Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Skizofrénia 3.5

gabenka

csak szimplán mert sok zenét hallgatok, és szeretem ebből fakadóan a zenéket, ugy gondoltam hogy ez másnak is tetszik

az orvosok az ilyen betegeknek- mentális- ajánlják és fontosnak tartják a zenét , hogy jó hatással van rájuk.

küldöm ezt gabenkanak és a többieknek itt

https://www.youtube.com/watch?v=mk7WMZbXN4o

love you like a love song

nem kell szerintem annyira sürgetni az időt a gyógyulásba, persze minden nap számit, de az enyém miután már elértem egy jó állapotot és sehogysem esek vissza semmiben, már nem tud rohanni, nincs hova, csak  a munka frontján

meg elég szegényesek és kihaltak itt a beszélgetések úgy az egész forumon, persze ez nem egyenlő azzal hogy birtam bármikor is az offoolos beszélgetéseket vagy az értelmetlen szövegeelésnek tűnő topicirokat

kedves ovisita irhatsz ide hosszabb dolgokat különböző kedvenc szerzőidtől, csak ne hosszúakat, mert elfoglalja a helyett mig sokan akik lehet csak olvasnak ide kattintva az oldalra inkább segitséget keresnek és talán jobban kiváncsiak könyvek cimére a  gyógyszerezésekre, megküzdési tapasztalatokra stb., mig mi közben a hosszabb irásokat észrevesszük más topicokban is és ott eltudjuk olvasni, mivel ha megcimzed kiknek szánod akkor odamegyünk szivesen , de vannak a nem regisztráltak is ezen a helyen akiknek itt ez nem szükséges és kevésbé igazodnak el.

szerintem senki nem bántott

tanulj egy dolgot, én is ezt csinálom, az pedig a tolerancia

Sziasztok Kedves Gyerekek! Különösen Neked Lhetek Hálás Alma Gyerek! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Kedves Alma Gyerek! Hálásan Köszönöm, hogy valahára leesett Nálam a tantusz úgy mondd! vagyis az, hogy ne Terápiázzak bárhol, bárminő Közegben, azaz pláne olyanban ahol kifejezetten rühellik! Csakugyan Igazad van, ezt most már Én is belÁtom és nyomatékosan Bocsánatot is Kérek, hogy ezt eddig nem Tudhattam felfogni!

Úgy Tudunk ezen Segíteni, hogy elmegyek erről az Oldalról most már Tényleg, mivel sajnos nem Tudhatom megerőszakolni se nagyon Magam, hogy ne  Terápiázzak Folyton! Ha "viselkednék" azaz hazug álorcát öltenék fel és úgy mondd visszafognám magam és azt a szerepet játszanám, hogy a Közösség befogadgyjon és ne lökjön ki kiközösítőn, szóval hogy leplezném Terápiázgathatnékom, akkor állandóan hazudoznom kéne, elhallgatni és megtéveszteni benneteket! Ezt semmiképpen se akarom, mert Becsülöm annyira Magamat, hogy Titeket ne ámítsalak hogy ne szédítselek és ne tévesszelek meg Benneteket mindég!

Hálásan Köszönöm hogy eddig is megtűrtelek, sőt, hogy korábban még Segítségemre is siettetek amikor még nem Tudtam felfogni, hogy itt ne Terápiázzam, mert Nálamnál sajnos betegebbek fordulnak meg ehelyt és Terápiázni csak akkor akarnak, ha éppen úgy kottyan hat a nagyon vbeteg agyuk és akkor sem Őrűlttel Kezdenének Jobban Lenni, hanem mint mondgyjátok: azért vannak a szakik, hogy ne buheráljunk paccser kontárkodással Autodidaktikázva, még akkor se, ha nincs is Igaz Pszichiátria se elérhető!

Ím-ígyen megKövetek Mindenkit, akik megorroltak Rám sajnos butaságomért, hogy annyira aggódom Mindenkiért hogy mielőbb Gyógyuljunk! Sajnos a Barátibb Környeztem is azt sugallja, hogy túl sok vagyok Én sokaknak és azért tagadtak ki az Életükből is annyian!

Tehát ha Konzekvens Szeretnék lenni, akkor Eszembe kell Jutsanak Boglárkáim 10 Anyuikkal, hogy ha nyertünk is volna milliárdokat és megfoganhattak volna, akkor sem nyomhattuk volna ki sietősen pár hónapra rá, mert annyira várjuk Őket, hanem meg kell várni mindenképp a 9 hónap körüliséget, mert különben csak ártanánk mindőnknek, ha túl sürgetnénk Őket, hogy Világra Ocsudhassanak, Igaz?!?

Ekképpen ugyan nem törölhetem a Búrát sem a Jegyző Könyvetekből, hogy mintha itt sem lettem volna soha, de annyira kell Ön- és Köz-Becsesen Ön- és KözTudatoskán Ön- és Köz-korlátodzkodgyjam hogy inkább voljak netán korlátolt is egyben semhogy bárki is fölöslegesen szenvedgyjen Tőlem, Igaz?!?

Ha van enyhító Körülményem akkor az, hogy sorra szünnek meg a Közösségi Oldalak ahol egykor Terápiázgathattam úgy mond Magamban, így a lejobb MULTIPLY, majd a magyar IWIW és utána a Netlog is átkerült más tulajdonsokhoz akik megszünteték őket és hoppon maradva még nem Találtam elég és eléggé Jó Oldalakat a Pótlásukra!

Tehát Bocsánat és elnézést ha zavarogtam! majd csak kibírom Valahogy illetve Kísérletezem tovább és talán azzal a Tanulsággal is amit itt nyertem, hogy ha Rám szólnak hogy kuss, akkor huss!

szoval gabenka most humor nelkul te azt állitanád magadról hogy titkosszolgálattal vagy kapcsolatba.Az orosz trényleg jó lehet.Kimész oroszországba az egyetemre tanulni, mire hazaérsz már azt veszed észre hogy be is vagy épülve, ha netán félre tanultál -védekezésből- pár dolgot.Értem én hogy a család védelméből bármit elkövetnél, ilyen nekem is alapjáraton benne van a fejembe, mert ismerős egy picit az a környék, bár ez inkább vicc mint komoly, de ha az elme nem nyugszik ,ki tudja.Szóval szerintem úgy érzed hogy körülötted gondok vannak amiket meg kell oldanod.

na most ez a gabenka szerintem csak ovisistanak ir hátha ő elkapja az üzenetét.ovisista meg lassan már nem tud reagálni a gabenka üzenetekre csak gabenka viselkedésére.Ezt gyorsan összefoglalnám ovisita helyében, mert felesleges lenne ezzel kesrűséget hordozni magunkba.Mert szerintem már lassan ovisista megsértődik a visszautasitásoktól itt.

ovisista egyébként szerintem nem kéne ide irosgatni bizonyos művekből nagyobb terjedelmet, erre nyithatnál külön topicot mert az ide látogatók nem biztros hogy könnyen megtalálják majd a számukra fontos információkat.

ez a gabenka beszámolót akart adni hogy ő valamilyen külön körülmények között élő, lévő személy, aki a foglalkozásában olyan szolgálatot végez a világnak ami a pszichiátriával bármikor ellentétben álhat.Szomorú sorsot nem emlit magáról, de látom a korházi dolgokat még nem döntötte el véglegesen hogyan dolgozza fel magában.

persze ha gabenka nem akar beszélni magáról, attól még a véleményét leirhatja amit nem kellene törölni, mert szerintem igy csak ovisista van zavarva

Szia Alma Gyerek és Többieink! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Hálásan Köszönöm Nektek, hogy Kérdezitek a megLátásaim közül ide vajon mi Lehet Érvényes?!?

Igen, Tudnék sok Dolgot idebidgyjeszteni Harmóniácska Által felvillantott "asztrál"-izékről, csak nem úgy mondd "kompetensen", mert egy rész annyi minden Jut Eszembe annyi Mindenről, hogy netán roskadoznátok megint, hogy túl beszélem a Dolgokat!

Röviden sajnos semmiképp nem Tudhatok szólni erről sem és így nem Szabadna bármikbe is belefogni ugye, ha túlzóan lestrapálna Benneteket!

De félre ne Értsetek, nem kéretem így csak Magam, nem mórikálok úgy mondd, hogy netán minél inkább Kíváncsikák Legyetek és aztán netán csalódnátok hogy sok hülye szöveg között nem mondanék semmit -- legalábbis Ti elvesztve a fonalat ezt érezhetnétek vélekedően!

Ezért Gondolkodgyjunk Kérlek az áthidalásán, hogy bennem se rekedgyjék a mondandó, de ugyanakkor Titeket se fárasszalak le, mert épp elég teher Neketek is sajnos a betegségetek!

Így hát ha Biztatnátok a bonyolult és szerteágazó Közlések hogy kiFejtődgyjenek-e, akkor ugye előbb azt kéne körülményezhetni hogy meg ne bántódgyjatok, ha netán nem egyszerű és ripsz-ropsz könnyen Érthető, vagy ahogy mondgyják könnyen "emészhető" Dolgokba dognánk megismerni kiismerni, be ismerni, hogy el is ismerhetően akár!

Én is sajnálom a kitörölt írást, volt benne 2 dolog is, amivel teljes mértékben egyet értettem. Kár, hogy sietnem kellett, és alig tudtam végigfutni egyszer.

Sziasztok! bocsánat,hogy így közbe avatkozok... csak olvasgattam itt a topicokat és ebben megütötte a szemem az a szó, hogy 'asztrális együttlét'. Ez pontosan mi lenne?

kedves ovisista és gabenka nektek mi a véleményetek és gondolatotok ha meghaljátok azt a szót hogy 'asztrális együttlét"?

gabenka lehet rosszul van, talán kényelmetlen dolgokról ir és ezért törli, de reméljük egy idő mulva majd ez elmúlik

Én nem akarok nyomulni senkire :///

És remélem, hogy rám sem fog SENKI nyomulni.

Remélem, hogy Reménnyel az Asztrális Együttlétünk "közös megegyezéssel" történt, de én úgy érzem, hogy igen 🙂  Remélem, hogy nem követtem el semmi rosszat ellene, de úgy érzem, hogy szándékosan Biztos, hogy nem. Remélem, hogy jól van Reményke... :'(

Gabenka, sajnálom, hogy törölted az írásod, pedig szerintem az egyik legértékesebb írás volt itt a búrán 🙁

Én meg megint félek az emberektől, főleg azoktól akik erősek, nem akarom hogy bárki is megerőszakoljon. Már volt hasonló "élményem", hogy majdnem, de megúsztam, és soha de soha nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni.... A net biztonság nekem, de néha ott is nagyon nyomul egy-két fazon... sebaj, még kezelem a helyzetet, remélem, hogy ezután is tudom majd kezelni a dolgokat.

Nekem is seroquel XR, de már csak 2x200. Nemrég csökkentettük le 600-ról 400-ra, szerintem lehetne tovább csökkenteni. Ja de nekem ott van mellette az abilify is, 30 mili. Leponexet cseréltük abilifyra. És nekem sem súlyos a betegségem! 

Idézet tőle: almakid

harmony

ha nincs papirodon az hogy evészavaros vagy akkor nem vagy evészavaros , a szakemberek nem hülyék ha jársz hozzájuk azt észre ne vennék.

indokold már meg hogy a nem létező evészzavarodból miért nem akarsz kigyógyulni? szóval egyszerüen beteg akarsz maradni, ez igy már még bonyolultabb amiken jár az agyad éveken keresztül folytatva azt is a végtelenségbe, mig el nem ér az ember a halálhoz

a nemevés nem váltja ki  a sportot mert a sportnál az izomhasználat ami végbemegy az nem ismétlődik meg azzal hogy nem eszel, stimm?

ha meg van időd jó kis olvasmány a magyar helyesirás, lehet benne fejlődni ha ennyire semmi nem teszi ki az életed,de te a betegségedben nagyon megragadtál valahol, mig ezen ovisita már rég túllépett, az látszik az irásából

Kedves almakid,

nagyon is létező az Evészavarom, csak az orvosom (aki egy nő) is szerintem Anorexiás, mert látszik rajta sajnos... és ez még bonyolítja az egész helyzetemet, hogy sajnos a pszichiáterem ezért lehet hogy nem veszi észre, hogy mekkora a baj. Én nem vagyok Anorexiás, csak Evészavaros, 32 évesen a 163 centi magasságomhoz vagyok 47,3 kg. Nagymamám kiszámolta a neten egy BMI táblázatban, hogy a sovány kategóriába tartozom. De most azt hiszem én is kiszámolom már, hogy be is bizonyítsam neked, hogy igazam van.

Itt most kiszámoltam: 
http://www.hazipatika.com/taplalkozas/fogyokura/bmi_testtomegindex_kalkulator

47,3 kg-ot írtam be, mivel halál pontosan annyi vagyok.

A BMI-m: 17,69 
Azaz: sovány

Íme ITT a Szöveg:

Az Ön testtömegindexe

17,69
Kategória: sovány
Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékû, talán még elõnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az õ testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent! Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerõsei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Természetesen elképzelhetõ, hogy génjeinek, csontozatának köszönhetõen Ön alapvetõen ilyen alkat, de érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sõt magasabb, mint a normál testtömeg-indexû embereké. A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz. Amennyiben az elmúlt fél éven belül hirtelen súlycsökkenésen esett át, keresse fel háziorvosát!

Ha csak kevéssel van a normál testtömeg-index alatt, nem is érdemes különösebb figyelmet fordítania rá - a nõi hormonális változások miatt néhány éven belül valószínûleg a normál tartományba kerül át. Azonban jelentõsebb fokú soványság esetén gondoljon a súlynövelésre: a nõk érzékeny hormonális ciklusát megzavarhatja a kelleténél alacsonyabb testsúly. Ez akár a fogamzóképesség zavarához is vezethet. A hatékony, nem zsírpárnákat növesztõ hízás alapja a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás mellett a nem megterhelõ, de rendszeres mozgás, például aerobic, kerékpározás vagy az úszás.

De nem szeretnék senkit meggyőzni, csak leírtam a valóságot. Azt még hozzátenném, hogy hízékony alkat vagyok 🙁

Ennyi. 

Kedves Ovisista,

kérlek szépen ne haragudj, először is azért, hogy először almakid-nek válaszoltam, nem átgondolva, hogy neked kellene először írnom , mivel te válaszoltál először nekem, és hogy nem tudok most olyan hosszasan írni neked, de ma nagyon lemerítettem magam, ma elég sokat mozogtam magamhoz képest és nem is ettem ma semmit, és itthon is segítettem elég sok mindenben, és válaszolgattam azoknak az embereknek a Facebookon akik írtak nekem, egyszóval egy picit ma kimerült vagyok. De elolvastam amiket írtál nekem a válaszodban és köszönöm, hogy próbálsz az egészséges életmód felé terelni. Ezt nagyon becsülöm és értékelem. Remélem, hogy mindenki meg fog gyógyulni mielőbb, én sajnos az Evészavarból nem szeretnék gyógyulni, a Paranoid Skizofréniából igen. Az Evészavar nálam öndiagnózis. Ezt úgy mindenkinek megemlítem. Most muszáj hogy pihenjek, mert nagyon kimerültnek érzem magam.

Kedves almakid,

Bocsánat, én csak segíteni akartam ovisistának, és szerintem segítettem is "picit" neki, mivel látom, hogy túl sok mindenre figyel, és ez neki plusz erőfeszítés, még azon felüli is mint amúgy egyébként plusz erőfeszítés lenne egy embernek. De nem akarok senki dolgába beleszólni, elnézést, nekem elég a saját magam problémája és betegségei. Igazad van Kedves almakid, hogy még soha életemben nem dolgoztam, de ehelyett kaptam 2 betegséget is, az egyiket diagnosztizálták nálam, a másik csak lappang bennem egyenlőre, bár már kezd egyre inkább - ismét - csak eluralkodni a betegség rajtam, mármint csak picit még, de egyre jobban, és én nem vagyok ovisista, nem baj ha véded, engem ez nem zavar, védjed is, örülök nagyon neki, csak kérlek bennem ne láss semmi rosszat, mert én ezt pusztán jóindulatból írtam ovisistának, de akkor ezt meg is beszéltük lényegében, hogy én többet nem szólok senkinek semmit, bár csak a saját véleményemet és meglátásomat írtam le, aztán persze bárki bármit is kihozhat ebből természetesen, én nem haragszom ezért nyilván, csak a segítő szándék vezérelt, de lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg a mondandómat. Elnézést kérek ezért. Én nem akartam senkit megbántani, csak mint helyesírási nyelvet "követő" ember, - mármint hogy fontos számomra hogyha hibát látok, abban esetleg tudnék segíteni másoknak, de ezt nem rosszindulatból tényleg, hanem mert azt gondoltam, hogy így a helyes, - ezért is mertem megemlíteni kedves ovisitának az én meglátásomat a magyar helyesírási nyelvhasználatot illetően, mert hogy hátha esetleg segítség lehet ez neki, bár most az én megfogalmazásom sem lett "tökéletes", ezt kérlek nézzétek el nekem, mert siettem és a gondolataim fonalát már nem egyszerű követni. Na a lényeg, hogy nem akartam senkinek rosszat, remélem, ezt megértitek és elhiszitek nekem 🙂

Seroquel XR 800 mg-ot szedek most.Nantaridnál jobb ez a retard.Általában a 400mg-ot szokták még jól eltalálni nálam.

most nálam valamiért nagyon felvitte az adagokat az orvos de sokszor magam szabtam meg a gyógyszer mennyiségét, a fajtájába meg szintén közösen egyeztünk bele néha hogy szerintem mi az ami beválik,de hát sok ideig szedtem már, és ezt a legtovább és ez válik be az antipszichok közül, de én nem vagyok egy olyan nagyon gyógyszer faló és nem is súlyos annyira a betegségem ahogy én látom igy az antipszichokat abba akarom minél hamarab hagyni, pár év talán

Mennyi quetiapinet szedsz? És mit? Én seroquel formájában szedem.

végülis én nem skzizofréniára kapom a gyógyszert de nekem csak a quetiapine az ami bevált igazán, mellékhatása a szedálás, meg néha voltak 'izomfeszülések'(igy fogalmazta meg az orvos) más mellékhatása nem volt és végülis kicsit hat a hangulatingadozásomra, szóval a kilengéseket csillapitja, erre valóban jónak találtam;

emelett szedek hangulatkiengyenlítőt depakine chrono-t, számomra ez a legjobb csodaszer; kapok litacarb-ot, ezt nemrég szedem, lehet emiatt volt egy kis magas vérnyomásom mert be is mentem az sbo-ra, de nem mondták hogy ez okozta volna, de eddig ilyen problémám sose volt viszont, eleinte mikor kaptam nagyon emelte a hangulatomat, ez is talán jó gyógyszerré válik hosszútávon;

antidepresszánsból amit szedtem régen és talán volt értelme és nem volt vele baj az a coaxil volt,de olyan volt minha naponta cukorkát ennék mert szinte semmit nem éreztem hosszútávon sem, ezt most nem szedem, de még ez is a hatásosabb és megfelelő gyógyszerek közé tudom sorolni;

szorongásoldókból én csak rivotril-t szedtem, általában csak alvásra adták , amire kis adagban jó is volt, jelenleg nem szedem ezt sem, nincs most rá szükség

a többi gyógyszerekről csak a lentieket tudom nagyából jobban kifejteni.

volt itt egy kis beszéd a gyógyszerekről, szerintem mindenki irosgálhatna itt bővebben a tablettákról és egyebekről, mit próbál most és mit eddig, vagy mik nélkül érzi jól magát...

na?..

nem felejtek ki semmit ha időm engedi, csak szűkösek a korlátaim mostanság

harmony

te szerintem még életedben semmit sem dolgoztál és nem is tervezed, nem hinném hogy pont neked ilyen javaslatokat kellene tenni a más dolgára.szerintem ez a te problémád és nem másé.

kedves ovisistának ez nem munka mert 'egyszerüen' az agyunk arra teremtetett hogy használjuk, ez nála látszik is, példa erre az irása ami szerintem az eleinte itt irandókba egy teljesen mindenki számára elfogadható változatát produkálja.

ha nincs papirodon az hogy evészavaros vagy akkor nem vagy evészavaros , a szakemberek nem hülyék ha jársz hozzájuk azt észre ne vennék.

indokold már meg hogy a nem létező evészzavarodból miért nem akarsz kigyógyulni? szóval egyszerüen beteg akarsz maradni, ez igy már még bonyolultabb amiken jár az agyad éveken keresztül folytatva azt is a végtelenségbe, mig el nem ér az ember a halálhoz

a nemevés nem váltja ki  a sportot mert a sportnál az izomhasználat ami végbemegy az nem ismétlődik meg azzal hogy nem eszel, stimm?

ha meg van időd jó kis olvasmány a magyar helyesirás, lehet benne fejlődni ha ennyire semmi nem teszi ki az életed,de te a betegségedben nagyon megragadtál valahol, mig ezen ovisita már rég túllépett, az látszik az irásából

Szia Harmóniácska! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Hálásan Köszönöm hosszas taglalását annak, hogy visszakozzak kéne a magyari nyelvi szokványokhoz és nem hozni zavarban a Grafománolódmány-Szöveglődhettjeim silabizálgatóakat azza, hogy állandóan az kivánkozik ki Belőlük Tőlem, hogy mintha úgy nevezett "germanizmusokat" halmozniék hiába is, mert senki se Képes arra, hogy egyszerre Becsülje meg azt, amit Én Fontosnak Tartok kiEmeleni és megBocsátani amikor ezt nem Sikerül Konzekvensen Csináljam, atat némi zavar keletkezik netán, hogy el-elmarad egy-egy megBecsülő gesztuska! De Köszi, hogy TE a normalitások felé kanyarodsz inkább és ebben az Állapotodban Jó is, ugyanis ha már nem akarsz mozgani és enni se, akkor nyilván beosztóbb kell Légy, azaz nem strapálni túlzóan Magad semmivel, így a nagybetűs billentyűzet váltottatóval se izélni! Ha nem zavar túlságosan, akkor nézd el Kérlek Nekem ezt a "luxust", hogy már rászokva erre nem nagyon akarok elszokni is Tőle, JÓ?!?

A Másik meg hogy nagyon Örülök, hogy Figyelhetsz valahára a Mamára is, aki kivülről Tégedet Objektívebben Láthat és szól is, amikor vészesen fogysz a szemében úgy mondd! Biztos Látott már a Mama csont-kollekciókat úgy mondd, akik belehaltak kényszerű soványságukba is koncentrációs halál-táborokban! Neked nem kell utánozni az ilyesmit, mert egy részt nem kényszer, csak a betgeséged állítja be annak, hogy úgy érzed kövérnek és undorítónak Magadat, hogy az Másikaid, azaz Kivüled Levőid nem Észlelik és nem azért mert netán pusztán ellenkeznének Veled, hanem mert Ők több viszonylag Ép Lényt is Láthatnak mozogva a Világban és inkább Tudgyják Jól összehasonlítani a túlzóan kórós betegesen sovány szegénykéket, mint Te aki bezárod Magad az Otthonodba és menekeülsz a szembesülődések elől, amik BizonyíTanák, hogy nem is vagy olyan hájas, hogy ne Tudnál a biciklira felpattanni!

Ez is szokás Kérdése, mint Nálam a nagybetű használat! Hogy ha belejösz, akkor egy idő után hiányzik a mozgás!

Mint nekem is immár és napota egyre többet és többet Szeretnék mozogni, persze Én az írtozatos 83 kilós tömegemből kell leadgyjak, mert sajnos már a vérnyomásom is túl magas, hogy eljuttatsa a tápanyagokat a Szerveztem részeibe a keringési rendszer és elhorgyja a salak-anyagokat is a leadóba!

Ekképp Kedves Harmóniácska azért Forszíroznám Nálad is a Tanulási Készség visszanyerését, hogy Jól Tudhass összeHasonlítgatni is a különféle Dolgokat Elemzően és hogy Jól is absztrachálhasd, hogy mi merre hány kiló is?!?

És hogy ne a vágyaid után kullogj csak, amik netán meg is csalnának!

Emlékszel ugye?!? Ezt kell tanuljuk, hogy hogyan ne csaljunk?!?

Kedves ovisista,

illetve előbb leszögezném, hogy nem fogok a mondataimban nagybetűket használni, mivel a mondatokban kisbetűket használunk, kivéve ha tulajdonnevet vagy valami hasonlót említünk meg. Igaziból nem akarom összekeverni a nyelvtani dolgokat az én saját "kitalációimmal" úgymond, szeretnék helyesen írni, hiszen azért van a magyar helyesírásunk. Sajnálom őszintén kedves ovisista, hogy ennyire beteg vagy, hogy úgy kell érezned, hogy mindent ki kell emelned egy mondatban, ez tripla meló neked, és meg is értem a koncepcióját, de igaziból van értelme? Persze van, de nem jó hogy pluszba szenvedsz, holott azért van a magyar helyesírási nyelv, na de nem akarom elrontani tényleg a művészi stílusod eme javaslatommal, hogy nem kell triplán melóznod ezzel. De szerintem nálad ez nem csupán művészet, hanem sajnos a betegség, és nagyon tartok attól is, hogy esetleg már - kérlek meg ne sértődj ezért - de hogy sajnos megőrültél már. De ezt ne hagyd kérlek, akarj te is gyógyulni, én is akarok, bár az evészavarból nem igazán. A másik dolog amit említettél a mozgás. Én nem vagyok egy lusta ember - szerintem - csak már nagyon lemerítettem a szervezetemet a sok nemevéssel, és még hozzátenném, hogy előtte is nagyon gyenge voltam már, szóval ez nem olyan "egyszerű". Valamit valamiért - mondani szokták - és milyen igaz. Itt ezt most arra értem, hogy pl ha nem mozgok akkor mondjuk ezt kiváltja a nemevés - más kérdés, hogy ez mondjuk egészségtelenebb mint a mozgás, de nálam már nem "kiváltja" ezt hanem sajnos már tudod én beteg vagyok ilyen szempontból is. Evészavaros vagyok, közel az Anorexiához, az még nem vagyok szerencsére, bár néha szeretnék az lenni, ami megint butaság, de az álmom a vékonyság. Ma mama azt mondta, hogy nagyon vékony vagyok, és kezdem én is ezt látni, hogy az utóbbi időben megint sokat fogytam. Na mindegy, ez a Skizofrénia topik, úgyhogy nem erről fogok inkább írni. De talán a kettő betegség még kapcsolódhat is egymáshoz - szerintem legalábbis. Majd még írok, és mint mondtam, ne melózzatok fölöslegesen 😉

Szia Alma Gyerek! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Ne haragudgyj ha netán zavarlak ezzel a Potosító, azaz Esztétizáló és Etikailag is épebbítő cikkel! Asszociálódhatott a Múltakból és Sikerült kikutatnom hogy hova is tettem egykor megjegyzendő!

Köszi azt is nagyon ha összefoglalod hogy miket is Értsünk Általa, JÓ?!?

http://www.hazipatika.com/psziche/szkizofrenia/cikkek/szkizofreniarol_diohejban/freud_es_jung_elfeledett_kortarsa/20120327142743?utm_source=www.startlap.hu&utm_campaign=Startlap_Aktualis_20121206&utm_medium=click&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.hazipatika.com%2Fpsziche%2Fszkizofrenia%2Fcikkek%2Fszkizofreniarol_diohejban%2Ffreud_es_jung_elfeledett_kortarsa%2F20120327142743

Nagyon örülök, hogy beLáthatod amiket mondok Én is Biztos sokak közt, hogy Javítanod kell Magadon, méghozzá mielőbb!

Akkor Kérlek, hogy valami Tervvel állj elő hogy megVitathassuk és hogy Segíthessük Támogatólag azt Objektiválgatni is!

Tudod: több szem többet is Láthat!

Illetve hogy több pilléren ha megoszlik a teher, akkor annál kevésbé veszélyezetődünk, hogy netán beleszakadunk!

Szia Harmóniácska! üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Persze, hogy nem tiltja be senki a fogyásról Gondolkodást, noha sajnos sokakat veszélyeztethet olyképp, hogy ha túlzóan beleélik magukat a delikvensek, másokat is belerántgathatnak a betegség elharapódzásába!

Viszont vannak akiknél JóTékony a fogyásról szóló diskurzus, azzal, hogy felIsmerhetik, hogy miképp Szabályozhatják úgy testük, hogy az Harmóniában Legyen, azaz ne voljanak semmilyen túlzások, akár pro, akár kontra!

Mindenkinek egyedien van Optimális súlya, bár némi korreleció van több Személy hasonló súly-igénylődésével!

Viszont azt nem Szabad elfeledni, hogy vannak úgy nevezett "alkatok" és azokat megerőszakolni nem Tanácsos, főleg hiúsági faktor mián!

Tudom, hogy vannak betegségek, amik azt hitetik el a szegény Gyermek-ronccsal, hogy túl köveér, pedig Igaziból nem is!

Erről Jut Eszembe, hogy egy Ismeret-terjesztő egészség-ügyi filben mintha láttem volna, hogy olyan betegség is van, hogy valaki úgy éli meg rögeszmésen, hogy neki több lába van a kelleténél és mindent elkövetett, hogy neki amputálják a feleslegeset és hosszas küszködések árán a Dokikkal csakugyan meg is csonkították és azóta ha nem is tök Boldogan, de legalább annyira nyuton Él, hogy nem zavarja, hogy mankóval kell járnia! Biztos viszonylag gazdag lehet az illető, hogy nem igényelhette a rokkantsági nyugdíjat se! Eddig még nem Gondolta meg magát, hogy Jobb-e fogyatékosan?!? -- ahogyan azt az agya Működhette Elméje gyógyíthatatlanul diktálja!

Ezért kell megGondoljuk, hogy mennyire ártunk Magunknak, mert megVáltozhatnak a viszonyok, pl egy Csodás spontán Gyógyulás, ami csak a véletlennek köszönhető és akkor ha korábban egy másik betegségünkkel kárt okoztunk, akkor már sajnos késő a bánat, Igaz?!?

Tehát Harmóniácska Vigyázz kérlek, hogy mennyire kínzod a Szervezeted a fogyással, mert amennyire Látom Rajtad, hogy nem mozogsz eleget, mivel ember-iszonyod is van és nem Táplálkozol helyesebben se a beszűkült Életed miatt, így csakugyan nagy a veszély, hogy mire Gyógyulhattabb Lehetsz, addigra netán tönkre Téve a Szervezeted nem fogod Tudni Értékelni a Harmóniát sem, ugye?!?

Kérlek Tehát, hogy ezt ne annyira csupán riogatásnak vedd, hanem inkább Változtats az Életeden több mozgást, biciklizést tornát és táncikálós riszálást a Tükör előtt és FElőlem Biztathatlak azzal is, hogy nyugodtan egyél módgyjával ugyan ahogyan Szervezted Kívánja, de ne feledd sose a mozgást és azt, hogy Ép Testben inkább Lehet Épebb Lélek is, ahogyan azt az ó-korika is már felismerték! És ha Épebb a Lelked is, akkor az Gondozza Vidáman és Óvatoskán a Tested is, Igaz?!?

Kedves Ovisista,

Igen, Beláttam a Tévedésemet.
Köszi a Hozzászólásodat :)))

Ezer Bocsánat, hogy most nem vagyok Túl Bőbeszédű, de igaziból Igazad van Abban, Hogy Rendbe Kell jönnöm Sürgősen.

yes smiley

Remélem, hogy nem tiltják be azt, hogy lehessen a fogyásról írni... 🙁

Szia Alma Gyermek! Még egy perc pár mielőtt elaludnál!

Anyu Küldi, mert úgy Látja, hogy Szeretnél Igazi mesét is!

Minden Jókat továbbra is és mindég és Gyógy-Puszikák a Jó Éjszakához is!

https://www.youtube.com/watch?v=r4Ysped73qI

igen kellemes anyák napját mindenhova

most az átlagember témát meghagyom gabenkának, de engem is érdekel, csak most pihiznem kell és nincs mindig időm sajna, szóval majd folytatom, de értékelem hozzászólásod és mindenkinek jó estét kivánok.

Szia Kedves Alma Gyerek! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Kérlek Bocsáss meg ha netán úgy tűnne, hogy netán ki akarnálak bután oktatni!

De?!?

Muszáj megJegyezzem, hogy olyan hogy "átlag-zember" nincs, csak azért használnánk ez a kifejezést, mert sajnos nagyon sokan majmolják egymást és ezzel ki is vannak elégülve!

Itt persze nem a kamaszos kivagyiságra buzdítanék, hogy erölködve küszködnénk, hogy kitünjünk a bio-masszából, hogy csakazért is netán megkülönböződgyjünk mindenáron! nem, nem erre Gondolnék! Mert amúgyis annyira különbözünk, hogy szinte hasonságainkat már nem is Észlelhetjük!

Hogy mindenkinek van füle farka és egyebe, nos ezt mintha szeretnénk elfeledni és azt Vizslatjuk többnyire sajnos Jobbára is, hogy MIk a KÖzösek és ezeket Ápolgatva a megkülönözőségünket Ön- és Köz-Becses, Ön- és Köz-Tudatoska Ön- és Köz-korlátodzkodásokkal nem korlátoltakká is egyben, de mindenképp Vigyázóan Egymásra Próbáljuk csillapítani, ami kínok abból adódnak, hogy nem Ismerjük eléggé nem hogy Magunk, de így Másikainkat se!

Viszont a sok-sok sértődősdizős Gyermek-roncs nem akar senkit se Jól Ismerhetni, mert az strapa és elég nekik a saját kínjuk, nem kell a Többieké is, Igaz?!?

itt egy szép videoval ellátott kis dalocska gabenka és ovisista

Ed Sheeran- I see fire , fiatal zenészek tömegére bukkantam ujabban mert neki álltam keresgélni kik vannak palettán, (én rengeteg zenét hallgatok-sajnos sok idő)- ez a srác is nagyon fiatal

https://www.youtube.com/watch?v=2fngvQS_PmQ

Szia Alma Gyerekek! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Hálásan Köszi, hogy ennyi minden Türelemd van magyaraázni Nekem is akár egy Gyermeknek! Igaz, hogy itt hozzá kell Tenni, hogy ha a köz-hiedelem ellenére vagyok még mindég gyermek, holott a fizimiskám nem arról Tudósítja népségeket, szóval csakugyan beteg vagyok a többiekhez képest, akik azt hiszik Gyermek-roncsképp, hogy "felnőttek" és vége a Jó Gyermekségüknek, hogy sajnos csak roncsokként kénytelenek halandóskodni és ezért ártani ahol csak érnék a még nem Gyermek-roncsozatosságokat!

Így persze Érthető, hogy ha Ők, mármint a "normlisok" írdatlan hadozata a mérvülési Etalonizáltság, akkor csakugyan törpe minoritásképp mindenképp deviálva a statisztikai dömpingjükhöz is képest, nincs mese, mint hogy valakinek betegnek kell lennie és mivel Én vagyok csak egyedül beteg, így nincs rájuk nézvést semmi Tanulság se, Igaz?!?

Dehogy Igaz! Csak az agyam Működhette Elmém nem képes Gyógyszer nélkül viszonylag Épen Csinálni a Mentál Higiénés Tevékenységben a Tisztázgatós Tisztálkodást és ez a bajom, hogy a legfőbb Szervem (nem a pöcsöm!) sajnálatosan makókra szorul! Ekképpen meg sajnos mivel kilógni vélek a sorból, hát sajnos a népek egy része SEgíthet, míg a másik sajnálatos része ártana! Mert kisebbségi komplexusuk van és nem tűrik az olyant, aki nem "olyan" mint amiknek ők képzelgik maguk és csoprtjaik! Így a Lét perifériáira szorulva nem is nagyon Lehet belszólásom se az ő elkülönülődéseikbe és ezért csak nyammog és nyöszörög evolúció-lomhán és revolúciók zűrösen az Össz-Eszmélkedendés is, ugye?!? Tehát ha nem vagyok Jól a tulajdonosdizós világtalanság poklában, akkor ki kell Közösödgyjem az az Alteráló legÚjabb Kori Taigetoszra, ami már koránt sem hasonlít az "eredeti"-re úgy mond, hanem épp ellenkezőeleg szinte ez a HUmánum és Értelem Világa! Csak hát függünka  tébolykállatkáktól is itten a Föld-Gaia-Világlódhatácskán, ami így sajnos még egyelőre közösen pusztítunk össze lakóival tudatlanság-tébolyunk miatt!

Ekképp, hogy a skizoka és depike állandóan letepernek és nehéz a szorításuk miatt Jó Gyermeke Lennünk Anyunak, Igaz?!? De ettől muszáj mindenképp úgyis, mert ha nem, akkor Anya szomorú és MI ugye nem vagyunk Anya-Szomorítóak?!? Pláne nem Anyák Napján, mint ma is az van, Igaz?!?

aztán ovisita szerintem itt van egy pozitiv dolog ha valaki beteg, bár neked ez nem sokat igér már a korodnál fogva de aki komolyabb betegségből mint a skizofrénia is, súlyosabb mentális zavarokból felépül azoknál régóta megfigyelhető tendencia hogy boldogabbak az átlagemberneknél, akiknek van pénzük, házuk és igy tovább, ők nem tudnak boldogabbak lenni már nálunk.Szerintem ez ragyogó dolog a mi betegségünknél hogy kárpótolva vagyunk a mai világ átlagemberének a legfontosabbjával a több boldogsággal.Persze ez nem mindenkire igaz,nem mindenki eshet bele a többségbe.Ugyanigy azthiszem akik voltak már valaha skizofrének azok kevésbé lesznek rákbetegek.Én mondjuk nem pont skizonál, de az ellenkezőjét tapasztaltam, hát ott sem sikerült bekerülni a többségbe.Szóval vannak jó dolgok ha az ember gyógyul igy plusszba.

ha skizo vagy gondolom skizofrén vagy itt ebbe a topicba akkor a skizofréniára én  a hasadt lélek hasadt szív kifejezéést találtam, könyvekben helyesen,hogy mit jelent ez a szó. Gondolom  a pszcihé hasad meg meg mert a tudathasadás nincs skizofrénia cimke alatt.Nekem terapeutám mondta és használta igy a kifejezést hogy én nem hasadtam meg. Biztos van hosszabb leirása a skizofréniának, de a nevét még ma is fenntartja  amiben a skizo gondolom a hasadt jelentés.Ebből gondolkodva értem hogy ha a névben jelen van akkor jelen van a tünetek között is.Hogy mi a pszcihé vagy a személyiség az meg mégbonyolultabb és mégkevésbé értek hozzá, de továbbra is fentartom hogy a skizofréneknél van hasadás.A te esetedet nem ismerem konkrétan.

DE bátran fejtsd ki az álláspontodat mire gondolsz, mire jutottál a hosszú évek alatt, csak gondolom maradjunk szakmaiságnál amennyire telik tőlünk.

Bizzunk abban hogy Jobban is vagy azzal, hogy rájöttél, hogy a Kedveseddel mi is bibike és hogy Óvd a bántódásoktól ezért nem taglalod?!?

Igazad Lehet, mert sajnos sok-sok népség sajnos direkt ártana boszor-gányolón a sérelmeiért, hogy önhibáikból nem Gyógyulásznak!

Akkor immár sokkal Jobb Veled a helyzet?!? Beveszed rendesen a Gyógyszert és Tanulgatod az Alkotás és Művészetterápiázgatandás hogy miképp is Segíthet?!?

Mert Gratulálnék ám, ha sokkal Jobban Lehetnél!

Ezért is minden Jókat és mindég továbbra is!

Szia Alma Gyerek! Üdv és Üdvözülendés az üdvlészletekkel!

Hát nagyon megkeversz-kavarsz Engemet! Hogy hogyan?!?

Honnan veszed ezt a "hasadási izét", hogy Én is netán úgy jártam?!? Mi hasadt volna meg?!? A Személyiségem két vagy többfelé?!?

De ha arra Gondolsz, hogy meghasonlottá váltam-e Magammal, akkor az a Kérdés, hogy mikhez képest?!? A Jósághoz-e sajnálatosan rosszul volván, vagy a rosszalkodós Gyermek-roncsokhoz képest akik ellentében Velem nem is akarnak Gyógyulni, mondván hogy ők úgyis pusztán csak "hakniznak" és "jó" a szar is, mert vidékre megy úgy mondd?!?

Bocsáss meg hogy nem Értelek Kristály Tisztán és ezzel netán "bosszantalak"?!?

Akkor továbbra is csakis a legJavát Mindennek neked is és hajrá ELŐRE a Gyógyulandokba!

szegeny zsivany talán elmenekült innen

hallgatom ovisista

a metal szerintem jó, én mondjuk sok műfajt képes vagyok befogadni, de csak klasszikusokat hallgatok

megintzsivany

irok ide neki mert szerintem csak ezt a topicot látogatja ha még jár erre az oldalra.próbáltam neki régebben még jelezni hogy vagyok még én itt.

sok régi emléket vettem elő az elmúlt több mint fél évben, egyszer nagyon is fejbevágtak a dolgok(emiatt), azóta semmi különös nem történt ugymond.régen emlékszek egy temetésre, amikor hozzámjöttek a rokonaim és beszéltek egy szép hölgyröl akit akár nekem is igérhettek volna,(talán történt is ilyesmi, lényegtelen), ott talán halottam erről a szikra úrról mert ő is miskolci mint a hölgyemény ,ha jól értesültem, gondolom mindketten élnek normálisan, és ott mondhatták hogy van ez a (félresikerült drogos) emberke,akinek inkább csak a hire nagyobb ezzel a drog témával és nem is drogozott ilyeket is mondtak, viszont ezzel itt kis mo.-án biztos elrontotta a párkapcsolati lehetőségeit.Szóval lehet hogy mások is halottak róla.Találkoztam én azzal a hölgyeménnyel, valóban nagy értékű lény, a családom csak a családját ismeri , őt nem.Nem akarok én mr.szikrának rosszat, nem érdemli meg, csak talán kár hazafáradnia ezért már mo.-ra, pedig lehetett volna jobb is.Lényeg a temetésen csak megnyugtattak efelől, nem mintha komoly lett volna a dolog.A régi dolgokra persze nehezen emlékszek vissza, csak még ezt megakartam volna jegyezni számárra, mert nem tudom látom-e még itt.Indexre nem megyek, mert kitiltattam magam.

Szia Alma Gyerek! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

Hálásan Köszönöm, hogy Gondolhattál Rám, noha nem így Szerettem volna, hanem ekképp:

Maszkulin Jellegű BLues van vagy 50 szám is
és Jazz-Blues meg sokkalta több is

Led Zeppelin talán 12 szám
Deep Purple a FLight Of The Rat és talán még 7 szám
Uriah Heep a LUCY BLUES
és még nagyon válogatva talán még 10 rock-szerű szám
de Rock'n'Roll azért több, vagy 20 szám
illetve beat-ek néhány tucat száma

Hát sajnos vagy se, de semmiképp se vagyok "rocker" és pláne nem az elfajulódott heavy metal oldalon, amely rock az Élet ámokfutódásaival verseng a koncért, ugye mint már taglaltuk!

Így marad a BLUES deffenzivája és Gyógyítóan Terápiás Jellege, Igaz?!?

A Femini Hangzóka-Zengeményekre is Kíváncsika Lehetsz?!?

Kedves almakid, közben Rájöttem, hogy Miért Nem Keresett engem Reményke, de erről nem szeretnék beszélni. Megvan Rá Az Oka. Hogy mióta? Erre sem szeretnék Válaszolni, ha nem gond. De Minden Rendben Van.

🙂

ovisista nekem a quetiapin abból is a retard seroquel xr nagyon beválik, kevés mellékhatással járt eddig nálam, a haloperidol risperion közül a haloperidol a jobb, olanzapin tolerálhatalan és nagyon rossz, leponexet nem szedtem de azt elég durva esetek kapják akiket láttam halottam, abilifyt ugy zabálják a korházban az emberek mint a zyprexát, invega mindig nyáladzást okoz igy azt se szedtem, risperdal consta türhető, de azt sem szeretem, sem szedtem

amig skizofrén diganozis alatt futottam addig nem szedtem antipszichotikumokat, előtte, utána igen, azt én nagyon könnyen átpihentem, azaz nem gondoltam munkára iskolára  ilyesmik... majd irhatok erről is, a diagnozis mellé odatenném hogy sosem voltam meghasadva mint akár te valaha és nem érvényes rám a skizofrén diagnózis csak akkor nem tudtak mást odairni

harmony

mégis mióta nem keresett téged az az állítólagos remény?

küldöm ovisistanak ezt a dalt, Jay Wud - Incomplete heart

https://www.youtube.com/watch?v=aDaI3Z2UnIM

Szia Harmóniácska! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

Hát sajnos azt kell Képzeljem, hogy súlyosan visszaestél megint a betegség mélyebbjeibe és sajnso nem Leled a kiutat se!

MI történhetett gogy visszavattetted magad a Gyógyulhattabbságokat mellőzni?!?

Nagyon sajnállak szegény Harmóniácska hogy így kell Lássalak, hogy rosszul vagy és hogy nincs körülötted elég hathatós SEgítség!

Szerinted mi Történt, hogy ennyire Felőlem kibukottnak Látszol?!?

Végszükség Esetére:

hogy fogok én ÚJ stílust kitalálni magamnak??? 😮

(Na mindegy ezt a stylistokra bízom!) (y)

Sziasztok...

Én félek az emberektől, túl nagy a "nyüzsgés", el akarok bújni.

De emberek nélkül is rossz.

Félek a hízástól. Túl sokat ettem magamhoz képest. A hasam kerek lett most evés után 🙁 De gondolom, csak nem vagyok terhes, gondolom. Fáradt vagyok, de nem tudok aludni. Vagyis keveset... Remény meg eltűnt, remélem, hogy JÓL van :'( A Lelke vajon Szeret engem? Én nem szeretném hogy haragudjon rám... Túl kövér vagyok :'( Le akarok fogyni.... de muszáj ennem, mert már így is rossz.... és puffad az arcom, de nem tetszik, félek, hogy kövér leszek. De muszáj ennem valamit.... mondjuk nem sokat eszem, de amikor igen akkor rávetem magam az ételre, és sajnos eléggé telitömöm magamat olyankor... A Websiteok fontosak, hogy Remény megtaláljon ha keres, de a Remenyke is jó ha megvan, de lehet hogy nem is fog keresni... Na mindegy, remélem, hogy Ti megértetek engem. Bocsi, a sok írásért, de muszáj, mert nem vagyok valami jól őszintén szólva... fáradt és kimerült vagyok és most a nevetés is rámjön néha, pedig nem akarok nevetni, de már kínomban :/