Kényszer(gondolatok) és szorongás
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.11.17., 21:49Na de komolyan LM! Ne gyárts magadnak már több kényszergondolatot, pláne hogy definiálod is őket. Rossz vénember leszel. Ha arra járok, majd meghívlak egy kis borocskára, asszem az olcsóbb a gyógyszereknél és ha éppen elegendőt fogyasztunk, akkor a tévé magassága egy pillanatig fog csak zavarni. Míg le nem vágod onnan. :))) LM régi ismeretségünkre tekintettel, berúgatlak egy szép napon :)) De Benny nem ér rá akkor...
Na de komolyan LM! Ne gyárts magadnak már több kényszergondolatot, pláne hogy definiálod is őket. Rossz vénember leszel. Ha arra járok, majd meghívlak egy kis borocskára, asszem az olcsóbb a gyógyszereknél és ha éppen elegendőt fogyasztunk, akkor a tévé magassága egy pillanatig fog csak zavarni. Míg le nem vágod onnan. :))) LM régi ismeretségünkre tekintettel, berúgatlak egy szép napon :)) De Benny nem ér rá akkor...
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.11.17., 21:42Ezek a vaslábak elgörbülnek alattad? Ne mááááá Te kész vagy baszod.. Sok lesz az a gyógyszermennyiség. Hát ezek a lábak egy autó súlya alatt nem görbülhetnek el. Juuuj Én filmet fogok forgatni az életedről. Mit szólsz? Kaszálunk annyit... :)))
Ezek a vaslábak elgörbülnek alattad? Ne mááááá Te kész vagy baszod.. Sok lesz az a gyógyszermennyiség. Hát ezek a lábak egy autó súlya alatt nem görbülhetnek el. Juuuj Én filmet fogok forgatni az életedről. Mit szólsz? Kaszálunk annyit... :)))
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.11.17., 21:19Milyen vaslábak hajlanak meg? Jesszusom LM ne idegesíts... Bakker, hát akkor te vagy 180 kiló? Vagy ceruza vaslábak? :O
Milyen vaslábak hajlanak meg? Jesszusom LM ne idegesíts... Bakker, hát akkor te vagy 180 kiló? Vagy ceruza vaslábak? :O
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.11.17., 21:16DivX -es filmeknél nekünk is akad,de megkérdeztem tesómat sms ben,és neki is. Úgyhogy keress más kényszergondolatot!:) Van bőven,még talán nekem is jut egy-kettő..:))
DivX -es filmeknél nekünk is akad,de megkérdeztem tesómat sms ben,és neki is. Úgyhogy keress más kényszergondolatot!:) Van bőven,még talán nekem is jut egy-kettő..:))
Idézet tőle: Boni ekkor: 2012.11.16., 11:41úgy jó, ha kocsiban hallgatom, de amikor el szeretnék aludni és nem megy, akkor nem... vagy gondolkozni szeretnék, inkább mozizni szeretnék, és helyette néha két zene is megy összekeverve, de tudom is mi rá a megoldás, mert most úgy tűnik, enyhült, ahogy beírtam k-ba is, burára is.
úgy jó, ha kocsiban hallgatom, de amikor el szeretnék aludni és nem megy, akkor nem... vagy gondolkozni szeretnék, inkább mozizni szeretnék, és helyette néha két zene is megy összekeverve, de tudom is mi rá a megoldás, mert most úgy tűnik, enyhült, ahogy beírtam k-ba is, burára is.
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 09:58Köszi mindenkinek 😀
Én is üdvözlök minenkit 🙂
Köszi mindenkinek 😀
Én is üdvözlök minenkit 🙂
Idézet tőle: kisfeher1991 ekkor: 2012.11.16., 08:44Sziasztok, új avgyok itt, 21éves Kispesti lakos.
A barátnőm kiment németországba cserediáknak, de minden hétvégén bulizni jár, bízom benne, de egy idegen helyen nem igazán van biztonságba, és féltem.
Nem igazán alszom péntek és szombat esténként, míg haza nem ér hajnali 5 órakor...
Természetesen én vagyok a hibás, mert szóltam, kicsit foglalkozzon a tanulással is, meg ha bulizni megy, érdemes hajnali 3kor hazamenni, mert nem nézem ezt jó szemmel.
2 éve vagyunk együtt.
Nekem barátokra, és tanácsokra lenne szükségem! Köszönöm a válaszokat előre is!
Sziasztok, új avgyok itt, 21éves Kispesti lakos.
A barátnőm kiment németországba cserediáknak, de minden hétvégén bulizni jár, bízom benne, de egy idegen helyen nem igazán van biztonságba, és féltem.
Nem igazán alszom péntek és szombat esténként, míg haza nem ér hajnali 5 órakor...
Természetesen én vagyok a hibás, mert szóltam, kicsit foglalkozzon a tanulással is, meg ha bulizni megy, érdemes hajnali 3kor hazamenni, mert nem nézem ezt jó szemmel.
2 éve vagyunk együtt.
Nekem barátokra, és tanácsokra lenne szükségem! Köszönöm a válaszokat előre is!
Idézet tőle: Boni ekkor: 2012.11.16., 08:19kellene, és próbálkozom! tényleg nehéz 🙁
néha nálam azért az is jó, ha egyáltalán a sorstársakkal beszélgetek, mármint lépés...... de nem jó, az amit évekkel ezelőtt csináltam, hogy szinte csak a burán lógtam, most nem lógok annyira itt. néha meg eltűnök egy-két hónapra.
csak annyira kell, hogy megértsenek, elfogadjanak, és ez csak a burán, illetve ilyesmi helyen lehetséges. 🙁
kellene, és próbálkozom! tényleg nehéz 🙁
néha nálam azért az is jó, ha egyáltalán a sorstársakkal beszélgetek, mármint lépés...... de nem jó, az amit évekkel ezelőtt csináltam, hogy szinte csak a burán lógtam, most nem lógok annyira itt. néha meg eltűnök egy-két hónapra.
csak annyira kell, hogy megértsenek, elfogadjanak, és ez csak a burán, illetve ilyesmi helyen lehetséges. 🙁
Idézet tőle: Appleyg ekkor: 2012.11.16., 07:45
Boni
Teljesen egyetértek abban ,hogy a mentális gondok leküzdéséhez többnyire szükség van egyfajta közösségre, ahol az ember otthon van, elfogadják, megértik. De az is fontos, hogy az ember ne csak sorstársakkal érintkezzen, hanem pozitív, egészségesen kiegyensúlyozott emberekkel is. Persze hol találni ma ilyet magyarországon....? Ám ennek is megvannak a veszélyei, ha valaki bizonytalan, alacsony az önértékelése, mindig megerősítést keres, akkor bizony hamar képes megtenni bármit, akár a saját kárára, csak hogy megkapja a törődést, a szeretet. Nehéz ügy...
Boni
Teljesen egyetértek abban ,hogy a mentális gondok leküzdéséhez többnyire szükség van egyfajta közösségre, ahol az ember otthon van, elfogadják, megértik. De az is fontos, hogy az ember ne csak sorstársakkal érintkezzen, hanem pozitív, egészségesen kiegyensúlyozott emberekkel is. Persze hol találni ma ilyet magyarországon....? Ám ennek is megvannak a veszélyei, ha valaki bizonytalan, alacsony az önértékelése, mindig megerősítést keres, akkor bizony hamar képes megtenni bármit, akár a saját kárára, csak hogy megkapja a törődést, a szeretet. Nehéz ügy...
Idézet tőle: Boni ekkor: 2012.11.16., 07:25Szia, Appleyg!
Köszi, igen, én is gondolkozom rajta, hogy még a normális határon belül van-e. Néha nagyon fel tudok nagyítani problémákat. Azt nem gondolom, hogy hallucináció semmiképp, csak azt, hogy zavar. Egyébként ahogy elkezdtem burázni megint, valahogy szűnik, és már nem is zavar.
Nekem egy nagy probléma, hogy eltűnök, emberekkel kell kommunikálnom, érintkezni, és akkor jól, vagy jobban leszek mindig!
Szia, Appleyg!
Köszi, igen, én is gondolkozom rajta, hogy még a normális határon belül van-e. Néha nagyon fel tudok nagyítani problémákat. Azt nem gondolom, hogy hallucináció semmiképp, csak azt, hogy zavar. Egyébként ahogy elkezdtem burázni megint, valahogy szűnik, és már nem is zavar.
Nekem egy nagy probléma, hogy eltűnök, emberekkel kell kommunikálnom, érintkezni, és akkor jól, vagy jobban leszek mindig!
Idézet tőle: Boni ekkor: 2012.11.12., 21:56Nem tudom, hova is írjam, van két dolog, ami iszonyatosan idegesít, illetve az egyik engem, a másik meg anyámat..
zene-zene-zene mintha néha két rádió is lenne egyszerre bekapcsolva, nagyon keveset hallgatok zenét, és általában az utolsók utána szólnak a fejemben, nem is nagyon bírom néha csak ha szólnak bent, tátogok is hozzá, vagy ritkán hangosan éneklem. több zeneszám egyszerre. és nem tudok gondolkozni, és ezek a zenék nem az én gondolataim, inább valaki zaklat vele, idegesít vele, azt akarja, hogy megsüketüljek, azt akarja, hogy ne gondolkozzak.
a másik, anyám azt mondja, olyan mintha el lennék gondolkozva, meg szomorúnak lát, pedi g nem. egyrészt a zenék, másik, hogy kell egy viszhang, amit mond valaki, nem fogom fel, hanem pontosan megismétlem magamban, és csak utána tudok válaszolni. anyám azt mondja túl sok gyógyszer, le vagyok lassulva, de nem vagyok lelassulva, hanem ezek, és épphogy csökkentek antipszichót!
nektek volt már ilyen, vagy hasonló?
Nem tudom, hova is írjam, van két dolog, ami iszonyatosan idegesít, illetve az egyik engem, a másik meg anyámat..
zene-zene-zene mintha néha két rádió is lenne egyszerre bekapcsolva, nagyon keveset hallgatok zenét, és általában az utolsók utána szólnak a fejemben, nem is nagyon bírom néha csak ha szólnak bent, tátogok is hozzá, vagy ritkán hangosan éneklem. több zeneszám egyszerre. és nem tudok gondolkozni, és ezek a zenék nem az én gondolataim, inább valaki zaklat vele, idegesít vele, azt akarja, hogy megsüketüljek, azt akarja, hogy ne gondolkozzak.
a másik, anyám azt mondja, olyan mintha el lennék gondolkozva, meg szomorúnak lát, pedi g nem. egyrészt a zenék, másik, hogy kell egy viszhang, amit mond valaki, nem fogom fel, hanem pontosan megismétlem magamban, és csak utána tudok válaszolni. anyám azt mondja túl sok gyógyszer, le vagyok lassulva, de nem vagyok lelassulva, hanem ezek, és épphogy csökkentek antipszichót!
nektek volt már ilyen, vagy hasonló?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.17., 08:23nem tudom...kár hozzászoktatni magad a gyógyszerekhez, egyre ritkábban érik el a kívánt hatást, szoktál rostosabbakat is enni?
nem tudom...kár hozzászoktatni magad a gyógyszerekhez, egyre ritkábban érik el a kívánt hatást, szoktál rostosabbakat is enni?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.16., 16:32jah, értem, pedig most akartam mondani, hogy beföttben is jó, a barack, reggelire 😀
de akkor ezekszerint télleg nem szervi...
jah, értem, pedig most akartam mondani, hogy beföttben is jó, a barack, reggelire 😀
de akkor ezekszerint télleg nem szervi...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 16:30Hiába mondod neki Delia.Nem használ neki,csak a guttalax..már az sem...ez nem szervi probléma nála szerintem..
Hiába mondod neki Delia.Nem használ neki,csak a guttalax..már az sem...ez nem szervi probléma nála szerintem..
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 16:11Miért szerinted hol van,ha nem jön ki??Felgyülemlik benned,és felrobbansz?? Ugyan már!!A bélcsavarodás különben a belekből nem távozó levegőtől lehet inkább...na ennyit erről,nyugodj meg. Tv a helyén??
Miért szerinted hol van,ha nem jön ki??Felgyülemlik benned,és felrobbansz?? Ugyan már!!A bélcsavarodás különben a belekből nem távozó levegőtől lehet inkább...na ennyit erről,nyugodj meg. Tv a helyén??
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 15:59Dehogy lesz bélcsavarodásod!!Ki mondta ezt neked? Jézusom. annyi történik hogy amit megeszel,sokkal több szívódik fel,és kevesebb jut a beleidbe.Ilyen egyszerű.Lehet hogy pont olyat ettél.hidd el hogy aminek ki kell jönnie,az kijön. A törölgetést meg fogd vissza mert nem marad erdő,ha a te papírfogyasztásod nem csökken..:))))
Dehogy lesz bélcsavarodásod!!Ki mondta ezt neked? Jézusom. annyi történik hogy amit megeszel,sokkal több szívódik fel,és kevesebb jut a beleidbe.Ilyen egyszerű.Lehet hogy pont olyat ettél.hidd el hogy aminek ki kell jönnie,az kijön. A törölgetést meg fogd vissza mert nem marad erdő,ha a te papírfogyasztásod nem csökken..:))))
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.16., 15:54Jujj!!!Ez fájt!! Ne vegyél be többet mert akkor nem fog használni.Ne görcsölj rá a témára ennyire és akkor megy az magától hidd el.Nyugi!
Jujj!!!Ez fájt!! Ne vegyél be többet mert akkor nem fog használni.Ne görcsölj rá a témára ennyire és akkor megy az magától hidd el.Nyugi!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.14., 22:36LM
Van a tv-nél jobb is.Kezdj el futni vagy úszni.Tudom te nehezen fogsz eljárni templomba vagy meditálni, de az utóbbit azért a kipárnázott széken már lehet.Vagy gyakorolj tao-t , Mantak Chia-tól tudsz jó könyveket venni és azt is tudod kényelmesen végezni a székedben.Ha pedig lesz pénzed majd vehetsz magdnak egy kényelmes fotelt.Engem annyira nem érdekel a tv, sokszor meg kimondottan zavar, de a sportot szivesen megnézem benne.
LM
Van a tv-nél jobb is.Kezdj el futni vagy úszni.Tudom te nehezen fogsz eljárni templomba vagy meditálni, de az utóbbit azért a kipárnázott széken már lehet.Vagy gyakorolj tao-t , Mantak Chia-tól tudsz jó könyveket venni és azt is tudod kényelmesen végezni a székedben.Ha pedig lesz pénzed majd vehetsz magdnak egy kényelmes fotelt.Engem annyira nem érdekel a tv, sokszor meg kimondottan zavar, de a sportot szivesen megnézem benne.
Idézet tőle: renci30 ekkor: 2012.09.14., 17:38Sziasztok!
Új vagyok itt. 37 éves, 2 gyermekes anyuka. A második terhességem 18.hetében derült ki, hogy OCD-és vagyok.Jópofa agresszív gondolatok, mindenkivel szemben, aki közel áll hozzám, és akit szeretek. 3 éve Zoloftot, szedek, de most megint visszatértek a szorongásaim, kényszereim pillanatnyilag nincsenek.A dokinéni most át akar állítani Paroxatra, de kicsit félek tőle, elég sok rosszat olvastam róla itt a neten. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Válaszotokat, előre is köszönöm.
Sziasztok!
Új vagyok itt. 37 éves, 2 gyermekes anyuka. A második terhességem 18.hetében derült ki, hogy OCD-és vagyok.Jópofa agresszív gondolatok, mindenkivel szemben, aki közel áll hozzám, és akit szeretek. 3 éve Zoloftot, szedek, de most megint visszatértek a szorongásaim, kényszereim pillanatnyilag nincsenek.A dokinéni most át akar állítani Paroxatra, de kicsit félek tőle, elég sok rosszat olvastam róla itt a neten. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.
Válaszotokat, előre is köszönöm.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 20:56igen lola
jól van , igazad lehet.Én meg már fáradt vagyok harcolni...
Devin Townsend - Storm
If you wanted to,
...say you wanted to...
If you wanted to save the world
Where could you start? How could you start?
If you wanted to feel like I feel
...like I feel
You're running dry...
...I'm flying high
We're running on feel
You wanted to be, what you've never been before
We worked hard for a living
We worked hard for it all
You run and hide,
...don't run and hide
I'm starting to feel OK
But I'm wasted
And I'm failing
Oh Tracy please
Can't you see?
It's just me
I wanted to feel
What I've never felt before
I was tired of the living
I was tired of it all
Time, time
...it's only...time.
If we wanted to,
...say we wanted to...
If we wanted to save our world
I'm waiting here, waiting
Waiting here baby please...
STAY WITH ME
We wanted to be
What we've never been before
But are we tired of the living?
...Are we tired of the war?
igen lola
jól van , igazad lehet.Én meg már fáradt vagyok harcolni...
Devin Townsend - Storm
If you wanted to,
...say you wanted to...
If you wanted to save the world
Where could you start? How could you start?
If you wanted to feel like I feel
...like I feel
You're running dry...
...I'm flying high
We're running on feel
You wanted to be, what you've never been before
We worked hard for a living
We worked hard for it all
You run and hide,
...don't run and hide
I'm starting to feel OK
But I'm wasted
And I'm failing
Oh Tracy please
Can't you see?
It's just me
I wanted to feel
What I've never felt before
I was tired of the living
I was tired of it all
Time, time
...it's only...time.
If we wanted to,
...say we wanted to...
If we wanted to save our world
I'm waiting here, waiting
Waiting here baby please...
STAY WITH ME
We wanted to be
What we've never been before
But are we tired of the living?
...Are we tired of the war?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 20:48LM
Azt a skizotipiás rendellensséget kezelni kéne, az nem jó egyáltalán, elég furcsának találtam egy ilyen srácot, kicsit rosszabb állapotban volt agy van mint te ,de ő is ugyanugy 'normálisan' éli az életét, de látszik és tudja hogy lehetne ennél még boldogabb, nem eléggé gördülékenyen mennek az életében a dolgok, baártai em sokan vannak, szóval tudja hogy vannak bajai, de ugy jól érz magát, de látszik rajta hogy egyedül mintha tehetlen lenne ez ellen és nem jut ebben sokkalta előrébb
LM
Azt a skizotipiás rendellensséget kezelni kéne, az nem jó egyáltalán, elég furcsának találtam egy ilyen srácot, kicsit rosszabb állapotban volt agy van mint te ,de ő is ugyanugy 'normálisan' éli az életét, de látszik és tudja hogy lehetne ennél még boldogabb, nem eléggé gördülékenyen mennek az életében a dolgok, baártai em sokan vannak, szóval tudja hogy vannak bajai, de ugy jól érz magát, de látszik rajta hogy egyedül mintha tehetlen lenne ez ellen és nem jut ebben sokkalta előrébb
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.13., 20:46egyszer,ha nem rébuszokban beszélnél,azt megköszönném.továbbra sem tudom ki az a a B.A. Ő E tesója?Na ez értelmes lett..:)Én vagyok megsértődve,meghunyászkodva előtted?Csak szeretnéd...De féltékeny típus vagyok egyébként és aki az enyém azért harcolok,de csak amíg lehet.
egyszer,ha nem rébuszokban beszélnél,azt megköszönném.továbbra sem tudom ki az a a B.A. Ő E tesója?Na ez értelmes lett..:)Én vagyok megsértődve,meghunyászkodva előtted?Csak szeretnéd...De féltékeny típus vagyok egyébként és aki az enyém azért harcolok,de csak amíg lehet.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 20:41ja pénz nálam is gond
lola én kérdeztele a beszélgetőbe hogy vagy és nem válaszoltál, hogy leszel igy a barátom, még a problémáidról sem akarsz fecsegni
remélem nem gond hogy kit csodáltam benned és ezért vagy igy megsértődve, meghunyászkodva, titkolózva előttem, de biztos nem vagy féltékeny tipus
ja pénz nálam is gond
lola én kérdeztele a beszélgetőbe hogy vagy és nem válaszoltál, hogy leszel igy a barátom, még a problémáidról sem akarsz fecsegni
remélem nem gond hogy kit csodáltam benned és ezért vagy igy megsértődve, meghunyászkodva, titkolózva előttem, de biztos nem vagy féltékeny tipus
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.13., 20:39A mondás igaz hidd el.Az a nagyobb gáz ,ha megvehetsz mindent és mégsem leszel boldog tőle,mert egy jó szót,egy ölelést nem lehet venni.Családot nem lehet venni,szerelemet nem lehet venni...Semmi a pénz..csak elidegeníti az embert a másiktól,iriggyé teszi a barátokat...
A mondás igaz hidd el.Az a nagyobb gáz ,ha megvehetsz mindent és mégsem leszel boldog tőle,mert egy jó szót,egy ölelést nem lehet venni.Családot nem lehet venni,szerelemet nem lehet venni...Semmi a pénz..csak elidegeníti az embert a másiktól,iriggyé teszi a barátokat...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.13., 20:25óóó hát én lennék a megoldás neked minden problémádra...vegyél egy állítható tv asztalt,vagy vegyél 4 asztalt különböző magasságúakat.És persze egy kissebb tv-t,amit tudsz tenni ide-oda...gondolom ez csak nekem ilyen egyszerű...
óóó hát én lennék a megoldás neked minden problémádra...vegyél egy állítható tv asztalt,vagy vegyél 4 asztalt különböző magasságúakat.És persze egy kissebb tv-t,amit tudsz tenni ide-oda...gondolom ez csak nekem ilyen egyszerű...
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.13., 20:19Spell! Ebbe a topicba sem akarok a problémámról írni,max az off-ba,vagy a beszélgetősbe...de nem kell arról beszélni....minek?amíg nem írogatom le,addig sem gondolok rá.
Spell! Ebbe a topicba sem akarok a problémámról írni,max az off-ba,vagy a beszélgetősbe...de nem kell arról beszélni....minek?amíg nem írogatom le,addig sem gondolok rá.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.13., 20:17Túl magasan van a tv az asztalon?????????? Tedd lejjebb!Hülye válasz?? Vagy ez valamit kétértelmű téma,és a tv nem is tv-t jelent??Az asztal meg nem is asztal?
Túl magasan van a tv az asztalon?????????? Tedd lejjebb!Hülye válasz?? Vagy ez valamit kétértelmű téma,és a tv nem is tv-t jelent??Az asztal meg nem is asztal?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 20:12Lonely
Nem. Az OCD miatt.Abban a topicban vagyunk,meg most az a problémád.
Lonely
Nem. Az OCD miatt.Abban a topicban vagyunk,meg most az a problémád.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 20:11lola
És te hogy vagy? Neked is vannak bajaid, jó hogy ide feljársz, meg beszélgetsz másokkal, netán segiteni akarsz. de magaddal is foglalkozz, illetve mi szeretnénk veled is foglalkozni.Emlékszem a problémáda, ami nem is kicsi.Próbáld ki a jógát.Mindennap, abból a pénzből ejárhatsz egy jógastudióba, egyesületbe.Segit egy kicsit harmónikusabbá, könyebbé tenni az életedet, és felkészit a meditálásra.Ha van valami problémám akkor én leülök és megpróbálok meditálni.Nem akarunk mi itt egyedül hagyni a bajoddal.
lola
És te hogy vagy? Neked is vannak bajaid, jó hogy ide feljársz, meg beszélgetsz másokkal, netán segiteni akarsz. de magaddal is foglalkozz, illetve mi szeretnénk veled is foglalkozni.Emlékszem a problémáda, ami nem is kicsi.Próbáld ki a jógát.Mindennap, abból a pénzből ejárhatsz egy jógastudióba, egyesületbe.Segit egy kicsit harmónikusabbá, könyebbé tenni az életedet, és felkészit a meditálásra.Ha van valami problémám akkor én leülök és megpróbálok meditálni.Nem akarunk mi itt egyedül hagyni a bajoddal.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 20:07terápiára nem jársz vele?
terápiára nem jársz vele?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.09.13., 19:56Szia LM
Az indexen is van valami pedo topic nem? Oda is irtál? talán láttam ott a nevedet.
Szia LM
Az indexen is van valami pedo topic nem? Oda is irtál? talán láttam ott a nevedet.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.13., 19:55Hát itt nem tudod..innen nincs menekvés,hacsak nem úgy,mint purify,aki tegnap közölte hogy nem ír többet. Máig.:))
Hát itt nem tudod..innen nincs menekvés,hacsak nem úgy,mint purify,aki tegnap közölte hogy nem ír többet. Máig.:))
Idézet tőle: Boniboni ekkor: 2012.09.02., 20:57LonelyMaster! Nem kötekszem hidd el. Én itt csak olvasgatok, s sok meredek dolog is van, de elhiheted, ilyen nyers, nem való szöveget csak te vagy képes kiírni ide. Értem én hogy a te fórumod, hogy ez egy ilyen hely, de akkor sem illik ilyen csúnya hozzászólásokkal provokatívnak lenni. gusztustalan és kész. nekem az. És nem azért olvasgatok itt mert én tökéletes vagyok, de azért vannak határok. Írott és iratlan szabályok. Hát te kiléptél a folyó medréből. Csak te nem látod ezt.
LonelyMaster! Nem kötekszem hidd el. Én itt csak olvasgatok, s sok meredek dolog is van, de elhiheted, ilyen nyers, nem való szöveget csak te vagy képes kiírni ide. Értem én hogy a te fórumod, hogy ez egy ilyen hely, de akkor sem illik ilyen csúnya hozzászólásokkal provokatívnak lenni. gusztustalan és kész. nekem az. És nem azért olvasgatok itt mert én tökéletes vagyok, de azért vannak határok. Írott és iratlan szabályok. Hát te kiléptél a folyó medréből. Csak te nem látod ezt.
Idézet tőle: lola ekkor: 2012.09.02., 20:53Megnéztem őt is képen.Dakota Goyo-t.Nekem ő sem!Csak szimplán szép.Nincs benne számomra valami kis csíntalanság..valami huncutság...valami hiányzik..
Megnéztem őt is képen.Dakota Goyo-t.Nekem ő sem!Csak szimplán szép.Nincs benne számomra valami kis csíntalanság..valami huncutság...valami hiányzik..
Idézet tőle: Brendon ekkor: 2012.09.02., 20:31Idézet tőle: lolaJa.Helyes ez a kisfiú..Kissé bugyuta feje van,de szép...
No de hogy lehet egy aranyos kisfiúról ilyen csúnyán beszélni.. Ejnye-ejnye Megverlek ám.. :))))
Idézet tőle: lolaJa.Helyes ez a kisfiú..Kissé bugyuta feje van,de szép...
No de hogy lehet egy aranyos kisfiúról ilyen csúnyán beszélni.. Ejnye-ejnye Megverlek ám.. :))))