Szerkesztőségi üzenetek
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.10.03., 02:23A rendszergazda jelentkezik a szerkesztőségi topikban:
Befrissítem a szerverparkot!
Gondolom hajnali 4.20 kor vannak a legkevesebben fent. (Magyar idő szerint )
Úgyhogy minden rendben van pár perc és mehet a móka tovább. egy kis frissités ujrainditás minden számítógépre, szoftverre is ráfér!
Üdv,
Krisz.
4:20 - 2020. október 3., szombat (CEST)
A rendszergazda jelentkezik a szerkesztőségi topikban:
Befrissítem a szerverparkot!
Gondolom hajnali 4.20 kor vannak a legkevesebben fent. (Magyar idő szerint )
Úgyhogy minden rendben van pár perc és mehet a móka tovább. egy kis frissités ujrainditás minden számítógépre, szoftverre is ráfér!
Üdv,
Krisz.
4:20 - 2020. október 3., szombat (CEST)
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.10.03., 02:08hercegnő!
nálunk a családban is átlátom már mi van!
egész életemben gondok voltak.
anyám apám konfliktusai között nőttem fel.
44 év kellett és egy kis elszántság hogy rájőjek mi a helyzet.
nem elbujni kell.
nem meghunyászkodni!
nem elmenekülni!
értelmes (és nem csupán logikára épülő) megoldásokat kell találnia mindenkinek a saját élet konfliktusaira!
az ember a mai tudományos megközelites szerint természeti lény!
tehát szükséges a logikán kívül a természeti gondolkodás mód is
itt nem a tulbuzgó vallásoságra gondolok
persze aki abban leli meg az utat azt sem szeretnem megserteni és azt is megértem!
csupán a lényeg hogy ne akaratos "küzdök" lény legyél.
hanem a logika a kitartás az akarat mellett a természettel összhangban!
EMBERI TERMÉSZETÜNKET MEG _NEM_ hazudtoló módon éljünk!
megint csak lehet aszociálni sexualitasra
de én most nem!
hiszen az mindenkinek a magánügye!
mindenki úgy "oldja" meg a sexualitását ahogy kellemesen érzi (ez "belső szféra" )
és ezotériával se akarok jönni!!!!
remélem sokan értik amit irok.
remélem sokan olvassák majd!
és megértik mi miért történt így.
üdvözlettel,
Gácsi Krisztián
hercegnő!
nálunk a családban is átlátom már mi van!
egész életemben gondok voltak.
anyám apám konfliktusai között nőttem fel.
44 év kellett és egy kis elszántság hogy rájőjek mi a helyzet.
nem elbujni kell.
nem meghunyászkodni!
nem elmenekülni!
értelmes (és nem csupán logikára épülő) megoldásokat kell találnia mindenkinek a saját élet konfliktusaira!
az ember a mai tudományos megközelites szerint természeti lény!
tehát szükséges a logikán kívül a természeti gondolkodás mód is
itt nem a tulbuzgó vallásoságra gondolok
persze aki abban leli meg az utat azt sem szeretnem megserteni és azt is megértem!
csupán a lényeg hogy ne akaratos "küzdök" lény legyél.
hanem a logika a kitartás az akarat mellett a természettel összhangban!
EMBERI TERMÉSZETÜNKET MEG _NEM_ hazudtoló módon éljünk!
megint csak lehet aszociálni sexualitasra
de én most nem!
hiszen az mindenkinek a magánügye!
mindenki úgy "oldja" meg a sexualitását ahogy kellemesen érzi (ez "belső szféra" )
és ezotériával se akarok jönni!!!!
remélem sokan értik amit irok.
remélem sokan olvassák majd!
és megértik mi miért történt így.
üdvözlettel,
Gácsi Krisztián
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.10.02., 21:25Harmony, már megbocsáss, de ez marhaság. Ez nem "önkontroll" lenne... De nem is ez a fontos. Megmondom: igenis, hiányoznál! Sokunknak. Színes egyéniség, okos, szép lány vagy.
Harmony, már megbocsáss, de ez marhaság. Ez nem "önkontroll" lenne... De nem is ez a fontos. Megmondom: igenis, hiányoznál! Sokunknak. Színes egyéniség, okos, szép lány vagy.
Idézet tőle: Remény Szív ekkor: 2020.10.02., 20:58Tisztelt Adminok,
szeretném kérni a hozzáférése(i)m törlését az oldalon, a tartalmaim, fotóim maradhatnak, nem zavar, a Lényeg, h ne tudjak írni ide soha többet, ha lehet, kérlek tiltsák le az i.p. címemet is, mert ugyan nagyon jó kis közzösség ez itt meg minden, de nekem nincs semmi önkontrollom, és továbbá nem tudom kivitelezni azt egyedül, hogy ne írjak ide. Megértettem, ha törlik a hozzáféréseimet, minden marad, csak nem tudok majd írni, én nekem ez a LEGJOBB megoldás, komolyan. Mert minden vágyam, hogy hiányozzak. De ezt segítség nélkül nem tudom kivitelezni. Kérlek benneteket, töröljétek ezt (Remény Szív) hozzáférésemet, és még amikre emlékszem talán: (Valentínyi Márta), (Danielle Valentina). Ezek az én acconttjaim, ha nem túl nagy gond, kérlek töröljétek ki. Minden ok, ez csak egy döntés, hogy legyen önkontrollom, és valaki felfigyeljen VÉGRE rám is, hogy van értékem, és pótolhatatlan vagyok, és harcoljanak értem (is).
Köszönöm szépen!
Üdvözlettel: Szerelmes Hercegnő
Tisztelt Adminok,
szeretném kérni a hozzáférése(i)m törlését az oldalon, a tartalmaim, fotóim maradhatnak, nem zavar, a Lényeg, h ne tudjak írni ide soha többet, ha lehet, kérlek tiltsák le az i.p. címemet is, mert ugyan nagyon jó kis közzösség ez itt meg minden, de nekem nincs semmi önkontrollom, és továbbá nem tudom kivitelezni azt egyedül, hogy ne írjak ide. Megértettem, ha törlik a hozzáféréseimet, minden marad, csak nem tudok majd írni, én nekem ez a LEGJOBB megoldás, komolyan. Mert minden vágyam, hogy hiányozzak. De ezt segítség nélkül nem tudom kivitelezni. Kérlek benneteket, töröljétek ezt (Remény Szív) hozzáférésemet, és még amikre emlékszem talán: (Valentínyi Márta), (Danielle Valentina). Ezek az én acconttjaim, ha nem túl nagy gond, kérlek töröljétek ki. Minden ok, ez csak egy döntés, hogy legyen önkontrollom, és valaki felfigyeljen VÉGRE rám is, hogy van értékem, és pótolhatatlan vagyok, és harcoljanak értem (is).
Köszönöm szépen!
Üdvözlettel: Szerelmes Hercegnő
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.08.03., 16:22A Búra weboldal összes belső linkjeinek álnevei átírva!
A Búra weboldal összes belső linkjeinek álnevei átírva!
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2020.06.21., 20:15Bipol topik: általános topik lehetne, fix linkekkel a bevezető szövegben: E. írása, Red írása hozzátartozóknak, bipol 1, bipol 2 különbségek és hasonlóságok, bipoláris és borderline különbségek és hasonlóságok. Fontos témák.
Bipol 3.5 topik: a mostani ügyek megtrágyálására, a skizo 3.5 topik mintájára.
Bipol topik: általános topik lehetne, fix linkekkel a bevezető szövegben: E. írása, Red írása hozzátartozóknak, bipol 1, bipol 2 különbségek és hasonlóságok, bipoláris és borderline különbségek és hasonlóságok. Fontos témák.
Bipol 3.5 topik: a mostani ügyek megtrágyálására, a skizo 3.5 topik mintájára.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2020.06.21., 19:59Főoldalon középen sehol a bipol topik, sehol a bipol 3.5 topik. 🙁 Pedig ott voltak, csak más néven.
Főoldalon középen sehol a bipol topik, sehol a bipol 3.5 topik. 🙁 Pedig ott voltak, csak más néven.
Idézet tőle: Roxana Roxy ekkor: 2020.06.20., 23:43Krisz, lécci tedd be a bipoláris, bipoláris 3.5 topikokat a főoldalra középre. Köszönöm.
Krisz, lécci tedd be a bipoláris, bipoláris 3.5 topikokat a főoldalra középre. Köszönöm.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.05.13., 10:54Mi a kutyaf...üléért nem jön be olykor a telón a búra??? Már harmadszor! Újratöltés, oké, semmi. 🙁
Mi a kutyaf...üléért nem jön be olykor a telón a búra??? Már harmadszor! Újratöltés, oké, semmi. 🙁
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.12., 16:41jó már? úgy nézem jó.
jó már? úgy nézem jó.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.10., 07:34Idézet tőle: roxyIdézet tőle: Gácsi KrisztiánÜzenetküldés javítva!
Köszönöm szépen!! Tényleg működik!! De ... még mindig látszik egy új üzenet, amit nincs sehol.
ha még mindig van uzi ami "olvasatlan" és nem találod, valószinu régebbről maradt ott (amikor a hiba volt) megoldás: jelöld az összes szálat olvasottnak.
Idézet tőle: roxyIdézet tőle: Gácsi KrisztiánÜzenetküldés javítva!
Köszönöm szépen!! Tényleg működik!! De ... még mindig látszik egy új üzenet, amit nincs sehol.
ha még mindig van uzi ami "olvasatlan" és nem találod, valószinu régebbről maradt ott (amikor a hiba volt) megoldás: jelöld az összes szálat olvasottnak.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.10., 05:17Idézet tőle: Gácsi KrisztiánÜzenetküldés javítva!
Idézet tőle: Gácsi KrisztiánÜzenetküldés javítva!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.09., 21:23Ha létrehoztok pl egy blogot, és nem szeretnétek róla üzit kapni, akkor a mentés előtt van egy jelölőnégyzet, hogy erről a módosításról NEM szeretnék értesítést kapni. Bejelölöd, ha nem lenne bejelölve és kész.
Ha létrehoztok pl egy blogot, és nem szeretnétek róla üzit kapni, akkor a mentés előtt van egy jelölőnégyzet, hogy erről a módosításról NEM szeretnék értesítést kapni. Bejelölöd, ha nem lenne bejelölve és kész.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.09., 21:20AMENNYIBEN VALAKIT ZAVAR HOGY KAP ÜZIT/EMAILT OLYANRÓL AMIRŐL NEM SZERETNE
https://www.bura.hu/user/me/notifications/subscriptions
ITT TUDJA BEÁLLÍTANI (ELDOBNI/SZERKESZTENI) A MÁR MEGLÉVŐ FELIRATKOZÁSAIT
ez a link mindenkinek a saját profilján a saját már meglévő feliratkozásaira mutat
AMENNYIBEN VALAKIT ZAVAR HOGY KAP ÜZIT/EMAILT OLYANRÓL AMIRŐL NEM SZERETNE
https://www.bura.hu/user/me/notifications/subscriptions
ITT TUDJA BEÁLLÍTANI (ELDOBNI/SZERKESZTENI) A MÁR MEGLÉVŐ FELIRATKOZÁSAIT
ez a link mindenkinek a saját profilján a saját már meglévő feliratkozásaira mutat
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.09., 21:17
- Updated or created 15813 subscriptions
- A beállítások mentése megtörtént.
Azaz az összes létező feliratkozási mód minden felhasználónál frissítve lett.
- Updated or created 15813 subscriptions
- A beállítások mentése megtörtént.
Azaz az összes létező feliratkozási mód minden felhasználónál frissítve lett.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.09., 21:07Üzenetküldés javítva!
Üzenetküldés javítva!
Idézet tőle: Pre-mortem ekkor: 2020.05.04., 18:04dettó
dettó
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2020.05.04., 12:35Miért van az, hogyha valaki ír nekem üzenetet ugyan kapok róla email értesítést de itt csak annyi látszik hogy jött egy üzenet, és ha rámegyek az üzenetekre maga az üzenet sehol sincsen?
Miért van az, hogyha valaki ír nekem üzenetet ugyan kapok róla email értesítést de itt csak annyi látszik hogy jött egy üzenet, és ha rámegyek az üzenetekre maga az üzenet sehol sincsen?
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.05.02., 15:46Krisz, a "mellékhatások és megvonási tünetek" topik nem látszik a főoldalon sajna. (Mármint középen.)
Krisz, a "mellékhatások és megvonási tünetek" topik nem látszik a főoldalon sajna. (Mármint középen.)
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2020.05.01., 18:37Szerintem ez így tök király, köszi szépen, Krisz! 🙂
Szerintem ez így tök király, köszi szépen, Krisz! 🙂
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.01., 17:23az igényeknek megfelelően a chat:
-magyar nyelven jelenik meg (sajnos nem tökéletes a fordítás)
-lehet regisztráció nélkül is privizni, és minden funkciót elérni, mint a regelt tagoknak, mindössze egy nevet kell beirni
az igényeknek megfelelően a chat:
-magyar nyelven jelenik meg (sajnos nem tökéletes a fordítás)
-lehet regisztráció nélkül is privizni, és minden funkciót elérni, mint a regelt tagoknak, mindössze egy nevet kell beirni
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.01., 14:30.... de mivel saját szerveren fut ezért ingyen is használhatjuk csaknem az összes funkcióját
.... de mivel saját szerveren fut ezért ingyen is használhatjuk csaknem az összes funkcióját
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.01., 14:30utóirat: annyira szipiszupi a cset hogy a pro verzió havonta több millió forint lenne a búrának a több ezer userre számítva
utóirat: annyira szipiszupi a cset hogy a pro verzió havonta több millió forint lenne a búrának a több ezer userre számítva
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.05.01., 14:24ezen mi bonyolult van?
egyszerű is tud lenni mint a faék.
ha nem akasrz semmi mást csak csetelni beirod kismiska és csetelsz
ha meg akarsz extra funnkciokat, szétnézel és megismerkedsz vele
van videóchat hangchat írásos chat mittoménhogyfogalmazzak mindeféle formában
youtube linkek azonnal játszható formában megjelennek
lehe fotót egyzsrű drag&droppal behuzni
lehet több szobát létrehozni
lehet privátozni
stb stb sb
ITT EGY VIDEÓ ARRÓL MILYEN EGYSZERŰ HASZNÁLNI AZ ALAP FUNKCIOVAL
ezen mi bonyolult van?
egyszerű is tud lenni mint a faék.
ha nem akasrz semmi mást csak csetelni beirod kismiska és csetelsz
ha meg akarsz extra funnkciokat, szétnézel és megismerkedsz vele
van videóchat hangchat írásos chat mittoménhogyfogalmazzak mindeféle formában
youtube linkek azonnal játszható formában megjelennek
lehe fotót egyzsrű drag&droppal behuzni
lehet több szobát létrehozni
lehet privátozni
stb stb sb
ITT EGY VIDEÓ ARRÓL MILYEN EGYSZERŰ HASZNÁLNI AZ ALAP FUNKCIOVAL
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2020.05.01., 09:41Rosszabb ez a chat mint a régi volt.. olyan kellene amit mindenki tud egyszerűen használni és lent a képernyő alján meg lehet nyitni
Rosszabb ez a chat mint a régi volt.. olyan kellene amit mindenki tud egyszerűen használni és lent a képernyő alján meg lehet nyitni
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.04.30., 16:41ÚJ CSET JUHÚ !!!
chat.bura.hu
illletve a menüben a CHAT menüpont
😉
ÚJ CSET JUHÚ !!!
chat.bura.hu
illletve a menüben a CHAT menüpont
😉
Idézet tőle: Commander Keen ekkor: 2020.04.26., 11:59képfeltöltés: O.K.
piros hibaüzi: NINCS
e-mail: O.K.
roxynak: smiley szerintem jó így 🙂
képfeltöltés: O.K.
piros hibaüzi: NINCS
e-mail: O.K.
roxynak: smiley szerintem jó így 🙂
Idézet tőle: roxy ekkor: 2020.04.24., 10:33Lehetne a szmájlik számát növelni? Tök fura, mikor egy-egy topikba belépek, kb. 10-20 mp-ig látszanak tök jópofa szmájlik, aztán eltűnnek... 🙁
Lehetne a szmájlik számát növelni? Tök fura, mikor egy-egy topikba belépek, kb. 10-20 mp-ig látszanak tök jópofa szmájlik, aztán eltűnnek... 🙁
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2020.04.07., 08:09Elnézést a tegnapi káromkodásért, igyekeztem kipontozni a lényeget.. a whisky meg a rossz hangulat volt az oka.
Elnézést a tegnapi káromkodásért, igyekeztem kipontozni a lényeget.. a whisky meg a rossz hangulat volt az oka.
Idézet tőle: heimweh. ekkor: 2020.04.06., 23:59azt még érdemes volna beleírni, hogy amennyiben az admin valamilyen okból kifolyólag érdeklődik édesanyánk után, instant kérdéseket tehet fel róla az email-címünkön, csak, hogy teljesen kerek legyen a dolog!
azt még érdemes volna beleírni, hogy amennyiben az admin valamilyen okból kifolyólag érdeklődik édesanyánk után, instant kérdéseket tehet fel róla az email-címünkön, csak, hogy teljesen kerek legyen a dolog!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.04.06., 23:47A felhasználók adatainak kezeléséről az Adatkezelési Nyilatkozat rendelkezik.
Az aktuális adatkezelési nyilakozatot megtaláljátok a következő linken:
Adatkezelési nyilatkozat
A felhasználók adatainak kezeléséről az Adatkezelési Nyilatkozat rendelkezik.
Az aktuális adatkezelési nyilakozatot megtaláljátok a következő linken:
Adatkezelési nyilatkozat
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.06., 23:31Csak hát, a saját IRL-jével mindenkinek joga maga rendelkezni. Mert ennek alapján sem saját fotót profilképnek, sem saját nevet, azonosítható adatot nem használhat senki. Vagy valamit netán rosszul értelmeznék?
Csak hát, a saját IRL-jével mindenkinek joga maga rendelkezni. Mert ennek alapján sem saját fotót profilképnek, sem saját nevet, azonosítható adatot nem használhat senki. Vagy valamit netán rosszul értelmeznék?
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2020.04.06., 23:28Fontos kiemelni az Általános Szerződési Feltételekből az IRL (valós életbeli) információk megosztásával kapcsolatos szabályozást, miszerint ilyen adatokat ne osszatok meg, még explicit kérésre sem. Minden a bura.hu weboldalon leírt adat publikus, és mint az interneten fellelhető minden egyéb nyilvános információ, az itt leírtak is sokáig kint maradnak a kereső robotok és egyéb ezzel az iparággal foglalkozó vállalatok archívumaiban, a bura.hu weboldaltól teljesen függetlenül.
Vannak olyan archíváló vállalatok amelyeknél az interneten fellelhető nyilvános információk évtizedekre visszamenőleg kereshetőek.
Hiába töröljük utólag a bura.hu weboldalra kipostolt információkat, az interneten fennmaradnak/fenntmaradhatnak. Az információk ezen cégek adatbázisából való törléshez nem tudunk segítséget nyújtani. Ezen cégeket külön megkeresésre, különböző jogi szabályozások útján, külön kell kérni az inkrimináló adatok törlésére.
Kérünk Titeket, hogy a bura.hu weboldalt ezen információk ismeretében használjátok.
A bura.hu weboldal teljes anonimitást biztosit továbbra is. Mindössze egyetlen működő e-mail címre van szükség a használatához, mely szintén lehet egy teljesen anonim e-mail cím is!
Bátran használjátok továbbra is, ezt a számotokra teljesen ingyenes szolgáltatást!
Fontos kiemelni az Általános Szerződési Feltételekből az IRL (valós életbeli) információk megosztásával kapcsolatos szabályozást, miszerint ilyen adatokat ne osszatok meg, még explicit kérésre sem. Minden a bura.hu weboldalon leírt adat publikus, és mint az interneten fellelhető minden egyéb nyilvános információ, az itt leírtak is sokáig kint maradnak a kereső robotok és egyéb ezzel az iparággal foglalkozó vállalatok archívumaiban, a bura.hu weboldaltól teljesen függetlenül.
Vannak olyan archíváló vállalatok amelyeknél az interneten fellelhető nyilvános információk évtizedekre visszamenőleg kereshetőek.
Hiába töröljük utólag a bura.hu weboldalra kipostolt információkat, az interneten fennmaradnak/fenntmaradhatnak. Az információk ezen cégek adatbázisából való törléshez nem tudunk segítséget nyújtani. Ezen cégeket külön megkeresésre, különböző jogi szabályozások útján, külön kell kérni az inkrimináló adatok törlésére.
Kérünk Titeket, hogy a bura.hu weboldalt ezen információk ismeretében használjátok.
A bura.hu weboldal teljes anonimitást biztosit továbbra is. Mindössze egyetlen működő e-mail címre van szükség a használatához, mely szintén lehet egy teljesen anonim e-mail cím is!
Bátran használjátok továbbra is, ezt a számotokra teljesen ingyenes szolgáltatást!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2020.04.06., 23:27Legalább válaszoljon a tisztelt szerkesztő úr! Vagy töröljön szó nélkül 2012 óta. Legalább kisebb tárhelyet foglal az oldal. 🙁
Legalább válaszoljon a tisztelt szerkesztő úr! Vagy töröljön szó nélkül 2012 óta. Legalább kisebb tárhelyet foglal az oldal. 🙁