Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Szerkesztőségi üzenetek

A rendszergazda jelentkezik a szerkesztőségi topikban:

Befrissítem a szerverparkot!

Gondolom hajnali 4.20 kor vannak a legkevesebben fent. (Magyar idő szerint )

Úgyhogy minden rendben van pár perc és mehet a móka tovább. egy kis frissités ujrainditás minden számítógépre, szoftverre is ráfér!

Üdv,

Krisz.

4:20 - 2020. október 3., szombat (CEST)

hercegnő!

nálunk a családban is átlátom már mi van!

egész életemben gondok voltak.

anyám apám konfliktusai között nőttem fel.

44 év kellett és egy kis elszántság hogy rájőjek mi a helyzet.

nem elbujni kell.

nem meghunyászkodni!

nem elmenekülni!

értelmes (és nem csupán logikára épülő) megoldásokat kell találnia mindenkinek a saját élet konfliktusaira!

az ember a mai tudományos megközelites szerint természeti lény!

tehát szükséges a logikán kívül a természeti gondolkodás mód is

itt nem a tulbuzgó vallásoságra gondolok

persze aki abban leli meg az utat azt sem szeretnem megserteni és azt is megértem!

csupán a lényeg hogy ne akaratos "küzdök" lény legyél.

hanem a logika a kitartás az akarat mellett a természettel összhangban!

EMBERI TERMÉSZETÜNKET MEG _NEM_ hazudtoló módon éljünk!

megint csak lehet aszociálni sexualitasra

de én most nem!

hiszen az mindenkinek a magánügye!

mindenki úgy "oldja" meg a sexualitását ahogy kellemesen érzi (ez "belső szféra" )

és ezotériával se akarok jönni!!!!

remélem sokan értik amit irok.

remélem sokan olvassák majd!

és megértik mi miért történt így.

üdvözlettel,

Gácsi Krisztián

Harmony, már megbocsáss, de ez marhaság. Ez nem "önkontroll" lenne... De nem is ez a fontos. Megmondom: igenis, hiányoznál! Sokunknak. Színes egyéniség, okos, szép lány vagy.

Tisztelt Adminok,

szeretném kérni a hozzáférése(i)m törlését az oldalon, a tartalmaim, fotóim maradhatnak, nem zavar, a Lényeg, h ne tudjak írni ide soha többet, ha lehet, kérlek tiltsák le az i.p. címemet is, mert ugyan nagyon jó kis közzösség ez itt meg minden, de nekem nincs semmi önkontrollom, és továbbá nem tudom kivitelezni azt egyedül, hogy ne írjak ide. Megértettem, ha törlik a hozzáféréseimet, minden marad, csak nem tudok majd írni, én nekem ez a LEGJOBB megoldás, komolyan. Mert minden vágyam, hogy hiányozzak. De ezt segítség nélkül nem tudom kivitelezni. Kérlek benneteket, töröljétek ezt (Remény Szív) hozzáférésemet, és még amikre emlékszem talán: (Valentínyi Márta), (Danielle Valentina). Ezek az én acconttjaim, ha nem túl nagy gond, kérlek töröljétek ki. Minden ok, ez csak egy döntés, hogy legyen önkontrollom, és valaki felfigyeljen VÉGRE rám is, hogy van értékem, és pótolhatatlan vagyok, és harcoljanak értem (is).

Köszönöm szépen!
Üdvözlettel: Szerelmes Hercegnő

A Búra weboldal összes belső linkjeinek álnevei átírva!

Bipol topik: általános topik lehetne, fix linkekkel a bevezető szövegben: E. írása, Red írása hozzátartozóknak, bipol 1, bipol 2 különbségek és hasonlóságok, bipoláris és borderline különbségek és hasonlóságok. Fontos témák. 

Bipol 3.5 topik: a mostani ügyek megtrágyálására, a skizo 3.5 topik mintájára.

Főoldalon középen sehol a bipol topik, sehol a bipol 3.5 topik. 🙁 Pedig ott voltak, csak más néven. 

Krisz, lécci tedd be a bipoláris, bipoláris 3.5 topikokat a főoldalra középre. Köszönöm.

Kriiiisz, gyógyszerek/antipszichotikumok szekcióban tiapridal topikot lehetne kérni?

De-de. Telón nekem se mindig működik. Nem frissíti meg nem is tölti be...

Ja, a gépen, telón nem, te aztat nem is tod. 🙁

Látod, egy frissítés sok mindent megold 🙂

Mi a kutyaf...üléért nem jön be olykor a telón a búra??? Már harmadszor! Újratöltés, oké, semmi. 🙁

Sok minden nem működik sajnos. 

Tényleg ezt köll tenni.

Ja, az nekem is úgy van, de ha frissítek egyet akkor ki tudom jelölni utána.

Nem jó. A felső kettőre nem tudok rámenni és nem tudom kijelölni.

Nekem működik.

jó már? úgy nézem jó.

Nem lehet az új üzeneteket elolvasni. 

Ezt fogom tenni, Kapitány!

Idézet tőle: roxy

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

Üzenetküldés javítva!

Köszönöm szépen!! Tényleg működik!! De ... még mindig látszik egy új üzenet, amit nincs sehol. 

ha még mindig van uzi ami "olvasatlan" és nem találod, valószinu régebbről maradt ott (amikor a hiba volt) megoldás: jelöld az összes szálat olvasottnak.

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

Üzenetküldés javítva!

Köszönöm szépen!! Tényleg működik!! De ... még mindig látszik egy új üzenet, amit nincs sehol. 

Ha létrehoztok pl egy blogot, és nem szeretnétek róla üzit kapni, akkor a mentés előtt van egy jelölőnégyzet, hogy erről a módosításról NEM szeretnék értesítést kapni. Bejelölöd, ha nem lenne bejelölve és kész.

AMENNYIBEN VALAKIT ZAVAR HOGY KAP ÜZIT/EMAILT OLYANRÓL AMIRŐL NEM SZERETNE

https://www.bura.hu/user/me/notifications/subscriptions

ITT TUDJA BEÁLLÍTANI (ELDOBNI/SZERKESZTENI) A MÁR MEGLÉVŐ FELIRATKOZÁSAIT

ez a link mindenkinek a saját profilján a saját már meglévő feliratkozásaira mutat

• Updated or created 15813 subscriptions
  • A beállítások mentése megtörtént.

Azaz az összes létező feliratkozási mód minden felhasználónál frissítve lett.

yeskiss

Üzenetküldés javítva!

dettó crying

dettó

Miért van az, hogyha valaki ír nekem üzenetet ugyan kapok róla email értesítést de itt csak annyi látszik hogy jött egy üzenet, és ha rámegyek az üzenetekre maga az üzenet sehol sincsen? sad

Krisz, a "mellékhatások és megvonási tünetek" topik nem látszik a főoldalon sajna. (Mármint középen.)

Szerintem ez így tök király, köszi szépen, Krisz! 🙂

az igényeknek megfelelően a chat:

-magyar nyelven jelenik meg (sajnos nem tökéletes a fordítás)

-lehet regisztráció nélkül is privizni, és minden funkciót elérni, mint a regelt tagoknak, mindössze egy nevet kell beirni

Köszönjük szépen Krisz!!! heart

.... de mivel saját szerveren fut ezért ingyen is használhatjuk csaknem az összes funkcióját

utóirat: annyira szipiszupi a cset hogy a pro verzió havonta több millió forint lenne a búrának a több ezer userre számítva 

ezen mi bonyolult van?

egyszerű is tud lenni mint a faék.

ha nem akasrz semmi mást csak csetelni beirod kismiska és csetelsz

ha meg akarsz extra funnkciokat, szétnézel és megismerkedsz vele

van videóchat hangchat írásos chat mittoménhogyfogalmazzak mindeféle formában

youtube linkek azonnal játszható formában megjelennek

lehe fotót egyzsrű drag&droppal behuzni

lehet több szobát létrehozni

lehet privátozni

stb stb sb

ITT EGY VIDEÓ ARRÓL MILYEN EGYSZERŰ HASZNÁLNI AZ ALAP FUNKCIOVAL

Rosszabb ez a chat mint a régi volt.. olyan kellene amit mindenki tud egyszerűen használni és lent a képernyő alján meg lehet nyitni indecision

ÚJ CSET JUHÚ !!!

chat.bura.hu

illletve a menüben a CHAT menüpont

😉

képfeltöltés: O.K.

piros hibaüzi: NINCS

e-mail: O.K.

roxynak: smiley szerintem jó így 🙂

Köszönjük a munkát!

Lehetne a szmájlik számát növelni? Tök fura, mikor egy-egy topikba belépek, kb. 10-20 mp-ig látszanak tök jópofa szmájlik, aztán eltűnnek... 🙁

Elnézést a tegnapi káromkodásért, igyekeztem kipontozni a lényeget.. a whisky meg a rossz hangulat volt az oka. 

azt még érdemes volna beleírni, hogy amennyiben az admin valamilyen okból kifolyólag érdeklődik édesanyánk után, instant kérdéseket tehet fel róla az email-címünkön, csak, hogy teljesen kerek legyen a dolog!

A felhasználók adatainak kezeléséről az Adatkezelési Nyilatkozat rendelkezik.

Az aktuális adatkezelési nyilakozatot megtaláljátok a következő linken:

Adatkezelési nyilatkozat

Csak hát, a saját IRL-jével mindenkinek joga maga rendelkezni. Mert ennek alapján sem saját fotót profilképnek, sem saját nevet, azonosítható adatot nem használhat senki. Vagy valamit netán rosszul értelmeznék?

Fontos kiemelni az Általános Szerződési Feltételekből az IRL (valós életbeli) információk megosztásával kapcsolatos szabályozást, miszerint ilyen adatokat ne osszatok meg, még explicit kérésre sem. Minden a bura.hu weboldalon leírt adat publikus, és mint az interneten fellelhető minden egyéb nyilvános információ, az itt leírtak is sokáig kint maradnak a kereső robotok és egyéb ezzel az iparággal foglalkozó vállalatok archívumaiban, a bura.hu weboldaltól teljesen függetlenül.

Vannak olyan archíváló vállalatok amelyeknél az interneten fellelhető nyilvános információk évtizedekre visszamenőleg kereshetőek.

Hiába töröljük utólag a bura.hu weboldalra kipostolt információkat, az interneten fennmaradnak/fenntmaradhatnak. Az információk ezen cégek adatbázisából való törléshez nem tudunk segítséget nyújtani. Ezen cégeket külön megkeresésre, különböző jogi szabályozások útján, külön kell kérni az inkrimináló adatok törlésére.

Kérünk Titeket, hogy a bura.hu weboldalt ezen információk ismeretében használjátok.

A bura.hu weboldal teljes anonimitást biztosit továbbra is. Mindössze egyetlen működő e-mail címre van szükség a használatához, mely szintén lehet egy teljesen anonim e-mail cím is!

Bátran használjátok továbbra is, ezt a számotokra teljesen ingyenes szolgáltatást!

Legalább válaszoljon a tisztelt szerkesztő úr! Vagy töröljön szó nélkül 2012 óta. Legalább kisebb tárhelyet foglal az oldal. 🙁

Az uccsó pont nincs/nem így van benne! Kéretik OTT IS módosítani!