Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Manyika kijön a gödörből

ElőzőOldal 3 / 3

Érdekes a szitu, ma rosszabbul vagyok, de mégis többet tudok teljesíteni, ki érti ezt?

Köszi eliza, kellemes estét Neked is! 🙂

DEHOGY vagy egyedul Manyika ! Itt vagyok en is ! Virtualisan valojaban, de csak nem vagy egyedul ! 🙂

 

Jo neha a siras, valojaban megkönnyebbülést hozhat 🙂

Orvendek, hogy egy ici picit legalabb megkönnyebbültel 🙂

 

egy jo es kellemes ested legyen 🙂  eb gondolok rad ! 🙂

Estére jött egy rosszullétem. Mindenki elfoglalt, senki nem ér rá, és egész nap egyedül vagyok. Az egyszem, aki visszahívott, ezerrel rámzúdította hevesen és részletesen a dolgait, és hogy nem jön át ma. Közben elkezdtem ezerrel szédülni, és miután leraktam a telót, ez csak fokozódott. 

Teljesen egyedül vagyok, senki sem szeret érzés. Aztán jött a sírás, és a megkönnyebbülés.

Köszönöm eliza, kedves vagy! 🙂

ORVENDEK ! , hogy sikerult ! 😉 GRATULALOK !

lepesrol lepesrol remelem tobb sikerben is lesz reszed ! 🙂

Sokk erot es sikert tovabbra is ! 🙂

Hurrá, eljutottam ma a boltba...Lehet, hogy azért ilyenekkel küzdök, és ilyen apró-cseprő téren vívom meg a magam kis harcait; hogy ne kelljen szembesülnöm olyan nagyobb horderejű dolgokkal, minthogy lesz-e családom, megvalósítom-e karrier vágyaimat? Félek az élettől, lehet.

Ma úgy sikerült eljutnom a boltba, hogy azokban a szitukban, amikben tegnap nagyon rosszul lettem, megerősítettem magam. A nyílt tereken arra gondoltam, hogy a szabadságnak, ürességnek előnye is van, mert bármi megtörténhet benne, most alakulhatnak igazán jól a dolgaim.

Az úttesteken köszöntöttem a rám váró változásokat.

A boltban amikor elkezdtem rettegni, arra gondoltam, hogy a bolt van értem, nem én a boltért, hogy azon aggódjak, ki mit gondol rólam.

Amikor el kellett dönteni, merre menjek, arra gondoltam, hogy én igazából határozott vagyok, csak a gyerekkorom emlékei miatt vannak a bizonytalanságok, de sok dolog van, amiben biztos vagyok!

Ma egy érdekes nap van. Lelkileg örömöt érzek, miközben érzem, hogy már jönne fel a következő adag düh. Testileg meg szédülős napom van.

Ma megint rosszabbul voltam. Délutánra feszült lettem, és szédültem, zsibbadtam. De erőt vettem magamon, és elindultam pénzt felvenni, és a boltba. Nagyon szarul voltam közben, így a pénzfelvétel után kimaradt most a bolt, de azért szeretem magam <3.

Ahogy a tüneteim és a jelenlegi életszakaszom összefügg:

A szédülés, zsibbadás, bizsergések erősödtek, amikor:

- Nyílt tereken mentem keresztül (Ez azt jelképezi, hogy bizonytalanná tesz, ahogy az életem is megüresedett, a régi, már nem aktuális dolgoktól megszabadultam, az újaknak még híre-hamva sincs. Illetve megrémít, elbizonytalanít a nagy szabadság, amikor minden lehet, minden megtörténhet)

- Átmentem az úttedteken (Vízválasztók, ahogy egyik élethelyzetből a másikba megyek át).

- Ha meg kellett állni, pl út mellet vagy akármi (Életemben is ez bizonytalanít el, hogy most úgy érzem, hogy beragadt, leállt picit az életem. Sok mindent megteszek érte, hogy jól alakuljon, de az eredmények még váratnak magukra).

- Ha el kellett dönteni, hogy melyik irányba menjek tovább (Ez egyértelmű, az életem is ilyen bizonytalan most).

ElőzőOldal 3 / 3