Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Nárcisztikus személyiségzavar

ElőzőOldal 4 / 4

Köszönöm a tanácsokat, vagy minek is nevezzem a mondataidat. De ha ilyen egyszerű lenne a dolog, és megváltozhatnék varázsütésre, hidd el már rég megtettem volna. Ezeket az érzéseket nem tudom kontrollálni, de nem lep meg, hogy sokan ezt nem tudják megérteni. Ezért is szeretném olyanok véleményét, tanácsait hallani, akik hasonló cipőben járnak - akik tudják, hogy miről beszélek, mert ugyanezt élik meg.

ez elég összetett igy elsőre

rám is mondták már barátaim, emberek hogy nárcisztikus vagyok, de ezt még régen, próbáltam ennek utána olvasni, mert még magam is sejtettem hogy valami nem stimmel vele, de akkor biztos nem voltam az, már nem emlékszem mi is ez pontosan

van aki meg megalománnak tűnik de nem az, szerintem én sem vagyok nárcisztikus.

Egyszerűsitsünk, az haladó tanfolyam.

Párkapcsolat: mindg nagylelkű szivedből szólj és cselekdj.

Az öngyűlöletet és az önszeretet az Istenszeretet gyógyitja meg.

Másokat sose itélj meg, csak saját magadat itélheted meg.(itélkezés - ugyanaz)

Minden pillanatban tökéletenek kell lenni, van amikor nem vagyunk azok, de képesek vagyunk rá, mindig tudhatjuk mi a helyes/jó.Az én tökéleteségemmel elérhetem mások tökéletességét.Amig mások nem tökéletesek addig én sem leszek az.

Mindenki egyedi és utánozhatatlan.Különleges?Szerintem ez szubjektiv.

Körülötted forogjon a világ? Mi vagyunk mi, Isten(ek)?Mondjuk a Paramatmánba én hiszek, az a legfelsőbb, az bennünk van.De mégsem forog körülöttema világ.

Mások birálata, ha rosszat mondunk rá, az a mi lelki szegénységünknek a jele....

Eddig még én sem tudtam normális párkapcsolatot, szerelmet kialakitani,főleg nem hosszútávon, de ez az én életem, én igy élem, nekem ez jó és nem zavar.Azért igyekszek majd ha találok valakit valahogy normálisan élni vele.Szerintem nem nehéz velem élni, de egyesek szerint egyre csak 'furcsább' lettem.Régen is olyan voltam talán.Én úgy jól érzem magam....

ElőzőOldal 4 / 4