Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Manyika kijön a gödörből

Jött a szokásos bűntudatosdi, aminek nulla alapja van, de mégis nagyon erősen nyom engem. Kicsi voltam, mindenért lecsesztek, ők is tele voltak bűntudattal, nagyon erősen belémivódott ez a szar :((((. Próbáltam elmenni kikapcsolódni, hogy érezzem, hogy szeretem magam, de rámjött mégis rosszullét közben:

- úgy éreztem, mintha megőrültem volna érzés 80

- szédülés 60

- lábgyengeség 65

- izomfeszültség, merevség testszerte 70

-zaklatottság 80

- bűntudat 70

A fa**om kivan már!!!!!!!!!!!

Fáj a fejem. Túl vagyok a hét egyik nagy kihívásán. Fáradt vagyok, és ahogy már mondtam, fáj a fejem :). Nem elég a jelen kihívása, rárakódik a gyerekkori bűntudat, értéktelenség érzet is. De legalább tudom ezt, és ezek ellenére is elhagytam a komfort zónám. Most pedig bekucorodom a takaró alá.

Amiket most érzek:

- fáradtság, elgyötörtség 60

- félelem a bénulástól 40

- félelem az előttem álló hét feladataitól 60

- félelem a szerelemtől 80

- izgatottság, lelkesedés a szerelemtől és a kihívásoktól 40

Egymással ellentéteseket érzek

Nem tudom, hogy örüljek, vagy ne. 2 hónap után kijutottam a városból....alapnak kéne lennie ennek, de most mégis ennek hurrázhatok. Nagyon elfáradtam, és fájnak az izmaim, izületeim, nyakam, picit szédülök, de lelkileg sokat adott - a fák, a víz, a napsütés.

Amiket most érzek:

- laza öröm, vagy mi 60

- erős és bátor vagyok fíling 40

- fizikai fájdalom  40

- szorongás a jövő hét feladataitól 40

vagy valami ilyesmi.

Amiket most érzek. Asszem

- Öröm, bizakodás 60 (100-ból)

- Fizikai fájdalom 50

- Frusztráció 15

- Feszültség 30

Egy-két hét, és itt lesz az ősz legszebb része, a rikító narancs, sárga és piros levelek a fákon és az avartaposás. Élvezni akarom minden egyes pillanatát :-).

Randi elnapolva, de nem végleg. A tavaszi rossz tapasztalatom miatt jött rám ez a rettegés, szerintem pár nap és túlleszek rajta. Remélem. Ha nincs türelme kivárni, akkor úgyis mindegy. Meg amúgy sincs sok esély a kölcsönös stimmelésre, szóval nekem is csak reményem van momentán 😉

Imádom az őszt, és nehogy már ne lássam alapon gyalózgattam ma 5 km-t. Jól elfáradtam, de most ennyinek is örülök h sikerült.

Holnap erőt veszek magamon, és megpróbálom elhagyni a várost, ahol élek........

Gáz, de már két hónapja nem tudtam kimozdulni innen. Csodálatos :D.

Köszi, eliza. Én is be-bekaptam egy negyed 0,25-ös xanaxot a napokban :S. Néha sajna kell mostanában, amikor más már nem müxik.

Lehet, hogy ez az idő is benne van a pakliban valamennyire, reméljük, pár nap múlva klasszabb lesz 🙂

orvendek, hogy lejebb mend a szorongasod ! 🙂

( en sem ittam mar regg orbancfuvet es a tegnap es mama is volt reszem szorongasban ...bevetem Frontint sajnos ...:(  )

Lehet, ez a borus ido miatt is jelenkezki a szorongasaink ?

Habar 1 kor bujtam agyba, meg aludni sem tudtam eges ejszaka, csak forgolodtam ...valami van a levegobe, gondolom ! ...

Lejjebb ment a szorongás szintem, 100-ról 65-re kb :).

Este 1 óra masszázs+relax után kicsit nyugodtabb lettem, és el tudtam aludni, de 4-kor nagyon erős szorongásra keltem, most pedig nehéznek és merevnek érzem a testem, és szédülgetős vagyok. 

Mit kell még megtennem magamért azért, hogy jól legyek?

Windstorm nagyon kedves vagy

Bárcsak enyhíthetném panaszaidat.... Képes lennék átvenni munkahelyi nehézségeid azon részét, részeit, mozzanatait, ami neked a legnagyobb nehézségeket okozza, csakhogy enyhíthessek tüneteiden. De más sorsrtársaimét is. 

Hát na, ez egyedi tapasztalat, hogy mikor a szelelem miatt szenvedtem, az nem egyedi, hanem attól minden ember szenved. Én örültem, legalább nem csak saját mgam miatt szenvedek, hanem valamiért, vagy valakiért. De ez egyedi, mindenki másképp fogja fel...

Nemadomfel, erős vagy. Köszi a tanácsot, hehehehhe, ez jó gondolat, h végülis nem mindegy h hogy szenvedek, egyedül vagy párban :D.

Köszönöm!DE, nem adom fel, ahogy a nickem is mutatja, ez most egy kemény életszakasz, az azért vigasztal, hogy nem vagyok egyedül.Manyika, vágj bele a szerelembe, legalább nem magad miatt fogsz szenvedni, ha fogsz eggyátalán,Sok szerencsét::)

Testápoló elő, önmasszázs projekt indul.

Sajnálom Nemadomfel 🙁 

Sziasztok! Én is új munkakörbe kerültem, azt hittem, hogy minden jobb lesz, de nem.Már vagy 2 hete, hatalmas gyomoridegggel megyek be dolgozni minden nap. Már évek óta nem éreztem ilyet.Hát........., ez a sors jutott? Küzdök ellene, de hiába egyelőre......

Köszi akbar az együttérzést. Igen, nagyon rossz :(. Neked is okoz testi tüneteket is?

Sajnálom. De nem vagy egyedül. Ez az érzés leírhatatlan,iszonyú.

Úristen, úristen :S :S :S. tisztára szorongok baszki. A f***om kivan már!!!

Szédülgetek, fájnak az izmaim, merev a nyakam, fáj a hátam és bizsergek itt-ott :-((((. Szorongás rulez.

Félek a szerelemtől. A korábbi sérelmek, szenvedések, a pszichopaták, a tucatnyi meddő randi, amiket idén letoltam :S. Megígérem magamnak, hogy csak jó szituban maradok benne. Ha gáz, tolerálhatatlan dolgokra bukkanok, azonnal dobbantok, ahogy tavasszal sikerült. Manyika, megígérem, hogy vigyázok Rád, keresd bátran a szerelmet! Már nem leszel többet rossz szituban.

3 hálalevelet elküldtem a napokban, és olyan kedves válaszokat kaptam <3 <3 <3

Egy negyed xanax-al életképes voltam a városi forgatagban. Jupppi

A kétségbeesett, magára hagyott kisgyermek aktív bennem. Hurrá.

Felébredtem éjjel 3 órakor, és nem tudtam visszaaludni :S. Pocsééékul ébredtem, most picit jobb azért talán,

Meglibbentett a szenvedély szele, azt hiszem, a szerelem-érzet felfokozott állapotai túl erősek a megtépázott idegeimnek :S. Félek találkozni vele :(.

Idézet tőle: Manyika

Néha azt érzem, egészség-betegség kérdésekben franc se tudja tutira, mi az igaz.

Igy igaz ! szerintem is 🙂 sajnos ....

itt van :

 

/forum/besz%C3%A9lgess%C3%BCnk/term%C3%A9szetgy%C3%B3gy%C3%A1szat-term%C3%A9szetes-gy%C3%B3gym%C3%B3dok#comment-86450

 

csak EGY pelda ezt ertelmezve

Néha azt érzem, egészség-betegség kérdésekben franc se tudja tutira, mi az igaz. Persze vannak azért  a kézzelfogható dolgok, kificamodik egy váll, helyre kell tenni, valami nem odavaló, megoldás lehet rá a műtét. De hogy egyik ember mitől gyógyul meg, másik mitől nem, stb. az soxor elég kérdéses

Manyika, valaszoltam neked itten :

/forum/besz%C3%A9lgess%C3%BCnk/term%C3%A9szetgy%C3%B3gy%C3%A1szat-term%C3%A9szetes-gy%C3%B3gym%C3%B3dok

Kossz ! 🙂

Sokk egeseget ! 🙂

Örülök neki, h jobban lettél tőle! Hipochondriára is jó? :o)

Idézet tőle: Manyika

...fibromyalgia, ....

 

en kigyogyultam a "gyogyithatlan " fibromyalgia bol a Kombucka tea segicsegevel 🙂

 

egy jobb estet kivanok ! 🙂

Egy darabig jól voltam, ma pedig jött egy visszazúgás. Szédüléssel, zsibbadással, gyengeséggel. Egy darabig filóztam, hogy ez most agydaganat lehet-e, gerincsérv, szklerózis multiplex, fibromyalgia, vagy valami más szörnyű kór, amire még nem bukkantam rá a netes öndiagnosztizálásaim során. Szerencsére elég hamar rájöttem, hogy lehet jobban járok, ha a lelki okok után kutatok. És hát igen, a munkámban egy szitu rosszul alakult, nem én tehetek róla de, mégis nagyon megvisel (túlzott bűntudat), plusz egy régebbi barátommal próbáltam tisztázni, hogy mi is a problémám (hogy csak akkor vesz elő, ha baja van, egyébként meg nem válaszol a megkereséseimre, eltűnik), és negatív reakciót kaptam erre, ami fájdalmas. Jól kisírtam magam, és most picit megnyugodtam, csökkentek a tünetek. Csak azt érzem, mindig nagyon lefárasztanak ezek a kis epizódjaim.

Ma a boldogság hullámai is megcsikiztek. Nagyon fárasztó életem sok új élménye, történése, ami az utóbbi egy-két hónapban befigyelt, de lehet, hogy mégis ettől vagyok jobban. Jópárszor erőt vettem magamon, fejest ugrottam a félelmeimbe, nyüglődtem a legmélyebb kételyeimmel és kétségbeeséseimmel, és cselekedtem akkor is, amikor legszívesebben bebújtam volna egy takaró alá. Tudom, hogy még nincs vége, és sok kihívás, nehézség vár rám, és hullámzósan visszaesős lesz a további javulás is, de azt érzem, hogy gyűlik az erőm ahhoz, hogy valamennyire belefolyjak az élet áramába.

Érzelmi hullámzásos, vegyes napjaim vannak. Nagyon pozitív és nagyon negatív történések is befigyeltek, és elfogadtam a  magam kis érzelmeit most mindkét esetben. Most azt érzem, hogy szeretem magam <3, a nehézségek idején is <3<3<3.

Szeretem az őszt, idén nekem sok volt a nyár pezsgése, jobban esik ez a hűvös higgadtság, ami ilyenkor fogad kint. És a kedvencem még hátravan, amikor erre az évre utolsókat rúgják a fák, és igazi színpompát produkálnak nekünk a színes leveleikkel :-).

Atti, ez érdekes lehet nagyon. Te nem képzeled be magadat mindig azokat a betegségeket, amikről tanulsz? (Csak gondolom, hogy akkor betegségekről is tanulsz valszeg).

Mi jót tanulsz amúgy atti?

Azért lepődöm meg, mert mostanában ez nem gyakori nálam. 

És a munkahelyeken is az van amit a kocsmáról írsz xD.

Úgy érted, mit jelent a harmónia? Nekem kellemes kiegyensúlyozottságot, amikor azt érzem, hogy rendben vannak a dolgok, és jó élni. Nem az a nagy feldobottság, hanem az a nyugisan jólesős.

Meglepő, és fura, de harmóniát érzek :D. Ma is belementem a félelmembe, és folytattam azt a munkát, amiben múltkor bizonytalan voltam, nem jó lépéseket tettem meg, és utána csúnyán visszaestem .Rettegtem ma reggel, de jó nagy fejest ugrottam a félelmembe, és most érzem a jutalmát. Bárcsak sokáig tartana ez az állapot, de tudom, hogy mg picit labilis vagyok, és várható hullámzás ezután is.

Hát igen, egyetértek. Sok a leszívó elem, valahogy ki kell fejleszteni a védelmi módszereket. És utána meg megtalálni azokat, akikkel kölcsönösen töltjük segítjük egymást <3

Szia atti! Köszi a bejegyzést. A munkámról túl sokat nem szeretnék itt írni, kutatásféleség, ahol időről időre be kell számolnom róla, mit alkottam. Azért vagyok egyedül, mert vége lett az előző, jó hosszú kapcsolatomnak, és hiába randizgattam agyba-főbe, nem találtam normális pasit. A barátok pedig eltünedeznek, illetve csak akkor keresnek, ha nekik van bajuk. 

Nem értem, mi az, amit olvastál valós? dolgokról? 

Nehéz napom volt, elfáradtam, de nem feladtam. A durvi tüneteimmel együtt tettem a kis dolgaim, csak már nagyon belefáradtam abba, hogy annak örüljek, hogy hurrá be tudok menni egy boltba....nevetségesnek érzem, szeretném újra élvezni az életet, és nem az alap dolgokért küzdeni. Azt éreztem ma, hogy nagyon egyedül vagyok, és senki sem szeret, ami persze hibás gondolat, de mégis ez uralta ma a napom. Valójában az van, hogy vannak, akik szeretnek, de közeli, intenzív lelki kapcsolatom, ami nekem lételemem, most nincs.

Picit visszaestem, megártott a tegnapi munka 😀 :S. Sok stressz ér ilyenkor, erős megfelelési vágy, tökéletlenség érzés, bűntudatok, nem rontom-e el stb...

És emellé jött barátokkal komoly feszültség, túl rendes voltam sokáig, és sok vámpír-barátot gyűjtöttem be, akiknek akkor voltam csak jó, ha nekik volt bajuk. A régi dolgokat levetettem, de az új bőröm (búrám ;oD) még nem erősödött meg. Félek a támadásoktól, mert nem tudom, hogy a vékony és érzékeny bőrömmel hogyan védem meg magam. Védtelen vagyok.

______________________________________________ 
                                     
     FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS 
______________________________________________

Eszterrel kísérleti hangulatjavító csoportot indítunk vasárnaptól itt a Búrán mindenkinek, aki kedvet érez hozzá! A kísérlet alapvetően a Seligman-féle pozitív pszichológia mentén fog zajlani, amit már teszteltek, és határozottan jó eredményeket mutat.

Ezen a linken találjátok meg: http://www.bura.hu/csoportok/k%C3%ADs%C3%A9rleti-hangulatjav%C3%ADt%C3%B3-csoport-tal%C3%A1ld-meg-a-boldogs%C3%A1got 
Ide részletesen le van írva a jelentkezés módja, illetve a csoport indulásához szükséges első két feladat is fel van töltve.

Jelentkezzetek bátran, ugyanolyan anonim módon fog üzemelni, mint itt minden, és jó kedvünk is lesz tőle.:)

______________________________________________ 
                                     
     FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS  FONTOS 
______________________________________________

Minden okom megvan rá, hogy szeressem magam, de mégis annyira nagyon nehéz. A rengeteg tünetem, fájdalmam ellenére felnőtt fejjel egy nehéz, új szakmába kezdek, elindultam a szívem vágya felé. És mégis, a nehézségek közepette csak bántom magam. Mostanában fizikai síkon tudom éreztetni magammal, hogy fontos vagyok. Masszírozom a befeszült izmaim esténként, illatos testápolókat vásárolgatok, relaxálok. Az eszemmel tudom, hogy szerethető vagyok (ahogy mindenki az), és szeretném, ha érzés szintjén megélhetném ezt. <3 <3 <3

Manyika, köszönöm, hogy vagy nekem <3 🙂

Kiscsillag, valódi. 

Na, visszaesés van. Most a munka valahogy nem büszkeséggel töltött el, hanem szerencsétlennek éreztem magam utána, és rámjött, hogy nagyon egyedül vagyok. Aznap (tegnap) este egy órát masszíroztam magam, fél órát meditáltam, de még ma sem billentem helyre, nagyon fáradt lettem. Sajna most hétvégén is kell picit dolgoznom, de próbálok sokat pihenni a hétvégén. 

Ez a lelki munka nagyon sok erőt kivesz azt tapasztalom. Most előjött bennem, hogy azért bántom magam, mert belém épült a szigorú szülő, és ahelyett, hogy a nehéz szitukban gyengéd és kedves lennék magammal, inkább csesztetem magam, bűntudatot ébresztek magamban - lehet, innen is jönnek a testi tünetek.

Óó, sajnálom, Hans, h így látod.

Köszi!

Tegnap volt egy igazán jó napom, hosszú hetek, vagy inkább hónapok óta először. Újra be tudtam menni a nyüzsgő városközpontba, és 5-6 helyre bementem ügyintézni. Közben jött persze szédülés, zsibbadás, ügyetlenség-érzet, stb., de kezelhető mértékben. Később pedig ki tudtam menni egy háromnegyed órás sétára az erdőbe. Estére persze nagyon elfáradtam, de ez várható volt.

A mai napom már nem az igazi. Rettegős, mert a munkám miatt új emberekkel kell találkoznom, és emiatt ha 100 a maximum, akkor 90-re szorongok :S. És jönnek vele a fizikai tünetek is, mint a zsibbadás, fejfájás, nyakmerevség, stb. De ha belemegyek a félelmeimbe, büszke leszek magamra remélem.