok kell. Eszter, ne add fel! Ez a honlap életmentő. Hajrá!

Szia heimweih! Te mindig az értelem és a józanság hangja vagy, annyira jól esik...

A helyzet az, hogy mindig volt balhé a Búrán, mert mindig van egy-két olyan Búrás, aki játszmázik, és igyekszik ebbe bevonni másokat, illetve aki rendkívül impulzív és időnként agresszív. 

A szakmában a Búrát "border" helyként tartják számon, mert, bár egyáltalán nem így indult, a border-szerű felhasználók az impulzivitásukkal, agressziójukkal, azzal, hogy teleírtak mindent, eleinte kiszorították a kevésbé drámai/teátrális/konfrontatív/manipulatív embereket.

Választhattam, hogy bezárom az egészet, vagy veszek egy nagy levegőt, és azt mondom, hogy a border jellegű embereknek is kell egy hely -- de próbáljuk meg ezen a helyen mindig visszajelezni, ha úgy borderkednek, hogy ez másoknak rossz.

Ez rendkívül fárasztó, elkeserítő, és sokszor érzem úgy, hogy az egészet be kéne csukni.

Például ma.

De igyekszem ezen felülkerekedni és venni egy mély levegőt, és átgondolni, hogy mit tudok jobban csinálni.  

Idézet tőle: heimweh.

pedig bizonyos értelemben pont olyan mint a külvilág. ugyanúgy itt is vannak segítőkész, kedves, nyitott, jószándékú emberek, és vannak másmilyenek is, akiktől jobb ha távol tartod magad. az arányok persze lényegesen mások mint "odakint", legalábbis ezt itt most nagyvonalúan ki merem jelenteni, de ettől még nem lehet a búrára "védett helyként" tekinteni. ami viszont az utóbbi hónapokban megy itt, az tényleg kurvára fárasztó. az rendben van, hogy vannak konfliktusok, hiszen emberek vagyunk mindnyájan. az is rendben van, hogy egyesek nem tudnak túl lépni a vélt vagy valós sérelmeiken, és ebből olykor szabályos spirálok jönnek létre, hiszen itt a többség különösen érzékeny. viszont ez is egy hol tágabb, hol szorosabb értelemben vett közösség, és annak, hogy továbbra is működni tudjon értelemszerűen meg vannak a maga feltételei. az biztosan nem fér bele, hogy egyesek rendszeresen kizárólag a saját érdekeiket és igényeiket hajlandóak figyelembe venni, és közben köpnek arra, hogy a közösségel, az egésszel, és az azt alkotó emberekkel, sorsokkal mi lesz, ez így nem működik. 

Épp ezért vannak egyesek figyelmeztetve, moderálva vagy épp kitiltva.

Azt is pontosan tudom, hogy én sem vagyok hibátlan és (szerencsére és jogosan) nem egyszer kértek, hogy ne menjek bele meddő vitákba és tanuljak meg ne rinyálni minden sérelmem miatt. Törekszek.

Szted, ha valaki idejön és basztat mást könnyű megállni, hogy az ember ne anyázzon vissza? Valakinek igen. Nekem nem, hiába tudom, hogy nem kéne és hiba bevonódnom. 

pedig bizonyos értelemben pont olyan mint a külvilág. ugyanúgy itt is vannak segítőkész, kedves, nyitott, jószándékú emberek, és vannak másmilyenek is, akiktől jobb ha távol tartod magad. az arányok persze lényegesen mások mint "odakint", legalábbis ezt itt most nagyvonalúan ki merem jelenteni, de ettől még nem lehet a búrára "védett helyként" tekinteni. ami viszont az utóbbi hónapokban megy itt, az tényleg kurvára fárasztó. az rendben van, hogy vannak konfliktusok, hiszen emberek vagyunk mindnyájan. az is rendben van, hogy egyesek nem tudnak túl lépni a vélt vagy valós sérelmeiken, és ebből olykor szabályos spirálok jönnek létre, hiszen itt a többség különösen érzékeny. viszont ez is egy hol tágabb, hol szorosabb értelemben vett közösség, és annak, hogy továbbra is működni tudjon értelemszerűen meg vannak a maga feltételei. az biztosan nem fér bele, hogy egyesek rendszeresen kizárólag a saját érdekeiket és igényeiket hajlandóak figyelembe venni, és közben köpnek arra, hogy a közösségel, az egésszel, és az azt alkotó emberekkel, sorsokkal mi lesz, ez így nem működik. 

""és az a selejt (senkit sem tartok selejtesnek, csak nagyon sebbzett) idetalál de itt sem érzi biztonságban magát, mert azt gondolja a búra pont olyan, mint a külvilág..... nem, nem olyan, ezt akartam a monologomban kifejezni."" (Premortem)

 

Hát, sajnos erről is szó esett, hogy attól még, hogy "pszichés beteg" nem lesz senki érzékeny, empatikus, gyengéd  lélek...szerintem ez illúzió...

 

A biztonságban levéshez hozzátartoznak az egyértelműen lefektetett szabályok, moderáció, átláthatóság, stb, a "normálisabb" fórumtagság mellett. 

 

 

Idézet tőle: Pre-mortem

Dehogy, ez a normális... arra célóztam, hogy pusztán azért regisztrálni, hogy mást basztasson, régi sérelmeket a nyílvánosság előtt kibeszéljen.

Mindent lehet másként, nem haragszom én senkire, még helterskeltert is értem, mert voltam olyan én is, csak egyre nehezebben viselem, hogy ennyire nincs segítség a külvilágban, hogy ennyire elhanyagolja a társadalom a saját szülötteit, és veti ki önmagából mintha csak egy selejt valami lenne...és az a selejt (senkit sem tartok selejtesnek, csak nagyon sebbzett) idetalál de itt sem érzi biztonságban magát, mert azt gondolja a búra pont olyan, mint a külvilág..... nem, nem olyan, ezt akartam a monologomban kifejezni.

Értem, hogy szar ez. 🙁

Dehogy, ez a normális... arra célóztam, hogy pusztán azért regisztrálni, hogy mást basztasson, régi sérelmeket a nyílvánosság előtt kibeszéljen.

Mindent lehet másként, nem haragszom én senkire, még helterskeltert is értem, mert voltam olyan én is, csak egyre nehezebben viselem, hogy ennyire nincs segítség a külvilágban, hogy ennyire elhanyagolja a társadalom a saját szülötteit, és veti ki önmagából mintha csak egy selejt valami lenne...és az a selejt (senkit sem tartok selejtesnek, csak nagyon sebbzett) idetalál de itt sem érzi biztonságban magát, mert azt gondolja a búra pont olyan, mint a külvilág..... nem, nem olyan, ezt akartam a monologomban kifejezni.

Amióta csak az eszemet tudom, teljesen zárkózott voltam. Semmiről nem voltam hajlandó beszélni; qrvára nem adtam ki magam senkinek, sőt, csak úgy rugdostam el magam körül azokat, akiket érdekeltem valamilyen okból. Ezt azért tettem, mert mélységesen csalódtam az emberekben már egészen pici koromban... na de nem veszem bő lére a dolgot.

Kibaszottul el voltam veszve, és teljesen véletlenül akadtam a Búrára, mondhatni az utolsó utáni pillanatban. Egy ideig csak olvastalak benneteket, majd megjött a bátorságom, mert azt láttam, hogy ez az a hely, ahol talán nem számít mennyire vagyok elcseszve...ez a hely befogad, elfogad. Kiadtam magamból mindent, amit csak ki tudtam... és nem basztak ki innen. Egyikőtök sem mondta, hogy takarodj a gecibe, te túl beteg vagy ide, vagy hékás, te egy korcs vagy, tűnj innen a picsába. Maradhattam, és már ez is szó szerint az élet jelentette számomra....de még elkezdtetek nekem segíteni is, és meg is értettetek; pedig az egész világgal együtt még benneteket is gyűlöltelek...vesszen minden és mindenki. Emlékeztek? Emlékeztek az első nick-emre ? Emlékeztek arra, hogy mennyire nem olyan voltam, mint most? Szerintetek full magamtól jutottam idáig? Qrvára nem, mindegyikőtök adott egy kicsit, ami pont elég volt ahhoz, hogy ne dögöljek bele; ez vitt tovább és egyre csak tovább; ergo ha nincs búra, már én sem vagyok, és ezt tudja, aki olvasott anno.

Nem, nem rólam szól ez, hanem arról, hogy bár néha feltűnik itt pár kretén, aki újra és újra szét akarja baszni a búrát, és ehhez még asszisztál is olyan, aki addig meghúzta magát és folyton itt lógott, és a fő-kretént követve búrabaszogatásba kezdenek.... nem gondolnak arra, hogy a búra nem egy tökéletes világ, a való világ sem tökéletes világ, a felhasználók saját világa sem tökéletes világ; de valaki ezt magasról leszarja, mert a búra az egyetlen hely, ahova menekülni tud, és lehet pont ez menti meg az életét.

Szóval ja, baszogassátok továbbra is egymást, Esztert, a moderátorokat és soha a büdös életbe ne olvassátok el a búra kezdőlapját....mi a gecinek olvasni és értelmezni, ha gyökér módon mindenféle valódi büntetés nélkül lehet baszogatni bárkit.

És különben is..... ki a faszom vagyok én, hogy én ezt látom és le merem írni?

Akkor szűnjön meg a búra, aztán kotródjunk megint az utcára meg a zártra, mert ott sokkal jobb.

Ilyenen vitatkozni, hogy öntörlés gomb, meg mi a faszért kellett törölni egy többszörös regisztrációs provokátort...meg több éves sérelmek nyilvános kipofázása.

Krisz...húzd ki a búrát a konnektorból, aztán mindenki menjen a picsába; egy csomó gondtól szabadítanád meg Esztert és magatokat, site fenntartókat; velünk, kreténekkel ne foglalkozzatok, mi mindenképpen kinyírjuk egymást, vagy magunkat.

minyonosan szólva: bobkirály!!! és mikrofon helyet a billenytüzet koppan.... ennyi

bocsi delia0, én szóltam előre

Én most kis mérgesgombóc vagyok, tegnap sírós voltam...csak én érzem úgy, hogy az ember lányának mindent magának kell megoldani...mert se pénzt se mást nem fognak átdobni a kerítésen max cigicsikket... már mennék a nagyvilágba. Azt képzeljétek nálunk a melóhelyen szinte nrm is volt 50 alatti jelentkező állásra...akinek van esze az már rég nincs itt.

nyugi, túl leszel rajta, csak ne szívd be túl mélyre ezt az időszakot; az sosem jó. 

nem kimondottan erre gondoltam, de örülök, hogy te is képben vagy 😀

most valahogy furán van csend....ezt nem értem

a kör ismét bezárult....baszodjon meg ez az egész

.

a lényeg elméletileg így lehet működésre bírni a csetet

de ha most még nem is jövőhéten megcsináljuk! 😉

1. Chrome böngészőben ezt a linket követve: a chrome://settings/clearBrowserData  csak és kizárólag "a gyorsítótárban szereplő képek és fájlok" legyen bejelölve. Az "elemek törlése a következő időszakból" legyen bejelölve a "mindenkori".

1.a. Chrome böngészőben a következő linket követve: chrome://settings/cookies a keresőmezőbe beírjuk, hogy bura.hu és mind a bura.hu mind a chat.bura.hu összes cookie-ját a mellettük található X-re kattintva töröljük.

2. Firefox böngészőben a következő linkre kattintva: about:preferences#privacy kattints a  "clear your recent history" - ra. Time range to clear: everything. A details nyílat nyisd le és jelöld be csak a "cash"-t. Ezután a Clear now gombra kattints.

2.a. Firefox böngészőben a About preferences privacy után Remove individual cookie-s. Keresőmezőbe beírjuk, hogy bura.hu (ilyenkor összes bura.hu -s domain és aldomain listázásra kerül és csak az) és rákattintunk a Remove all - ra.

 

Nem elég ami van,még a  fogam is piszkosul megfájdultcrying

Holdfèny: jobban vagy?

Idézet tőle: Rose82

Nemrég dobott ki a barátnőm a lakásából. Ott laktam,hazamenet láttam,hogy pakolja ki a ruháimat,ki az utcára,a 8. kerület egyik cseppet sem kellemes részén,mindenki előtt. Hogy lehet valaki ekkora idióta? Mit kellett volna csináljak a döbbenet,a balhé helyett vagy mellett?

Az a baja állítólag,hogy megcsaltam egy nála idősebb lánnyal,pedig ilyen nem is történt. Egészséges emberek is,vagy mindenki paranoiás?

Most költözök vissza a szüleimhez.

Naaa,miért nem szeretsz?

hát akkor menj anyádba 😀

szia holdfény

 

Köszi a jókívánságot. Egyelőre még van hova hazaköltöznöm. 😀

Csak tudod,pánikbetegként különösen rosszul érint az ilyen durva esemény.

Neked is jobbulást,bármilyen problémáid is vannak.