Társkereső depiseknek és vegetáriánusoknak
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.30., 18:53
Ki ?? Ha arra gondolsz akire én akkor , lehet nincs tisztában vele . Mivel ö lehet nem akarja elfogadni a tényeket .
Ki ?? Ha arra gondolsz akire én akkor , lehet nincs tisztában vele . Mivel ö lehet nem akarja elfogadni a tényeket .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.30., 17:36Hajnal nem így mennek a dolgok azoknál, akik depressziósak, szoc. fóbosak. Nem úgy van, hogy gondolunk egyet és csak úgy elmegyünk futni meg hasonlók. Én szoktam meditálni sűrűn, de az sem segít, ez nem olyan dolog, hogy csak úgy eltűnik a gond. Azzal egyetértek, hogy tenni kell dolgokat, akár apróságokat, de az is nagyon nehéz annak, aki nem bír kimozdulni. Persze valamivel jobbá kell tenni ezeket a dolgokat, de az a kérdés, hogy mivel? Ha kimozdul az ember a pokolban találja magát. Mert nekünk - egyesek - számára az maga a pokol sajnos. A normális embereknek talán könnyű az ilyesmi, de nekünk a legnehezebb dolog a világon.. Istenben pedig nem mindenki hisz. Én hiszek benne és nem mondom, hogy nem nyújt valamilyen támaszt ez a hit, sokat segít lelkileg, hogy hiszem, hogy mindennek oka van, de borzasztóan nehéz ugyanúgy az, hogy olyan legyek, mint a normális embertársaim.
Hajnal nem így mennek a dolgok azoknál, akik depressziósak, szoc. fóbosak. Nem úgy van, hogy gondolunk egyet és csak úgy elmegyünk futni meg hasonlók. Én szoktam meditálni sűrűn, de az sem segít, ez nem olyan dolog, hogy csak úgy eltűnik a gond. Azzal egyetértek, hogy tenni kell dolgokat, akár apróságokat, de az is nagyon nehéz annak, aki nem bír kimozdulni. Persze valamivel jobbá kell tenni ezeket a dolgokat, de az a kérdés, hogy mivel? Ha kimozdul az ember a pokolban találja magát. Mert nekünk - egyesek - számára az maga a pokol sajnos. A normális embereknek talán könnyű az ilyesmi, de nekünk a legnehezebb dolog a világon.. Istenben pedig nem mindenki hisz. Én hiszek benne és nem mondom, hogy nem nyújt valamilyen támaszt ez a hit, sokat segít lelkileg, hogy hiszem, hogy mindennek oka van, de borzasztóan nehéz ugyanúgy az, hogy olyan legyek, mint a normális embertársaim.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.30., 17:25
Ja rólam beszél . Úgy gondolja , hogy ö okos és mindent tud . Rohadtul nem tud rólam semmit . Nem ismer , és még is úgy csinál mintha ismerne . És megpróbál felettem ítélkezni . És meg mondani a tutkot . Pedig jobban tenné ha nem mászna bele az ember életébe ennyire........... Mert evvel lehet valakit megbánt és mély sebeket tép fel .
Ja rólam beszél . Úgy gondolja , hogy ö okos és mindent tud . Rohadtul nem tud rólam semmit . Nem ismer , és még is úgy csinál mintha ismerne . És megpróbál felettem ítélkezni . És meg mondani a tutkot . Pedig jobban tenné ha nem mászna bele az ember életébe ennyire........... Mert evvel lehet valakit megbánt és mély sebeket tép fel .
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.30., 17:24
Szép is lenne ha minden ilyen egyszerűen menne . És az élet is ilyen egyszerű lenne . De sajnos nem így van .
Szép is lenne ha minden ilyen egyszerűen menne . És az élet is ilyen egyszerű lenne . De sajnos nem így van .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.30., 16:44Ha jól tudom nincs különösebb betegesége, fizkálisan rendben van , el tud menni futni egy kis endorfinért ha boldogság kell neki.Ha nem lenne az tényleg szormorű lenne, de erről nem tudok.
Ha jól tudom nincs különösebb betegesége, fizkálisan rendben van , el tud menni futni egy kis endorfinért ha boldogság kell neki.Ha nem lenne az tényleg szormorű lenne, de erről nem tudok.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.30., 16:15mindene meg van hogy boldog legyen, az hogy boldog majd nem olyan minthogy megörvendeztesse Istent, illetve ha a boldogságban hisz akkor Istenben is.Istennek sokféle aspektusa van, mint pl a szeretet, amiben szinte minden ember hisz.Hát élhet törekvő életet, az Isten felé vezet.A vágy élettől oda jut ahova most, csalódottsághoz.Csak az a kérdés hova akar jutni és úgy kell élni, alakitsd a sorsod , élj tudatosan.
Paralizisben halt meg Semmelweis Ignác
mindene meg van hogy boldog legyen, az hogy boldog majd nem olyan minthogy megörvendeztesse Istent, illetve ha a boldogságban hisz akkor Istenben is.Istennek sokféle aspektusa van, mint pl a szeretet, amiben szinte minden ember hisz.Hát élhet törekvő életet, az Isten felé vezet.A vágy élettől oda jut ahova most, csalódottsághoz.Csak az a kérdés hova akar jutni és úgy kell élni, alakitsd a sorsod , élj tudatosan.
Paralizisben halt meg Semmelweis Ignác
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.30., 15:57Hálátlan, mert gondolom keveset töltesz Istennel, nem meditálsz és nem imádkozol.Fiatal vagy és eégszséges , még ha egy kissé depressziós vagy is.Az nem agybaj, magától rendbejöhet ez.Tanulhatsz, van mit enned, békés államban élsz.Biztos akadnának társaid is akikkel jól érezhetnéd magad.Elkezdhetsz valamilyen hobbit csinálni vagy tanulni amiben fejlődsz és örömöt lelsz.A semmittevés nem jó , sem az ha betegségre fogjuk ezt.
Vannak terveid? Ha nincsenek , nem árt késziteni.
Hálátlan, mert gondolom keveset töltesz Istennel, nem meditálsz és nem imádkozol.Fiatal vagy és eégszséges , még ha egy kissé depressziós vagy is.Az nem agybaj, magától rendbejöhet ez.Tanulhatsz, van mit enned, békés államban élsz.Biztos akadnának társaid is akikkel jól érezhetnéd magad.Elkezdhetsz valamilyen hobbit csinálni vagy tanulni amiben fejlődsz és örömöt lelsz.A semmittevés nem jó , sem az ha betegségre fogjuk ezt.
Vannak terveid? Ha nincsenek , nem árt késziteni.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 16:30ha társat keresel akkor az előnyös tulajdonságaidat ved elő, amivel rokonszenvet ébreszthetsz másokban
ha társat keresel akkor az előnyös tulajdonságaidat ved elő, amivel rokonszenvet ébreszthetsz másokban
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 16:29"Boldogságra van szükséged?
Akkor csak három dolgot kell tenned:
Meditálj rendszeresen,
szeress fáradhatatlanul
mosolyog lélekteljesen"
Mondjuk elkezdhetnél Isten iránt is vágyakozni, szeretni őt, az egyedüllét lehet azért van, mert igy gyorsabban tudsz felé futni, vagy ha nem is azért akkor is lehet gyorsabban tudsz felé futni mint egyedül.Mondjuk elkezdheted a Bibliát olvasni, az Evangéliumok szépek.Istennek fontos vagy, viszont te meg hálátlan.
"Boldogságra van szükséged?
Akkor csak három dolgot kell tenned:
Meditálj rendszeresen,
szeress fáradhatatlanul
mosolyog lélekteljesen"
Mondjuk elkezdhetnél Isten iránt is vágyakozni, szeretni őt, az egyedüllét lehet azért van, mert igy gyorsabban tudsz felé futni, vagy ha nem is azért akkor is lehet gyorsabban tudsz felé futni mint egyedül.Mondjuk elkezdheted a Bibliát olvasni, az Evangéliumok szépek.Istennek fontos vagy, viszont te meg hálátlan.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.29., 16:13
Még mindig bízok benne de a fény egyre jóban halványul , hogy megtalálom a társam . Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni és fontosnak szeretném érezni magamat valaki mellett . Mért ennyire nehéz kérés ez ??? Mért nem kelek senkinek ??? Itt vagyok !!!! Vegyen már valaki észre !!!!
Még mindig bízok benne de a fény egyre jóban halványul , hogy megtalálom a társam . Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni és fontosnak szeretném érezni magamat valaki mellett . Mért ennyire nehéz kérés ez ??? Mért nem kelek senkinek ??? Itt vagyok !!!! Vegyen már valaki észre !!!!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 12:51zuzu
Megcsinaltam a Nasi gorenget. Neten megnéztem a recepjét.Finom, egyszerü és gyors.Felveszem a gyakran gyártott repetjeim közés. A Metroban vettem hozzá olcsón jázmin rizset, egyébként, nem lenne rá pénzem a rizsre.Köszönöm.:)
zuzu
Megcsinaltam a Nasi gorenget. Neten megnéztem a recepjét.Finom, egyszerü és gyors.Felveszem a gyakran gyártott repetjeim közés. A Metroban vettem hozzá olcsón jázmin rizset, egyébként, nem lenne rá pénzem a rizsre.Köszönöm.:)
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.25., 19:26
Akkor a lehetőségeidhez mérten próbálj meg valamit csinálni . Valamit biztos lehet csinálni . amitől javul az állapotod .
Akkor a lehetőségeidhez mérten próbálj meg valamit csinálni . Valamit biztos lehet csinálni . amitől javul az állapotod .
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.25., 19:20
Megtudlak érteni . Nem könnyű az biztos . Türelemmel kell lenni és hidd el megfog oldódni úgy , hogy jó legyen neked .
Megtudlak érteni . Nem könnyű az biztos . Türelemmel kell lenni és hidd el megfog oldódni úgy , hogy jó legyen neked .
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.25., 11:48
Nem !! A cigi nyomai látszanak rendesen , ezért is váltottam inkább a vágásra mert az nem annyira feltűnő és azok elégé halványak . Muszáj néha , hogy enyhíteni tudjam a fájdalmaimat . De szeretnék leszokni róla .
Nem !! A cigi nyomai látszanak rendesen , ezért is váltottam inkább a vágásra mert az nem annyira feltűnő és azok elégé halványak . Muszáj néha , hogy enyhíteni tudjam a fájdalmaimat . De szeretnék leszokni róla .
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.24., 16:07
Köszi ! El olvastam .
És hol találok rendes és ingyenes vagy nagyon olcsó pszichiátert ? Mert akihez régen jártam az már nem fogad , ajánlott egy másikat de az meg nagyon bunkó .
Köszi ! El olvastam .
És hol találok rendes és ingyenes vagy nagyon olcsó pszichiátert ? Mert akihez régen jártam az már nem fogad , ajánlott egy másikat de az meg nagyon bunkó .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.24., 15:19
Én szívesen ismerkednék lányokkal (nincs párom), de akár barátkozásnak is örülök.
Rólam annyit, hogy szociális fóbia a bajom, ez hasonló a depresszióhoz: nem igazán tudok eljárni sehová, ha meg összeszedem magam borzasztóan szorongok emberek között, társas helyzetekben. Ha tehetem elkerülöm ezeket. Régen öngyilkos akartam lenni, állandóan terveket szőttem, hogy hogyan csináljam. Ma már az élet mellett állok és igyekszek megoldást találni a gondomra. Nagyon nehéz még mindig az életem, de már sokat erősödtem (olyan tekintetben, hogy legalább már nem akarok végezni magammal). Ha fájdalom ér próbálom megérteni, hogy miért történik velem és próbálom lazán felfogni, hogy ez is csak az élettel jár. A szociális fóbiából adódóan nagyon csendes vagyok és zárkózott, de igyekszem felülkerekedni ezen és nem adom fel, mert így nem akarom leélni az életem. Kimozdulni is próbálkozok több-kevesebb sikerrel. Hiszek abban, hogy semmi sem véletlen és hiszek Istenben is (bár merőben eltérőben, mint amilyenben a vallások és a gyülekezetek hívei hisznek). A hitemet sohasem erőltetném rá senkire és nem is beszélek róla, ha valakit nem érdekel. Szoktam meditálni, bár már egy ideje csak ritkán. Hiszek a reinkarnációban is. Nagyon szeretek rajzolni és olvasni. A filmekért rajongani tudok. Pl. Hellraiser filmek. Bár végülis bármiért tudok rajongani, ami megfog valamiért. Lehet az akár egy könyv is. A szemeim barnák, a hajam rövid és szintén barna. 178 centi magas vagyok és 83 kiló. 24 éves, hetero férfi. Külsőre átlagos. Azt, hogy hol élek itt nem szeretném elárulni. Ha valakivel beszélgetésbe elegyedek esetleg innen és úgy látom, hogy megbízom benne, akkor elárulom neki és még talán többet is, ami érdekli. Ebből is látszik, hogy nehezen nyílok meg olyanoknak, akiket még nem ismerek. Ami a legfontosabb nekem egy másik emberrel kapcsolatban az az, hogy ne legyen egoista és nagyképű. Ne nézzen le másokat és ne nagyon ítélkezzen mások felett. Olyan embereket kedvelek, akik számára fontos a barátság, a hűség és a becsület. Talán ez közhelyesnek hangzik vagy nyálasnak, de ez nekem nagyon fontos, még a külsőnél is fontosabb.. Nem azt mondom, hogy nem számít a külső (mondjuk egy párkapcsolatnál) legalább egy kicsit, (barátságnál természetesen nem számít), de számomra még fontosabb az, hogy milyen ember valaki, milyen a személyisége. Ugyanis lehet, hogy valaki külsőre bombázó, de ha mondjuk ezzel együtt nagyképű is, akkor nálam felejtős kapásból. Nem szokásom bárki felett is ítélkezni vagy megmondani a magamét. Nem nézek le senkit azért, ha lelki vagy egyéb gondjai vannak. Röviden ennyi. Ha esetleg valakit érdeklek barátkozás céljából vagy párkeresési célból az írjon nyugodtan. Nyitott vagyok új ismerettségekre.
Én szívesen ismerkednék lányokkal (nincs párom), de akár barátkozásnak is örülök.
Rólam annyit, hogy szociális fóbia a bajom, ez hasonló a depresszióhoz: nem igazán tudok eljárni sehová, ha meg összeszedem magam borzasztóan szorongok emberek között, társas helyzetekben. Ha tehetem elkerülöm ezeket. Régen öngyilkos akartam lenni, állandóan terveket szőttem, hogy hogyan csináljam. Ma már az élet mellett állok és igyekszek megoldást találni a gondomra. Nagyon nehéz még mindig az életem, de már sokat erősödtem (olyan tekintetben, hogy legalább már nem akarok végezni magammal). Ha fájdalom ér próbálom megérteni, hogy miért történik velem és próbálom lazán felfogni, hogy ez is csak az élettel jár. A szociális fóbiából adódóan nagyon csendes vagyok és zárkózott, de igyekszem felülkerekedni ezen és nem adom fel, mert így nem akarom leélni az életem. Kimozdulni is próbálkozok több-kevesebb sikerrel. Hiszek abban, hogy semmi sem véletlen és hiszek Istenben is (bár merőben eltérőben, mint amilyenben a vallások és a gyülekezetek hívei hisznek). A hitemet sohasem erőltetném rá senkire és nem is beszélek róla, ha valakit nem érdekel. Szoktam meditálni, bár már egy ideje csak ritkán. Hiszek a reinkarnációban is. Nagyon szeretek rajzolni és olvasni. A filmekért rajongani tudok. Pl. Hellraiser filmek. Bár végülis bármiért tudok rajongani, ami megfog valamiért. Lehet az akár egy könyv is. A szemeim barnák, a hajam rövid és szintén barna. 178 centi magas vagyok és 83 kiló. 24 éves, hetero férfi. Külsőre átlagos. Azt, hogy hol élek itt nem szeretném elárulni. Ha valakivel beszélgetésbe elegyedek esetleg innen és úgy látom, hogy megbízom benne, akkor elárulom neki és még talán többet is, ami érdekli. Ebből is látszik, hogy nehezen nyílok meg olyanoknak, akiket még nem ismerek. Ami a legfontosabb nekem egy másik emberrel kapcsolatban az az, hogy ne legyen egoista és nagyképű. Ne nézzen le másokat és ne nagyon ítélkezzen mások felett. Olyan embereket kedvelek, akik számára fontos a barátság, a hűség és a becsület. Talán ez közhelyesnek hangzik vagy nyálasnak, de ez nekem nagyon fontos, még a külsőnél is fontosabb.. Nem azt mondom, hogy nem számít a külső (mondjuk egy párkapcsolatnál) legalább egy kicsit, (barátságnál természetesen nem számít), de számomra még fontosabb az, hogy milyen ember valaki, milyen a személyisége. Ugyanis lehet, hogy valaki külsőre bombázó, de ha mondjuk ezzel együtt nagyképű is, akkor nálam felejtős kapásból. Nem szokásom bárki felett is ítélkezni vagy megmondani a magamét. Nem nézek le senkit azért, ha lelki vagy egyéb gondjai vannak. Röviden ennyi. Ha esetleg valakit érdeklek barátkozás céljából vagy párkeresési célból az írjon nyugodtan. Nyitott vagyok új ismerettségekre.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.23., 17:56
Értelek Kiscsillag .El olvastam a mind kettőről irt topikot , de nem tudom igazán eldönteni , hogy hova lenne érdemes elmennem . Szeretnék teljes életet élni . De nagyon félek és nem tudom melyik irányba induljak el .
Értelek Kiscsillag .El olvastam a mind kettőről irt topikot , de nem tudom igazán eldönteni , hogy hova lenne érdemes elmennem . Szeretnék teljes életet élni . De nagyon félek és nem tudom melyik irányba induljak el .
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.23., 16:09Idézet tőle: Hajnal21fogalmam sincs, talán jobbak az orvosok, de ezen a helyen mindenki mást mond, én egyik helyen se voltam és kerülöm mindet messziről.ekem csak ajánlották, de én nem akartm korházba menni.Egy kis depresszió semmiség, kibirható, nem tartoztam azostobák közé, most sem óhajtok a skizo val és a bipollal.
Értelek . Most már végkép nem tudom akkor mit csináljak . Valamit minden képen csinálnom kell mert különben rá megy az életem .
Idézet tőle: Hajnal21fogalmam sincs, talán jobbak az orvosok, de ezen a helyen mindenki mást mond, én egyik helyen se voltam és kerülöm mindet messziről.ekem csak ajánlották, de én nem akartm korházba menni.Egy kis depresszió semmiség, kibirható, nem tartoztam azostobák közé, most sem óhajtok a skizo val és a bipollal.
Értelek . Most már végkép nem tudom akkor mit csináljak . Valamit minden képen csinálnom kell mert különben rá megy az életem .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.23., 16:06fogalmam sincs, talán jobbak az orvosok, de ezen a helyen mindenki mást mond, én egyik helyen se voltam és kerülöm mindet messziről.ekem csak ajánlották, de én nem akartm korházba menni.Egy kis depresszió semmiség, kibirható, nem tartoztam azostobák közé, most sem óhajtok a skizo val és a bipollal.
fogalmam sincs, talán jobbak az orvosok, de ezen a helyen mindenki mást mond, én egyik helyen se voltam és kerülöm mindet messziről.ekem csak ajánlották, de én nem akartm korházba menni.Egy kis depresszió semmiség, kibirható, nem tartoztam azostobák közé, most sem óhajtok a skizo val és a bipollal.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.23., 16:04nekem nagy kedvenceim a ksuzkusz csicseriborsóval, saláták, párolt zöldség ananászal vagy szilvával, spenótos lasagne, sült tök, egyébként szinte mindent szeretek egyformán, bár utolsó helyen olyan áll olyan mint borsó és felesborsó főzelék, a kásákat is szeretem natur
nekem nagy kedvenceim a ksuzkusz csicseriborsóval, saláták, párolt zöldség ananászal vagy szilvával, spenótos lasagne, sült tök, egyébként szinte mindent szeretek egyformán, bár utolsó helyen olyan áll olyan mint borsó és felesborsó főzelék, a kásákat is szeretem natur
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.23., 15:58
Oké !
A kedvencem a nasigoreng , karfiolos rakott , töltött rántott gomba , pizza . De nagyon szeretem a mindenféle gombás ételt , a rizses ételeket és a salátákat . Tudok főzni és sütni is. Neked mi a kedvenc ételed ?
Mért inkább a tündér hegyet ajánlod ? Az mivel jobb vagy másabb mint a thalassz ?
Oké !
A kedvencem a nasigoreng , karfiolos rakott , töltött rántott gomba , pizza . De nagyon szeretem a mindenféle gombás ételt , a rizses ételeket és a salátákat . Tudok főzni és sütni is. Neked mi a kedvenc ételed ?
Mért inkább a tündér hegyet ajánlod ? Az mivel jobb vagy másabb mint a thalassz ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.23., 15:42Kezdj el jógázni.Van időd és lehetőséged erre, sportolj és meditálj mellette, van akinek elég ennyi a boldogsághoz.Tanulj főzni ha nem tudsz, én nagyon szeretek és szivesen tanulok új ételeket késziteni.Szóval veszel mondjuk egy jóga ,egy meditsáció, meg egy sport könyvet.Ez nem nagy kiadás és el leszel vele egy fél évig biztosan és egész életedben hasznos.
Én nem nézek filmeket, csak ritkánülök le a családdal nézni tv-t amikor ők is nézik, de ezt is hagyom abba folyamatosan, az erőm kezd visszaszálni.Én pazarlásnak tartom a filmeket, úgy mint a krisnások én sem fogok tv-t nézni.
Nem érdekel az infromatika, azzal még talán könnyű munkát találni és sok ilyen tanfolyam van.Vagy 2 éves fototanfolyam + egy bolti eladó és akkor mehetnél fotoboltba dolgozni.Szeretsz rajzolni? Valamit csinálni kell, vagy nem, de ha nem csinálsz semmit akkor az úgy nézzen ki mint a Taonál, azthiszem ott van olyan hogy ilyen üres állapotokat tartanak, nem tudom mi ez ponntosan, és nem is valósinű hogy jól fogalmazok, de a wikin vagy máshol biztos utána tudsz nézni.Az llegalább hasznos semmittevés.
Én nekem a Tündérhegyet javasoltál, én inkább oda mennék.A helyedben nem vagyok, de akkor még nem késő átgondolni.
Ha már ebben a topicban vagyunk elmesélhetnéd a kedvec vega kajá(i)dat.
Kezdj el jógázni.Van időd és lehetőséged erre, sportolj és meditálj mellette, van akinek elég ennyi a boldogsághoz.Tanulj főzni ha nem tudsz, én nagyon szeretek és szivesen tanulok új ételeket késziteni.Szóval veszel mondjuk egy jóga ,egy meditsáció, meg egy sport könyvet.Ez nem nagy kiadás és el leszel vele egy fél évig biztosan és egész életedben hasznos.
Én nem nézek filmeket, csak ritkánülök le a családdal nézni tv-t amikor ők is nézik, de ezt is hagyom abba folyamatosan, az erőm kezd visszaszálni.Én pazarlásnak tartom a filmeket, úgy mint a krisnások én sem fogok tv-t nézni.
Nem érdekel az infromatika, azzal még talán könnyű munkát találni és sok ilyen tanfolyam van.Vagy 2 éves fototanfolyam + egy bolti eladó és akkor mehetnél fotoboltba dolgozni.Szeretsz rajzolni? Valamit csinálni kell, vagy nem, de ha nem csinálsz semmit akkor az úgy nézzen ki mint a Taonál, azthiszem ott van olyan hogy ilyen üres állapotokat tartanak, nem tudom mi ez ponntosan, és nem is valósinű hogy jól fogalmazok, de a wikin vagy máshol biztos utána tudsz nézni.Az llegalább hasznos semmittevés.
Én nekem a Tündérhegyet javasoltál, én inkább oda mennék.A helyedben nem vagyok, de akkor még nem késő átgondolni.
Ha már ebben a topicban vagyunk elmesélhetnéd a kedvec vega kajá(i)dat.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.23., 15:15
Nagy részben nettezek , filmeket nézek és zenét hallgatok . Tanulni kéne valamit , csak halvány lila gőzöm nincs mit . Nem tudok magamban hinni , hogy sikerülhet . Így nem tudom mit kezdjek a tanulással . Most azon vagyok , hogy holnap elmegyek a Thalasszaba . Igaz holnapig még sok idő van és lehet jön egy hullám és akkor kész vége . Szóval nem tudom , hogy képes leszek-e holnap el meni és lesz-e elég erőm hozzá .
Nagy részben nettezek , filmeket nézek és zenét hallgatok . Tanulni kéne valamit , csak halvány lila gőzöm nincs mit . Nem tudok magamban hinni , hogy sikerülhet . Így nem tudom mit kezdjek a tanulással . Most azon vagyok , hogy holnap elmegyek a Thalasszaba . Igaz holnapig még sok idő van és lehet jön egy hullám és akkor kész vége . Szóval nem tudom , hogy képes leszek-e holnap el meni és lesz-e elég erőm hozzá .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.23., 12:57Kedves csillag
Bárkiből bármikor lehet skizofrén.Másrészt az hogy az agyban lenne valamilyen elváltozás és ha van is az összefügg-e a betegséggel csak feltételezés. semmit nem tudnak sem mérni , sem bizonyitani, csak a gyógyszerezés tapasztalataiból vontak le következtetéseket.Egy jó teraputát kivánok neked is ami segit megoldani a problémáidat ,nem csak maximum elfedni a tüneteket amennyire képs.Lehet egy jó teráoiával, ami nem gyógyszeres megszünnének a hangok is.Gyűjts pénzt és járj el egyhez, vagy neten keresztül.
Maga az a gonddolata hogy megfigyelik, vagy csak simán figyelik, nála az utóbbi van, lehet egy skizofrén roham 'alapja', jobban nem tudom kifejezni magam. Velem már történt ilyen azért mondom.Igaz rengeteg embernek van ilyen érzése, ettől még nem lesz skizofrén, de a skizofréneknél viszont ez az érzés jelen lehet ugyanúgy mint egy átlagembernél, félretéve hogy van e valami baja/elváltozása az agyának vagy sem, vagy ha van is akkor is megjelenik-e ez egészségében.Nem tudok valami szépen fogalmazni, ha nem értesz valamit kérdezz rá és menjünk át ezentúl ezzel a témával a skizo topicba.
Kedves csillag
Bárkiből bármikor lehet skizofrén.Másrészt az hogy az agyban lenne valamilyen elváltozás és ha van is az összefügg-e a betegséggel csak feltételezés. semmit nem tudnak sem mérni , sem bizonyitani, csak a gyógyszerezés tapasztalataiból vontak le következtetéseket.Egy jó teraputát kivánok neked is ami segit megoldani a problémáidat ,nem csak maximum elfedni a tüneteket amennyire képs.Lehet egy jó teráoiával, ami nem gyógyszeres megszünnének a hangok is.Gyűjts pénzt és járj el egyhez, vagy neten keresztül.
Maga az a gonddolata hogy megfigyelik, vagy csak simán figyelik, nála az utóbbi van, lehet egy skizofrén roham 'alapja', jobban nem tudom kifejezni magam. Velem már történt ilyen azért mondom.Igaz rengeteg embernek van ilyen érzése, ettől még nem lesz skizofrén, de a skizofréneknél viszont ez az érzés jelen lehet ugyanúgy mint egy átlagembernél, félretéve hogy van e valami baja/elváltozása az agyának vagy sem, vagy ha van is akkor is megjelenik-e ez egészségében.Nem tudok valami szépen fogalmazni, ha nem értesz valamit kérdezz rá és menjünk át ezentúl ezzel a témával a skizo topicba.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.23., 08:24Kiscsaillag
Csak megemlitettem, mert akár még az is lehet belőle, elkezdi egyszer egy valamiben elveszteni a realitást aztán jön a többi, sztem nekem hasonló volt mikor először 'beteg' lettem, rohamom volt.Meg csak úgy egyáltalán, nem kell ilyen butaságokat képzelődni, egy gondolattal le kell mondani róla és kész.
zuzu tudjuk, már aki olvasott hogy nem vagy skizo.Mivel töltöd a napjaidat, mi a hobbid, hogy állsz a tanulással(azért ilyen fiatalon ebben kell gondolkolkodni)?
Kedves nemtudomki
meséld el a történeted hátha találunk benne valami érdekeset, addig is örülünk hogy ilyen jól mennek a dolgaid.Az elfogadás a szeretet része, én igy gondolom, tehát aki nem fogad el az nem is szeret(igazán).
Kiscsaillag
Csak megemlitettem, mert akár még az is lehet belőle, elkezdi egyszer egy valamiben elveszteni a realitást aztán jön a többi, sztem nekem hasonló volt mikor először 'beteg' lettem, rohamom volt.Meg csak úgy egyáltalán, nem kell ilyen butaságokat képzelődni, egy gondolattal le kell mondani róla és kész.
zuzu tudjuk, már aki olvasott hogy nem vagy skizo.Mivel töltöd a napjaidat, mi a hobbid, hogy állsz a tanulással(azért ilyen fiatalon ebben kell gondolkolkodni)?
Kedves nemtudomki
meséld el a történeted hátha találunk benne valami érdekeset, addig is örülünk hogy ilyen jól mennek a dolgaid.Az elfogadás a szeretet része, én igy gondolom, tehát aki nem fogad el az nem is szeret(igazán).
Idézet tőle: nemtudomki ekkor: 2012.04.22., 20:15Végre rátaláltam arra a férfira, aki elfogad!Mellettem áll mindenben, támogat és igy is szeret mindenestül.
Végre rátaláltam arra a férfira, aki elfogad!Mellettem áll mindenben, támogat és igy is szeret mindenestül.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.21., 20:52Jó éjt.Köszönöm.
Jó éjt.Köszönöm.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.21., 20:44Érdekes és egyedi egyéniségnek gondollak 🙂 .
Most elmegyek piheni , de holnap mindenképen írok és mesélek magamról .
Mindenkinek Jó éjszakát !
Érdekes és egyedi egyéniségnek gondollak 🙂 .
Most elmegyek piheni , de holnap mindenképen írok és mesélek magamról .
Mindenkinek Jó éjszakát !
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.21., 20:35Utoljára párom lassan 3 éve volt.Nekem is jó lenne valaki, de annyira nem erőltetem, van mivel elfoglanom magam.Munkanélküli vagyok.Őssze szeretnék egy iskolát elkezdeni amit be is fejezek és találok is majd vele munkát.Az én anyagi hátterem is rossz most, de még meg van mindenem ami kell, nem panaszkodom.Hátha kidobnak jöhetsz hizzánk, van hely, csak a szüleim nehezen tolerálhatóak, na meg nem ismerjük egymást, arról nem is beszélve hogy a szüleim szeretik a kényelmet és nem szivesen alkalmazkodnak, de ha muszály, talán munka lehetőséggel egybekötve meglehetne oldani.Ezt a virágost meg kellene csinálnod valahogy, talán abban tudnék segiteni munkát találni amit már emlitettem.Nem biztos , csak talán.
Én se szerettem sokszor itthon lenni, többször el is költöztem, most nagyjából kibékültem a dolgokkal.Meditálj amikor van kedved, vegyél róla valami jó könyvetm vagy neten olvass utána, arra jó a terebess.hu, ott biztos találsz.Elszántság belül és kivül.
Jó majd megnézem a fogaid, majd beszélünk róla később.
Beswzélhetsz a tanulmányaidról hogy mit szeretsz, mi az ami neked megy, mi érdekel, milyen életet szeretnél.Ezek összefüghetnek.Én mondjuk sose tanultam,igazán, mert nem érdekelt se a pénz, se a tanulni való, én zenét szerettem hallgatni sokat.Én már elég sok mélypontról jöttem fel, meg időseb is vahyok hogy most már könnyebben mennek a dolgaim ha munkára vagy sulira gondolok, csak az idővel harcolok.Még várhat rád sok kudarc, én 23 éves vagyok, és csak egy érettségim van, az is rosszul, igaz nem vagyok buta, legalább jó suliba jártam.
Hidd el nem figyel téged senki, ezzel viszont kellene kezdeni valamit, mert skizofrének is ezt hiszik vagy később hihetik átéagos emberek amikor ez kialakul náluk ls amikor ez felerősödik , nálam volt ilyen, az nagyon durva és elvesztheted a realitással a kapcsolatot. Inkább ne képzelődj.
Hát itt tudunk beszélgetni,talán irásban könnyebb.
Utoljára párom lassan 3 éve volt.Nekem is jó lenne valaki, de annyira nem erőltetem, van mivel elfoglanom magam.Munkanélküli vagyok.Őssze szeretnék egy iskolát elkezdeni amit be is fejezek és találok is majd vele munkát.Az én anyagi hátterem is rossz most, de még meg van mindenem ami kell, nem panaszkodom.Hátha kidobnak jöhetsz hizzánk, van hely, csak a szüleim nehezen tolerálhatóak, na meg nem ismerjük egymást, arról nem is beszélve hogy a szüleim szeretik a kényelmet és nem szivesen alkalmazkodnak, de ha muszály, talán munka lehetőséggel egybekötve meglehetne oldani.Ezt a virágost meg kellene csinálnod valahogy, talán abban tudnék segiteni munkát találni amit már emlitettem.Nem biztos , csak talán.
Én se szerettem sokszor itthon lenni, többször el is költöztem, most nagyjából kibékültem a dolgokkal.Meditálj amikor van kedved, vegyél róla valami jó könyvetm vagy neten olvass utána, arra jó a terebess.hu, ott biztos találsz.Elszántság belül és kivül.
Jó majd megnézem a fogaid, majd beszélünk róla később.
Beswzélhetsz a tanulmányaidról hogy mit szeretsz, mi az ami neked megy, mi érdekel, milyen életet szeretnél.Ezek összefüghetnek.Én mondjuk sose tanultam,igazán, mert nem érdekelt se a pénz, se a tanulni való, én zenét szerettem hallgatni sokat.Én már elég sok mélypontról jöttem fel, meg időseb is vahyok hogy most már könnyebben mennek a dolgaim ha munkára vagy sulira gondolok, csak az idővel harcolok.Még várhat rád sok kudarc, én 23 éves vagyok, és csak egy érettségim van, az is rosszul, igaz nem vagyok buta, legalább jó suliba jártam.
Hidd el nem figyel téged senki, ezzel viszont kellene kezdeni valamit, mert skizofrének is ezt hiszik vagy később hihetik átéagos emberek amikor ez kialakul náluk ls amikor ez felerősödik , nálam volt ilyen, az nagyon durva és elvesztheted a realitással a kapcsolatot. Inkább ne képzelődj.
Hát itt tudunk beszélgetni,talán irásban könnyebb.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.21., 19:59Anyámmal és féltestvéremmel élek egy fedél alatt . Kurvára nem jó anyagi hátérrel . Anyám meg mondta , hogy még félévet ad , hogy kezdjek magammal valamit különben kirak . Anyámmal soha nem jöttem ki jól . Ezért is szeretnék munkát , hogy minél előbb el húzzak itthonról . Utálok itthon lenni .
Utálok mosolyogni . Soha nem volt az erőségem . A fogaimra meg majd akkor térjünk vissza ha egyszer személyesen találkozunk .
Próbáltam már a meditálást , de nem megy mivel nem vagyok türelmes és unalmasnak tartom .
Tudom , hogy tanulnom kéne valamit , de egyszerűen nem tudom mit . Mert nem tudom magamról elhinni , hogy képes vagyok végig csinálni . Meg ugyebár a sok kudarc után feladtam a reményt .
Azért félek emberek közé menni mert úgy érzem mindenki engem figyel . Meg sokszor kommunikálnom kéne de nem megy . Egyszerűen lefagyok és nem tudok két értelmes szót kinyögni .
Anyámmal és féltestvéremmel élek egy fedél alatt . Kurvára nem jó anyagi hátérrel . Anyám meg mondta , hogy még félévet ad , hogy kezdjek magammal valamit különben kirak . Anyámmal soha nem jöttem ki jól . Ezért is szeretnék munkát , hogy minél előbb el húzzak itthonról . Utálok itthon lenni .
Utálok mosolyogni . Soha nem volt az erőségem . A fogaimra meg majd akkor térjünk vissza ha egyszer személyesen találkozunk .
Próbáltam már a meditálást , de nem megy mivel nem vagyok türelmes és unalmasnak tartom .
Tudom , hogy tanulnom kéne valamit , de egyszerűen nem tudom mit . Mert nem tudom magamról elhinni , hogy képes vagyok végig csinálni . Meg ugyebár a sok kudarc után feladtam a reményt .
Azért félek emberek közé menni mert úgy érzem mindenki engem figyel . Meg sokszor kommunikálnom kéne de nem megy . Egyszerűen lefagyok és nem tudok két értelmes szót kinyögni .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.21., 19:49Fizikai egészségi állapotod jó, netán szép fogaid vannak.Hát ezeke nem mennek egyről a kettőre, legalábbis eddig nem igy alakult, de haogy olvastalak fital is vagy. Van jó családi háttered? A brátokhoz és társhoz jó ha találsz előtte érdekes számodra örömöt nyújtó hobbiket, netán olyat is amiben alkotólag tudnál fellépni, mert akkor a hobbi még szorosabb kapcsolat kialakitására ad lehetőséget, legyen olyan egyszerű dolog mint a rajz.Otthon ráérnek téged eltartani, hogy valamit hosszabb távon el tudj tervezni?
Meditálj és mosologj sokat, akkor szerintem az emberekkel is könnyebb lesz.Miért félsz az emberek közé menni, talán betegség, mondjuk depi? HA nem vagy szép kivül akkor a lelked szép és megbeszéltük, iigaz vannak szörnyű emberek is, de hát én reinkarnációban hiszek, meg másképp fogom fel a világot, tanulni nem árt, aki lusta az olyan is marad, kivül belül.
Külső, edzél, sportolj legalább csinos és fitt legyél.Ha van valami szakmád, mivel tudom nincs, de ha majd lesz , nézhetek neked munkát.Egy virágos ismerőső, vam, de nekik ép nem virágkötő kell, de talán tudna nyitni egy boltot befektetésnek.'Jó barát', csak néha látjuk egymást.Jó ha van jogositványod hozzá.Pénzem nincs, de ha egyszer lesz hol laknom egyedül, lefoglalhatod a helyet nálam ingyen lakni , ha kedves leszel.Évek még.
Jógázz és nem fogsz félni.Erre is jó, csak gyakorolni kell.
Fizikai egészségi állapotod jó, netán szép fogaid vannak.Hát ezeke nem mennek egyről a kettőre, legalábbis eddig nem igy alakult, de haogy olvastalak fital is vagy. Van jó családi háttered? A brátokhoz és társhoz jó ha találsz előtte érdekes számodra örömöt nyújtó hobbiket, netán olyat is amiben alkotólag tudnál fellépni, mert akkor a hobbi még szorosabb kapcsolat kialakitására ad lehetőséget, legyen olyan egyszerű dolog mint a rajz.Otthon ráérnek téged eltartani, hogy valamit hosszabb távon el tudj tervezni?
Meditálj és mosologj sokat, akkor szerintem az emberekkel is könnyebb lesz.Miért félsz az emberek közé menni, talán betegség, mondjuk depi? HA nem vagy szép kivül akkor a lelked szép és megbeszéltük, iigaz vannak szörnyű emberek is, de hát én reinkarnációban hiszek, meg másképp fogom fel a világot, tanulni nem árt, aki lusta az olyan is marad, kivül belül.
Külső, edzél, sportolj legalább csinos és fitt legyél.Ha van valami szakmád, mivel tudom nincs, de ha majd lesz , nézhetek neked munkát.Egy virágos ismerőső, vam, de nekik ép nem virágkötő kell, de talán tudna nyitni egy boltot befektetésnek.'Jó barát', csak néha látjuk egymást.Jó ha van jogositványod hozzá.Pénzem nincs, de ha egyszer lesz hol laknom egyedül, lefoglalhatod a helyet nálam ingyen lakni , ha kedves leszel.Évek még.
Jógázz és nem fogsz félni.Erre is jó, csak gyakorolni kell.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.21., 19:38Oké !!
Társat , Barátokat , Félelem nélküli életet , Önbizalmat , Jobb kommunikáció késséget , Ne féljek az emberek közé menni , Teljességet , Munkát . És ezt még tudnám mivel spékelni . Nem tartom magamat szépnek . Se belül se kívül .
Oké !!
Társat , Barátokat , Félelem nélküli életet , Önbizalmat , Jobb kommunikáció késséget , Ne féljek az emberek közé menni , Teljességet , Munkát . És ezt még tudnám mivel spékelni . Nem tartom magamat szépnek . Se belül se kívül .
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.21., 19:30Neked
Neked
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.21., 19:28Hajnal 21 !
Ez kinek szól ?
Mesélj magadról, nekem sincs párom, vidéki vagyok, csak mondom péntem sincs nagyon utazgatni, de ritkán egy közös találkozót innen meg lehetne szervezni egy mindenkinek alkalmas helyre, úgy is itt a nyár.
Akarni nem kell semmit, bár most ehhez nem jut szembe a tanitás, de mintha valami ilyesmit olvastam volna, hátha idejönn zsivany ő az ilyeket jobban tudja.Legalább annyit árulj el magadról hogy szép vagy-e vagy a belső értékeid után keresgessünk nálad.
Legalább nem kaptál komolyabb betegséget sem, az se semmi.Még életben vagy, az pedig nem is utolsó dolog.
Mit szeretnél pontosan, sorold, hátha tudunk segiteni?
Hajnal 21 !
Ez kinek szól ?
Mesélj magadról, nekem sincs párom, vidéki vagyok, csak mondom péntem sincs nagyon utazgatni, de ritkán egy közös találkozót innen meg lehetne szervezni egy mindenkinek alkalmas helyre, úgy is itt a nyár.
Akarni nem kell semmit, bár most ehhez nem jut szembe a tanitás, de mintha valami ilyesmit olvastam volna, hátha idejönn zsivany ő az ilyeket jobban tudja.Legalább annyit árulj el magadról hogy szép vagy-e vagy a belső értékeid után keresgessünk nálad.
Legalább nem kaptál komolyabb betegséget sem, az se semmi.Még életben vagy, az pedig nem is utolsó dolog.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.21., 19:19Mesélj magadról, nekem sincs párom, vidéki vagyok, csak mondom péntem sincs nagyon utazgatni, de ritkán egy közös találkozót innen meg lehetne szervezni egy mindenkinek alkalmas helyre, úgy is itt a nyár.
Idézet tőle: zuzu ekkor: 2012.04.21., 19:11Mért nem lehet minden ember boldog ? Mért van az , hogy aki nem akar valamit az mindent meg kap és aki meg csak egy pici dolgot akar az meg soha semmit nem kap meg ?
Egyszerűen megörülök a magánytól . Ordítani és törni-zúzni tudnák az egyedül léttöl . Annyira szeretnék valakihez tartozni . Annyira szeretném érezni , hogy valakinek fontos vagyok .
Mért nem lehet minden ember boldog ? Mért van az , hogy aki nem akar valamit az mindent meg kap és aki meg csak egy pici dolgot akar az meg soha semmit nem kap meg ?
Egyszerűen megörülök a magánytól . Ordítani és törni-zúzni tudnák az egyedül léttöl . Annyira szeretnék valakihez tartozni . Annyira szeretném érezni , hogy valakinek fontos vagyok .
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.04.20., 10:41Kedves Halandzsa ! Hülyén hangzik, elismerem, az alapszabály szó . Valószinűleg nem is így kellet volna írnom , mert igazad van , ezen a fórumon pont nem szabálykövető emberek vannak szerencsére . Nagyon is mások vagyunk, mint amilyennek az ugynevezett átlagember hozzászokott, vagy éppen elvár . A köztünk levő forráspont eredője , a lenni így, vagy így nem lehet lenni kérdés. Az élet szép hosszú, és ugyanugy vár mint egy ember a már megszüntetett vasutállomás megállójában. Éljük az életünket és várunk is , különböző dolgokra. Megy az idő. Eltelt 1, 2, 5, 10, vagy több év , és akkor megkérdezzük magunkat, ezt vártuk-e ? Melletünk van-e még mindíg a kedvesünk ? Az élet 5 , 10 . 20 . év mulva is folytatódik . Mi változatlanul élünk tovább, és kedves Halandzsa, megkérdezem Tőled , vártál-e már ennyi, vagy akár több ideig ? A kivétel , erősiti a szabályt, és ez közhelynek tünik , de abba a kategóriájába , ami nagyon is valós és létezik ! Te hivatkozol pár általad észlelt tapasztalatra , és ez biztos így is van. Én is hivatkozom, és csak arra, amit észleltem, nekem elmondtak, számos A.A. -as gyűlés, 30 napos bezárt rehab, szerencsére ( vagy nem ) , szétment kapcsolatok több tucatnyi meghallgatására, és az utána maradó " romok " nagyon keserű helyre, vagy egyáltalán nem helyre állításában. Megint rengeteg ( mint általában ) , mondanivaló maradt még bennem. Bármikor szivesen állok rendelkezésedre, a téma további megtárgyalására, vagy a szétment kapcsolatok helyszini megtekintésére. Ha Kedved van megvitathatjuk a konkrét valóságot ( név, telefonszám, esetleg ), és az igazságot itt, ezen a fórumon, közzé is tehetjük ! Már előre megmondom, hogy sajnos az eredmény nem a legjobb lesz, és ezt én sajnálom legjobban ! baráti tisztelettel : senki ...
Kedves Halandzsa ! Hülyén hangzik, elismerem, az alapszabály szó . Valószinűleg nem is így kellet volna írnom , mert igazad van , ezen a fórumon pont nem szabálykövető emberek vannak szerencsére . Nagyon is mások vagyunk, mint amilyennek az ugynevezett átlagember hozzászokott, vagy éppen elvár . A köztünk levő forráspont eredője , a lenni így, vagy így nem lehet lenni kérdés. Az élet szép hosszú, és ugyanugy vár mint egy ember a már megszüntetett vasutállomás megállójában. Éljük az életünket és várunk is , különböző dolgokra. Megy az idő. Eltelt 1, 2, 5, 10, vagy több év , és akkor megkérdezzük magunkat, ezt vártuk-e ? Melletünk van-e még mindíg a kedvesünk ? Az élet 5 , 10 . 20 . év mulva is folytatódik . Mi változatlanul élünk tovább, és kedves Halandzsa, megkérdezem Tőled , vártál-e már ennyi, vagy akár több ideig ? A kivétel , erősiti a szabályt, és ez közhelynek tünik , de abba a kategóriájába , ami nagyon is valós és létezik ! Te hivatkozol pár általad észlelt tapasztalatra , és ez biztos így is van. Én is hivatkozom, és csak arra, amit észleltem, nekem elmondtak, számos A.A. -as gyűlés, 30 napos bezárt rehab, szerencsére ( vagy nem ) , szétment kapcsolatok több tucatnyi meghallgatására, és az utána maradó " romok " nagyon keserű helyre, vagy egyáltalán nem helyre állításában. Megint rengeteg ( mint általában ) , mondanivaló maradt még bennem. Bármikor szivesen állok rendelkezésedre, a téma további megtárgyalására, vagy a szétment kapcsolatok helyszini megtekintésére. Ha Kedved van megvitathatjuk a konkrét valóságot ( név, telefonszám, esetleg ), és az igazságot itt, ezen a fórumon, közzé is tehetjük ! Már előre megmondom, hogy sajnos az eredmény nem a legjobb lesz, és ezt én sajnálom legjobban ! baráti tisztelettel : senki ...
Idézet tőle: halandzsa ekkor: 2012.04.17., 20:47Igazából tehát érdekes amit írsz, nekem is, és ha tovább árnyalnád a kérdést, lehet, hogy egyet is értenék pár dologban, csak így kijelentve volt nekem ellenérzést keltő.
h.
Igazából tehát érdekes amit írsz, nekem is, és ha tovább árnyalnád a kérdést, lehet, hogy egyet is értenék pár dologban, csak így kijelentve volt nekem ellenérzést keltő.
h.
Idézet tőle: halandzsa ekkor: 2012.04.17., 20:35Kedves senki,
nem bírom ki, hogy erre ne reagáljak.
Még szerencse, hogy szerintem a legtöbb BÚRA lakó épp nem szabálykövető... Azért is mert ez az alapszabályod ilyen formában egész egyszerűen tévedés, ami eredhet téves szemüvegből, vagy csupán a szerencse alakította így. Vegyük azért észre milyen apró az a világ, amit egy ember beláthat ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket túlságosan komolyan kelljen venni. Avagy akkor valóban építs a tapasztalaidra, és vedd hozzá - így ismeretlenül - az enyémet is, íme: épp ellenkezőjét tapasztaltam (több esetben) - két instabil nagyon is stabilabbá teheti egymást.
A többiek (EzVan, Kiscsillag, harmony) reakcióival is egyetértek.
Üdv
h.
Kedves senki,
nem bírom ki, hogy erre ne reagáljak.
Még szerencse, hogy szerintem a legtöbb BÚRA lakó épp nem szabálykövető... Azért is mert ez az alapszabályod ilyen formában egész egyszerűen tévedés, ami eredhet téves szemüvegből, vagy csupán a szerencse alakította így. Vegyük azért észre milyen apró az a világ, amit egy ember beláthat ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket túlságosan komolyan kelljen venni. Avagy akkor valóban építs a tapasztalaidra, és vedd hozzá - így ismeretlenül - az enyémet is, íme: épp ellenkezőjét tapasztaltam (több esetben) - két instabil nagyon is stabilabbá teheti egymást.
A többiek (EzVan, Kiscsillag, harmony) reakcióival is egyetértek.
Üdv
h.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2012.04.17., 17:05Idézet tőle: senkiKedves és szeretett BÚRA lakók ! Már lassan kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy " mindenben benne voltam, és nekem már nincs új a nap alatt " szerepben vagyok kénytelen mutatkozni, de sajnos nagy tapasztalatom van a lelki teherrel küszkődők egymással kötött kapcsolatában. Rádöbbenve alkoholizmusomra és bipoláris depressziómra, iszonyatos nekibuzdulással vágtam neki a kivezető útnak. Szinte nincs Pesten olyan A.A.-s és rehab. összejövetel, Korányiban a legendás piás énekes mellettem halt meg, ahol ne fordultam volna meg. Sok, általában hetero, de más pár is összejött, amiről tudok. Ami nem jó hír, de ez igy van, sajnos, a lelkileg labilis pár, az egyik összeomlásakor, mindíg , tehát 100 %- ban magával rántotta a másikat ! ALAPSZABÁLY, AMI MINDENKOR BETARTANDÓ !!! MINDÍG, ÉS NINCS KIVÉTEL, AZ INSTABIL EMBER, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MENTÁLISAN STABIL ÉS ŐT NAGYON SZERETŐ TÁRSAT VÁLASSZON MAGÁNAK, EGYÉBKÉNT A JŐVŐ, SZINTE EGYENLŐ A NULLÁVAL !!! HA VAN KÉRDÉS, ARRA BÁRMIKOR SZIVESEN VÁLASZOKOK. SZERETEM AZ EMBEREKET, ÉS AZ ÉLET SZÉP , DE NEM JÁTÉK !!! senki ( ez ne tévesszen meg senkit ) ! senki...
Kedves senki,
az ok hogy érdemes érzelmileg stabil párt választani, de mi van akkor ha a szerelem "közbeszól", és mégis egy beteg embert szeretünk meg? Az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Persze meg lehet azt tenni, aki olyan típusú, hogy a szerelmet "félreteszi", és tényleg az érdekeit nézi, és egy olyan párt választ magának, aki segíthet neki. Én nem vagyok ilyen. Számomra nagyon fontos a szerelem, és inkább kínlódok, minthogy az "érdekeim" nézzem... De ettől függetlenül értem a nézőpontodat.
Idézet tőle: senkiKedves és szeretett BÚRA lakók ! Már lassan kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy " mindenben benne voltam, és nekem már nincs új a nap alatt " szerepben vagyok kénytelen mutatkozni, de sajnos nagy tapasztalatom van a lelki teherrel küszkődők egymással kötött kapcsolatában. Rádöbbenve alkoholizmusomra és bipoláris depressziómra, iszonyatos nekibuzdulással vágtam neki a kivezető útnak. Szinte nincs Pesten olyan A.A.-s és rehab. összejövetel, Korányiban a legendás piás énekes mellettem halt meg, ahol ne fordultam volna meg. Sok, általában hetero, de más pár is összejött, amiről tudok. Ami nem jó hír, de ez igy van, sajnos, a lelkileg labilis pár, az egyik összeomlásakor, mindíg , tehát 100 %- ban magával rántotta a másikat ! ALAPSZABÁLY, AMI MINDENKOR BETARTANDÓ !!! MINDÍG, ÉS NINCS KIVÉTEL, AZ INSTABIL EMBER, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MENTÁLISAN STABIL ÉS ŐT NAGYON SZERETŐ TÁRSAT VÁLASSZON MAGÁNAK, EGYÉBKÉNT A JŐVŐ, SZINTE EGYENLŐ A NULLÁVAL !!! HA VAN KÉRDÉS, ARRA BÁRMIKOR SZIVESEN VÁLASZOKOK. SZERETEM AZ EMBEREKET, ÉS AZ ÉLET SZÉP , DE NEM JÁTÉK !!! senki ( ez ne tévesszen meg senkit ) ! senki...
Kedves senki,
az ok hogy érdemes érzelmileg stabil párt választani, de mi van akkor ha a szerelem "közbeszól", és mégis egy beteg embert szeretünk meg? Az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Persze meg lehet azt tenni, aki olyan típusú, hogy a szerelmet "félreteszi", és tényleg az érdekeit nézi, és egy olyan párt választ magának, aki segíthet neki. Én nem vagyok ilyen. Számomra nagyon fontos a szerelem, és inkább kínlódok, minthogy az "érdekeim" nézzem... De ettől függetlenül értem a nézőpontodat.
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.04.17., 16:06Kiscsillag !Amit leirtál, abban lehet igazság , meg annak az ellentéte is Én konkrét kapcsolatokat bemutatva bizonyítom, hogy az amit az előbb leírtam, az bizony úgy van !!! Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ez a gyakorlatban, sajnos így működik, és ezt ha akarod, konkrétan meg is mutatom.
Kiscsillag !Amit leirtál, abban lehet igazság , meg annak az ellentéte is Én konkrét kapcsolatokat bemutatva bizonyítom, hogy az amit az előbb leírtam, az bizony úgy van !!! Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ez a gyakorlatban, sajnos így működik, és ezt ha akarod, konkrétan meg is mutatom.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.17., 15:08Sok igazság van abban, amit leírtál. Én pl. sosem ölném meg magam csupán azért, mert valaki elhagy. Persze pokolian szenvednék és sokszor elhagytak már, de viszont ezt megértem, mert tudom, hogy az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Nem várhatom el egy másik embertől, hogy szeressen, ha ő másképp érez. Ezt párkapcsolatra értem. Na most viszont azt is tudom, hogy másvalaki meg akár meg is öli magát ilyen miatt, mert nem bírja elviselni, hogy vége.. Úgyhogy ilyen szempontból is nagyon nehéz a kapcsolatok kialakítása azoknak, akik instabilak lelkileg. Akik pedig nem annyira azok, azokra nagy felelősséget ró ez a dolog. Egyben biztos vagyok, meg kell tanulni az önbecsülést és nem szabad függővé tenni magunkat más emberektől, mert emiatt van az, hogy ha valaki annyira nem bír egy szakítást, hogy véget vet az életének. De mindezzel együtt persze azzal is tisztában vagyok, hogy nehéz egy szakítási fájdalmat átvészelni és főleg úgy, hogy ha az embernek nincs senkije, semmi olyan támasza, akihez fordulhatna, bíztathatná őt ilyen esetben, hogy kitartás. De én azt mondom, hogy kitartás, ha ilyen történik és próbáljatok meg nem másoktól függeni. Idővel bölcsebb az ember és könnyebben átvészeli az ilyesmit (tapasztalatból beszélek).
Sok igazság van abban, amit leírtál. Én pl. sosem ölném meg magam csupán azért, mert valaki elhagy. Persze pokolian szenvednék és sokszor elhagytak már, de viszont ezt megértem, mert tudom, hogy az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Nem várhatom el egy másik embertől, hogy szeressen, ha ő másképp érez. Ezt párkapcsolatra értem. Na most viszont azt is tudom, hogy másvalaki meg akár meg is öli magát ilyen miatt, mert nem bírja elviselni, hogy vége.. Úgyhogy ilyen szempontból is nagyon nehéz a kapcsolatok kialakítása azoknak, akik instabilak lelkileg. Akik pedig nem annyira azok, azokra nagy felelősséget ró ez a dolog. Egyben biztos vagyok, meg kell tanulni az önbecsülést és nem szabad függővé tenni magunkat más emberektől, mert emiatt van az, hogy ha valaki annyira nem bír egy szakítást, hogy véget vet az életének. De mindezzel együtt persze azzal is tisztában vagyok, hogy nehéz egy szakítási fájdalmat átvészelni és főleg úgy, hogy ha az embernek nincs senkije, semmi olyan támasza, akihez fordulhatna, bíztathatná őt ilyen esetben, hogy kitartás. De én azt mondom, hogy kitartás, ha ilyen történik és próbáljatok meg nem másoktól függeni. Idővel bölcsebb az ember és könnyebben átvészeli az ilyesmit (tapasztalatból beszélek).
Idézet tőle: senki ekkor: 2012.04.17., 14:53Kedves és szeretett BÚRA lakók ! Már lassan kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy " mindenben benne voltam, és nekem már nincs új a nap alatt " szerepben vagyok kénytelen mutatkozni, de sajnos nagy tapasztalatom van a lelki teherrel küszkődők egymással kötött kapcsolatában. Rádöbbenve alkoholizmusomra és bipoláris depressziómra, iszonyatos nekibuzdulással vágtam neki a kivezető útnak. Szinte nincs Pesten olyan A.A.-s és rehab. összejövetel, Korányiban a legendás piás énekes mellettem halt meg, ahol ne fordultam volna meg. Sok, általában hetero, de más pár is összejött, amiről tudok. Ami nem jó hír, de ez igy van, sajnos, a lelkileg labilis pár, az egyik összeomlásakor, mindíg , tehát 100 %- ban magával rántotta a másikat ! ALAPSZABÁLY, AMI MINDENKOR BETARTANDÓ !!! MINDÍG, ÉS NINCS KIVÉTEL, AZ INSTABIL EMBER, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MENTÁLISAN STABIL ÉS ŐT NAGYON SZERETŐ TÁRSAT VÁLASSZON MAGÁNAK, EGYÉBKÉNT A JŐVŐ, SZINTE EGYENLŐ A NULLÁVAL !!! HA VAN KÉRDÉS, ARRA BÁRMIKOR SZIVESEN VÁLASZOKOK. SZERETEM AZ EMBEREKET, ÉS AZ ÉLET SZÉP , DE NEM JÁTÉK !!! senki ( ez ne tévesszen meg senkit ) ! senki...
Kedves és szeretett BÚRA lakók ! Már lassan kezdem magam kényelmetlenül érezni, hogy " mindenben benne voltam, és nekem már nincs új a nap alatt " szerepben vagyok kénytelen mutatkozni, de sajnos nagy tapasztalatom van a lelki teherrel küszkődők egymással kötött kapcsolatában. Rádöbbenve alkoholizmusomra és bipoláris depressziómra, iszonyatos nekibuzdulással vágtam neki a kivezető útnak. Szinte nincs Pesten olyan A.A.-s és rehab. összejövetel, Korányiban a legendás piás énekes mellettem halt meg, ahol ne fordultam volna meg. Sok, általában hetero, de más pár is összejött, amiről tudok. Ami nem jó hír, de ez igy van, sajnos, a lelkileg labilis pár, az egyik összeomlásakor, mindíg , tehát 100 %- ban magával rántotta a másikat ! ALAPSZABÁLY, AMI MINDENKOR BETARTANDÓ !!! MINDÍG, ÉS NINCS KIVÉTEL, AZ INSTABIL EMBER, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG MENTÁLISAN STABIL ÉS ŐT NAGYON SZERETŐ TÁRSAT VÁLASSZON MAGÁNAK, EGYÉBKÉNT A JŐVŐ, SZINTE EGYENLŐ A NULLÁVAL !!! HA VAN KÉRDÉS, ARRA BÁRMIKOR SZIVESEN VÁLASZOKOK. SZERETEM AZ EMBEREKET, ÉS AZ ÉLET SZÉP , DE NEM JÁTÉK !!! senki ( ez ne tévesszen meg senkit ) ! senki...