Természetgyógyászat, természetes gyógymódok
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.07.04., 17:34Ez nem más, mint az ún. orvosi kannabisz.
(Nem akarok senkit uszítani, de szerintem, nekem, THC nélkül ez olyan, mint zokniban lábat mosni... Fölösleges, mit sem ér.)
Ez nem más, mint az ún. orvosi kannabisz.
(Nem akarok senkit uszítani, de szerintem, nekem, THC nélkül ez olyan, mint zokniban lábat mosni... Fölösleges, mit sem ér.)
Idézet tőle: kormoskandur ekkor: 2019.07.04., 12:26T. fórumtársak,
mint étrendkiegészítő, a CBD olajról mi a véleményetek?
https://usamedical.hu/mi-az-a-cbd-olaj
T. fórumtársak,
mint étrendkiegészítő, a CBD olajról mi a véleményetek?
https://usamedical.hu/mi-az-a-cbd-olaj
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.11.03., 08:16"....Egy agyérelmeszesedésben, vegetatív idegrendszeri zavarokban szenvedő 74 éves férfi 2008 január végén kereste meg rendelőnket. Előzőleg a férfi a kórházba családja kíséretében érkezett családorvosi beutalóval pszichoorganikus zavartság, heteroagresszivitás miatt. Anamnézise szerint régóta ismert aethyl dependencia és vegyes gyógyszerfüggősége van. Emellett magas vérnyomást, atheroscleroticusként megnevezett szív- és érrendszeri betegséget, paranoid szkizofréniát diagnosztizáltak nála. Járása bizonytalan, néha felgyorsul és szemből érzett húzó vonzásra panaszkodik, de ilyenkor el nem esik. 2007-ben a villamoson hanyattesett, de törés, eszméletvesztés nem volt. Éjszaka nyugtalan, kényszeresen járkál.
Az akupunktúrás kezelés megkezdésekor a beteg állandóan nyugtalan volt, állni, feküdni, ülni hosszabb ideig nem tudott, néhány perc elteltével belső kényszert érzett a mozgásra, a váróban felállt és sétálnia kellett. Otthon szintén folyamatosan mozog - evés közben is, a figyelmét semmi nem köti le, összpontosítani nem tud. Az első kezelés paravertebrálisan (oldalfekvésben) történt, és 8 percig tartott, de az ágyon nem maradt meg, ezért a váróban fültűket és fejtűket kapott. A 4-5. kezelés után már bennt maradt a kezelőszobában, és előfordult, hogy elaludt. A nővérek jelezték, hogy a váróban is hosszú ideig nyugodtan ült. Otthon is javult a helyzete, egyedül lehetett hagyni, képes volt ellátni magát, ételt készíteni. Nyugodtabb lett, a környéken elmehetett egyedül sétálni. Az utolsó kezelés során 40 percig ült a tűkkel...."
http://kinaigyogyaszat.hu/gyogyulas"Kezelhető betegségek
Rendelőnkben a következő betegségket és tüneteket tudjuk eredményesen kezelni:Idegrendszeri betegségek: depresszió, arcidegzsába, ülőideggyuladás (ischias), ideges panaszok, álmatlanság, epilepszia, agyvérzés utáni bénulások rehabilitációja
Cukorbetegség
Szenvedélybetegségek
Immunrendszer erősítése
Allergia
Légzőszervi betegségek: nátha, asztma, hörghurut, idült hörgőgyulladás
Mozgásszervi betegségek:
rheumatoid arthritis, reumatikus izomgyuladás, kis- és nagyizületi gyulladás, ficamok utókezelése, gerincbetegségek, lumbágó, discophatiaFájdalomcsillapítás: fejfájás, mozgásszervi fájdalmak stb.
Gyermekgyógyászat: szülési sérülések rehabilitációja, ágybavizelés, emésztési zavarok, asztma, hörghurut, rövid- és távollátás, látóideggyulladás, kancsalság
Szív és érrendszeri betegségek: magas és alacsony vérnyomás, érszűkület, infarktus utáni rehabilitáció.....
Depresszió
A stressz és depresszió a modern élet betegsége, és Magyarországon rendkívül gyakori. Az emberek elégedetlenek környezetükkel és önmagukkal, mindig többre vagy másra vágynak, mint amit körülményeik megengednek, türelmetlenek, nem örülnek annak, amijük van, és sajnálják azt, amivel mások esetleg rendelkeznek, lelki gondjaikért, kapcsolataikért hajamosak másokat hibáztatni. Nem helyzetüket elfogadva higgadtan gondolkodnak és dolgoznak, keresik megélhetésüket, hanem azt gondolják, hogy elégedetlenségük érzelmi kifejezésével jobb körülményeik lesznek. Ez a legritkább esetben vezethet célba, és nagy árat fizetnek érte. A kezdeti stresszes állapot rendszeressé válásával mély depresszió alakulhat ki, melynek gyógyítása hosszas és bonyolult folyamat, s a beteg és orvos szoros együttműködését igényli.
A hagyományos kínai orvosi rendszer az emberi testet és szellemet többnyire mechanikus működésűnek tartja, mely egymással rendkívül szoros kapcsolatban áll. A test öt tömör szervéhez az élettani funkciók mellett érzelmi funkciókat is párosítanak. Valamilyen érzelem kitartó ápolása nemcsak mentális sérüléseket okozhat, hanem testi tüneteket is eredményez, ami szervi zavarokhoz, betegségekhez is vezet. Ennek az az oka, hogy a test energetikai szerkezetét a biológiai funkciókkal együtt az érzelmi mechanizmusok szabályozzák és tartják egyensúlyban. Az érzelmi élet kilengései eltorzíják az energetikai hálózat természetes állapotát, ami addig nem áll vissza teljesen, amíg a káros érzelem táplálása meg nem szűnik.
Ezért, amit a kínai orvos tesz a kezelésekkel, az a páciens energetikai rendszerének mechanikus úton történő helyreállítása, ami rendkívül erőteljes hatást gyakorol, és nagyban elősegíti a beteg állapotának javulását, azonban ha a beteg nem látja be a káros érzelmek fent leírt funkcionális következményeit, akkor egészségében, mentális állapotában visszaesés fog jelentkezni. A kezelésekkel párhuzamosan a betegnek meg kell tanulnia az elfogadást, a környezetével és önmagával való megelégedést, különben az energetikai torzulás érzelmi okozójának megmaradása következtében problémája hamarosan újra fog jelentkezni, bármilyen kiváló eredményeket produkált is korábban az akupunktúra"
"....Egy agyérelmeszesedésben, vegetatív idegrendszeri zavarokban szenvedő 74 éves férfi 2008 január végén kereste meg rendelőnket. Előzőleg a férfi a kórházba családja kíséretében érkezett családorvosi beutalóval pszichoorganikus zavartság, heteroagresszivitás miatt. Anamnézise szerint régóta ismert aethyl dependencia és vegyes gyógyszerfüggősége van. Emellett magas vérnyomást, atheroscleroticusként megnevezett szív- és érrendszeri betegséget, paranoid szkizofréniát diagnosztizáltak nála. Járása bizonytalan, néha felgyorsul és szemből érzett húzó vonzásra panaszkodik, de ilyenkor el nem esik. 2007-ben a villamoson hanyattesett, de törés, eszméletvesztés nem volt. Éjszaka nyugtalan, kényszeresen járkál.
Az akupunktúrás kezelés megkezdésekor a beteg állandóan nyugtalan volt, állni, feküdni, ülni hosszabb ideig nem tudott, néhány perc elteltével belső kényszert érzett a mozgásra, a váróban felállt és sétálnia kellett. Otthon szintén folyamatosan mozog - evés közben is, a figyelmét semmi nem köti le, összpontosítani nem tud. Az első kezelés paravertebrálisan (oldalfekvésben) történt, és 8 percig tartott, de az ágyon nem maradt meg, ezért a váróban fültűket és fejtűket kapott. A 4-5. kezelés után már bennt maradt a kezelőszobában, és előfordult, hogy elaludt. A nővérek jelezték, hogy a váróban is hosszú ideig nyugodtan ült. Otthon is javult a helyzete, egyedül lehetett hagyni, képes volt ellátni magát, ételt készíteni. Nyugodtabb lett, a környéken elmehetett egyedül sétálni. Az utolsó kezelés során 40 percig ült a tűkkel...."
http://kinaigyogyaszat.hu/gyogyulas
"Kezelhető betegségek
Rendelőnkben a következő betegségket és tüneteket tudjuk eredményesen kezelni:
Idegrendszeri betegségek: depresszió, arcidegzsába, ülőideggyuladás (ischias), ideges panaszok, álmatlanság, epilepszia, agyvérzés utáni bénulások rehabilitációja
Cukorbetegség
Szenvedélybetegségek
Immunrendszer erősítése
Allergia
Légzőszervi betegségek: nátha, asztma, hörghurut, idült hörgőgyulladás
Mozgásszervi betegségek:
rheumatoid arthritis, reumatikus izomgyuladás, kis- és nagyizületi gyulladás, ficamok utókezelése, gerincbetegségek, lumbágó, discophatia
Fájdalomcsillapítás: fejfájás, mozgásszervi fájdalmak stb.
Gyermekgyógyászat: szülési sérülések rehabilitációja, ágybavizelés, emésztési zavarok, asztma, hörghurut, rövid- és távollátás, látóideggyulladás, kancsalság
Szív és érrendszeri betegségek: magas és alacsony vérnyomás, érszűkület, infarktus utáni rehabilitáció.....
Depresszió
A stressz és depresszió a modern élet betegsége, és Magyarországon rendkívül gyakori. Az emberek elégedetlenek környezetükkel és önmagukkal, mindig többre vagy másra vágynak, mint amit körülményeik megengednek, türelmetlenek, nem örülnek annak, amijük van, és sajnálják azt, amivel mások esetleg rendelkeznek, lelki gondjaikért, kapcsolataikért hajamosak másokat hibáztatni. Nem helyzetüket elfogadva higgadtan gondolkodnak és dolgoznak, keresik megélhetésüket, hanem azt gondolják, hogy elégedetlenségük érzelmi kifejezésével jobb körülményeik lesznek. Ez a legritkább esetben vezethet célba, és nagy árat fizetnek érte. A kezdeti stresszes állapot rendszeressé válásával mély depresszió alakulhat ki, melynek gyógyítása hosszas és bonyolult folyamat, s a beteg és orvos szoros együttműködését igényli.
A hagyományos kínai orvosi rendszer az emberi testet és szellemet többnyire mechanikus működésűnek tartja, mely egymással rendkívül szoros kapcsolatban áll. A test öt tömör szervéhez az élettani funkciók mellett érzelmi funkciókat is párosítanak. Valamilyen érzelem kitartó ápolása nemcsak mentális sérüléseket okozhat, hanem testi tüneteket is eredményez, ami szervi zavarokhoz, betegségekhez is vezet. Ennek az az oka, hogy a test energetikai szerkezetét a biológiai funkciókkal együtt az érzelmi mechanizmusok szabályozzák és tartják egyensúlyban. Az érzelmi élet kilengései eltorzíják az energetikai hálózat természetes állapotát, ami addig nem áll vissza teljesen, amíg a káros érzelem táplálása meg nem szűnik.
Ezért, amit a kínai orvos tesz a kezelésekkel, az a páciens energetikai rendszerének mechanikus úton történő helyreállítása, ami rendkívül erőteljes hatást gyakorol, és nagyban elősegíti a beteg állapotának javulását, azonban ha a beteg nem látja be a káros érzelmek fent leírt funkcionális következményeit, akkor egészségében, mentális állapotában visszaesés fog jelentkezni. A kezelésekkel párhuzamosan a betegnek meg kell tanulnia az elfogadást, a környezetével és önmagával való megelégedést, különben az energetikai torzulás érzelmi okozójának megmaradása következtében problémája hamarosan újra fog jelentkezni, bármilyen kiváló eredményeket produkált is korábban az akupunktúra"
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.16., 08:38Kedves Kiscsillag,
Minddig szeretem es csodaltam a termszet tokeleteseget, csodait, stb.
Lepesrol, lepesre jutotam arra a kovetkeztetesre, hogy hosszu tavon, tobb rosszat csinalnak a gyogyszerek, mind segitenenek ! ...Mindha betegeseg utan betegsegeket " fejlesztenenek " ki ....
Neztem a penzes embereket, szineszeket, stb. rak al diagnosztikaltak egyeseket ....tobb eselyuk van a gyogyulasra, stb. mind az atlag embernek ! ...khimeoterapia, stb. ...megis, atlagban hamarabb / kesobb sajnos meghaltak ! es ha ezeknek nincs lehetoseguk a gyogyulasra, akkor kinek is van ! ? ....
MEGDOBENVE tudtam meg, hogy a gyogyszer kereskedelem meghaladja a kabitoszer kereskedelmet ! .....
Nalunk, nincs ilyen nagy gyogyszer szedes, mindamit itten talaltam ....( nalunk, 40 - 50 % az orvosoknak : elfogadjak, ajaljak Ok vagy kezelnek sajatmaguk is termeszetes gyogykezelesekel is ! ...) , most mar nem is csodalkozom, ha a masodik helyen van a vilagban ...
Az Uj Medicina bongeszese utan ( mar va 2, 3 eve ...) , Anasztázia teoriajat is bongeszve, stb , tobb gyogykezeleseket ismerek , mind peldaul az akupunktura, stb. ( jartam is akupunktura 1 evet es enegem nem csak kezelt az akupunktura, hannem meggyogyitot ! korubelul 17 eve, nem talalkoztam avval az egesegugyi problemamal, amivel kezeltetem magam akupunkturaval, vagyis nalam sikeres volt az akupunktura kezeles is ....)
ezek engem legalabis meggyoztek, hogy sajat testunk orvosai lehetunk !
Sokkat lattam ! ...sokkat hallottam ! ...egy orvosi egyetemekel teli varosban elve, asszem, Kolozsvaron MINDERE majdnem van korhaz ! ....megis, sajnos, nem egesegesebbek az emberek mind mashol ....falun, lehet egesegesebbek ...
Tovabba sokk egeseget es minden jot kivanok neked Kedves Kiscsillag ! 🙂
Kedves Kiscsillag,
Minddig szeretem es csodaltam a termszet tokeleteseget, csodait, stb.
Lepesrol, lepesre jutotam arra a kovetkeztetesre, hogy hosszu tavon, tobb rosszat csinalnak a gyogyszerek, mind segitenenek ! ...Mindha betegeseg utan betegsegeket " fejlesztenenek " ki ....
Neztem a penzes embereket, szineszeket, stb. rak al diagnosztikaltak egyeseket ....tobb eselyuk van a gyogyulasra, stb. mind az atlag embernek ! ...khimeoterapia, stb. ...megis, atlagban hamarabb / kesobb sajnos meghaltak ! es ha ezeknek nincs lehetoseguk a gyogyulasra, akkor kinek is van ! ? ....
MEGDOBENVE tudtam meg, hogy a gyogyszer kereskedelem meghaladja a kabitoszer kereskedelmet ! .....
Nalunk, nincs ilyen nagy gyogyszer szedes, mindamit itten talaltam ....( nalunk, 40 - 50 % az orvosoknak : elfogadjak, ajaljak Ok vagy kezelnek sajatmaguk is termeszetes gyogykezelesekel is ! ...) , most mar nem is csodalkozom, ha a masodik helyen van a vilagban ...
Az Uj Medicina bongeszese utan ( mar va 2, 3 eve ...) , Anasztázia teoriajat is bongeszve, stb , tobb gyogykezeleseket ismerek , mind peldaul az akupunktura, stb. ( jartam is akupunktura 1 evet es enegem nem csak kezelt az akupunktura, hannem meggyogyitot ! korubelul 17 eve, nem talalkoztam avval az egesegugyi problemamal, amivel kezeltetem magam akupunkturaval, vagyis nalam sikeres volt az akupunktura kezeles is ....)
ezek engem legalabis meggyoztek, hogy sajat testunk orvosai lehetunk !
Sokkat lattam ! ...sokkat hallottam ! ...egy orvosi egyetemekel teli varosban elve, asszem, Kolozsvaron MINDERE majdnem van korhaz ! ....megis, sajnos, nem egesegesebbek az emberek mind mashol ....falun, lehet egesegesebbek ...
Tovabba sokk egeseget es minden jot kivanok neked Kedves Kiscsillag ! 🙂
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.16., 00:03Kedves Kiscsillag,
en, nem mondtam senkinek, hogy ne szegyen gyogyszert ! ( plane itten Hungaryaban, nem is lennek asszem EGYALTALAN sikeres, itten, szerintem gyogyszer - hodolas van ! ...)
en, amit tudok, sajat tapasztalataim utan tudok, hogy 23 eves koromban megszabadultam a vese - operatiotol, kosszonet Isten forasanak nevezem en( Szamosfalvai 15 foras, Kolozsvarol ....) mert a ko, lealitota a kanalisomat ! megis, a vizforasnak sikerult szetmorzsolnia a puha kovemet ! nem lett reszem Hala Istenek operatioban ! ...es azota eltelt tobb mind 25 ev es vigyazva egesegemre kicsit, orvosi kezeles nelkul ! jol meg vagyok ezt illetoen ! masok dializisen vannak mar regg ! ..
tovabba, a Fibromalgiara / reuma ideg alapon , tul es itten sincs orvosag, meg 30 ev korul evvel a diagnosztikaval nem konnyu ! gyerekneveles, munka, stb ...Kosszonet a Kombucka gombanak, elfelejtetem a Fibromalgia kialhatatlan fajdalmakat !...
meg az antidepresziokat illetoen, szedtem 6 honnapig,
( MOST KORUBELUL 15 EVE ! Bipolaris depresziom van szerintuk es valojaban, egyszer fent vagyok, egyszer lent ! egyszer meghalnak leggszivesebben, meg rovid idon belul, megjon nagyon de nagyon az eletkedvem ! ....)
3 het alat, " csak " 5 kilot hiztam es olyan voltam toluk mind egy noveny ! vegetaltam ...azt mongyak, nem jol adtak az adagokat ! ...tolem, mossanak fejet vele ! en nem fogok " kabitoszerezni " gyogyszerel egy eleten keresztul !
hat le is mondtam roluk 6 honap utan ! es, meg itt vagyok ! habar volt reszem ongyilkosag gondolatokban is akkor, stb en
en, valasztotam, inkabb az ongyilkosagot, mindhogy vegetaljak mind egy noveny ! es nem is bantam meg ! igy, elek, ! rosszal, joval, nehezen neha, de ELEK ! NEM VEGETALOK !
amit adtak az antidepresziok ! vegetalast ! mindha nem en lettem volna ! ...
edesanyam, en es sokk ismeroseim Kolozsvarol, hasznaltunk gyógynövényeket, rossz hatasrol, nem hallotam , csak hatastalansagot, ha nem hasznaltad rensedesen ...
Ugyhogy , ne haragudj ram Kiscsillag, de az en elet tapasztalataim utan, nem akkarok latni korhazat ! ( nem is voltam, csak mikkor szultem ...) es nem fogok szedni mind kezeles, remelem soha gyogyszert ! ami nekem egyenlo a kabitoszerezesel !
Ez nem jelenti, hogy nem veszek be egy fajdalom csilapitot meg antibiutomikus kezelest is, mikkor faj a fogam, stb., de nem vagyok hajlando, egy eleten keresztul gyogyszer kezelesben, hogy legyen reszem holtomig !
Egy hallalal tartozunk ....3 ver rogom / csomom van a labamban, tobb mind 2 eve !
ha elindulnak es szivemhez jut, hat meghalok "kicsiket "....ha az agyamhaz jut, lehet rosszabb ! agyverzes, stb ., de lehet, akkor is meghalok !
ez van Kiscsillag, inkabb verszipoval / piocaval probalom meggyogyitani magam, a ver rogoket illetoen, mindhogy huzam - nyuzam az orvosagokal az eletemet !
azutan kikeszitik az orvosagok a majamat, stb., stb., stb
Szerinte, altalaban az orvosagok hosszabicsak az agoniat ! ...ha, meg kell halnom, meghalok ! eltem eleget mar ! masok 20 evet nem ertek el sajnos ....
Kovetkezeskepen, mindenkinek egyeni hatarozata mindez, ittel orvosag - kultusz lattok ! , ok, az ok valasztasuk ! en nem akkarok orvosagg fuggove valni ! van ennekul is elegg fuggosegem ! ...
Kedves Kiscsillag,
en, nem mondtam senkinek, hogy ne szegyen gyogyszert ! ( plane itten Hungaryaban, nem is lennek asszem EGYALTALAN sikeres, itten, szerintem gyogyszer - hodolas van ! ...)
en, amit tudok, sajat tapasztalataim utan tudok, hogy 23 eves koromban megszabadultam a vese - operatiotol, kosszonet Isten forasanak nevezem en( Szamosfalvai 15 foras, Kolozsvarol ....) mert a ko, lealitota a kanalisomat ! megis, a vizforasnak sikerult szetmorzsolnia a puha kovemet ! nem lett reszem Hala Istenek operatioban ! ...es azota eltelt tobb mind 25 ev es vigyazva egesegemre kicsit, orvosi kezeles nelkul ! jol meg vagyok ezt illetoen ! masok dializisen vannak mar regg ! ..
tovabba, a Fibromalgiara / reuma ideg alapon , tul es itten sincs orvosag, meg 30 ev korul evvel a diagnosztikaval nem konnyu ! gyerekneveles, munka, stb ...Kosszonet a Kombucka gombanak, elfelejtetem a Fibromalgia kialhatatlan fajdalmakat !...
meg az antidepresziokat illetoen, szedtem 6 honnapig,
( MOST KORUBELUL 15 EVE ! Bipolaris depresziom van szerintuk es valojaban, egyszer fent vagyok, egyszer lent ! egyszer meghalnak leggszivesebben, meg rovid idon belul, megjon nagyon de nagyon az eletkedvem ! ....)
3 het alat, " csak " 5 kilot hiztam es olyan voltam toluk mind egy noveny ! vegetaltam ...azt mongyak, nem jol adtak az adagokat ! ...tolem, mossanak fejet vele ! en nem fogok " kabitoszerezni " gyogyszerel egy eleten keresztul !
hat le is mondtam roluk 6 honap utan ! es, meg itt vagyok ! habar volt reszem ongyilkosag gondolatokban is akkor, stb en
en, valasztotam, inkabb az ongyilkosagot, mindhogy vegetaljak mind egy noveny ! es nem is bantam meg ! igy, elek, ! rosszal, joval, nehezen neha, de ELEK ! NEM VEGETALOK !
amit adtak az antidepresziok ! vegetalast ! mindha nem en lettem volna ! ...
edesanyam, en es sokk ismeroseim Kolozsvarol, hasznaltunk gyógynövényeket, rossz hatasrol, nem hallotam , csak hatastalansagot, ha nem hasznaltad rensedesen ...
Ugyhogy , ne haragudj ram Kiscsillag, de az en elet tapasztalataim utan, nem akkarok latni korhazat ! ( nem is voltam, csak mikkor szultem ...) es nem fogok szedni mind kezeles, remelem soha gyogyszert ! ami nekem egyenlo a kabitoszerezesel !
Ez nem jelenti, hogy nem veszek be egy fajdalom csilapitot meg antibiutomikus kezelest is, mikkor faj a fogam, stb., de nem vagyok hajlando, egy eleten keresztul gyogyszer kezelesben, hogy legyen reszem holtomig !
Egy hallalal tartozunk ....3 ver rogom / csomom van a labamban, tobb mind 2 eve !
ha elindulnak es szivemhez jut, hat meghalok "kicsiket "....ha az agyamhaz jut, lehet rosszabb ! agyverzes, stb ., de lehet, akkor is meghalok !
ez van Kiscsillag, inkabb verszipoval / piocaval probalom meggyogyitani magam, a ver rogoket illetoen, mindhogy huzam - nyuzam az orvosagokal az eletemet !
azutan kikeszitik az orvosagok a majamat, stb., stb., stb
Szerinte, altalaban az orvosagok hosszabicsak az agoniat ! ...ha, meg kell halnom, meghalok ! eltem eleget mar ! masok 20 evet nem ertek el sajnos ....
Kovetkezeskepen, mindenkinek egyeni hatarozata mindez, ittel orvosag - kultusz lattok ! , ok, az ok valasztasuk ! en nem akkarok orvosagg fuggove valni ! van ennekul is elegg fuggosegem ! ...
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.02., 08:08Idézet tőle: Hans"Új Germán Medicina, régi trükkök....
hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár..."
Nem ok, az Új Germán Medicina "hívei" gyógyitanak meg ! Ok csak esetleg segitenek megerteni a szervezeted mukodeset ! ....
en, igy ertetem meg az Új Germán Medicinat ...
Mindahogy, egyesek hissznek a Teremtoben, masok meg az evolucioban, hasonlo ez is, sokkan azt hisszik, hogy az : etelek miatt, oroklodesek miatt, szivarozas miatt, stb ek miatt betegednek meg...az Új Germán Medicina szerint nincs a valosagban igazi betegsegek ! ....nem letezik betegseg az Új Germán Medicina szerint ! ...
a szervezetunk dolgozik egyedul ! addig ameddig megeengedjuk mi neki, hogy dolgozon !
vagyis, mongyuk : leertekeljuk magunkat, szomoruk vagyunk egy szeretet hallala miatt, stb, mindez erinti szervezetunket ( ugy ahogy mikkor idegesek vagyunk, eroseben porog a verunk es megno a vernyomasunk is ! stb ....mindez bizonyitot a jelenlegi orvostudomány alapjan is ! )
es EREZUK is mindezt a szervezetunkben !ez egy valosag ! nem ?elkezd dolgozni a szervezetunk ! probal " vedekezni " , probalja helyrealitani EGYEDUL : a verkeringesunket, a vernyomasunkat, ha, egy ilyen konfliktus utan ( igy nevezi az Új Germán Medicina ) beken hagyuk szervezetunknek, hogy egyedul vegeze a dolgat, minden helyre jon !
( ha, el tudnank aludni 1 orara is, miutan felidegeskedtunk, 1 ora alvas / pihenes / 1 ora szervezetunk munkaja utan ! : frisen ! , " ujjan " , lenyugodva ! jo verkeringesel, es jo vernyomasal ebrednenk fel ! mert alvasunk kozben szervezetunk elvegezte munkajat, mert, mik hagytuk, hogy szervezetunk elvegeze a munkajat ...)
ha, sokk egymasutani konfliktusunk van, a fenti pelda alapjan, majdnem allandoan porog a verunk...majdnem allandoan nagy vernyomasunk van, szervezetunk nem tudja helyreallitani a jo mukodesunket es akkor csak " kezdodik a betegseg " , mongyuk faj a fejunk ! ez FIGYELMEZTETES a szervezetunk reszerol, : hogy CSILAPOD MAR LE ! mert mar tul sokk ! ha, figyelunk a szervezetunk figyelmeztetesere, rendezuk az idegeseg okat = konfliktust , minden helyrejon orvosag nelkul ! elmulik a fejfajasunk, ujra jo vernyomasunk es jo verkeringesunk leszAsszem, a fent leirtakat mindenki mar tapasztalta ! es remelem valosnak tartjatok, hogy igy is van ! ....
Tovabba, a jelenlegi orvostudomány alapjan tudjuk, hogy mindenkiben VAN RAK ..." joindulatu raknak nevezik "...
vagyis, a RAK nem betegseg akkor, nem igaz e ? szervezetunk jol dolgozik a rakot illetoen is, HA BEKEN HAGYUK , hogy dolgozhason ! ....
de, ha egy vizsgalat alapjan kitudodik a jelen orvostudomány alapjan , hogy " rosszindulatu " rakunk van es a doktorok ajaljak , hogy " bobazuk " ! meg szervezetunket : khimioterapiaval, stb el ( erdekes sokk doktor nagyon idegenkedik a khimioterapiatol ! vajon miert ? ha, valojaban megolne a rosszindulatu rakot ! ??? ) , hat megmergezuk szervezetunket ! es a jelenlegi orvostudomány alapjan : meghalt rakban ! / peddig meg volt mergezve velemenyem szerint khimioterapiaval a szervezete ! ....mergezesben halt meg ! nem rakban !Ossztalytarsamnak iskolas korunkban Leukemiaja volt ! gyerekoraban kiggyogyult belole !...ujra jelentkezet 35 eves kora utan ...nem ment khimioterapiara csak keves idot, mert o azt vete eszre, hogy rosszat csinal neki a khimioterapia es o azt mondta, hogy o fel kell neveljen 3 gyereket ! ....ivot csak egy 12 tea - kevereket Maria Treber konyvebol ...most mar 3 -5 eves kisfia van...kozben meg volt mutve is a nyakanal ....vagyis, kigyogyult teljesen a Leukemiabol = ver rak a jelenlegi orvostudomany alapjan ...mert maskep nem szulhetet volna gyereket es nem is operaltak volna meg, ha meg Leukemias lenne
egy, fiatal 30 even feluli szomszed asszonyom is azt mongya, hogy meggyogyult csak Leukemiabol , nem kerdeztem hogy ? ( mert itten neha baj a kerdes is ! 🙁 )
es kozben , a " rak - betegsegnel " jon a hallal - felelem - konfliktus, meghalok mert rakom van ! ...ami a tudot erinti ! ...es a tudonk lealasa utan meghalunk valojaban ! ....
Barnai Roberto: a rákról, megbetegedésekről (ujmedicina, biologika)
https://www.youtube.com/watch?v=G5v3etKmC2Q&index=49&list=PL9UBjX2XUV_1zwIcRD71ahjlFrp_UQBu9
Lehet, nem magyaraztam en meg a legjobban, lehet nem fogalmaztam meg a legjobban, de en eddig ezt tanultam meg az Új Germán Medicina es nem lattok semmi trükköt , hamisagot benne !
Nem valja az igasagot ez semm ! :
".... Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár" ,
NEM tanitanak ilyemit !
sokkkszor rosszul diagnosztikalnak ! amit itten a Buran is konnyen eszreveheto ! es nemcsak ! ...es a teves diagnosztika utan, jon a teves kezeles"Miben különbözik az Új Orvostudomány a régitől (GNM, biologika)?"
https://www.youtube.com/watch?v=SdzGvb_P-ZE
"....Nem all elentetbe a jelenlegi ismert orvostudomanyal, hannem kiegesziti ! ..."
UI : en, nem hiszek a Darwinizmusban , de a Bibliabol azt tanultam, hogy vizsgaljak meg mindent es tarcsam meg csak azt, amitt jonnak gondolok en ! ...
vagyis, nem vagyok fanatikus - "híve" az Új Germán Medicinanak, de probalom kivenni belole a jot, sokk jo dolgokat lattok benne, tobbet mind a jelenlegi orvostudomanyban , amiben tul sokkszor sajnos mar csalodtam ! 🙁
Idézet tőle: Hans
"Új Germán Medicina, régi trükkök....
hívei és praktizálói rendkívüli gyógyulásokat ígérnek. Nagyon rendkívülieket. Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár..."
Nem ok, az Új Germán Medicina "hívei" gyógyitanak meg ! Ok csak esetleg segitenek megerteni a szervezeted mukodeset ! ....
en, igy ertetem meg az Új Germán Medicinat ...
Mindahogy, egyesek hissznek a Teremtoben, masok meg az evolucioban, hasonlo ez is, sokkan azt hisszik, hogy az : etelek miatt, oroklodesek miatt, szivarozas miatt, stb ek miatt betegednek meg...
az Új Germán Medicina szerint nincs a valosagban igazi betegsegek ! ....nem letezik betegseg az Új Germán Medicina szerint ! ...
a szervezetunk dolgozik egyedul ! addig ameddig megeengedjuk mi neki, hogy dolgozon !
vagyis, mongyuk : leertekeljuk magunkat, szomoruk vagyunk egy szeretet hallala miatt, stb, mindez erinti szervezetunket ( ugy ahogy mikkor idegesek vagyunk, eroseben porog a verunk es megno a vernyomasunk is ! stb ....mindez bizonyitot a jelenlegi orvostudomány alapjan is ! )
es EREZUK is mindezt a szervezetunkben !ez egy valosag ! nem ?
elkezd dolgozni a szervezetunk ! probal " vedekezni " , probalja helyrealitani EGYEDUL : a verkeringesunket, a vernyomasunkat, ha, egy ilyen konfliktus utan ( igy nevezi az Új Germán Medicina ) beken hagyuk szervezetunknek, hogy egyedul vegeze a dolgat, minden helyre jon !
( ha, el tudnank aludni 1 orara is, miutan felidegeskedtunk, 1 ora alvas / pihenes / 1 ora szervezetunk munkaja utan ! : frisen ! , " ujjan " , lenyugodva ! jo verkeringesel, es jo vernyomasal ebrednenk fel ! mert alvasunk kozben szervezetunk elvegezte munkajat, mert, mik hagytuk, hogy szervezetunk elvegeze a munkajat ...)
ha, sokk egymasutani konfliktusunk van, a fenti pelda alapjan, majdnem allandoan porog a verunk...majdnem allandoan nagy vernyomasunk van, szervezetunk nem tudja helyreallitani a jo mukodesunket es akkor csak " kezdodik a betegseg " , mongyuk faj a fejunk ! ez FIGYELMEZTETES a szervezetunk reszerol, : hogy CSILAPOD MAR LE ! mert mar tul sokk ! ha, figyelunk a szervezetunk figyelmeztetesere, rendezuk az idegeseg okat = konfliktust , minden helyrejon orvosag nelkul ! elmulik a fejfajasunk, ujra jo vernyomasunk es jo verkeringesunk lesz
Asszem, a fent leirtakat mindenki mar tapasztalta ! es remelem valosnak tartjatok, hogy igy is van ! ....
Tovabba, a jelenlegi orvostudomány alapjan tudjuk, hogy mindenkiben VAN RAK ..." joindulatu raknak nevezik "...
vagyis, a RAK nem betegseg akkor, nem igaz e ? szervezetunk jol dolgozik a rakot illetoen is, HA BEKEN HAGYUK , hogy dolgozhason ! ....
de, ha egy vizsgalat alapjan kitudodik a jelen orvostudomány alapjan , hogy " rosszindulatu " rakunk van es a doktorok ajaljak , hogy " bobazuk " ! meg szervezetunket : khimioterapiaval, stb el ( erdekes sokk doktor nagyon idegenkedik a khimioterapiatol ! vajon miert ? ha, valojaban megolne a rosszindulatu rakot ! ??? ) , hat megmergezuk szervezetunket ! es a jelenlegi orvostudomány alapjan : meghalt rakban ! / peddig meg volt mergezve velemenyem szerint khimioterapiaval a szervezete ! ....mergezesben halt meg ! nem rakban !
Ossztalytarsamnak iskolas korunkban Leukemiaja volt ! gyerekoraban kiggyogyult belole !...ujra jelentkezet 35 eves kora utan ...nem ment khimioterapiara csak keves idot, mert o azt vete eszre, hogy rosszat csinal neki a khimioterapia es o azt mondta, hogy o fel kell neveljen 3 gyereket ! ....ivot csak egy 12 tea - kevereket Maria Treber konyvebol ...most mar 3 -5 eves kisfia van...kozben meg volt mutve is a nyakanal ....vagyis, kigyogyult teljesen a Leukemiabol = ver rak a jelenlegi orvostudomany alapjan ...mert maskep nem szulhetet volna gyereket es nem is operaltak volna meg, ha meg Leukemias lenne
egy, fiatal 30 even feluli szomszed asszonyom is azt mongya, hogy meggyogyult csak Leukemiabol , nem kerdeztem hogy ? ( mert itten neha baj a kerdes is ! 🙁 )
es kozben , a " rak - betegsegnel " jon a hallal - felelem - konfliktus, meghalok mert rakom van ! ...ami a tudot erinti ! ...es a tudonk lealasa utan meghalunk valojaban ! ....
Barnai Roberto: a rákról, megbetegedésekről (ujmedicina, biologika)
https://www.youtube.com/watch?v=G5v3etKmC2Q&index=49&list=PL9UBjX2XUV_1zwIcRD71ahjlFrp_UQBu9
Lehet, nem magyaraztam en meg a legjobban, lehet nem fogalmaztam meg a legjobban, de en eddig ezt tanultam meg az Új Germán Medicina es nem lattok semmi trükköt , hamisagot benne !
Nem valja az igasagot ez semm ! :
".... Szerintük a jelenlegi orvostudomány teljesen tévúton jár" ,
NEM tanitanak ilyemit !
sokkkszor rosszul diagnosztikalnak ! amit itten a Buran is konnyen eszreveheto ! es nemcsak ! ...es a teves diagnosztika utan, jon a teves kezeles
"Miben különbözik az Új Orvostudomány a régitől (GNM, biologika)?"
https://www.youtube.com/watch?v=SdzGvb_P-ZE
"....Nem all elentetbe a jelenlegi ismert orvostudomanyal, hannem kiegesziti ! ..."
UI : en, nem hiszek a Darwinizmusban , de a Bibliabol azt tanultam, hogy vizsgaljak meg mindent es tarcsam meg csak azt, amitt jonnak gondolok en ! ...
vagyis, nem vagyok fanatikus - "híve" az Új Germán Medicinanak, de probalom kivenni belole a jot, sokk jo dolgokat lattok benne, tobbet mind a jelenlegi orvostudomanyban , amiben tul sokkszor sajnos mar csalodtam ! 🙁
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.02., 06:23Idézet tőle: elizaErdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
Sose felejtek el egy cikket, amit egy 50 éves pasas írt, aki 40 évig skizofrén volt, gyógyszerezték, zárt osztály; aztán egyik zárt osztályon egy nővér adott neki egy rakat tányért, hogy b*ssza a falhoz.
Másnap már tudott sírni, harmadnapra kisírt mindent, a cikket már gyakorló pszichiáterként írta."
Idézet tőle: elizaErdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
Sose felejtek el egy cikket, amit egy 50 éves pasas írt, aki 40 évig skizofrén volt, gyógyszerezték, zárt osztály; aztán egyik zárt osztályon egy nővér adott neki egy rakat tányért, hogy b*ssza a falhoz.
Másnap már tudott sírni, harmadnapra kisírt mindent, a cikket már gyakorló pszichiáterként írta."
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 10:43Idézet tőle: ManyikaNéha azt érzem, egészség-betegség kérdésekben franc se tudja tutira, mi az igaz. Persze vannak azért a kézzelfogható dolgok, kificamodik egy váll, helyre kell tenni, valami nem odavaló, megoldás lehet rá a műtét. De hogy egyik ember mitől gyógyul meg, másik mitől nem, stb. az soxor elég kérdéses
Igy igaz ! szerintem is 🙂 sajnos ....
"Piócaterápia története
"... piócaterápiát szinte minden kultúrában évezredek óta használták (Babilon, Kína, az ókori Görögország, ájurvédikus orvoslás stb.) a legkülönbözőbb panaszok kezelésére. A terápia első írásos említése mintegy 3500 éves, sok helyen a legfontosabb gyógymódok közé tartozott.
A piócás kezelés már az ókori Egyiptomban ismert volt. Fejfájás, fülfertőzések és visszérproblémák esetén alkalmazták.
Ázsiában már 3000 évvel ezelőtt is gyógyítottak orvosi piócákkal. ...
Valamikor Magyarország pióca nagyhatalom volt, 20 000 000 piócát exportálta Európa és a földközi tenger menti országokba évente. Mohával bélelt kosárban, szekérrel szállították Európa különböző országai....
A fő az, hogy a piócák évszázadokon keresztül a leműködőképesebb, legveszélytelenebb és leghatásosabb gyógyszert jelentették sok betegség kezelésénél.
Hazánkban 1961-ig még lehetett kapni orvosi piócát a gyógyszertárakban, és leírás van róluk az alábbi könyvekben :
Gyógyszertan-Méregtan-Gyógyszerrendelés (Medicína Könyvkiadó Bp 1959.), Gyógyszerésztechnikusok kézikönyve (Medicína Könyvkiadó Bp 1960.). Ezután valamilyen oknál fogva eltűnt a gyógyszertárakból.
2004 óta hivatalosan az USA-ban és Németországban orvosi-gyógyászati segédeszköz. Hollywoodi világsztárok Bécsbe járnak fiatalíttatni magukat pióca kezeléssel.
Alkalmazzák a környező országokban: Ausztria, Szlovákia, Románia, Ukrajna, Oroszország. Lengyelországban munkanélkülieknek az állam finanszírozza a tanfolyamot.
A 20. század természetgyógyászatának képviselői élesztették újra a módszert, manapság a plasztikai és baleseti sebészet is használja a hasznos vérszívókat. ..."
http://www.medicineman.hu/orvosipioca.php?oldal=1
engem meg KIKACAGOT ! a Magyar orvos mikkor a VERSZIPOVAL mondtam, hogy majd kezelem magam es nem vagyok hajlando a keze alla kerulni, hatgerincbe adva zsibaszto inekciot a mutetert ! allairva / elfogadva a RIZIKOFAKTORT : , hogy leparalizalhadsz / lebenulhatsz a hatgerincbe adot zsibaszto inekcio utan ! ...
"Pióca terápia árak
Bővebb információ a www.pioca.eu
NAGY KEZELÉS: első alkalommal 36.000 forint ( kb 120-150 perc, 10-14 pióca/alkalom
Izületi problémákra teszek fel ilyen nagy mennyiségben mint pl. lumbago, kopások, izületi fálydalmak, izületi gyulladások a gerinc mentén, ritkább esetekben magas vérnyomás.
Minden további kezelés piócánként 2200 forint, a seb ellátása az árban ."
http://www.brahmayurveda.hu/pioca-terapia-arakes ! Romaniabol hozza a verszipokat / piocakat mert itten Hungaryban tudomasom szerint ELTUNTEK a Piocak / verszipok, vajon hogy hogy ! ?
Amerikanak, Németországnak, Orosszorszagnak es meg a Hollywoodi világsztárok nak is JO ! ? de a Magyar 2014 es orvosoknak nem jo ! ?
Hat nem nagyon erdeekes e ! ???
Idézet tőle: ManyikaNéha azt érzem, egészség-betegség kérdésekben franc se tudja tutira, mi az igaz. Persze vannak azért a kézzelfogható dolgok, kificamodik egy váll, helyre kell tenni, valami nem odavaló, megoldás lehet rá a műtét. De hogy egyik ember mitől gyógyul meg, másik mitől nem, stb. az soxor elég kérdéses
Igy igaz ! szerintem is 🙂 sajnos ....
"Piócaterápia története
"... piócaterápiát szinte minden kultúrában évezredek óta használták (Babilon, Kína, az ókori Görögország, ájurvédikus orvoslás stb.) a legkülönbözőbb panaszok kezelésére. A terápia első írásos említése mintegy 3500 éves, sok helyen a legfontosabb gyógymódok közé tartozott.
A piócás kezelés már az ókori Egyiptomban ismert volt. Fejfájás, fülfertőzések és visszérproblémák esetén alkalmazták.
Ázsiában már 3000 évvel ezelőtt is gyógyítottak orvosi piócákkal. ...
Valamikor Magyarország pióca nagyhatalom volt, 20 000 000 piócát exportálta Európa és a földközi tenger menti országokba évente. Mohával bélelt kosárban, szekérrel szállították Európa különböző országai....
A fő az, hogy a piócák évszázadokon keresztül a leműködőképesebb, legveszélytelenebb és leghatásosabb gyógyszert jelentették sok betegség kezelésénél.
Hazánkban 1961-ig még lehetett kapni orvosi piócát a gyógyszertárakban, és leírás van róluk az alábbi könyvekben :
Gyógyszertan-Méregtan-Gyógyszerrendelés (Medicína Könyvkiadó Bp 1959.), Gyógyszerésztechnikusok kézikönyve (Medicína Könyvkiadó Bp 1960.). Ezután valamilyen oknál fogva eltűnt a gyógyszertárakból.
2004 óta hivatalosan az USA-ban és Németországban orvosi-gyógyászati segédeszköz. Hollywoodi világsztárok Bécsbe járnak fiatalíttatni magukat pióca kezeléssel.
Alkalmazzák a környező országokban: Ausztria, Szlovákia, Románia, Ukrajna, Oroszország. Lengyelországban munkanélkülieknek az állam finanszírozza a tanfolyamot.
A 20. század természetgyógyászatának képviselői élesztették újra a módszert, manapság a plasztikai és baleseti sebészet is használja a hasznos vérszívókat. ..."
http://www.medicineman.hu/orvosipioca.php?oldal=1
engem meg KIKACAGOT ! a Magyar orvos mikkor a VERSZIPOVAL mondtam, hogy majd kezelem magam es nem vagyok hajlando a keze alla kerulni, hatgerincbe adva zsibaszto inekciot a mutetert ! allairva / elfogadva a RIZIKOFAKTORT : , hogy leparalizalhadsz / lebenulhatsz a hatgerincbe adot zsibaszto inekcio utan ! ...
"Pióca terápia árak
Bővebb információ a http://www.pioca.eu
NAGY KEZELÉS: első alkalommal 36.000 forint ( kb 120-150 perc, 10-14 pióca/alkalom
Izületi problémákra teszek fel ilyen nagy mennyiségben mint pl. lumbago, kopások, izületi fálydalmak, izületi gyulladások a gerinc mentén, ritkább esetekben magas vérnyomás.
Minden további kezelés piócánként 2200 forint, a seb ellátása az árban ."
http://www.brahmayurveda.hu/pioca-terapia-arak
es ! Romaniabol hozza a verszipokat / piocakat mert itten Hungaryban tudomasom szerint ELTUNTEK a Piocak / verszipok, vajon hogy hogy ! ?
Amerikanak, Németországnak, Orosszorszagnak es meg a Hollywoodi világsztárok nak is JO ! ? de a Magyar 2014 es orvosoknak nem jo ! ?
Hat nem nagyon erdeekes e ! ???
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 08:35Idézet tőle: ManyikaÖrülök neki, h jobban lettél tőle! Hipochondriára is jó? :o)
"A kombucha jótékony hatásai
A kombuchateát Kínában a halhatatlanság italának nevezik.Talán nem véletlenül, hiszen számos betegségre, egészségügyi problémára jelenthet gyógyírt fogyasztása.
A kombuchagomba teában a szervezet működését segítő sejtek milliói élnek, amelyek először a bélflórát, majd a teljes szervezet méregtelenítik, regenerálják.A tea rendszeres fogyasztása többek között Q-10 koenzimjének köszönhetően csökkenti a rácok képződését, segít megőrizni a fiatalságot. Megelőzi a rák kialakulását, amit szovjet rákkutatók vizsgálatai igazoltak.Szibéria Legszennyezettebb területein, ahol a kálium, ólom, higany és az azbesztszennyés jelentős,találtak olyan falvakat, ahol az emberek immuninsak voltak a rákbetegedésre, ugyanakkor a környéken országosan a legrosszabb a rákstatisztika.Solikamszk és Bereznyiki körzetében viszont nem tudtak rákos esetekről regisztrálni, a talált néhány emberről kiderült, hogy máshonnan költöztek oda.ezen a két területen rendszeresen isszák az emberek a kombucha teát.
A tea gyógyítja az izületi gyulladást, enyhíti az izomfájdalmakat, stabilizálja a vérnyomást, állandó jó közérzetet és alvást bíztosít.Oldja a stresszt, orvosolja a gyomor- és bélpanaszokat, tisztítja a vért, erősíti a vesét, oldja az epe-és vesekövet.Csökkenti a koleszterin-szintet és rugalmassá teszi a vénákat, artériákat.Segít a súlycsökkenésben, a zsírszövetek lebontásában.Segít az immunrendszer gyengeségéből adódó betegségeken, így pl. az allergián.Enyhíti a menopauza tüneteit.Megakadályozza a kopaszodást, elősegíti az erősebb hajszálak kialakulását, valamint néhány esetben visszaszinezi a az ősz hajszálakat, felgyorsítja a haj növekedését!Az ital előállításához fekete, vagy zöld, vagy gyógyteából álló, cukrozott tápoldatot készítenek, amelybe belehelyezik a teagombát. Az erjedési és oxidációs folyamat alatt a gomba hatására a teaoldatban bonyolult reakciók játszódnak le. Eközben a teagomba értékes anyagokat állít elő, amelyek belekerülnek az italba: glükoronsav, B 1 -, B 2 -, B 3 -, B 6 -, B 12 - és C-vitamin, valamint folsav és jobbra forgató (L+) tejsav, aminosavak, enzimek, antibiotikus anyagok és kis mennyiségű alkohol. Az alkoholtartalom átlagosan 0,5%. Ez annyi, mint amennyi az alkoholmentes sörben vagy néhány gyümölcslében van.
A kombucha javasolt fő felhasználási területei: méregtelenítés, salakanyagok kiürítése, sejtek erősítése, a belső sav-bázis egyensúly szabályozása, az immunrendszer erősítése, anyagcsere harmonizálása, reumatikus panaszok, emésztési panaszok (az enyhe hashajtó hatást minden felhasználó igazolja), migrén (jelentős sikerek), a bélflóra szabályozása, antibiotikus hatás. Jó hatásról számolnak be olyan emberek, akiknek a laborértékei jók, jóllehet egyáltalán nem érzik magukat egészségesnek, vagy pszichoszomatikus zavaraik vannak.
Jótékony hatásai:
* Remek ital
* Igen megjavítja az ember közérzetét
* Erősebb haj
* Energiaszint emelkedése
* Segített osteoarthritis esetén
* Segített asztmánál
* Stresszölő
* Nyugtató
* Növekedett a potencia és a libido
* Szabályozta a bélműködést
* Gyógyította a Candida burjánzását
* Segítette az emésztést - különösen tejérzékenységnél
* Igen jóízű (az ember többé nem szeretne lemondani a kombucháról)
* Megszüntetette vagy csökkentette a lázhólyagokat
* A lábak vérallátása javult a vénákban
* A bőr kitisztult és szebb lett
* Jó hajöblítő
* A fájdalmas menstruációs görcsöket megszüntette
* Kiválóan alkalmas arcmaszknak
* Segített a köszvényes panaszoknál
* Csökkentette és stabilizálta a vérnyomást
* Megakadályoztaa és gyógyította a hólyagfertőződést
* Enyhítette a carpal tunnel szindrómát
* Meggyógyította a furunkulusokat és a staphylo fertőzést a bőrön
* Megakadályozta a gyulladásos keléseket a szájban
* Segített ekcémánál és pikkelysömörnél
* Háztartási tisztítóként is lehet alkalmazni: eltünteti a zsírfoltokat, tisztítja a sütőt, fürdőszobacsempét, ablakot, réztárgyakat
* Gyorsabban nőtt a haj és a köröm
* Növelte az energiát
* Megszüntetette a lábujjak gombásodását
* Nagyon kellemes érzést nyújtott: a jó közérzetet!
* Segített egy korosodó asszonynak, hogy fiatalabbnak érezhesse magát és fiatalosabban nézzen ki
* Segített az arthritis-ben szenvedőkön
* Méregtelenítette a szervezetet
* Enyhítette a leégést
* A méhcsípések okozta fájdalmat és duzzanatot megszüntette
* Néhányan arról adnak hírt, hogy alkohol utáni vágyuk csökkent és kevésbé érzik magukat feszültnek
* Legyőzte az influenzát és megfázásokat
* A berepedezett ajkak sokkal gyorsabban meggyógyultak, ha kombuchával beecsetelték
* Kombuchagombával minden lehetséges panaszra lehetett borogatást készíteni
* Az ősz haj néhány embernél visszanyerte eredeti színét
** 81% arról számolt be, hogy közérzete számottevően javult.
* 27% jobban alszik.
* 30% a túlsúly csökkent.
* 81% megszünt a székrekedés.
* 42% a fájdalmas arthritis enyhült.
* 21% a bőr szebb és lágyabb lett.
* 9% eltünt a migrén.
* 17% a májfoltok és öregkori bőrelszíneződések elhalványodtak.
* 12% a koncentráció javult.
* 27% a fekélyes fájfalmak enyhültek és segített az emésztési zavaroknál.
* 5% a kemoterápia által okozott rosszullét enyhült.
* 8% a haj és s körmök állapota javult.
* 4% a haj ismét megnőtt.
* 7% az ősz haj visszanyerte eredeti színét.
* 12% a rákgyanús bőrburjánzás elmúlt.
* 10% az anyajegyek, májfoltok, és bőrfoltok visszafejlődtek.
* 6% 10 kg feletti súlyveszteség.
* 24% 3 és 5 kg közötii súlyveszteség.
* 13% a koffein utáni vágyakozás csökkent.
* 17% a cukor és az édességek utáni vágy elmúlt.
* 2% valamikori rákbeteg: 5 vagy több éve rákmentes.
* 6% valamikori rákbeteg: 1 - 4 éve vagy még régebben rákmentes.
* 3% valamikori rákbeteg: kevesebb mint egy éve rákmentes.
* 44% több energiával rendelkezik.
* 8% a Libido növekedett.
* 13% kevesebb görcs és rosszullét a menstruáció alatt.
* 19% a menstruáció előtti tűnetektől megszabadult.
* 7% a változókori panaszoktól mentesült.
* 82% megfázásokkal és influenzával szemben nagyobb lett az ellenállóképesség.
* 3% a T-sejtek gyarapodása (immunális védekezés).
* 19% az allergiás panaszok csökkentek.
* 17% a magas vérnyomás csökkent és a koleszterin értékek normalizálódtak.""Kombucha rendelés
Ha kombuchát szeretnél rendelni,vagy bármilyen kérdésed van,írj egy e-mailt:
kombucharendeles@hotmail.com
Gyakran nézem a postafiókom, így ha levél érkezik, akkor hamarosan válaszolni fogok, illetve igyekszem minél gyorsabban kombuchához juttatni a megrendelőt!
A kombucha ára 1800 Ft postaköltséggel együtt véve. Ezen kívül semmilyen plusz költség nincs!
A kombuchát bélelt borítékban szoktam küldeni, alaposan becsomagolva egy kis befőttes üvegbe téve. Ezalatt az idő alatt semmi baja nem lesz a kombuchának, ettől függetlenül vállalom a felelősséget a kombucha épségben való megérkezéséért!
Fontos megjegyezni, hogy természetesen ezt csak egyszer szükséges megvásárolni, hiszen örök életű (mindig újabb és újabb keletkezik).
A kombucha megérkezte után is nyugodtan írj,ha elakadsz a kombucha elkészítésében,vagy bármilyen kérdésed merül fel, mert nagyon szívesen válaszolok!"
Idézet tőle: ManyikaÖrülök neki, h jobban lettél tőle! Hipochondriára is jó? :o)
"A kombucha jótékony hatásai
A kombuchateát Kínában a halhatatlanság italának nevezik.Talán nem véletlenül, hiszen számos betegségre, egészségügyi problémára jelenthet gyógyírt fogyasztása.
A kombuchagomba teában a szervezet működését segítő sejtek milliói élnek, amelyek először a bélflórát, majd a teljes szervezet méregtelenítik, regenerálják.A tea rendszeres fogyasztása többek között Q-10 koenzimjének köszönhetően csökkenti a rácok képződését, segít megőrizni a fiatalságot. Megelőzi a rák kialakulását, amit szovjet rákkutatók vizsgálatai igazoltak.Szibéria Legszennyezettebb területein, ahol a kálium, ólom, higany és az azbesztszennyés jelentős,találtak olyan falvakat, ahol az emberek immuninsak voltak a rákbetegedésre, ugyanakkor a környéken országosan a legrosszabb a rákstatisztika.Solikamszk és Bereznyiki körzetében viszont nem tudtak rákos esetekről regisztrálni, a talált néhány emberről kiderült, hogy máshonnan költöztek oda.ezen a két területen rendszeresen isszák az emberek a kombucha teát.
A tea gyógyítja az izületi gyulladást, enyhíti az izomfájdalmakat, stabilizálja a vérnyomást, állandó jó közérzetet és alvást bíztosít.Oldja a stresszt, orvosolja a gyomor- és bélpanaszokat, tisztítja a vért, erősíti a vesét, oldja az epe-és vesekövet.Csökkenti a koleszterin-szintet és rugalmassá teszi a vénákat, artériákat.Segít a súlycsökkenésben, a zsírszövetek lebontásában.Segít az immunrendszer gyengeségéből adódó betegségeken, így pl. az allergián.Enyhíti a menopauza tüneteit.Megakadályozza a kopaszodást, elősegíti az erősebb hajszálak kialakulását, valamint néhány esetben visszaszinezi a az ősz hajszálakat, felgyorsítja a haj növekedését!
Az ital előállításához fekete, vagy zöld, vagy gyógyteából álló, cukrozott tápoldatot készítenek, amelybe belehelyezik a teagombát. Az erjedési és oxidációs folyamat alatt a gomba hatására a teaoldatban bonyolult reakciók játszódnak le. Eközben a teagomba értékes anyagokat állít elő, amelyek belekerülnek az italba: glükoronsav, B 1 -, B 2 -, B 3 -, B 6 -, B 12 - és C-vitamin, valamint folsav és jobbra forgató (L+) tejsav, aminosavak, enzimek, antibiotikus anyagok és kis mennyiségű alkohol. Az alkoholtartalom átlagosan 0,5%. Ez annyi, mint amennyi az alkoholmentes sörben vagy néhány gyümölcslében van.
A kombucha javasolt fő felhasználási területei: méregtelenítés, salakanyagok kiürítése, sejtek erősítése, a belső sav-bázis egyensúly szabályozása, az immunrendszer erősítése, anyagcsere harmonizálása, reumatikus panaszok, emésztési panaszok (az enyhe hashajtó hatást minden felhasználó igazolja), migrén (jelentős sikerek), a bélflóra szabályozása, antibiotikus hatás. Jó hatásról számolnak be olyan emberek, akiknek a laborértékei jók, jóllehet egyáltalán nem érzik magukat egészségesnek, vagy pszichoszomatikus zavaraik vannak.
Jótékony hatásai:
* Remek ital
* Igen megjavítja az ember közérzetét
* Erősebb haj
* Energiaszint emelkedése
* Segített osteoarthritis esetén
* Segített asztmánál
* Stresszölő
* Nyugtató
* Növekedett a potencia és a libido
* Szabályozta a bélműködést
* Gyógyította a Candida burjánzását
* Segítette az emésztést - különösen tejérzékenységnél
* Igen jóízű (az ember többé nem szeretne lemondani a kombucháról)
* Megszüntetette vagy csökkentette a lázhólyagokat
* A lábak vérallátása javult a vénákban
* Jó hajöblítő
* A fájdalmas menstruációs görcsöket megszüntette
* Kiválóan alkalmas arcmaszknak
* Segített a köszvényes panaszoknál
* Csökkentette és stabilizálta a vérnyomást
* Megakadályoztaa és gyógyította a hólyagfertőződést
* Enyhítette a carpal tunnel szindrómát
* Meggyógyította a furunkulusokat és a staphylo fertőzést a bőrön
* Megakadályozta a gyulladásos keléseket a szájban
* Segített ekcémánál és pikkelysömörnél
* Háztartási tisztítóként is lehet alkalmazni: eltünteti a zsírfoltokat, tisztítja a sütőt, fürdőszobacsempét, ablakot, réztárgyakat
* Gyorsabban nőtt a haj és a köröm
* Növelte az energiát
* Megszüntetette a lábujjak gombásodását
* Nagyon kellemes érzést nyújtott: a jó közérzetet!
* Segített egy korosodó asszonynak, hogy fiatalabbnak érezhesse magát és fiatalosabban nézzen ki
* Segített az arthritis-ben szenvedőkön
* Méregtelenítette a szervezetet
* Enyhítette a leégést
* A méhcsípések okozta fájdalmat és duzzanatot megszüntette
* Néhányan arról adnak hírt, hogy alkohol utáni vágyuk csökkent és kevésbé érzik magukat feszültnek
* Legyőzte az influenzát és megfázásokat
* A berepedezett ajkak sokkal gyorsabban meggyógyultak, ha kombuchával beecsetelték
* Kombuchagombával minden lehetséges panaszra lehetett borogatást készíteni
* Az ősz haj néhány embernél visszanyerte eredeti színét
*
* 81% arról számolt be, hogy közérzete számottevően javult.
* 27% jobban alszik.
* 30% a túlsúly csökkent.
* 81% megszünt a székrekedés.
* 42% a fájdalmas arthritis enyhült.
* 9% eltünt a migrén.
* 17% a májfoltok és öregkori bőrelszíneződések elhalványodtak.
* 12% a koncentráció javult.
* 27% a fekélyes fájfalmak enyhültek és segített az emésztési zavaroknál.
* 5% a kemoterápia által okozott rosszullét enyhült.
* 8% a haj és s körmök állapota javult.
* 4% a haj ismét megnőtt.
* 7% az ősz haj visszanyerte eredeti színét.
* 12% a rákgyanús bőrburjánzás elmúlt.
* 10% az anyajegyek, májfoltok, és bőrfoltok visszafejlődtek.
* 6% 10 kg feletti súlyveszteség.
* 24% 3 és 5 kg közötii súlyveszteség.
* 13% a koffein utáni vágyakozás csökkent.
* 17% a cukor és az édességek utáni vágy elmúlt.
* 2% valamikori rákbeteg: 5 vagy több éve rákmentes.
* 6% valamikori rákbeteg: 1 - 4 éve vagy még régebben rákmentes.
* 3% valamikori rákbeteg: kevesebb mint egy éve rákmentes.
* 44% több energiával rendelkezik.
* 8% a Libido növekedett.
* 13% kevesebb görcs és rosszullét a menstruáció alatt.
* 19% a menstruáció előtti tűnetektől megszabadult.
* 7% a változókori panaszoktól mentesült.
* 82% megfázásokkal és influenzával szemben nagyobb lett az ellenállóképesség.
* 3% a T-sejtek gyarapodása (immunális védekezés).
* 19% az allergiás panaszok csökkentek.
* 17% a magas vérnyomás csökkent és a koleszterin értékek normalizálódtak."
"Kombucha rendelés
Ha kombuchát szeretnél rendelni,vagy bármilyen kérdésed van,írj egy e-mailt:
Gyakran nézem a postafiókom, így ha levél érkezik, akkor hamarosan válaszolni fogok, illetve igyekszem minél gyorsabban kombuchához juttatni a megrendelőt!
A kombucha ára 1800 Ft postaköltséggel együtt véve. Ezen kívül semmilyen plusz költség nincs!
A kombuchát bélelt borítékban szoktam küldeni, alaposan becsomagolva egy kis befőttes üvegbe téve. Ezalatt az idő alatt semmi baja nem lesz a kombuchának, ettől függetlenül vállalom a felelősséget a kombucha épségben való megérkezéséért!
Fontos megjegyezni, hogy természetesen ezt csak egyszer szükséges megvásárolni, hiszen örök életű (mindig újabb és újabb keletkezik).
A kombucha megérkezte után is nyugodtan írj,ha elakadsz a kombucha elkészítésében,vagy bármilyen kérdésed merül fel, mert nagyon szívesen válaszolok!"
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 08:25Idézet tőle: WindstormVégül már csak én gondoztam a gombát. De aztán szegényke végül elpusztult.
Akkoriban borult fel az alvásritmusom, függetlenül a gombától. Én pszichés javulást emiatt nem tapasztaltam.
sajnalom 🙂
en, ujra fogom inni ! 🙂
Legyen egy szep napod ! 🙂 amilyen szepen sut nalam a nap 🙂
Idézet tőle: WindstormVégül már csak én gondoztam a gombát. De aztán szegényke végül elpusztult.
Akkoriban borult fel az alvásritmusom, függetlenül a gombától. Én pszichés javulást emiatt nem tapasztaltam.
sajnalom 🙂
en, ujra fogom inni ! 🙂
Legyen egy szep napod ! 🙂 amilyen szepen sut nalam a nap 🙂
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 08:18A kombucha jótékony hatásai
...., majd a teljes szervezet méregtelenítik, regenerálják.A tea rendszeres fogyasztása többek között Q-10 koenzimjének köszönhetően csökkenti a rácok képződését, segít megőrizni a fiatalságot. .....Jótékony hatásai:
* Remek ital* A bőr kitisztult és szebb lett
...
....
* 21% a bőr szebb és lágyabb lett...."
http://kombucharendeles.hupont.hu/2/kombucha-jotekony-hatasai
Atolvasva a "A kombucha jótékony hatásai" megvizsgaltam az arcomat ( altalaban nincs ilyen szokasom ....) 48 evem fele haladok, nincs az arcomon egy ranc semm !meg a homlokomon sem, a szemek sarkaban sem ! ....:)
vajon ezt is a "A kombucha jótékony hatásai " nak kosszonhetem ! ? 🙂
Sokk egeseget ! 🙂
A kombucha jótékony hatásai
...., majd a teljes szervezet méregtelenítik, regenerálják.A tea rendszeres fogyasztása többek között Q-10 koenzimjének köszönhetően csökkenti a rácok képződését, segít megőrizni a fiatalságot. .....
Jótékony hatásai:
* Remek ital
...
....
..."
http://kombucharendeles.hupont.hu/2/kombucha-jotekony-hatasai
Atolvasva a "A kombucha jótékony hatásai" megvizsgaltam az arcomat ( altalaban nincs ilyen szokasom ....) 48 evem fele haladok, nincs az arcomon egy ranc semm !meg a homlokomon sem, a szemek sarkaban sem ! ....:)
vajon ezt is a "A kombucha jótékony hatásai " nak kosszonhetem ! ? 🙂
Sokk egeseget ! 🙂
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2014.10.01., 07:26Végül már csak én gondoztam a gombát. De aztán szegényke végül elpusztult.
Végül már csak én gondoztam a gombát. De aztán szegényke végül elpusztult.
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 06:39Tudod, velemenyem szerint, " piszok " az ember, legalabis en ...jajagatok mikkor faj valamim ...de, mikkor elmulik a fajdalom, elfelejtuk ! elhagyuk ! ..igy jartam en a kombucka gombaval, hagytam meghalni ! miutan mar nem volt csontfajasaim es meguntam inni,
azutan 1 evet kerestem Kolozsvaron !....
Lehet, nekem is segitet tobb betegsegekben ! csak nem irtam fel ! 😀 , mindha, jobb kozerzetem is volt akkoriban ! ? mindha a depreszio sem jelentkezet ilyen surun ! ? lehet a hajhulasomban is segitet ! ? mert mar va 10 eve nem hullik a hajam sem ! .....es kitudja meg miben is segitet lehet ! ?
a napokban , UJRA foglalkozom remelem a kombuckamal ! ideje lene 4 -5 ev utan es egesegem is megkivanja azert ! mert mindha ujra tul sokk egeseguggyi problemaim gyultek ossze ujra ! ...:(
Tudod, velemenyem szerint, " piszok " az ember, legalabis en ...jajagatok mikkor faj valamim ...de, mikkor elmulik a fajdalom, elfelejtuk ! elhagyuk ! ..igy jartam en a kombucka gombaval, hagytam meghalni ! miutan mar nem volt csontfajasaim es meguntam inni,
azutan 1 evet kerestem Kolozsvaron !....
Lehet, nekem is segitet tobb betegsegekben ! csak nem irtam fel ! 😀 , mindha, jobb kozerzetem is volt akkoriban ! ? mindha a depreszio sem jelentkezet ilyen surun ! ? lehet a hajhulasomban is segitet ! ? mert mar va 10 eve nem hullik a hajam sem ! .....es kitudja meg miben is segitet lehet ! ?
a napokban , UJRA foglalkozom remelem a kombuckamal ! ideje lene 4 -5 ev utan es egesegem is megkivanja azert ! mert mindha ujra tul sokk egeseguggyi problemaim gyultek ossze ujra ! ...:(
Idézet tőle: Windstorm ekkor: 2014.10.01., 06:28Szia! Szép napot!
Azt, hogy jótékony hatással volt az emésztőrendszerre. Jól purgált. Másra nem emlékszem. De biztosan volt még más jótékony hatással is ránk.
Szia! Szép napot!
Azt, hogy jótékony hatással volt az emésztőrendszerre. Jól purgált. Másra nem emlékszem. De biztosan volt még más jótékony hatással is ránk.
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 06:26A legfájdalmasabb elváltozás a csontrák (ujmedicina, biologika)
https://www.youtube.com/watch?v=LDstnOHsSsc
A legfájdalmasabb elváltozás a csontrák (ujmedicina, biologika)
https://www.youtube.com/watch?v=LDstnOHsSsc
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 06:18Idézet tőle: WindstormMi ittuk valamikor a kombucha teát. Házilag erjesztettük.
Szervusz ! 🙂
Legyen egy jo napod ! 🙂
es tapasztaltad valami jo hatasat ?
en is csak hazilag keszitesut ittam, finom ize van, olcso es nincs nagy baj vele 🙂
Idézet tőle: WindstormMi ittuk valamikor a kombucha teát. Házilag erjesztettük.
Szervusz ! 🙂
Legyen egy jo napod ! 🙂
es tapasztaltad valami jo hatasat ?
en is csak hazilag keszitesut ittam, finom ize van, olcso es nincs nagy baj vele 🙂
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.10.01., 06:17fibromyalgia val diagnosztikaltam sajatmagamat most korubelul 15 eve ,
csont - " megbenitasu " csunya betegseg,
en a " lustak " betegsegenek neveztem akkoriban el, mert olyan nagyon fajtak a csontjaim, hogy nagyon nehezen vetem ra sajatmagamat, hogy felkeljek az agybol ! mindha teglak letek volna a csontjaim helyet ....
szakebzet orvosnak Kolozsvaron, elmondva mit erzek, fajdalmaimat, csak : fibromyalgia val diagnosztikalt ....ideg alapon reuma, amit csak : a fekete fold gyogyit meg, mondta az orvos is ! nincs gyogyszeres kezeles raja ! csak : furdok , stb ek ennyhitik a fajdalmakat ( nem volt nekem se kedvem sem idom ilyesmikre ! kamaszkoru gyerekemet neveltem, stb. ....)
ferjem fogyni akkart ! akkor talalkoztam eloszor a kombucha gombaval ....nem teteszet egyaltalan az elejen ! semmi penzert nem ittam volna akkoriban belole ...
de, megcsinaltam ferjemnek, hagytam 14 napra, vagyis erosnek volt megcsinalva ! ...
1 honapot itta ferjem, Februarba, azutan mert nem fogyot le 1 honap alatt, felbehagyta ....
Kozben, ferjemnek volt egy pszoriaris ( nem tudom, hogy nevezik itten ....) 8 eves borbetegsege ....minden orvosi kezelest mar kiprobalt ezt illetoen, egyiknek sem volt hatasa ! olyan volt mind egy dalmata - kutya, tele foltokal, amelyekek egy pohar palinka ivas utan is kipirosodtak ! vagyis maj alapon volt ....kezdodot a nyakanal es eljutot egesz a labakhoz ...
Majusban, meleg leven, levete a bluzat, valami nagyon kulonos volt ! " csodak csodaja " ! tisszta volt az egesz teste ! eltuntek a "dalmata " - foltok ! :), kozben , vagyis Februar - Majus kozot, nem kezeltete magat semmivel, csak a kombucha gombat itta Februarban ...
ekkor kezdtem figyelembe venni a kombucha gombat, mert altalaban nem hiszek a mindenre - jo - csodakezelesekben ! meg a kombucha gomba annak tunik az elso latasra !
tele leven egy "csomag " betegsegekel, hat azt mondtam kiprobalom en is, nem art majd ....jo ize van, a melegben ittata magat ! ...
igy vetem eszre, hogy lehet most mar mondhatnam, hogy veglegesen ! ? kigyogyultam az orvosok szerinti : gyogyithatatlan : fibromyalgiabol !
4 eve, amiota itt vagyunk, van kombucha gombat, Kolozsvarol hoztam ! ...de, nem volt kedvem ? nem volt idom ? en sem tudom, de itten nagyon ritkan ittam belole,
a csunya csontfajasom : ideg alapon valo reuma : fibromyalgia Hala a Jo Istenek megsem nem meg jelentkezet !
Sokk egeseget mindenkinek ! 🙂
fibromyalgia val diagnosztikaltam sajatmagamat most korubelul 15 eve ,
csont - " megbenitasu " csunya betegseg,
en a " lustak " betegsegenek neveztem akkoriban el, mert olyan nagyon fajtak a csontjaim, hogy nagyon nehezen vetem ra sajatmagamat, hogy felkeljek az agybol ! mindha teglak letek volna a csontjaim helyet ....
szakebzet orvosnak Kolozsvaron, elmondva mit erzek, fajdalmaimat, csak : fibromyalgia val diagnosztikalt ....ideg alapon reuma, amit csak : a fekete fold gyogyit meg, mondta az orvos is ! nincs gyogyszeres kezeles raja ! csak : furdok , stb ek ennyhitik a fajdalmakat ( nem volt nekem se kedvem sem idom ilyesmikre ! kamaszkoru gyerekemet neveltem, stb. ....)
ferjem fogyni akkart ! akkor talalkoztam eloszor a kombucha gombaval ....nem teteszet egyaltalan az elejen ! semmi penzert nem ittam volna akkoriban belole ...
de, megcsinaltam ferjemnek, hagytam 14 napra, vagyis erosnek volt megcsinalva ! ...
1 honapot itta ferjem, Februarba, azutan mert nem fogyot le 1 honap alatt, felbehagyta ....
Kozben, ferjemnek volt egy pszoriaris ( nem tudom, hogy nevezik itten ....) 8 eves borbetegsege ....minden orvosi kezelest mar kiprobalt ezt illetoen, egyiknek sem volt hatasa ! olyan volt mind egy dalmata - kutya, tele foltokal, amelyekek egy pohar palinka ivas utan is kipirosodtak ! vagyis maj alapon volt ....kezdodot a nyakanal es eljutot egesz a labakhoz ...
Majusban, meleg leven, levete a bluzat, valami nagyon kulonos volt ! " csodak csodaja " ! tisszta volt az egesz teste ! eltuntek a "dalmata " - foltok ! :), kozben , vagyis Februar - Majus kozot, nem kezeltete magat semmivel, csak a kombucha gombat itta Februarban ...
ekkor kezdtem figyelembe venni a kombucha gombat, mert altalaban nem hiszek a mindenre - jo - csodakezelesekben ! meg a kombucha gomba annak tunik az elso latasra !
tele leven egy "csomag " betegsegekel, hat azt mondtam kiprobalom en is, nem art majd ....jo ize van, a melegben ittata magat ! ...
igy vetem eszre, hogy lehet most mar mondhatnam, hogy veglegesen ! ? kigyogyultam az orvosok szerinti : gyogyithatatlan : fibromyalgiabol !
4 eve, amiota itt vagyunk, van kombucha gombat, Kolozsvarol hoztam ! ...de, nem volt kedvem ? nem volt idom ? en sem tudom, de itten nagyon ritkan ittam belole,
a csunya csontfajasom : ideg alapon valo reuma : fibromyalgia Hala a Jo Istenek megsem nem meg jelentkezet !
Sokk egeseget mindenkinek ! 🙂
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.16., 09:23Kossz Hans :!
de, sokkszor mar a tudomany csodot volt hajlando mondani vagy epp tevedet !
Most va 2, 3 eve talalkoztam az Ujmedicinaval ....
Azota, erdekesnek tartom, de komplikaltnak is !
Ok azt mongyak, hogy rendezd a konfliktusaidat akkor meggyogyulsz !
Masok, optimizmust tanitanak !...
A valas azt mongya,hogy az ima gyogyit ! ( velemenyem szeritn az ima , autoszugesztia is tobbekozot ...)
A hit, ha meg nem is valos ! elamitas / sarlatan mongyk akkor is gyogyithat azokat akik nagyon hisznek benne...
Nehez rendezni, mikkor gyerekorotol mind konfliktusokban volt reszed es folytatodnak is a konfliktusok ! ...
Vagyis, meg nem sikerult kiprobalnom mind sajat tapasztalat az Ujmedicinaban mondotakat,
Kivancsi lennek emberek tapasztalatait olvasni, ezt ertelmezve !
Kossz Hans :!
de, sokkszor mar a tudomany csodot volt hajlando mondani vagy epp tevedet !
Most va 2, 3 eve talalkoztam az Ujmedicinaval ....
Azota, erdekesnek tartom, de komplikaltnak is !
Ok azt mongyak, hogy rendezd a konfliktusaidat akkor meggyogyulsz !
Masok, optimizmust tanitanak !...
A valas azt mongya,hogy az ima gyogyit ! ( velemenyem szeritn az ima , autoszugesztia is tobbekozot ...)
A hit, ha meg nem is valos ! elamitas / sarlatan mongyk akkor is gyogyithat azokat akik nagyon hisznek benne...
Nehez rendezni, mikkor gyerekorotol mind konfliktusokban volt reszed es folytatodnak is a konfliktusok ! ...
Vagyis, meg nem sikerult kiprobalnom mind sajat tapasztalat az Ujmedicinaban mondotakat,
Kivancsi lennek emberek tapasztalatait olvasni, ezt ertelmezve !
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.15., 16:07Hans velemenyed, hogy csak egy truk lenne ?
peddig nagyon meggyozo !
en, meghalgatam munka kozben az egesz videokat amit kaptam minderrol, nagyon meggyozo a halal felelem es a tudo osszekotetese, tobb ismerosom akkik meghaltak, feltek a hallaltol valojaban es mongyuk sziv es TUDO lealas volt irva a halloti bizonyitekban ...
en, nem tudom mit mongyak rola ?
nalunk, egy hazi - orvosno azt mongya, hogy CSAK az ujmedicina segicsegevel gyogyult ki a gyomor rakbol ( ha jol tartom eszben ! ...) , a kolegai, mas orvosok TIZ ( 10 napot adtak neki ) ....
igazabol nem tudom, mit is mongyak ? ....
de erdekel a tema ! 🙂
Hans velemenyed, hogy csak egy truk lenne ?
peddig nagyon meggyozo !
en, meghalgatam munka kozben az egesz videokat amit kaptam minderrol, nagyon meggyozo a halal felelem es a tudo osszekotetese, tobb ismerosom akkik meghaltak, feltek a hallaltol valojaban es mongyuk sziv es TUDO lealas volt irva a halloti bizonyitekban ...
en, nem tudom mit mongyak rola ?
nalunk, egy hazi - orvosno azt mongya, hogy CSAK az ujmedicina segicsegevel gyogyult ki a gyomor rakbol ( ha jol tartom eszben ! ...) , a kolegai, mas orvosok TIZ ( 10 napot adtak neki ) ....
igazabol nem tudom, mit is mongyak ? ....
de erdekel a tema ! 🙂
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.04., 20:52Idézet tőle: erdőjáróIdézet tőle: elizaErdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
Ez zseniális! Hogyha igaz.. Hol olvastad, Eliza?
itt olvastam :
"2010. június 12. - 13:3"
/forum/agresszio/idegesseg-agresszio-duh
Idézet tőle: erdőjáróIdézet tőle: elizaErdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
itt olvastam :
"2010. június 12. - 13:3"
/forum/agresszio/idegesseg-agresszio-duh
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.04., 20:25kosszonom szepen pillango ! kedves vagy ! 🙂 :*
de, en a tyukjaimnak is nem adok daralt takarmanyt, mert nem tudom mit is daralnak bele ! ?
hanem csak buzat es kukoricat, vagyis minnel termeszetesebbet, amennyitben tudok ...
kertemet probalom vedni koromviragal ( allitolag a kertek "katonai " ...) , vakondok ellen viragot ultetem ! ...stb. vagyis nem permetezek ! ...
kovetkezes kepen, hiaban sorolnak ok fel akkarmit, en mar nem bizok meg bennuk ! ...
veszek tabletat csak nagy fajdalomkor es antibiotikumot nagyon ritkan, mikkor szukseges
tul sokkat hallotam, olvastam, dokumentar filmekben lattam, hogy mi is a gyogyszer - kereskedelem mafia , masodik helyen van allitolag a vilagban , meghaladva a kabitoszer kereskedelmet !
Meg sajat velemenyem, az itten olvasotak alapjan is es nemcsak ! , azt a kovetkeztetest huztam le en legalabis, hogy depreszio, stb gyogyszeres kezeles utan, sokkaknak szkrizofen paranoja, stb letek...
Lehet tevedek !
De en most igy latom a dolgokat
De akkarhogy ertekelem es kosszonom szepen az informaciodat kedves pillango
kosszonom szepen pillango ! kedves vagy ! 🙂 :*
de, en a tyukjaimnak is nem adok daralt takarmanyt, mert nem tudom mit is daralnak bele ! ?
hanem csak buzat es kukoricat, vagyis minnel termeszetesebbet, amennyitben tudok ...
kertemet probalom vedni koromviragal ( allitolag a kertek "katonai " ...) , vakondok ellen viragot ultetem ! ...stb. vagyis nem permetezek ! ...
kovetkezes kepen, hiaban sorolnak ok fel akkarmit, en mar nem bizok meg bennuk ! ...
veszek tabletat csak nagy fajdalomkor es antibiotikumot nagyon ritkan, mikkor szukseges
tul sokkat hallotam, olvastam, dokumentar filmekben lattam, hogy mi is a gyogyszer - kereskedelem mafia , masodik helyen van allitolag a vilagban , meghaladva a kabitoszer kereskedelmet !
Meg sajat velemenyem, az itten olvasotak alapjan is es nemcsak ! , azt a kovetkeztetest huztam le en legalabis, hogy depreszio, stb gyogyszeres kezeles utan, sokkaknak szkrizofen paranoja, stb letek...
Lehet tevedek !
De en most igy latom a dolgokat
De akkarhogy ertekelem es kosszonom szepen az informaciodat kedves pillango
Idézet tőle: pillangó ekkor: 2014.07.04., 19:45De a tabletta is teljesen természetes, nincs benne gyógyszer. Nézd csak, itt felsorolják, ebben a két fajtában mi van:
http://www.remotiv.hu/remotiv_pacienseknek.html
http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/laif-612-mg-filmtabletta-13232.html
Ilyet is találtam egyébként:
http://www.a88.hu/Orbancfu-300mg-90-tabletta
De lehet kapni kapszula formában is, arról nem találtam leírást.
Teljesen természetes anyag, nincs mitől félned 🙂 Nem csempésznek bele szintetikus gyógyszert. 😉
De a tabletta is teljesen természetes, nincs benne gyógyszer. Nézd csak, itt felsorolják, ebben a két fajtában mi van:
http://www.remotiv.hu/remotiv_pacienseknek.html
http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/laif-612-mg-filmtabletta-13232.html
Ilyet is találtam egyébként:
http://www.a88.hu/Orbancfu-300mg-90-tabletta
De lehet kapni kapszula formában is, arról nem találtam leírást.
Teljesen természetes anyag, nincs mitől félned 🙂 Nem csempésznek bele szintetikus gyógyszert. 😉
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.04., 19:24kossz kedve pillango, nagyon kedves vagy te ! es SEGITOKESEGES ! KOSSZONOM !
de, amiotta idekoltoztem ...
de inkabb amiotta itten is olvastam" alergiat " kaptam az orvosagogat illetoen
es ha eddig sem voltam nagy orvosag barat, most megjobban nem vagyok ! kosszonet ez neked is es a Bura forumon olvasotak utan is
mar a gyoszertarban / patikaban vasarolt teakban semm bizok meg 100 % ban ....
ezert is, keresek Orbancfu magot, hogy probaljam megtermelni kertemben ....
Kovetkezeskepen, kosszonom szepen az informaciodat ! de ket " rossz " kozul, inkabb valasztom a teat, megiszom mikkor nagyon szomnyas vagyok, mindhogy pirulat / tabletat vegyek
( peddig egy nagy doboz orvosagal jottem ide ! es meg van is ...remelem, ott is " halljanak " meg )
kossz kedve pillango, nagyon kedves vagy te ! es SEGITOKESEGES ! KOSSZONOM !
de, amiotta idekoltoztem ...
de inkabb amiotta itten is olvastam" alergiat " kaptam az orvosagogat illetoen
es ha eddig sem voltam nagy orvosag barat, most megjobban nem vagyok ! kosszonet ez neked is es a Bura forumon olvasotak utan is
mar a gyoszertarban / patikaban vasarolt teakban semm bizok meg 100 % ban ....
ezert is, keresek Orbancfu magot, hogy probaljam megtermelni kertemben ....
Kovetkezeskepen, kosszonom szepen az informaciodat ! de ket " rossz " kozul, inkabb valasztom a teat, megiszom mikkor nagyon szomnyas vagyok, mindhogy pirulat / tabletat vegyek
( peddig egy nagy doboz orvosagal jottem ide ! es meg van is ...remelem, ott is " halljanak " meg )
Idézet tőle: pillangó ekkor: 2014.07.04., 18:18eliza, ha a pénztárcád megengedi, és nem szeretnél teázni, lehet kapni orbáncfű tablettát is!
eliza, ha a pénztárcád megengedi, és nem szeretnél teázni, lehet kapni orbáncfű tablettát is!
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.04., 16:17Aldjon meg a Jo Isten ! ugy Tegedet pillango, mind az orvosodat is !
csak 4 evi itten eles utan, hat igenis nagyon csodalkozom, hogy itten 90 % ban * ha nem tobben ? ) az orvosok csak orvosagokra alapoznak es meg kigunyolnak is, ha mas gyogykezelest valasztasz !
en, igy jartam a piocaval, csak azt nem mondta az aneszteziasi hogy hulye vagyok ? anelkul, hogy megkerdezet volna ! mar idopontozot az operaciora / mutetre, habar a hatgerincbe adnak zsibasztot ! ...amitol lebenulhatsz ! ....
a Profeszur Ur, csak megnezet ! nem gunyolt ki, feltelezem, hogy tud rola, hogy a Magyar orvosok is kezeltek valamikkor Piocaval ! nem hianyzot a patikabol valamikkor ! ...
most is, allitolag nemetorszagban, ausztriaban a patikaban kaphato es amerikaban meg oroszorszagban orvosok gyogyitanak vele ! ....
Kolozsvaron, amelyek egy orvosi egyetemel tele valo varos, , legkevesebb 50 % ban az orvosok elfogadjak vagy epp Ok ajalnak termeszetes gyogykezeleseket ,
meg van orvos, aki azt is mondta, hogy o 50 % ban segitet, a tobbi 50 % a Jo Istentol jon !
Minden jot es sokk egeseget ugy neked pillango, mind orvosodnak is, aki ha ugygondolkozik, ahogy irod, szerintem egy IGAZI EMBER ! egy igazi BETEG KEZELO !
Aldjon meg a Jo Isten ! ugy Tegedet pillango, mind az orvosodat is !
csak 4 evi itten eles utan, hat igenis nagyon csodalkozom, hogy itten 90 % ban * ha nem tobben ? ) az orvosok csak orvosagokra alapoznak es meg kigunyolnak is, ha mas gyogykezelest valasztasz !
en, igy jartam a piocaval, csak azt nem mondta az aneszteziasi hogy hulye vagyok ? anelkul, hogy megkerdezet volna ! mar idopontozot az operaciora / mutetre, habar a hatgerincbe adnak zsibasztot ! ...amitol lebenulhatsz ! ....
a Profeszur Ur, csak megnezet ! nem gunyolt ki, feltelezem, hogy tud rola, hogy a Magyar orvosok is kezeltek valamikkor Piocaval ! nem hianyzot a patikabol valamikkor ! ...
most is, allitolag nemetorszagban, ausztriaban a patikaban kaphato es amerikaban meg oroszorszagban orvosok gyogyitanak vele ! ....
Kolozsvaron, amelyek egy orvosi egyetemel tele valo varos, , legkevesebb 50 % ban az orvosok elfogadjak vagy epp Ok ajalnak termeszetes gyogykezeleseket ,
meg van orvos, aki azt is mondta, hogy o 50 % ban segitet, a tobbi 50 % a Jo Istentol jon !
Minden jot es sokk egeseget ugy neked pillango, mind orvosodnak is, aki ha ugygondolkozik, ahogy irod, szerintem egy IGAZI EMBER ! egy igazi BETEG KEZELO !
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.04., 15:47pillango,
kosszonom szepen !
remelem en is, hogy tartos legyen, csak ha nem felejtkeznek meg rola ! mar 3, 4 napja mind mondom, hogy fozok ! felek, hogy ne jelentkezenek a szorongasok ujra, akkor biztos gyorsan megfoznem ! ....es mind felejtem el, mert nem vagyok nagy barat a teakal, de 100 szor inkabb teat iszom, mindhogy utohatasu gyogyszert szedjek ,
az altatoktol regebben, amelet, hogy nem altatak el, reggel mikkor felkeltem, ugy ereztem magam, mindha mamoros lettem volna ....
pillango,
kosszonom szepen !
remelem en is, hogy tartos legyen, csak ha nem felejtkeznek meg rola ! mar 3, 4 napja mind mondom, hogy fozok ! felek, hogy ne jelentkezenek a szorongasok ujra, akkor biztos gyorsan megfoznem ! ....es mind felejtem el, mert nem vagyok nagy barat a teakal, de 100 szor inkabb teat iszom, mindhogy utohatasu gyogyszert szedjek ,
az altatoktol regebben, amelet, hogy nem altatak el, reggel mikkor felkeltem, ugy ereztem magam, mindha mamoros lettem volna ....
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.04., 15:46itten olvastam a Buran, az egyik topikban, most va 2, 3 eve volt irva, en is nagyon erdekesnek tartotam , azert is masoltam ide is be
hallotam masokat is, hogy mondtak, hogy oda csaptak egy tanyert vagy pohart veszekedes kozben es lecsilapodtak ! vagyis, van valami benne gondolom,
nem tudom ha segit e a buskomorsagban is e ? mert ha segitene, hat en igazabol, hogy odacsapnam az egesz tanyerokat a hazbol !
lehet, egyszer ki is probalom !
meg az orbancfu olcso is, 200 forint egy tasakal es rosszat nem halotam hogy csinalt volna, edesanyam tobb mind 10 evet hasznalta, ki kell probalni, nekem segitet az biztos ! eddig legalabis
nalunk Erdelyben sokkan hasznaljak, ahogy latom, itten kevesen ismerik ...
nem is kaptam orbancfu magot eddig
itten olvastam a Buran, az egyik topikban, most va 2, 3 eve volt irva, en is nagyon erdekesnek tartotam , azert is masoltam ide is be
hallotam masokat is, hogy mondtak, hogy oda csaptak egy tanyert vagy pohart veszekedes kozben es lecsilapodtak ! vagyis, van valami benne gondolom,
nem tudom ha segit e a buskomorsagban is e ? mert ha segitene, hat en igazabol, hogy odacsapnam az egesz tanyerokat a hazbol !
lehet, egyszer ki is probalom !
meg az orbancfu olcso is, 200 forint egy tasakal es rosszat nem halotam hogy csinalt volna, edesanyam tobb mind 10 evet hasznalta, ki kell probalni, nekem segitet az biztos ! eddig legalabis
nalunk Erdelyben sokkan hasznaljak, ahogy latom, itten kevesen ismerik ...
nem is kaptam orbancfu magot eddig
Idézet tőle: erdőjáró ekkor: 2014.07.04., 14:01Idézet tőle: elizaErdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
Gratula az orbáncfűhöz is...! Talán tényleg nekem is ki kéne próbálni újra valami gyógynövényt,... nem tudom, hatna-e úgy, hogy a szervezetem már benzodiazepinhez van hozzászokva.. milyen jó lenne.
Idézet tőle: elizaErdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
Gratula az orbáncfűhöz is...! Talán tényleg nekem is ki kéne próbálni újra valami gyógynövényt,... nem tudom, hatna-e úgy, hogy a szervezetem már benzodiazepinhez van hozzászokva.. milyen jó lenne.
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.07.04., 13:16Kosszonet az Orbancfunek, gondolom ezt 99 % ban, megszbadultam va 2, 3 hete a szorongasoktol !
korubelul 2, 3 nap utan szuntek meg a szorongasaim, eddig veglegesen ! habar va 1 hete nem ittam ...
miutan ittam naponta 700 ml orbancfuvet, hidegen , cukor nelkul ( mert nem szeretem a teakat ! ...igy csak sikerult meginom, husito helyet )
Kosszonet az Orbancfunek, gondolom ezt 99 % ban, megszbadultam va 2, 3 hete a szorongasoktol !
korubelul 2, 3 nap utan szuntek meg a szorongasaim, eddig veglegesen ! habar va 1 hete nem ittam ...
miutan ittam naponta 700 ml orbancfuvet, hidegen , cukor nelkul ( mert nem szeretem a teakat ! ...igy csak sikerult meginom, husito helyet )
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.06.07., 07:17Erdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
Erdekesnek tartotam mind terapia !
"felhasználó....
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.06.02., 21:12Edesanyam tobb mind 10 evet hasznalta, soha nem volt semmi baja miatta !
most, en is isszom !
"Orbáncfű - a hónap gyógynövénye
4 mai 2013 la 16:15
Orbáncfű - Közönséges orbáncfű - Hypericum perforatum L.
Az orbácfű egyre ismertebb, igen kiváló gyógynövény idegességre és depresszióra. Németországban, ahol az emberek 82 %-a választja a gyógynövényeket a gyógyszerekkel szemben, az orbáncfű teát antidepresszánsként, általános hangulatjavítóként, stresszoldóként, nyugtatóként írja fel az orvos.
Szezonális depresszióra, lelki betegségekre, még dadogásra is ajánlják. Segíthet a nikotin, alkoholfüggőség leküzdésében. Mivel igen erős immunerősítő hatása van, AIDS-es betegek terápiájának is része. Vírusölő tulajdonsága miatt HIV vírusnál, herpeszvírusnál, hepatitisz B és C vírusnál bizonyul hatásosnak. Használható még epehajtóként, görcsöldóként, vízhajtóként és nyálkaoldásra. Emésztésjavító, savcsökkentő hatása is van.
Sajnos éppen ezek a kiváló tulajdonságai provokálták azt a hisztériát, ami e növényt körülveszi. Nem győzik riogatni az embereket, mennyire veszélyes lehet az orbáncfű fogyasztása. Véleményem szerint ha ésszerűen, mértékkel és odafigyeléssel fogyasztjuk, ami más gyógynövényekre is érvényes, nem lehet belőle baj.
Gyógyteát forrázással készítünk belőle. Álmatlanságra lefekvés előtt igyanak belőle egy csészével. Depressszióra, idegi panaszokra napi egy csészével ajánlok belőle az esti órákban. 6 hétig szabad folyamatosan inni, utána 6 hét szünetet kell tartani. Emésztésjavításra, epeműködésre étkezés után 15 perccel egy csészével, alkalomszerűen. Savcsökkentésre napi egy-két csészével étkezés után 30 perccel. Vírusfertőzésre napi 3 csészével étkezés előtt.
A közönséges orbáncfű herbája megtalálható a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben. ESCOP monográfiája megerősíti depresszióra való alkalmazását.
Vérhígító mellé nem ajánljuk, és azt is tudni kell, hogy a fogamzásgátló tabletták, antidepresszánsok, nyugtatók, epilepszia ellenes és fájdalomcsillapító gyógyszerek hatékonyságát csökkenti. Túlzott fogyasztása fehérbőrű egyéneknél fényérzékenységet okozhat...."
https://www.facebook.com/notes/szab%C3%B3-gyuri-b%C3%A1csi/orb%C3%A1ncf%C5%B1-a-h%C3%B3nap-gy%C3%B3gyn%C3%B6v%C3%A9nye/357519994350163
Edesanyam tobb mind 10 evet hasznalta, soha nem volt semmi baja miatta !
most, en is isszom !
"Orbáncfű - a hónap gyógynövénye
4 mai 2013 la 16:15
Orbáncfű - Közönséges orbáncfű - Hypericum perforatum L.
Az orbácfű egyre ismertebb, igen kiváló gyógynövény idegességre és depresszióra. Németországban, ahol az emberek 82 %-a választja a gyógynövényeket a gyógyszerekkel szemben, az orbáncfű teát antidepresszánsként, általános hangulatjavítóként, stresszoldóként, nyugtatóként írja fel az orvos.
Szezonális depresszióra, lelki betegségekre, még dadogásra is ajánlják. Segíthet a nikotin, alkoholfüggőség leküzdésében. Mivel igen erős immunerősítő hatása van, AIDS-es betegek terápiájának is része. Vírusölő tulajdonsága miatt HIV vírusnál, herpeszvírusnál, hepatitisz B és C vírusnál bizonyul hatásosnak. Használható még epehajtóként, görcsöldóként, vízhajtóként és nyálkaoldásra. Emésztésjavító, savcsökkentő hatása is van.
Sajnos éppen ezek a kiváló tulajdonságai provokálták azt a hisztériát, ami e növényt körülveszi. Nem győzik riogatni az embereket, mennyire veszélyes lehet az orbáncfű fogyasztása. Véleményem szerint ha ésszerűen, mértékkel és odafigyeléssel fogyasztjuk, ami más gyógynövényekre is érvényes, nem lehet belőle baj.
Gyógyteát forrázással készítünk belőle. Álmatlanságra lefekvés előtt igyanak belőle egy csészével. Depressszióra, idegi panaszokra napi egy csészével ajánlok belőle az esti órákban. 6 hétig szabad folyamatosan inni, utána 6 hét szünetet kell tartani. Emésztésjavításra, epeműködésre étkezés után 15 perccel egy csészével, alkalomszerűen. Savcsökkentésre napi egy-két csészével étkezés után 30 perccel. Vírusfertőzésre napi 3 csészével étkezés előtt.
A közönséges orbáncfű herbája megtalálható a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben. ESCOP monográfiája megerősíti depresszióra való alkalmazását.
Vérhígító mellé nem ajánljuk, és azt is tudni kell, hogy a fogamzásgátló tabletták, antidepresszánsok, nyugtatók, epilepszia ellenes és fájdalomcsillapító gyógyszerek hatékonyságát csökkenti. Túlzott fogyasztása fehérbőrű egyéneknél fényérzékenységet okozhat...."
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.06.02., 20:45"Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.
Read more: http://biovetomag.hupont.hu/27/gyogynovenyek-1#ixzz33W6U5co5
Gyógynövények
Medicus curat, natura sanat.
Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Egy egészséges nemzet, halott gyógyszeripart jelent,
Most, hogy a Kormány hozzányúlt a gyógynövényekhez, ezek rövid időn belül el fognak tűnni a piacról. Tudjuk azt, hogy a gyógyszerek hatása megkérdőjelezhető, és nem egy esetben placebót forgalmaznak. Az sem ritka eset, hogy ellentétes hatást váltanak ki, a mellék hatásokról hogy ne is beszéljek. A gyógynövényék körülöttünk nőnek mindenhol: a réten, az erdőben, az árok partján. Csak le kell őket szedni, összegyűjteni, megszárítani és használni. Nem kerül pénzbe és a jótékony hatásuk garantált.
A legismertebb növények gyógyhatásával kezdem mert így, rövid idő alatt, mindenki össze tudja állítani a gyógynövényes házi patikáját.
Ősi kultúrákban elsősorban ezekkel a növényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadontermő és termesztett gyógynövények. Az egyiptomiak több mint 800 különböző gyógymódot írtak le, a kinaiak pedik több mint 1000 gyógynövényt."
Read more: http://biovetomag.hupont.hu/27/gyogynovenyek-1#ixzz33W6O1sS3
http://biovetomag.hupont.hu/27/gyogynovenyek-1
"Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.
Read more: http://biovetomag.hupont.hu/27/gyogynovenyek-1#ixzz33W6U5co5
Gyógynövények
Medicus curat, natura sanat.
Az orvos kezel, a természet gyógyít.
Egy egészséges nemzet, halott gyógyszeripart jelent,
Most, hogy a Kormány hozzányúlt a gyógynövényekhez, ezek rövid időn belül el fognak tűnni a piacról. Tudjuk azt, hogy a gyógyszerek hatása megkérdőjelezhető, és nem egy esetben placebót forgalmaznak. Az sem ritka eset, hogy ellentétes hatást váltanak ki, a mellék hatásokról hogy ne is beszéljek. A gyógynövényék körülöttünk nőnek mindenhol: a réten, az erdőben, az árok partján. Csak le kell őket szedni, összegyűjteni, megszárítani és használni. Nem kerül pénzbe és a jótékony hatásuk garantált.
A legismertebb növények gyógyhatásával kezdem mert így, rövid idő alatt, mindenki össze tudja állítani a gyógynövényes házi patikáját.
Ősi kultúrákban elsősorban ezekkel a növényekkel gyógyítottak, több ezer gyógynövényt ismertek, melyet a modern tudomány kutatásaival igazolt. Vannak vadontermő és termesztett gyógynövények. Az egyiptomiak több mint 800 különböző gyógymódot írtak le, a kinaiak pedik több mint 1000 gyógynövényt."
Read more: http://biovetomag.hupont.hu/27/gyogynovenyek-1#ixzz33W6O1sS3
Idézet tőle: messzecsussz ekkor: 2014.05.31., 20:45köszönet a hasznos segítségért !!
köszönet a hasznos segítségért !!
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.05.30., 12:07"...A citromfű nyugtat, erősíti az idegeket, az orbáncfű gyógyítja a depressziót, a többi gyógynövény pedig növeli az idegerősítő hatást úgy, hogy a feszültségben szenvedő ember újból visszanyeri lelki nyugalmát.
Dr. Nagy Géza természetgyógyász"
http://antalvali.com/hirek/stresszoldas_gyogynovenyekkel
"...A citromfű nyugtat, erősíti az idegeket, az orbáncfű gyógyítja a depressziót, a többi gyógynövény pedig növeli az idegerősítő hatást úgy, hogy a feszültségben szenvedő ember újból visszanyeri lelki nyugalmát.
Dr. Nagy Géza természetgyógyász"
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.05.29., 21:03annyi élethelyzet van ami kiváltja legalabis nalam, hogy hiaban ismerem fel oket !
fontosabbnak tartom, hogy rajojek, mi segithet kijoni belole !
nekem segitet egy ideig sokkat ! a zene, a munka, allando SOKK ! munka ...neha a madarak csiripelese, a kerti munka, az allatokal valo torodes , stb ek ....
de neha, mind most is, semmi nem szerez mar oromet ! / kiutat ...
remelem, hamarosan elmulik ! ....
annyi élethelyzet van ami kiváltja legalabis nalam, hogy hiaban ismerem fel oket !
fontosabbnak tartom, hogy rajojek, mi segithet kijoni belole !
nekem segitet egy ideig sokkat ! a zene, a munka, allando SOKK ! munka ...neha a madarak csiripelese, a kerti munka, az allatokal valo torodes , stb ek ....
de neha, mind most is, semmi nem szerez mar oromet ! / kiutat ...
remelem, hamarosan elmulik ! ....
Idézet tőle: pillangó ekkor: 2014.05.29., 21:00Robi, én 4 vagy 5 évig teljesen jól voltam gyógyszerek nélkül, viszont semmi mást sem szedtem, omega 3-at sem, pedig elvileg azzal kivédhető a visszaesés gyógyszer nélkül is.
Ismét meg fogom próbálni elhagyni az összes gyógyszerem, az egyiket már sikerült. Köszönhetően a rákolajnak. Majd beszámolok róla 10-20 év múlva, ha még mindig tünetmentes leszek, hogy bevált-e 😀 ugyan... nincs más hátra mint magunkon tesztelni. Külföldi kutatások jó eredménnyel kecsegtetnek.
Robi, én 4 vagy 5 évig teljesen jól voltam gyógyszerek nélkül, viszont semmi mást sem szedtem, omega 3-at sem, pedig elvileg azzal kivédhető a visszaesés gyógyszer nélkül is.
Ismét meg fogom próbálni elhagyni az összes gyógyszerem, az egyiket már sikerült. Köszönhetően a rákolajnak. Majd beszámolok róla 10-20 év múlva, ha még mindig tünetmentes leszek, hogy bevált-e 😀 ugyan... nincs más hátra mint magunkon tesztelni. Külföldi kutatások jó eredménnyel kecsegtetnek.
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.05.29., 20:57Hat igen, azt mongyak az orvosok, hogy minimalis 2 evet kenne szedni es azutan fokozatosan lehagyni ...
ebben a gonosz, nehez vilagban, nehez mindez egy szuper - szenszibilis egyenek ....
ugyhogy, ismeroseim szedik az anti - depresziokat ....
csak en nem latom, hogy optimistabal lennenek mind en ....
semmi kulombseget nem latok koztuk es koztem !
en harcolok egyedul ...ok meg orvosagal ....
Hat igen, azt mongyak az orvosok, hogy minimalis 2 evet kenne szedni es azutan fokozatosan lehagyni ...
ebben a gonosz, nehez vilagban, nehez mindez egy szuper - szenszibilis egyenek ....
ugyhogy, ismeroseim szedik az anti - depresziokat ....
csak en nem latom, hogy optimistabal lennenek mind en ....
semmi kulombseget nem latok koztuk es koztem !
en harcolok egyedul ...ok meg orvosagal ....
Idézet tőle: messzecsussz ekkor: 2014.05.29., 20:53fel kell ismerni azokat az élethelyzeteket, hibás mintákat amelyek kiválthatják
fel kell ismerni azokat az élethelyzeteket, hibás mintákat amelyek kiválthatják
Idézet tőle: messzecsussz ekkor: 2014.05.29., 20:49biztos voltak már sokan akik lejöttek róla
elvégre ez a rendje
nem
?
biztos voltak már sokan akik lejöttek róla
elvégre ez a rendje
nem
?
Idézet tőle: messzecsussz ekkor: 2014.05.29., 20:46mivel az antipszichotikum elhagyása is okozhat pszichózist
érdemes fokozatosan elhagyni, úgy 3x nagyobb eséllyel nem esik vissza
változtatnia is kell az életén
fel kell ismerni, mi idézheti elő újra és újra
mivel az antipszichotikum elhagyása is okozhat pszichózist
érdemes fokozatosan elhagyni, úgy 3x nagyobb eséllyel nem esik vissza
változtatnia is kell az életén
fel kell ismerni, mi idézheti elő újra és újra
Idézet tőle: eliza ekkor: 2014.05.29., 20:40messzecsussz, nem epp mindenki gyógyszerpárti !
en, peldaul mostan orvosi verszipoval ( itten piocanak nevezitek ....) kezelem magamat ! ....
Tovabba, most korubelul 15 eve, mikkor depresszio ellen kaptam gyogyszert, csak harom het alat 5 kilot hiztam meg !
mert 3 het alatt 3 tortat sutotem ! es rosszabul kivantam az edeseget mind egy gyerek ! ....
Le is mondtam veglegesen roluk 6 honap utan ! mert olyan lettem toluk mind egy noveny !
Gyogyszert ritkan szedek : fogfajas , stb . ert , es ha kapnak termeszetes gyogymodokat fogfajas, stb re, en egeszen lemondanak a gyogyszerekrol !
messzecsussz, nem epp mindenki gyógyszerpárti !
en, peldaul mostan orvosi verszipoval ( itten piocanak nevezitek ....) kezelem magamat ! ....
Tovabba, most korubelul 15 eve, mikkor depresszio ellen kaptam gyogyszert, csak harom het alat 5 kilot hiztam meg !
mert 3 het alatt 3 tortat sutotem ! es rosszabul kivantam az edeseget mind egy gyerek ! ....
Le is mondtam veglegesen roluk 6 honap utan ! mert olyan lettem toluk mind egy noveny !
Gyogyszert ritkan szedek : fogfajas , stb . ert , es ha kapnak termeszetes gyogymodokat fogfajas, stb re, en egeszen lemondanak a gyogyszerekrol !
Idézet tőle: Robi ekkor: 2014.05.29., 20:38Én aztán egyáltalán nem vagyok gyógyszerpárti, aki szed antipszichotikumot, tudja hogy miért. De a legfőbb kérdés, hogy kiváltja-e a gyógyszer-nem-szedésből adódó pszichózis epizód kockázatát a természetgyógyászat?
Omega 3, B12 és folsav - eddig ezeknek a jótékony hatásáról olvastam tudományos cikekkben a skizofrénia / bipoláris kapcsán. Volt már olyan valaki aki mentális betegségből tünetmentessé vált úgy, hogy nem szedett antipszichotikumot?
Én aztán egyáltalán nem vagyok gyógyszerpárti, aki szed antipszichotikumot, tudja hogy miért. De a legfőbb kérdés, hogy kiváltja-e a gyógyszer-nem-szedésből adódó pszichózis epizód kockázatát a természetgyógyászat?
Omega 3, B12 és folsav - eddig ezeknek a jótékony hatásáról olvastam tudományos cikekkben a skizofrénia / bipoláris kapcsán. Volt már olyan valaki aki mentális betegségből tünetmentessé vált úgy, hogy nem szedett antipszichotikumot?
Idézet tőle: csacska.macska ekkor: 2014.05.29., 20:22Zyprexa, Paroxat, Mizapin, Liticarb- szénhidrátetetős pl., de a Leponex az marhára. Mizapin szedése alatt megőrültem volna, ha nem főzhettem volna magamnak reggelente tejbepapit (marha sok tejből). 😀
Zyprexa, Paroxat, Mizapin, Liticarb- szénhidrátetetős pl., de a Leponex az marhára. Mizapin szedése alatt megőrültem volna, ha nem főzhettem volna magamnak reggelente tejbepapit (marha sok tejből). 😀
Idézet tőle: pillangó ekkor: 2014.05.29., 19:46Én sok gyógyszert szedtem már, de tartósan csak a Lepoenxről tudom hogy nekem szénhidrátéhséget okozott. Viszont kegyetlenül. Mióta nem szedem, negyedannyi vagy még attól is kevesebb szénhidrátot eszek, mert nem kívánom különösebben. Régen meg még úgy is sokat ettem ezekből, hogy igyekeztem visszafogni magam.
De ha valaki eleve nem szed pszichiátriai szereket, akkor elvileg ilyen gondja nem lehet... Végül is a lényeg az lett volna, hogy nem ajánlatos (egyébként sem) a sok szénhidrát, de tudom jól én is, milyen az, ha képtelen megállni az ember... És mondhatni lehetetlen gyógyszer mellett kibírni az ilyet. Részben ezért is hízunk meg a legtöbben a gyogyik hatására. Szerencsére nem mindegyik bogyó ilyen.
Én sok gyógyszert szedtem már, de tartósan csak a Lepoenxről tudom hogy nekem szénhidrátéhséget okozott. Viszont kegyetlenül. Mióta nem szedem, negyedannyi vagy még attól is kevesebb szénhidrátot eszek, mert nem kívánom különösebben. Régen meg még úgy is sokat ettem ezekből, hogy igyekeztem visszafogni magam.
De ha valaki eleve nem szed pszichiátriai szereket, akkor elvileg ilyen gondja nem lehet... Végül is a lényeg az lett volna, hogy nem ajánlatos (egyébként sem) a sok szénhidrát, de tudom jól én is, milyen az, ha képtelen megállni az ember... És mondhatni lehetetlen gyógyszer mellett kibírni az ilyet. Részben ezért is hízunk meg a legtöbben a gyogyik hatására. Szerencsére nem mindegyik bogyó ilyen.
Idézet tőle: csacska.macska ekkor: 2014.05.29., 19:24Hajrá!
Hajrá!
Idézet tőle: messzecsussz ekkor: 2014.05.29., 19:16nem szedek zabáltató gyógyszereket
deporól is lejövök
hagyom a francba ezt az egész gyógyszerhumbugot
akik ezt még megkajálják
azoknak egészségükre
nem szedek zabáltató gyógyszereket
deporól is lejövök
hagyom a francba ezt az egész gyógyszerhumbugot
akik ezt még megkajálják
azoknak egészségükre