Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

Mán megint mi a fax baj van???

Létezik szólásszabadság is!

FIGYELEM!

A HONLAPRA KIÍRT TARTALMAK MINDEGYIKE NYILVÁNOS!

Bárki elolvashatja. Mielőtt leírtok valamit a weboldalra gondoljátok át!

A bura.hu Fórum Moderációs Szabályzatában, illetve az Általános Szerződési Feltételeiben is minden erről szóló rész is részletezve van.

Továbbá, statisztikai céllal adatokat osztunk meg a Facebook, illetve mind az Alphabet céggel, mind annak leányvállalataival.

A weboldalra regisztrálva ezen Szerződések elfogadásával lehet írni.

Az ÁSzF 2020. április 1.-től érvényes verziója a következő linkre katintva olvasható:

A Búra fórumok moderációs szabályzata

Az oldal továbbra is teljesen anonym hozzászólási lehetőséget biztosít bárki számára.

Reméljük a weboldal tagjaként továbbra is velünk maradtok!

Kérünk továbbá Titeket, hogy IRL adatokat NE osszatok meg a weboldalon, se magatokról, se másról, még akkor se, ha hozzájárul!

Megértéseteket köszönjük.

Hova tűnt el majd' 2 nap???

Kérem hogy a szorongás és depresszió topicból töröljék az utolsó bejegyzésem.Nem lehet ugyanis törölni nincs ilyen opció.

Újra-ra-ra-ra új helyen 🙂 -=>

1.) képfeltöltés működik 🙂

2.) hibaüzit dob comment mentéskor de figyelmen kívül hagyható!

3.) reméljük hamar sikerül kifoltozni ezt  hibát is.

jó egészséget mindenkinek!

Nyugi Krisz, Semmi baj nincs már, Nagyon Ügyi Vagy, Köszönjük Szépen heartheartheart

FiGYeLEM FELSZóLÍT!!!

EZEK A NICKEK ÖRÖKRE TILTVA

MindeN MEGJELENÉSI FORMÁJUKBAN

CSETNIK

MEGINTÉN

etc etc etc

örökre és végérvényesen

bármilyen előfordulása ezen a felületen

a mesterséges intelligencia

összes haragját magára hívja

bumm bumm bumm

( húsvét közeledtével: ÁmeN )

Tibi86 saját kérésére törölve minden tartalmával együtt.

BOCSOSystem nevű felhasználó törölve a weboldalról.

INDOKLÁS:

ÁSZF több pontját is folytatólagosan, sokadik alkalommal, sokadik becenévvel megsértette.

A pszichológus újra válaszolt ezen a héten is, valamint ezzel együtt elkészült az e havi összefoglaló kérdések-válaszok blogbejegyzés is!

Kedves Admin,

Nagyon szépen köszönöm, csak sajnos már arra sem emléxem, melyik emailcímmel regiztem, de mindjárt megnézem, hogy mit tudok tenni yessmiley

Köszönettel: Szerelmes Hercegnő

Kedves Sweet Harmony!

A "Szerelmes Hercegnő" account aktiválása megtörtént.

Tudsz új jelszót kérni rá, amennyiben nem emlékszel a régire.

Üdv!

Kedves Adminisztrátor,

ha nem nagy gond, szeretném kérni itt a bura.hu-n a "Szerelmes Hercegnő" nickem és fiókom újraaktiválását, mivel A Vőlegényem adta nekem anno e nevet, s azt szeretném használni. Az a gond, hogy arról viszont szeretném az ottmaradt avataromat törölni, s újat rakni rá. A telefonszámomat nem én használom, kérem szépen az admint, hogy a jelszót ide küldje, erre a bura.hu fiókomra.

Nagyon szépen köszönöm!

heart

Inkább mégse töröljenek, maradni szeretnék mégis.

Köszönöm szépen!

smileyheart

Chutney nevű felhasználó minden tartalmával együtt törölve az oldalról.

INDOKLÁS:

A Búra Alapítvány Általános Szerződési Feltételeinek (melyet minden felhasználónak kötelező elfogadnia, amenyiben a bura.hu weboldalt használja) több pontjában is felhasználási feltételt sértett.

A felhasználási feltétek, melyeket sértett:

Jogsértő hozzászólások

1.1. Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bûncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.

1.4. Témarombolás, floodolás és OFFolás

Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltûnően, szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy témán kívüli („offtopic”) hozzászólások.

1.5. Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnem

1.6. Azon szerkesztéssel, moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó hozzászólások, amelyek nem a kifejezetten az e célt szolgáló Moderációs fórumban tûnnek fel, törlésre vagy áthelyezésre kerülnek.

1.7. Bárki valós, személyes adatának (név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. „IRL adatok”) engedély nélküli közzététele tiltott – és így törlésre kerül –, amennyiben az érintett azokat  nem saját maga hozta nyilvánosságra. Ellenkező esetben is kötelező hivatkozni az illető felhasználó azon hozzászólására, ahol személyes adatait közzétette vagy arra egyértelmûen utaló csatolást (linket) helyezett el.

1.8. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyûlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató csatolások (linkek) szintén tiltottak.

Tisztelt bura.hu,

nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem eddig. Sok nehéz időn átsegített engem ez az oldal. Most azonban nagyon szépen szeretném megkérni az oldal üzemeltetőjét, hogy töröljön engem erről az oldalról. Nagyon szépen köszönöm!

Tisztelettel, Üdvözlettel és Köszönettel: Valentínyi Márta (Szerelmes Hercegnő)

Szőllősi Tibor pszichológus ismét publikált választ a beérkező kérdésekre.

A publikációt megtaláljátok a topikjában.

A pszichológus továbbra is rendszeresen válaszol.

Tegyétek fel kérdéseiteket bátran!

Egysenki94 felhasználó az oldalról minden tartalmával együtt törölve.

Indoklás:

A Búra Alapítvány céljaival, szemléletével, működésével kapcsolatosan nem összeegyeztethető kommunikáció.

Elkészültek a 2019. szeptember hó összefoglaló pszichológusi kérdések-válaszok gyűjteményes blogbejegyzés!

ÓRIÁSI KÖSZÖNET Patandzsalinak!

1. csopiba még gyógyszer-függőség. 

Le leszünk tolva az offolásért... Menjünk a Vidám topicba!

Na. Nem csak.

Kémiai szerek által kiváltott:

Viselkedési addikciók:

Hát ahogy írtam. Szer- meg interperszonális. Azé' meg is nézem.

Hát nekem jó. De tulképpen hogyan vannak a függőségek kategorizálva? Lusta vagyok megnézni és már elfelejtettem. 

Megvan! Szerfüggőségek (ital, drogok)

Na?

Idézet tőle: Kleó

Te vagy az új Ságvári Endre!: 32 nickem volt...

:))) Hát kábé.

Te vagy az új Ságvári Endre!: 32 nickem volt...

Idézet tőle: Kleó

Aha, van: https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/tarsfuggok-onsegito-csop

Na de ugyi, ki is indította ezt a csoportot anno? 🙂 (Én.)

Aha, van: https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/tarsfuggok-onsegito-csop

Igaz!

Így: függőségek: ital, drogok stb. Oh, még hányféle függőség van! De talán az interperszonálisaknak külön topic kéne, lehet, h társfüggő van is...

Nem lehetne az "Ital, drogok" https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/ital-drogok topik címe elé bebiggyeszteni egy "Függőségek" szócskát és akkor a topik könnyebben kereshető: "Függőségek: ital *vessző* drogok"? Tegnap a neten keresgéltem, ott szoktam búrás topikokat keresni és a "függőségek" szóra nem adott ki semmit. 

Így: Függőségek: ital, drogok.

Van "függőség" topik? Én nem találok ilyet... Ha nincs, lehetne kérni, hogy legyen?

Krisz! Tökjók a fejleszések, látszik, hogy nagyon dolgozol rajta, és az ötleteinket/észrevételeinket is figyelembe vetted.
Nagyon köszi 🙂

nyah .... "a dolog meg van csinalva" ....

ujra minden e-mail fiokba megerkeznek a buras e-mailok! 

hipi hipi húúúú

igen igen ...

citromail

freemail

indexmail

indamail

vipmail

stb stb stb

mind megkapja

KONKRÉTAN LEELLENŐRIZVE 😉

CITROMAIL, FREEMAIL, VIPMAIL ÉS TÁRSAI SAJNOS ÚGY TŰNIK SPAMBE TETTEK MINKET

PRÓBÁLJATOK MEG LEHETŐLEG    @GMAIL.COM    EMAILCIMET HASZNALNI

EBBEN AZ ESTEBEN OTT AZ UZI A BEJOVO MAPPABAN MIND EMAILBEN MIND ITT A BURAN

UDV

K.

Ma éjjelre még egy jó hír:

Újabb pszichológus válaszok kerültek fel a fórumtopikba!

Bekerültek: július - augusztus ; kérdések - válaszok , a pszichológus blogjába is!

Egyszer, egy régi fórumon (még fb előtt) kiszámolták, h napi hány hsz.-em van. Elég döbbenetes szám jött ki.

Köszönöm. És most hálából elvisztek Rióba? 😀

Köszönjük Kleó hozzájárulásodat a Búra közösséghez!

Túl vagy a tízezredik hozzászólásodon!

Figyelem!

Újfent szembesültünk hogy IRL (azaz valós életbeli információk) kerülnek megosztásra ...

Felhívjuk figyelmeteket, hogy ez egy ANONIM  ámde PUBLIKUS (!)  oldal.

Tehát amennyiben önmaga a feléhasználó nem vállalja fel az igazi kilétét abban az esetben tilos róla valós adatokat megosztani.

Ez mindannyiunk közös érdeke, azért hogy a Búra zökkenőmentesen mehessen tovább.

Se nevek se fotók se semmi amennyiben nem járult kifejezetten hozzá az illető hogy megosztható az interneten publikusan.

Köszönjük együttműködéseteket!

Krisz

Passz. Ezt a kicsi lehetőséget is elvették tőlem. Törcsi röpcsi. 🙁

Szolgálati közlemény

Felhívjuk a Tisztelt Tagok figyelmét,
hogy változtak/bővültek a Felhasználási Feltétleink.

Különösen felhívnánk a figyelmet a Google Feltételeiről szóló részre, ugyanis jelenleg ez az egyetlen lehetőség, hogy fent tudjuk tartani a Búra Alapítvány weboldalának működését, és fizetni tudjuk a pszichológus szakértőt.

Köszönjük, hogy ha átnézitek és betartjátok
az ott megjelölt moderációs/tartalmi irányelveket.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Krisz és az "adminság" nevében kérem, hogy figyeljetek oda, hogy kattintgassatok a reklámokra! Ellentételként gyakrabban fog válaszolni a pszichológus!!! (Meg hát ugye az oldal fenntartása is pénzbe kerül... nem szabad csak valaki(k)nek a magánzsebére támaszkodni.)

A másik dolog: az új Búra (vesaniabura) lassan nyitható, kérünk mindenkit, hogy nézegesse, és észrevételeivel-javaslataival és minden ezzel kapcsolatos kínjával bombázza Kriszt!

Értem, köszi heart

Megvan "Vidám kocsma és kávézó" néven...

Kedves Adminisztrátorok,

nem találom Kleóék topikját, pedig engem az "tartott életben" amikor nagyon magam alatt voltam, azt nyitottam+és mindig jobb kedvem lett. Vissza fog kerülni...?

Köszönettel: Szerelmes Hercegnő

De hát az a topic név egy idézet!!! Nem lett volna elég idézőjelbe tenni? Kit nemkívánatos idézni? Petőfi?, hmmm?

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:

Ui.:  A két blogbejegyzést lementettem. Ha kéritek el tudom küldeni a szerzőknek.

Kérem. Előre is kösz. 

És még mindig nem tom, mi az, ami "felnőtt tartalom", de nem szex... Ezt bármire rá lehet fogni...