Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.04.06., 22:21FIGYELEM!
A HONLAPRA KIÍRT TARTALMAK MINDEGYIKE NYILVÁNOS!
Bárki elolvashatja. Mielőtt leírtok valamit a weboldalra gondoljátok át!
A bura.hu Fórum Moderációs Szabályzatában, illetve az Általános Szerződési Feltételeiben is minden erről szóló rész is részletezve van.
Továbbá, statisztikai céllal adatokat osztunk meg a Facebook, illetve mind az Alphabet céggel, mind annak leányvállalataival.
A weboldalra regisztrálva ezen Szerződések elfogadásával lehet írni.
Az ÁSzF 2020. április 1.-től érvényes verziója a következő linkre katintva olvasható:
A Búra fórumok moderációs szabályzata
Az oldal továbbra is teljesen anonym hozzászólási lehetőséget biztosít bárki számára.
Reméljük a weboldal tagjaként továbbra is velünk maradtok!
Kérünk továbbá Titeket, hogy IRL adatokat NE osszatok meg a weboldalon, se magatokról, se másról, még akkor se, ha hozzájárul!
Megértéseteket köszönjük.
FIGYELEM!
A HONLAPRA KIÍRT TARTALMAK MINDEGYIKE NYILVÁNOS!
Bárki elolvashatja. Mielőtt leírtok valamit a weboldalra gondoljátok át!
A bura.hu Fórum Moderációs Szabályzatában, illetve az Általános Szerződési Feltételeiben is minden erről szóló rész is részletezve van.
Továbbá, statisztikai céllal adatokat osztunk meg a Facebook, illetve mind az Alphabet céggel, mind annak leányvállalataival.
A weboldalra regisztrálva ezen Szerződések elfogadásával lehet írni.
Az ÁSzF 2020. április 1.-től érvényes verziója a következő linkre katintva olvasható:
A Búra fórumok moderációs szabályzata
Az oldal továbbra is teljesen anonym hozzászólási lehetőséget biztosít bárki számára.
Reméljük a weboldal tagjaként továbbra is velünk maradtok!
Kérünk továbbá Titeket, hogy IRL adatokat NE osszatok meg a weboldalon, se magatokról, se másról, még akkor se, ha hozzájárul!
Megértéseteket köszönjük.
Idézet tőle: Titokmar ekkor: 2020.03.31., 17:44Kérem hogy a szorongás és depresszió topicból töröljék az utolsó bejegyzésem.Nem lehet ugyanis törölni nincs ilyen opció.
Kérem hogy a szorongás és depresszió topicból töröljék az utolsó bejegyzésem.Nem lehet ugyanis törölni nincs ilyen opció.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.03.31., 13:59Újra-ra-ra-ra új helyen 🙂 -=>
1.) képfeltöltés működik 🙂
2.) hibaüzit dob comment mentéskor de figyelmen kívül hagyható!
3.) reméljük hamar sikerül kifoltozni ezt hibát is.
jó egészséget mindenkinek!
Újra-ra-ra-ra új helyen 🙂 -=>
1.) képfeltöltés működik 🙂
2.) hibaüzit dob comment mentéskor de figyelmen kívül hagyható!
3.) reméljük hamar sikerül kifoltozni ezt hibát is.
jó egészséget mindenkinek!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2020.01.29., 06:00Nyugi Krisz, Semmi baj nincs már, Nagyon Ügyi Vagy, Köszönjük Szépen
Nyugi Krisz, Semmi baj nincs már, Nagyon Ügyi Vagy, Köszönjük Szépen
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.01.29., 04:31FiGYeLEM FELSZóLÍT!!!
EZEK A NICKEK ÖRÖKRE TILTVA
MindeN MEGJELENÉSI FORMÁJUKBAN
CSETNIK
MEGINTÉN
etc etc etc
örökre és végérvényesen
bármilyen előfordulása ezen a felületen
a mesterséges intelligencia
összes haragját magára hívja
bumm bumm bumm
( húsvét közeledtével: ÁmeN )
FiGYeLEM FELSZóLÍT!!!
EZEK A NICKEK ÖRÖKRE TILTVA
MindeN MEGJELENÉSI FORMÁJUKBAN
CSETNIK
MEGINTÉN
etc etc etc
örökre és végérvényesen
bármilyen előfordulása ezen a felületen
a mesterséges intelligencia
összes haragját magára hívja
bumm bumm bumm
( húsvét közeledtével: ÁmeN )
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.11.24., 20:49Tibi86 saját kérésére törölve minden tartalmával együtt.
Tibi86 saját kérésére törölve minden tartalmával együtt.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.11.04., 19:00BOCSOSystem nevű felhasználó törölve a weboldalról.
INDOKLÁS:
ÁSZF több pontját is folytatólagosan, sokadik alkalommal, sokadik becenévvel megsértette.
BOCSOSystem nevű felhasználó törölve a weboldalról.
INDOKLÁS:
ÁSZF több pontját is folytatólagosan, sokadik alkalommal, sokadik becenévvel megsértette.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.31., 07:17A pszichológus újra válaszolt ezen a héten is, valamint ezzel együtt elkészült az e havi összefoglaló kérdések-válaszok blogbejegyzés is!
A pszichológus újra válaszolt ezen a héten is, valamint ezzel együtt elkészült az e havi összefoglaló kérdések-válaszok blogbejegyzés is!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.10.27., 15:54Kedves Admin,
Nagyon szépen köszönöm, csak sajnos már arra sem emléxem, melyik emailcímmel regiztem, de mindjárt megnézem, hogy mit tudok tenni
Köszönettel: Szerelmes Hercegnő
Kedves Admin,
Nagyon szépen köszönöm, csak sajnos már arra sem emléxem, melyik emailcímmel regiztem, de mindjárt megnézem, hogy mit tudok tenni
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.27., 15:49Kedves Sweet Harmony!
A "Szerelmes Hercegnő" account aktiválása megtörtént.
Tudsz új jelszót kérni rá, amennyiben nem emlékszel a régire.
Üdv!
Kedves Sweet Harmony!
A "Szerelmes Hercegnő" account aktiválása megtörtént.
Tudsz új jelszót kérni rá, amennyiben nem emlékszel a régire.
Üdv!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.10.27., 14:01Kedves Adminisztrátor,
ha nem nagy gond, szeretném kérni itt a bura.hu-n a "Szerelmes Hercegnő" nickem és fiókom újraaktiválását, mivel A Vőlegényem adta nekem anno e nevet, s azt szeretném használni. Az a gond, hogy arról viszont szeretném az ottmaradt avataromat törölni, s újat rakni rá. A telefonszámomat nem én használom, kérem szépen az admint, hogy a jelszót ide küldje, erre a bura.hu fiókomra.
Nagyon szépen köszönöm!
Kedves Adminisztrátor,
ha nem nagy gond, szeretném kérni itt a bura.hu-n a "Szerelmes Hercegnő" nickem és fiókom újraaktiválását, mivel A Vőlegényem adta nekem anno e nevet, s azt szeretném használni. Az a gond, hogy arról viszont szeretném az ottmaradt avataromat törölni, s újat rakni rá. A telefonszámomat nem én használom, kérem szépen az admint, hogy a jelszót ide küldje, erre a bura.hu fiókomra.
Nagyon szépen köszönöm!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.10.26., 12:57Inkább mégse töröljenek, maradni szeretnék mégis.
Köszönöm szépen!
Inkább mégse töröljenek, maradni szeretnék mégis.
Köszönöm szépen!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.26., 08:23Chutney nevű felhasználó minden tartalmával együtt törölve az oldalról.
INDOKLÁS:
A Búra Alapítvány Általános Szerződési Feltételeinek (melyet minden felhasználónak kötelező elfogadnia, amenyiben a bura.hu weboldalt használja) több pontjában is felhasználási feltételt sértett.
A felhasználási feltétek, melyeket sértett:
Jogsértő hozzászólások
1.1. Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bûncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
1.4. Témarombolás, floodolás és OFFolás
Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltûnően, szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy témán kívüli („offtopic”) hozzászólások.
1.5. Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnem
1.6. Azon szerkesztéssel, moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó hozzászólások, amelyek nem a kifejezetten az e célt szolgáló Moderációs fórumban tûnnek fel, törlésre vagy áthelyezésre kerülnek.
1.7. Bárki valós, személyes adatának (név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. „IRL adatok”) engedély nélküli közzététele tiltott – és így törlésre kerül –, amennyiben az érintett azokat nem saját maga hozta nyilvánosságra. Ellenkező esetben is kötelező hivatkozni az illető felhasználó azon hozzászólására, ahol személyes adatait közzétette vagy arra egyértelmûen utaló csatolást (linket) helyezett el.
1.8. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyûlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató csatolások (linkek) szintén tiltottak.
Chutney nevű felhasználó minden tartalmával együtt törölve az oldalról.
INDOKLÁS:
A Búra Alapítvány Általános Szerződési Feltételeinek (melyet minden felhasználónak kötelező elfogadnia, amenyiben a bura.hu weboldalt használja) több pontjában is felhasználási feltételt sértett.
A felhasználási feltétek, melyeket sértett:
Jogsértő hozzászólások
1.1. Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bûncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
1.4. Témarombolás, floodolás és OFFolás
Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltûnően, szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy témán kívüli („offtopic”) hozzászólások.
1.5. Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnem
1.6. Azon szerkesztéssel, moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó hozzászólások, amelyek nem a kifejezetten az e célt szolgáló Moderációs fórumban tûnnek fel, törlésre vagy áthelyezésre kerülnek.
1.7. Bárki valós, személyes adatának (név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. „IRL adatok”) engedély nélküli közzététele tiltott – és így törlésre kerül –, amennyiben az érintett azokat nem saját maga hozta nyilvánosságra. Ellenkező esetben is kötelező hivatkozni az illető felhasználó azon hozzászólására, ahol személyes adatait közzétette vagy arra egyértelmûen utaló csatolást (linket) helyezett el.
1.8. A jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyûlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató csatolások (linkek) szintén tiltottak.
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.10.22., 16:48Tisztelt bura.hu,
nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem eddig. Sok nehéz időn átsegített engem ez az oldal. Most azonban nagyon szépen szeretném megkérni az oldal üzemeltetőjét, hogy töröljön engem erről az oldalról. Nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel, Üdvözlettel és Köszönettel: Valentínyi Márta (Szerelmes Hercegnő)
Tisztelt bura.hu,
nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem eddig. Sok nehéz időn átsegített engem ez az oldal. Most azonban nagyon szépen szeretném megkérni az oldal üzemeltetőjét, hogy töröljön engem erről az oldalról. Nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel, Üdvözlettel és Köszönettel: Valentínyi Márta (Szerelmes Hercegnő)
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.17., 19:06Szőllősi Tibor pszichológus ismét publikált választ a beérkező kérdésekre.
A publikációt megtaláljátok a topikjában.
A pszichológus továbbra is rendszeresen válaszol.
Tegyétek fel kérdéseiteket bátran!
Szőllősi Tibor pszichológus ismét publikált választ a beérkező kérdésekre.
A publikációt megtaláljátok a topikjában.
A pszichológus továbbra is rendszeresen válaszol.
Tegyétek fel kérdéseiteket bátran!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.17., 17:37Egysenki94 felhasználó az oldalról minden tartalmával együtt törölve.
Indoklás:
A Búra Alapítvány céljaival, szemléletével, működésével kapcsolatosan nem összeegyeztethető kommunikáció.
Egysenki94 felhasználó az oldalról minden tartalmával együtt törölve.
Indoklás:
A Búra Alapítvány céljaival, szemléletével, működésével kapcsolatosan nem összeegyeztethető kommunikáció.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.10.01., 10:26Elkészültek a 2019. szeptember hó összefoglaló pszichológusi kérdések-válaszok gyűjteményes blogbejegyzés!
ÓRIÁSI KÖSZÖNET Patandzsalinak!
Elkészültek a 2019. szeptember hó összefoglaló pszichológusi kérdések-válaszok gyűjteményes blogbejegyzés!
ÓRIÁSI KÖSZÖNET Patandzsalinak!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.09.24., 23:04Na. Nem csak.
Kémiai szerek által kiváltott:
- Alkoholizmus
- Nikotinfüggőség
- Egyéb pszichoaktív szerek által kiváltott függőség
Viselkedési addikciók:
- kényszerbetegségek (például kleptománia, kényszeres vásárlás)
- evési zavarok (anorexia, bulimia)
- szex - és szerelmi függőségek
- társ- és kapcsolati függőség
- munkaszenvedély (munkalkoholizmus)
- játékszenvedély
- számítógép/internet/televízió-függőség
- testedzés-függőség[
Na. Nem csak.
Kémiai szerek által kiváltott:
- Alkoholizmus
- Nikotinfüggőség
- Egyéb pszichoaktív szerek által kiváltott függőség
Viselkedési addikciók:
- kényszerbetegségek (például kleptománia, kényszeres vásárlás)
- evési zavarok (anorexia, bulimia)
- szex - és szerelmi függőségek
- társ- és kapcsolati függőség
- munkaszenvedély (munkalkoholizmus)
- játékszenvedély
- számítógép/internet/televízió-függőség
- testedzés-függőség[
Idézet tőle: roxy ekkor: 2019.09.24., 22:56Hát nekem jó. De tulképpen hogyan vannak a függőségek kategorizálva? Lusta vagyok megnézni és már elfelejtettem.
Hát nekem jó. De tulképpen hogyan vannak a függőségek kategorizálva? Lusta vagyok megnézni és már elfelejtettem.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2019.09.24., 21:00Idézet tőle: KleóAha, van: https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/tarsfuggok-onsegito-csop
Na de ugyi, ki is indította ezt a csoportot anno? 🙂 (Én.)
Idézet tőle: KleóAha, van: https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/tarsfuggok-onsegito-csop
Na de ugyi, ki is indította ezt a csoportot anno? 🙂 (Én.)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.09.24., 19:33Aha, van: https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/tarsfuggok-onsegito-csop
Aha, van: https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/tarsfuggok-onsegito-csop
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.09.24., 18:37Így: függőségek: ital, drogok stb. Oh, még hányféle függőség van! De talán az interperszonálisaknak külön topic kéne, lehet, h társfüggő van is...
Így: függőségek: ital, drogok stb. Oh, még hányféle függőség van! De talán az interperszonálisaknak külön topic kéne, lehet, h társfüggő van is...
Idézet tőle: roxy ekkor: 2019.09.24., 15:02Nem lehetne az "Ital, drogok" https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/ital-drogok topik címe elé bebiggyeszteni egy "Függőségek" szócskát és akkor a topik könnyebben kereshető: "Függőségek: ital *vessző* drogok"? Tegnap a neten keresgéltem, ott szoktam búrás topikokat keresni és a "függőségek" szóra nem adott ki semmit.
Így: Függőségek: ital, drogok.
Nem lehetne az "Ital, drogok" https://www.bura.hu/forum/beszelgessunk/ital-drogok topik címe elé bebiggyeszteni egy "Függőségek" szócskát és akkor a topik könnyebben kereshető: "Függőségek: ital *vessző* drogok"? Tegnap a neten keresgéltem, ott szoktam búrás topikokat keresni és a "függőségek" szóra nem adott ki semmit.
Így: Függőségek: ital, drogok.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2019.09.20., 06:44Krisz! Tökjók a fejleszések, látszik, hogy nagyon dolgozol rajta, és az ötleteinket/észrevételeinket is figyelembe vetted.
Nagyon köszi 🙂
Krisz! Tökjók a fejleszések, látszik, hogy nagyon dolgozol rajta, és az ötleteinket/észrevételeinket is figyelembe vetted.
Nagyon köszi 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.10., 13:29nyah .... "a dolog meg van csinalva" ....
ujra minden e-mail fiokba megerkeznek a buras e-mailok!
hipi hipi húúúú
igen igen ...
citromail
freemail
indexmail
indamail
vipmail
stb stb stb
mind megkapja
KONKRÉTAN LEELLENŐRIZVE 😉
nyah .... "a dolog meg van csinalva" ....
ujra minden e-mail fiokba megerkeznek a buras e-mailok!
hipi hipi húúúú
igen igen ...
citromail
freemail
indexmail
indamail
vipmail
stb stb stb
mind megkapja
KONKRÉTAN LEELLENŐRIZVE 😉
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.08., 10:43CITROMAIL, FREEMAIL, VIPMAIL ÉS TÁRSAI SAJNOS ÚGY TŰNIK SPAMBE TETTEK MINKET
PRÓBÁLJATOK MEG LEHETŐLEG @GMAIL.COM EMAILCIMET HASZNALNI
EBBEN AZ ESTEBEN OTT AZ UZI A BEJOVO MAPPABAN MIND EMAILBEN MIND ITT A BURAN
UDV
K.
CITROMAIL, FREEMAIL, VIPMAIL ÉS TÁRSAI SAJNOS ÚGY TŰNIK SPAMBE TETTEK MINKET
PRÓBÁLJATOK MEG LEHETŐLEG @GMAIL.COM EMAILCIMET HASZNALNI
EBBEN AZ ESTEBEN OTT AZ UZI A BEJOVO MAPPABAN MIND EMAILBEN MIND ITT A BURAN
UDV
K.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.06., 22:06Ma éjjelre még egy jó hír:
Újabb pszichológus válaszok kerültek fel a fórumtopikba!
Bekerültek: július - augusztus ; kérdések - válaszok , a pszichológus blogjába is!
Ma éjjelre még egy jó hír:
Újabb pszichológus válaszok kerültek fel a fórumtopikba!
Bekerültek: július - augusztus ; kérdések - válaszok , a pszichológus blogjába is!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.09.06., 21:16Egyszer, egy régi fórumon (még fb előtt) kiszámolták, h napi hány hsz.-em van. Elég döbbenetes szám jött ki.
Egyszer, egy régi fórumon (még fb előtt) kiszámolták, h napi hány hsz.-em van. Elég döbbenetes szám jött ki.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.06., 21:11Köszönjük Kleó hozzájárulásodat a Búra közösséghez!
Túl vagy a tízezredik hozzászólásodon!
Köszönjük Kleó hozzájárulásodat a Búra közösséghez!
Túl vagy a tízezredik hozzászólásodon!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.05., 15:38Figyelem!
Újfent szembesültünk hogy IRL (azaz valós életbeli információk) kerülnek megosztásra ...
Felhívjuk figyelmeteket, hogy ez egy ANONIM ámde PUBLIKUS (!) oldal.
Tehát amennyiben önmaga a feléhasználó nem vállalja fel az igazi kilétét abban az esetben tilos róla valós adatokat megosztani.
Ez mindannyiunk közös érdeke, azért hogy a Búra zökkenőmentesen mehessen tovább.
Se nevek se fotók se semmi amennyiben nem járult kifejezetten hozzá az illető hogy megosztható az interneten publikusan.
Köszönjük együttműködéseteket!
Krisz
Figyelem!
Újfent szembesültünk hogy IRL (azaz valós életbeli információk) kerülnek megosztásra ...
Felhívjuk figyelmeteket, hogy ez egy ANONIM ámde PUBLIKUS (!) oldal.
Tehát amennyiben önmaga a feléhasználó nem vállalja fel az igazi kilétét abban az esetben tilos róla valós adatokat megosztani.
Ez mindannyiunk közös érdeke, azért hogy a Búra zökkenőmentesen mehessen tovább.
Se nevek se fotók se semmi amennyiben nem járult kifejezetten hozzá az illető hogy megosztható az interneten publikusan.
Köszönjük együttműködéseteket!
Krisz
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2019.09.01., 17:43Szolgálati közlemény
Felhívjuk a Tisztelt Tagok figyelmét,
hogy változtak/bővültek a Felhasználási Feltétleink.Különösen felhívnánk a figyelmet a Google Feltételeiről szóló részre, ugyanis jelenleg ez az egyetlen lehetőség, hogy fent tudjuk tartani a Búra Alapítvány weboldalának működését, és fizetni tudjuk a pszichológus szakértőt.
Köszönjük, hogy ha átnézitek és betartjátok
az ott megjelölt moderációs/tartalmi irányelveket.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Szolgálati közlemény
Felhívjuk a Tisztelt Tagok figyelmét,
hogy változtak/bővültek a Felhasználási Feltétleink.
Különösen felhívnánk a figyelmet a Google Feltételeiről szóló részre, ugyanis jelenleg ez az egyetlen lehetőség, hogy fent tudjuk tartani a Búra Alapítvány weboldalának működését, és fizetni tudjuk a pszichológus szakértőt.
Köszönjük, hogy ha átnézitek és betartjátok
az ott megjelölt moderációs/tartalmi irányelveket.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.08.13., 02:45Krisz és az "adminság" nevében kérem, hogy figyeljetek oda, hogy kattintgassatok a reklámokra! Ellentételként gyakrabban fog válaszolni a pszichológus!!! (Meg hát ugye az oldal fenntartása is pénzbe kerül... nem szabad csak valaki(k)nek a magánzsebére támaszkodni.)
A másik dolog: az új Búra (vesaniabura) lassan nyitható, kérünk mindenkit, hogy nézegesse, és észrevételeivel-javaslataival és minden ezzel kapcsolatos kínjával bombázza Kriszt!
Krisz és az "adminság" nevében kérem, hogy figyeljetek oda, hogy kattintgassatok a reklámokra! Ellentételként gyakrabban fog válaszolni a pszichológus!!! (Meg hát ugye az oldal fenntartása is pénzbe kerül... nem szabad csak valaki(k)nek a magánzsebére támaszkodni.)
A másik dolog: az új Búra (vesaniabura) lassan nyitható, kérünk mindenkit, hogy nézegesse, és észrevételeivel-javaslataival és minden ezzel kapcsolatos kínjával bombázza Kriszt!
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.08.12., 13:21Értem, köszi
Értem, köszi
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2019.08.11., 20:18Kedves Adminisztrátorok,
nem találom Kleóék topikját, pedig engem az "tartott életben" amikor nagyon magam alatt voltam, azt nyitottam+és mindig jobb kedvem lett. Vissza fog kerülni...?
Kedves Adminisztrátorok,
nem találom Kleóék topikját, pedig engem az "tartott életben" amikor nagyon magam alatt voltam, azt nyitottam+és mindig jobb kedvem lett. Vissza fog kerülni...?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.08.11., 18:26De hát az a topic név egy idézet!!! Nem lett volna elég idézőjelbe tenni? Kit nemkívánatos idézni? Petőfi?, hmmm?
De hát az a topic név egy idézet!!! Nem lett volna elég idézőjelbe tenni? Kit nemkívánatos idézni? Petőfi?, hmmm?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2019.08.11., 18:07Idézet tőle: Gácsi KrisztiánSZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Ui.: A két blogbejegyzést lementettem. Ha kéritek el tudom küldeni a szerzőknek.
Kérem. Előre is kösz.
És még mindig nem tom, mi az, ami "felnőtt tartalom", de nem szex... Ezt bármire rá lehet fogni...
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánSZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Ui.: A két blogbejegyzést lementettem. Ha kéritek el tudom küldeni a szerzőknek.
Kérem. Előre is kösz.
És még mindig nem tom, mi az, ami "felnőtt tartalom", de nem szex... Ezt bármire rá lehet fogni...