Jó szó
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2013.01.12., 19:02azt hiszem, hogy csúnyán általánosítasz, biztos rossz élményeid voltak, mitől lenne minden alkoholista egyforma, a pedók például egyformák?
azt hiszem, hogy csúnyán általánosítasz, biztos rossz élményeid voltak, mitől lenne minden alkoholista egyforma, a pedók például egyformák?
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.12., 19:00A borderline egy betegség,az alkoholizmust nagyon szépen lehetne kezeltetni,csak ott a baj,hogy nem ismerik be hogy alkoholisták,csak élnek,kiszívják a körülöttük lévőkből az életet,és fröcsögő nyállal ordibálva a tudtukra hozzák hogy mindenki egy senki,csak ők a hibátlanok.tudják magukról hogy bántják a másikat,és másnap csakazértis újra kezdik....
Ha valaki változni akar akkor tud...na ez pl.a borderekre nem lehet igaz sajnos.De egy alkeszre igen.
De ebben aki nem él benne az nem tudja elképzelni sem ezt .
A borderline egy betegség,az alkoholizmust nagyon szépen lehetne kezeltetni,csak ott a baj,hogy nem ismerik be hogy alkoholisták,csak élnek,kiszívják a körülöttük lévőkből az életet,és fröcsögő nyállal ordibálva a tudtukra hozzák hogy mindenki egy senki,csak ők a hibátlanok.tudják magukról hogy bántják a másikat,és másnap csakazértis újra kezdik....
Ha valaki változni akar akkor tud...na ez pl.a borderekre nem lehet igaz sajnos.De egy alkeszre igen.
De ebben aki nem él benne az nem tudja elképzelni sem ezt .
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2013.01.12., 18:59A pszichés betegség és az önszántából alkoholizáló családját bántalmazó, lejárató, pénzpusztító alkoholista nem ugyanaz.
A pszichés betegség és az önszántából alkoholizáló családját bántalmazó, lejárató, pénzpusztító alkoholista nem ugyanaz.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.12., 18:54Ennyi erővel a borderline-os is tönkre teszi a körülötte élők életét... na bumm. Mindennél lehet ilyen buktatót találni, nem gondolnám, hogy az alkoholizmus ebből a szempontból rosszabb lenne.
Ennyi erővel a borderline-os is tönkre teszi a körülötte élők életét... na bumm. Mindennél lehet ilyen buktatót találni, nem gondolnám, hogy az alkoholizmus ebből a szempontból rosszabb lenne.
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.12., 18:51Engem nem érdekel,mit gondoltok,az alkohol nem csak az alkoholista életét teszi tönkre,hanem 5-6 emberét akik körülötte élnek.Legyen részetek benne,majd utánna lehet védeni őket.Én részemről megvetem őket és undorodom tőlük...
Engem nem érdekel,mit gondoltok,az alkohol nem csak az alkoholista életét teszi tönkre,hanem 5-6 emberét akik körülötte élnek.Legyen részetek benne,majd utánna lehet védeni őket.Én részemről megvetem őket és undorodom tőlük...
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.12., 17:32én csak máriáért aggódom, remélem épségben van... nem haragszom rá, és ha visszajön, remélem békét kötünk.
én csak máriáért aggódom, remélem épségben van... nem haragszom rá, és ha visszajön, remélem békét kötünk.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2013.01.12., 16:46igazán nem akarok megbántani senkit, de lassan az "Egy-két rossz" szó cím jobban megfelelne a topicnak
@lola ha valakit leszúrnak egy konyhakéssel, minden konyhakést likvidálni kell?
igazán nem akarok megbántani senkit, de lassan az "Egy-két rossz" szó cím jobban megfelelne a topicnak
@lola ha valakit leszúrnak egy konyhakéssel, minden konyhakést likvidálni kell?
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.11., 22:15Igen de vele még szót sem lehet érteni mert köd van a fejében a piától....másnap meg nem is tudja mit tett..
Igen de vele még szót sem lehet érteni mert köd van a fejében a piától....másnap meg nem is tudja mit tett..
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.11., 22:05Jah...biztos...majd ha a földön rugdos egy mint egy darab rongyot,akkor mondd..(ne legyen így soha)
Jah...biztos...majd ha a földön rugdos egy mint egy darab rongyot,akkor mondd..(ne legyen így soha)
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.11., 22:03Szerintem nem veszélyesebbek vagy elviselhetetlenebbek, mint akár én a dühkitöréseimmal vagy hangulatingadozásaimmal.
Szerintem nem veszélyesebbek vagy elviselhetetlenebbek, mint akár én a dühkitöréseimmal vagy hangulatingadozásaimmal.
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.11., 22:00Nekem nincs bajom azokkal sem, akik alkoholisták. Nagyszüleim is azok voltak, nagyon sokat voltam náluk, bűzlöttek, beszéltek össze-vissza, de a lelkük mélyén jó emberek voltak. Igaz, többször életveszélyes helyzetbe kerültem miattuk - picike voltam még és tudatlan - de még élek.
Nekem nincs bajom azokkal sem, akik alkoholisták. Nagyszüleim is azok voltak, nagyon sokat voltam náluk, bűzlöttek, beszéltek össze-vissza, de a lelkük mélyén jó emberek voltak. Igaz, többször életveszélyes helyzetbe kerültem miattuk - picike voltam még és tudatlan - de még élek.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 21:45ÉN ELOLVASTAM EZT A SOK MARHASÁGOT AMIT ITT ÍTRTAM, A VÁLASZOM ERRE CSAK ANNYI NYALJA KI A SEGGEM MAGA MEG A TÁRSAI AKIK EZT ITT KITALÁLÁLTÁK KEDVES B-E. kÖNYÖRÖGNE MÉG MAGA HOGY VELEM SZÓBA ÁLLJON, DE NEN BIZTOS, HOGY ÉN SZÓBA ÁLLNÉK MAFGÁVAL, MOST MEGYEK ÉS LEISZOM MAGAM AZTÁN MEGLÁTUK MIT MODNAK A HANOGOK MEG MÁS ÉS MAJD ÉLÜNK.
MAGA TUDJA H9OGY AKKOR MIT AKAR TŐLLEM HÉT ÉV UTÁN VÁLASZOLJON HA VA BÁTORSÁGA, NEKEM VAN NE VÁLASZOLJON MAJD ÉLÜNK
AZTÁN ISTENNÉL MAJD ELMONDUK...
ÉN ELOLVASTAM EZT A SOK MARHASÁGOT AMIT ITT ÍTRTAM, A VÁLASZOM ERRE CSAK ANNYI NYALJA KI A SEGGEM MAGA MEG A TÁRSAI AKIK EZT ITT KITALÁLÁLTÁK KEDVES B-E. kÖNYÖRÖGNE MÉG MAGA HOGY VELEM SZÓBA ÁLLJON, DE NEN BIZTOS, HOGY ÉN SZÓBA ÁLLNÉK MAFGÁVAL, MOST MEGYEK ÉS LEISZOM MAGAM AZTÁN MEGLÁTUK MIT MODNAK A HANOGOK MEG MÁS ÉS MAJD ÉLÜNK.
MAGA TUDJA H9OGY AKKOR MIT AKAR TŐLLEM HÉT ÉV UTÁN VÁLASZOLJON HA VA BÁTORSÁGA, NEKEM VAN NE VÁLASZOLJON MAJD ÉLÜNK
AZTÁN ISTENNÉL MAJD ELMONDUK...
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2013.01.11., 20:13A skizóból általában gyógyszerrel szoktak kijönni, kicsit szkeptikus vagyok, hogy a szép szavak gyógyítják-e.
A skizóból általában gyógyszerrel szoktak kijönni, kicsit szkeptikus vagyok, hogy a szép szavak gyógyítják-e.
Idézet tőle: Sedit ekkor: 2013.01.11., 20:07m.mária 1962
Nagyon csunyán beszél,na és, szerintem szuksége van ránk, hogy kisegitsuk a skizobol ilyenkor.
m.mária 1962
Nagyon csunyán beszél,na és, szerintem szuksége van ránk, hogy kisegitsuk a skizobol ilyenkor.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 17:54Nagyon örülök neki. 🙂
Nagyon örülök neki. 🙂
Idézet tőle: helengold ekkor: 2013.01.11., 17:47sziasztok! sorry h. betörök közétek, de történt velem 1 jó dolog ma, s gondoltam megosztom... a pusztába kiálltottam 1 szót, s meghallgatásra talált!
sziasztok! sorry h. betörök közétek, de történt velem 1 jó dolog ma, s gondoltam megosztom... a pusztába kiálltottam 1 szót, s meghallgatásra talált!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.11., 17:31Aztán hazajön apu és szomorú...
Aztán hazajön apu és szomorú...
Idézet tőle: rotebeete ekkor: 2013.01.11., 16:08Tegnap voltam egy barátnál, 4 gyereke is van, 3 jóformán velem nőtt fel. Nagyon jó volt náluk... A 6 éves is néha odajön a kanapéra, lefekszik mellém és mondja, hogy szeretné, ha simogatnám... feltűri a kis pólóját, és simogatom... és az a nagy csend... miközben hallom, hogy aranyosan szuszog és érdeklődve pásztázza a szobát... élvezi a pillanatot. Aztán berobban a 3 éves kisöcsi, aki szintén nekem szegezi: "szimizz engem isz!" Annyira édesek!
Délután meg hazajön a 9 éves nagyfiú, érzem a feszültséget benne, túlterhelődött a suliban. Rugdos, dobál, kiabál, bevonul a szobába... utána megyek, befekszek mellé az ágyba, elkezdünk beszélgetni és megkérdezi, hogy simogatnám-e... Egy 9 éves nagyfiú! 🙂 Aztán lenyugszik, lecsillapodik, és indulhat a játék...
Ezek az igazi örömök az életben! Egy kis szeretet, odafigyelés és meghallgatás.
Tegnap voltam egy barátnál, 4 gyereke is van, 3 jóformán velem nőtt fel. Nagyon jó volt náluk... A 6 éves is néha odajön a kanapéra, lefekszik mellém és mondja, hogy szeretné, ha simogatnám... feltűri a kis pólóját, és simogatom... és az a nagy csend... miközben hallom, hogy aranyosan szuszog és érdeklődve pásztázza a szobát... élvezi a pillanatot. Aztán berobban a 3 éves kisöcsi, aki szintén nekem szegezi: "szimizz engem isz!" Annyira édesek!
Délután meg hazajön a 9 éves nagyfiú, érzem a feszültséget benne, túlterhelődött a suliban. Rugdos, dobál, kiabál, bevonul a szobába... utána megyek, befekszek mellé az ágyba, elkezdünk beszélgetni és megkérdezi, hogy simogatnám-e... Egy 9 éves nagyfiú! 🙂 Aztán lenyugszik, lecsillapodik, és indulhat a játék...
Ezek az igazi örömök az életben! Egy kis szeretet, odafigyelés és meghallgatás.
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.10., 20:51Idézet tőle: Pottom22 es csapdája? Yossarian? 🙂
yes
Idézet tőle: Pottom22 es csapdája? Yossarian? 🙂
yes
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.10., 20:12A szabály szerint ugyanis leszerelni csak azt a katonát lehet, aki ezt az elmeállapotára hivatkozva kéri. Aki viszont ezt kéri, az nyilvánvalóan nem lehet őrült, csupán ki akarja magát vonni a harci állományból. Vagyis nem szereltethető le.
A szabály szerint ugyanis leszerelni csak azt a katonát lehet, aki ezt az elmeállapotára hivatkozva kéri. Aki viszont ezt kéri, az nyilvánvalóan nem lehet őrült, csupán ki akarja magát vonni a harci állományból. Vagyis nem szereltethető le.
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.10., 20:09én jól szórakozom.
én jól szórakozom.
Idézet tőle: Pottom ekkor: 2013.01.10., 20:09lola: Az életben??? Még itt se:)
De egy jó szó című topikban, csak ír az ember egy két jó szót:) Pláne oylanokról, akikről könnyen egy neki, nem? 😉 Egy kis pioozitívság ide sem árt.
Annyira azért sajnos nem vidám hely a búra 🙁
lola: Az életben??? Még itt se:)
De egy jó szó című topikban, csak ír az ember egy két jó szót:) Pláne oylanokról, akikről könnyen egy neki, nem? 😉 Egy kis pioozitívság ide sem árt.
Annyira azért sajnos nem vidám hely a búra 🙁
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.10., 20:07Idézet tőle: lolaNa! Bíbor folyó! A kedvenc dolgod már nem a "pelenkás kislánynak lenni?" Így 41 éves férfi létedre??Az igen!
kettő nem zárja ki egymást
Idézet tőle: lolaNa! Bíbor folyó! A kedvenc dolgod már nem a "pelenkás kislánynak lenni?" Így 41 éves férfi létedre??Az igen!
kettő nem zárja ki egymást
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.10., 20:07csak a sajátját...
csak a sajátját...
Idézet tőle: lola ekkor: 2013.01.10., 20:05Na! Bíbor folyó! A kedvenc dolgod már nem a "pelenkás kislánynak lenni?" Így 41 éves férfi létedre??Az igen!
Na! Bíbor folyó! A kedvenc dolgod már nem a "pelenkás kislánynak lenni?" Így 41 éves férfi létedre??Az igen!
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.10., 19:59Idézet tőle: BrendonTe bunkó vagy.....
jogomban áll
Idézet tőle: BrendonTe bunkó vagy.....
jogomban áll
Idézet tőle: Bíbor folyó ekkor: 2013.01.10., 19:54Idézet tőle: lolaTi az életben is így nyaljátok a többi ember se..ét?Csak kíváncsi vagyok..
nem mindenkiét.én speciel csak a lányokét....tényleg...neked jó segged van?))))))))))))))
Idézet tőle: lolaTi az életben is így nyaljátok a többi ember se..ét?Csak kíváncsi vagyok..
nem mindenkiét.én speciel csak a lányokét....tényleg...neked jó segged van?))))))))))))))
Idézet tőle: Guest ekkor: 2013.01.10., 18:42Mi is szeretjük Önt Eszter.Lehetne egy kicsit többet itt.Csak mint látogató, beszélgetőtárs, ha nem is sorstárs.
Mi is szeretjük Önt Eszter.Lehetne egy kicsit többet itt.Csak mint látogató, beszélgetőtárs, ha nem is sorstárs.
Idézet tőle: Rakéta ekkor: 2013.01.10., 05:22Kleó odaadó és figyelmes, őszinte és kedves nő vagy. - ez manapság már nagyon ritka.
Esztert úgy szeretjük ahogy van, mert ő így önmaga. Szertjük(?), szeretem mert megteremtette nekük ezt a fórumot, amivel sokat adott nekünk, és ezért hálát érzek.
Szeretem vele levelezni, és megismerni, és csodálkozni azon amit adót és elfogadott így.
Kleó odaadó és figyelmes, őszinte és kedves nő vagy. - ez manapság már nagyon ritka.
Esztert úgy szeretjük ahogy van, mert ő így önmaga. Szertjük(?), szeretem mert megteremtette nekük ezt a fórumot, amivel sokat adott nekünk, és ezért hálát érzek.
Szeretem vele levelezni, és megismerni, és csodálkozni azon amit adót és elfogadott így.