Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Társkereső depiseknek és vegetáriánusoknak

Harmony szerintem próbálj meg nyitottabbnak lenni, mert így tényleg egyedül maradsz, ha nem próbálsz nyitni mások felé. Nagyon bezárkózó vagy. Próbálj meg legalább itt a neten barátságokat kialakítani. Itt sem könnyű, de mindenképpen próbálkozni kell. Az egyedüllét nem jó, kell a társaság, legalább a virtuális környezetben. Aztán, ha itt találsz számodra szimpatikus, megbízható embereket később talizhatsz velük. Vagy ha nem, akkor legalább itt lesznek barátaid. Értem, hogy jobb egyedül, mintha valaki megbántana, de valahogy nyitni kell mások felé, mert egyedül sem jó lenni.

Igen, az emberek változnak, de a világ számomra így szerethetetlen, egy körben mozgok, amiben nagyon nehéz kitörni és nincs hozzá erőm.

próbáld talán megszeretni a világot és ne épiteni egyet amit szeretsz

elfogadás a szeretet része

egy párkapcsolatban az emberek változnak,és nem a kompromisszumra gondolok

A baj az, hogy megszabtam magamnak egy keretet amiből nem akarok tágítani, vagy ha muszáj akkor rosszul érzem magam, de itt ne felszínes dolgokra gondolj, mint, hogy mondjuk a párom, hogy nézzen ki, vagy milyen ruhákban járok stb stb,

olyan vagyok mint egy nagy gyerek, álmodtam magamnak egy világot, ami ugyan nem teljesen körülhatárolt, de az alapjai megvannak és abból nem akarok engedni, és kűzdök és szenvedek azért, hogy megvalósítsam.

Az emberek akik szerethetnék egymást azok elkerülik egymást..tény, de hasonló vonzza a hasonlót így ha én befelé forduló vagyok egy abszolut társaságorientált ember mellett nem lenne hosszú párkapcsolatom

Gaby

Nem kell leélnem az életem egyedül, de lehet ugy fogom.Majd kiderül.Nekem mindegy.

akit én szeretnék társnak hogy mi az amit szeretek egy nőben: vidámság, mosolygós legyen, törődő, szép, okos, Istenszerető, részvétteljes és lehessen vele táncolni.

na akkor en kevertem valamit

Eszter , bocsanat   kevertem valamit de a lenyeg ugyanaz azok az emberek akik szerethetnek egymast elkerulik egymast

Ugyan spell ne beszelj mar butasagokat , miert kene neked egyedul leelned az eleted ?Egy fiatal srac vagy akinek meg lehetnek pespektivai az eletben .Mindenki nehezen talal tarsat az emberek maganyosak .... .......ott ulsz a gep elott es biztos ott van az a lany a gep elott vagy az orrod elott vagy nem tudom hol ... miert kerulik ki egymast ezek az emberek ?

a boldogságot belül keresd és találd meg, ne a külső világban.

ha nem próbálod ki a középaszerüséget akkor nem tudhatod.Más, meg hogy más tud középszerüen boldog lenni, te meg nem?Talán a külvilágtól akarod megkapni a bodogságot, és és már meghatároztad mit akarsz megkapni és ha az nem teljesül mással nem éred be.Hát a szeretet az az adás és nem a kapni akarásról szól.

Rossz helyen keresed a boldogságot, mindenkinek egyformán jut.

'Ha van társam a világban akkor meg fog találni. Ha nincs akkor nekem egyedül kell élnem, és akkor ez így a jó. ' furcsa.

Én sose tudnám elfogadni, hogy egyedül kéne leélnem az életem, annyira befordulok ha egyedül vagyok, hogy kb pár évig max 5ig bírnám, utána megölném magam, nem találnék boldogságok semmiben (mintha most találnék..)

Furcsa, de én ragaszkodom betegesen az álmaimhoz és a fejemben felépített világhoz, ez természetesen nem annyira konkrét, de a társ és az álmaim benne vannak, de ezeket elveszítettem, és most olyan mintha itt állnék egyedül mindentől megfosztva ami boldogságot okozott, és szenvedek. Nem is tervezem, hogy tovább fojtatom az életemet ha ez az állapot tartós lesz, egy számomra 'középszerű' - itt nem pénzre, életszínvonalra, partnerre, vagy akármilyen kézzel fogható dologra gondolok- életet én nem akarok leélni, mert tudom, hogy abban sose leszek boldog.

Dobálóztak már olyan kifejezésekkel, hogy -sors- meg -más irányba terelt at élet-  de ez nem érdekel. Nem tudnék, úgy élni, hogy közben folyton arra gondolok, hogy a jó és a boldogság létezik, csak nem jutott nekem.

Mondjuk ez nagyon elvont lett, de én konkrét dolgokra gondolok.

Ó, és a névválasztás nem volt szándékos 🙂

Egyébként Eszter: a névválasztásod telitalálat ezen az oldalon 🙂

Spellbound, amugy esélyes vagy nálam. Azt nem tudom mire, csak azt hogy azon kevesek közé tartozol akiknek külön helye van nálam. Kiemelt helye. Nem arra gondolok, hogy legyen vmi, mert nem. Meg te úgyis Esztert szereted, de nem is ezért. Csak el akarom mondani, hogy kivételes helyen vagy. Mégha te nem is érzed úgy hogy kiemelkedő lennél, de az vagy. Tényleg kivételes vagy. különleges. Érdekes. Kivételezett. És ha már nálam valaki kivételezett helyen van az nagy szó. Ugyanis szinte senki nem fog meg, nem mozgat meg soha. Egyetlen fiú van aki nagyon megmozgatott. Meg te is eléggé különleges vagy. Remélem nem baj hogy leírtam, de gondoltam ez hátha ad valami jóérzést. Hogy egy olyan ember lát különlegesnek aki szinte csak a tökéletességet hajkurássza. Nálam csak a tökéletes jöhet szóba. Magamon is azért dolgozok, hogy elérjek valamit, ami tényleg jónak mondható. Ha ez nem jön össze az sem baj. De azért jó lenne. És örülök, hogy a pozitivitás felé vetted az irányt. Meg az a fontos hogy az ember önmaga legyen.

amugy vegetáriánius vagyok és az is leszek. gondolom a két hosszú hozzászólásom kevesen olvassák el. Mindegy. 

vannak emberek akiket nagyon kedvelek, de még az ő társaságuk sem hiányzik. Nem is értem magam. Annyira jól elvagyok én egyedül. De azért a szeretet és figyelem az hiányzik sokszor. Szeretném érezni hogy valaki szeret. Sőt, hogy valakinek nagyon fontos vagyok, és szüksége van rám. De pl a túlzott figyelem és túlzott törődés is riaszt. Nem akarok nagyon függeni sem, és nem akarom azt hogy valaki egész nap rajtam lógjon. Szerintem egyedül a "legjobb". Nincs gond, nincs aggódás, nincs ráakaszkodás. Ellentmondásos vagyok, mert szükségem van emberekre, de csak a szeretetükre, távolról. Nem akarom hogy valaki megérintsen, vagy megöleljen. Soha nem hiányzott, sőt kifejezetten nem bírtam elviselni. Nem tudom ezzel kilógok e a sorból, és nem tudom ki akarok e egyáltalán lógni a sorból. Vajon mi a jobb? Különbözni, vagy beleolvadni a többiek közé? Tényleg nem tudom. Az ember természetétől fogva vágyik különbözni. De aki valahogyan különbözik azt előbb utóbb kiközösítik. miért? Mert szúrja mások szemét hogy ő más. Vagy jobb vagy rosszabb, de más és ezt nem szeretik az emberek. Mégis mindenki a legjobb akar lenni. Persze hogy én is. De ez valahol mégsem jó, mert így másokat nyomunk el... nem tudom igazán mit akarok. Talán megvalósítani önmagam, és elérni egy boldog állapotot. Ehhez nekem nincs szükségem külső emberekre, mert én önmagamban vagyok teljes. Én nekem tetszik Spellbound felfogása, a dolgokról. mondjuk a kocsmázást nem értem teljesen hoy az miért jó. Mert pl máshol is lehet jól ellenni. Én inkább a magányt és csendet szeretem. Mondjuk meditálni azt nem tudok. De tudok ürességet és elégedettséget érezni, olyankor mikor üres vagyok belül, és nem gondolkozom. mikor csak magammal foglalkozom, pl most hogy írok. Ezt szeretem. Ha van társam a világban akkor meg fog találni. Ha nincs akkor nekem egyedül kell élnem, és akkor ez így a jó. Nekem minenhogy megfelel. Csak legyenek meg a létszükséglethez való dolgok. Kaja, hely ahol aludhatok. De nem vagyok nagyigényű. Csak tudjak élni normálisan. Ez a lényeg. És akkor már önmagam vagyok.

Én már rég nem keresek társat. 🙁 Régen sem "kerestem". Arra vártam, hogy majd magától kialakul, ha kell úgyis eljön az ideje ha meg nem akkor nem. Soha nem erőltettem a dolgot. És ezért társam sem lett, sőt még kapcsolatom sem volt soha. Nem érdekel ha ciki, de ez van. Én vállalom hogy elvagyok így magamban, és még a szex dolog sem hiányzik. Amennyire hiányzik azt megoldom magamban. De nem mozgat meg túlzottan ez az egész társkeresés. Hogy miért írok a topikba mégis? Nem is tudom, talán csak le akarom írni a gondolataimat valakinek. Legbelül azért reménykedem benne, hogy megtalálok egy idális állapotot, és lehetőleg nem magányosan, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy én valakivel együtt éljek "úgy". Valójában lelkileg sem vagyok olyan szinten mint egy 29 éves. Gyereknek érzem magam, ami tudom égő meg rossz, dehát... mindegy. Legalább őszinte vagyok. Én egyébként a szerelmet nagyon fontosnak tartom, és soha nem értettem, miért kezd el valaki társat "keresni". Valahogy ez olyan dolog, hogy ezt nem keresni kéne hanem idális esetben valakibe beleszeretünk, és ő is belénk és akkor abból esetleg lesz vmi. De az hogy keresni? Nem, ez így olyan fura nekem... valami olyasmi ez, mint amikor az embernek hiányzik valami mondjuk kaja és lemegy a boltba venni. Nekem ez ahhoz hasonlít, a társkeresés. Szerintem a társ az nem úgy jön hogy keressük, de tényleg. Az valahogy megtalál. Vagy ha nem akkor meg tök mindegy. Minek keresni? Ha már utánamegyünk az nem olyan... olyan kényszer beleszeretés lehet csak belőle.... én így gondolom... nem is tudom igazán megfogalmazni, de a szerelem fontos, és az nem jön csak úgy, mert "elhatározzuk". Én szeretem a véletlenre bízni. Vagy van vagy nincs. Soha egy percig sem fordult meg a fejemben hogy én keressek valakit. Egyszerűen nem hiszek benne. A barátkeresés az más, vagy csak szimplán ha beszélgetőpartnert keres az ember... bár az is olyan, hogy vagy megtalálod azt aki egy hullámhosszon van veled vagy nem... nekem az egész olyan fura..... pl én szeretek egyedül lenni. Nagyon kevés társaságot igénylek, de ez a netnek köszönhető, mert leköt. Meg egyéb más dolgok is. Jól elvagyok én magamban. Egyszóval magamnak való vagyok.

Valaki, ismerkedni?

Ez így elég tág, mert amit valaki a jó kategóriába sorol, azt nem biztos, hogy a partnere is abba sorolja. Bár ez csak személyes tapasztalat.

De valóban nem árt, ha nem hagyják trutyiban az embert.

társa jóban , rosszban

Úristen...nem sorolható >társ< kategóriába aki bántja  a másikat :/

Legyen megértő,kedves,humoros,nyugodt,...és ne verje szét a fejem havi 3 alkalommal...ááá ez túl nagy kérés...

Tényleg kicsit kihalt...dobjuk fel, ki milyen társat tudna maga mellé elképzelni?

Ismerkedés...hű nem az erősségem, bár próbálkozik az ember lánya.

Hogyne.Remélhetőleg a témába vágóan.

Nem vegetáriánusok is firkálhatnak ide? (:

ja,ez jó:)))

Ilyen az amikor Luis társat keres...

Ez a fórum téma nagyon kihalt .  🙁 🙁

Lenne kedve valakinek ismerkedni velem ? Aztán a későbbiekben személyesen is találkozni ?
Mert nagyon jó lenne barátokat vagy társat találni .

Neked legalább érettségid van, Hajnal... Nekem még odáig sem sikerült eljutnom mert közbejött a skizofrénia.

Sajnálom a barátnődet.Most az én aktivitásom lecsökkent az utóbbi 2-3 hétben, de eddig nem zavart, de most elhatároztam hogy többet fogok tanulni,illetve újra elkezdem rendes tempóban, mert ez alábbhagyott.Van mit bepótolnom, igy nincs kifogás.Középsuliban nem sokat tanultam, igy vannak tantárgyak, mint biosz, kémia amik teljesen kiestek számomra.Na meg matekot is kéne, azt éppen tanultam, ugyan érettségi is volt belőle,de szinte mindent elfelejtettem.Most azon gondolkodom, hogy jó lenne valamilyen munka számomra.Eddig is igy volt, de tegnap beiratkoztam a munkaügyi központba hátha lesz valami egyszerü munka.Meg inditanak tanfolyamot, és ha ott megtetszik akkor arra iratkozok be , nem web-programozónak.Ha nem akkor marad az utóbbi.Bár jól meg lehet élni belőle, engem sose vonzott az informatika, és még ha le is kötne most, mert most már másképp állok hozzá, mert kéne már ennyi idősen valami munka, akkor se biztos hogy szivesen dolgoznék.Én most dolgozni szeretnék pár évet és aztán jóga oktatónak vagy buddhista tanitónak beadni a felvételit és azt elvégezni.Lehet már beszéltem erről, csak nem tudom ismétlem-e magam a témával kapcsolatban.Az a gond hogy a betegségem miatt most nem biztos hogy megkapnám az alkalmasságit hozzá,de évek múlva mikor már lehet hogy gyógyultnak nyilvánitanak akkor lehet.Szerencsére én most az orvos előtt is rendbe vagyok, jól érzem magam.Szóval most valami nagy szerencse kellene hogy legyen munkám,mert itt semmilyen munka nincs egy érettségizettnek ugy általában.

Van egy receptem. Tofus lángos. Kell csinálni lángostésztát.azt nem irom le, hátha mindenki tudja vagy az anyukája.A töltelék a lényeg. Kb. 80 dkg füstölt tofut apróra kell vágni, és kb. 1,5 hagymával amit felszeleteltünk ,meg 2 gerezd fokhagymával megkell olajon pritani.Majd ha ez megven a hagymástofuhoz hozzákeverünk tejfölt és sajtot és ezzel megtöltjük a lángosokat.Nagy kedvencem lett ez a kaja és én találtam ki a tölteléket.És persze meg kell sütni a lángost, nehogy valaki nyersen egye meg.

Hogy vagy Kiscsillag, mi történt veled? Hogy van a barátnőd?

Láttam a tv-ben egy finom receptet én megcsináltam és nekem nagyon izlik.Túrós spenótos tészta. A töltelék, túró, kevés vaj, spenót, fokhagyma, só, ezt összekeverjük és beletölrtjük rétesbe.Én rétesbe töltöttem, de lehet hogy vajas tészta volt a tv.ben, és megsütjük.A tv-ben göngyölve rakták bele a tölteléket.

atti !

Attól , hogy valakit nem látsz itt amikor te itt vagy az nem azt jelenti , hogy az nap nem volt fent .

örülök, végül is velünk alapvetően minden rendben, bár nálam van egy kis veszekedés a családdal hogy nem fogom szedni, illetve már most abbahagyom, szóval ezt le kell nyomni a torrkukon, mert másképp nem megy, ilyenek sajnos, de próbálom megszerelni a dolgot.HA nem jön össze könnyen, akkor viszont bajba leszek, szokásosan mindig félig az utcán vagy később már a Krisna völgyben vagyok, vagy valamelyik templomukban.

Mit melozol ? Heti hány orában ?

A sport jó dolog , de nem szabad túlzásba vinni . Mindent csak csínján .

Akkor jó pihenést és házimunkát.Én ma elmegyek futni, most kezdem, már többször belefogtam, de még mindig abba is hagytam egy próóbálkozás után.Én szeretek mozogni , de inkább séta és biciklizés.Viszoont szeretnék sportos ember is lenni, ezt kitűztem célul.

Vegyél kámforos és mentolos kenőcsöt , az biztos segit a lábadnak.Egyébként jól keresel kint külföldön, részmunkaidős munkával mennyire tudod fenntartani magadad, mert ott azért vannak árak.

Kiscsillag

Egyébként a futás nagyon jó depresszióra.Napi 10-15 perc futástól már kapsz elég endorfint az agyadba ami igen kellemes.Nekem depressziós időszakomban ajánlották, mert az agynak szüksége van erre a hormonra vagy mire.Aki nem depis annak is sokat használ, szóval elő az edző cipőt vagy ha nincs lepjük meg magunkat vele és futás.Neked is biztos jót tenne, bár ez önmagában csak ennyi problémát old meg.Persze ilyenkor a csoki is jól jön, de a lustaság az nem visz előre.

Neked  sem piskóta az életed . Meg tudlak érteni . Sajnos senkinek sem könnyű . De azért meg kell próbálnunk mindig a legjobbat kihozni az életből .

Köszönöm zuzu. Mindezt azért írtam le, hátha másnak is tudok segíteni ezzel, hogy leírom. 

Egy db-ig rá voltam kattanva a Rivotril-ra, de rájöttem, ha elhagyom utána nagyon szenvedek nélküle, mert ugyan remekül oldja a feszültséget, mégis nagyon rá lehet szokni, és függőséget okoz. Nem sokáig szedtem, kb egy hétig volt hogy minden nap bevettem, előtte meg hébe hóba. De így is nagyon nehéz lejönnöm róla. De már 3 napja nem vettem be egy szem Rivotrilt sem, és nem is tervezek bevenni többet. Azt hiszem végleg leállok amiről csak tudok, csak minél minimálisabb mennyiségű gyógyszert szedjek. Ez a célom. Ha tehetném a skizora kapott gyógyszert is abbahagynám, de azt a családom nem engedi, és most hosszú lenne kifejteni, miért nem dönthetek önnálóan erről (gondnokságba is vagyok véve meg még sok egyéb ok), szóval a lényeg, egyfajta gyógyszert muszáj szednem, de mindig harcolok, hogy hátha meg tudom győzni a családom, ne kelljen, de lehetetlenség. Mindegy megbékéltem már ezzel, hogy nekem a szenvedés jut, de ha lehet inkább a kevesebb szenvedést választom. Amit nem muszáj, azt nem szedem.

Szerencsére a velem születet problémámra nem kell gyógyszert szednem . Másra kéne de arra most jelenleg nem szedek , mert egy természetesebb gyógy módot porálok ki . Hátha jobban leszek tőle . Remélem sikeres lesz az efféle gyógyulás .

Evvel egyet értek harmony . Ez sajnos így van , hogy a gyógyszerek a legtöbb esetben többet ártanak mint használnának . És mivel az emberek ezt látják és halják , hogy ez a jó ,gyógyszert kell szedni , ettől lehet jobban lenni ezért meg se próbálnak valami természetesebb gyógy módot választani . Pedig sok más megoldás és természetesebb gyógy mód is létezik .

Ha nem gond hogy írok én is ide, megosztanám veletek azt, hogy én mit tapasztaltam/tapasztalok. Nálam 2002-ben paranoid skizofréniát diagnosztizáltak, amit szerintem elhamarkodottan itéltek meg. De most nem is ez a lényeg. Hanem hogy én akkor annak lettem nyilvánítva és ugye kaptam gyógyszereket dögivel, amiket nem volt mese, be kellett bizony szednem, akár akartam akár nem, mert kaptam egy "címkét" egy megbélyegzést. Ez kicsit nekem olyan, mintha hátrányos megkülönböztetésben részesültem volna, csak ez rosszabb. Ugyanis, ez állandó, és mindig jelenlévő dolog. Nem mondhatom azt hogy köszönöm már jól vagyok, és nincs semmi bajom, hogy nekem nem kellenek a gyógyszerek. Pedig higgyétek el, nagyon sokszor megtettem volna. Amire ki akarok lyukadni az most fog jönni:

Szóval, én azt tapasztaltam, a gyógyszerek sok embernek csak fokozzák a bajait. A szenvedéseket, az öngyilkosságra való hajlamot és még sorolhatnám. Én nem azt tapasztalom sem magamon, sem a környezetemen, hogy aki gyógyszereket szed az olyan nagyon jól van. NEM! Általában az évek múlásával, sőt napról napra is rosszabbodik a helyzet. Szóval én egyszóval nyíltan kimondom: szerintem a gyógyszerek mérgeznek, és azok tesznek még jobban tönkre. Aki kicsit volt rosszul az a gyógyszerek hatására nagyon rosszul lesz. 

És most még mire is akarok itt kilyukadni? Hát arra, hogy:

Aki mondjuk szed gyógyszert és tényleg nagyon rossz állapotba kerül a sok szer hatására az csak igen nehezen tudna "erőt venni" magán és kimenni mondjuk futni. Nem vonom kétségbe a futás gyógyító hatását, és a pozitív hatását. Nagyon is egyetértek vele, aki tud menjen futni, éljen aktív egészséges életet, tegyen azért hogy jobban legyen, mindent de mindent! Igen ezt kell tenni. De aki rosszul van az nem tudja megtenni. Én megannyiszor erőltettem magam, kimentem sétálgatni nagyon sokszor amikor még az ágyból is nehezen tudtam felkelni, a gyógyszerek mellékhatásai miatt... odakint majdnem kidobtam a taccsot, olyan szarul voltam. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy aki tényleg rosszul van, az hiába erőlködik, nem biztos hogy meg tudja tenni azokat a dolgokat amiket az aki nincs olyan rosszul. Ez csak egy hozzászólás, nem irányul senki ellen, nem von kétségbe semmit, csak egy vélemény egy adott dologról. 

Én ma nem vettem be az antidepit, és azért tudok most írni, mert ez számomra fellélegzés, ha nem kell szednem ezeket a szörnyű brutális 3D-s szereket. Én így hívom őket. Szóval nem javaslom túl sok embernek a gyógyszereket, inkább a természetes úton módon való javulást. Állítom a legtöbb beteget, a gyógyszerek teszik még betegebbé. És miért vannak szarabbul néha ha abbahagyják a gyógyszert? Mert ezek a gyógyszerek függővé tesznek. Ha egyszer nem veszed be már érzed a hiányát.... nagyon durva szerek a pszichiátriai gyógyszerek. Aki teheti mellőze amit tud belőle. Én nekem ez a tanácsom és véleményem. Higgyétek el tapasztalatból beszélek! Ha lehet próbáljátok meg nélküle vagy minél kevesebb gyógyszerrel. Más módokat válasszatok ha jobban akartok lenni.

akinek meg vele született betegsége van, az érthető hogy gyógyszerre szorul, de akinek nem, és úgy került bele egy betegségbe az próbáljon meg csak a nagyon minimális szert szedni, de minél kevesebbet. Ne szoktassátok rá magatokat ezekre a mérgekre. Szó szerint mérgek.

Ez így mind jó és szép . De van egy velem születet betegségem inkább nem nevezném annak hanem problémám . ( Amit egyenlőre nem szeretnék itt megosztani . ) Ami elégé megnehezíti az életemet . Ezért nem sikerül minden úgy ahogy szeretném . És nem azért mert lusta vagyok , vagy csak nyavalyogni tudok . Szeretnék változtatni és tenni érte , hogy jobb legyen az életem . De a problémám sok mindenben gátol . És ugye bár ez mellet még más problémáim is vannak mint pl.: a depresszió , a szorongás , önértékelési zavar , stb. .

Akkor beszéljük meg zuzuval közösen itt és aki akarja hogy neki milyen problémái vannak és arra milyen megoldások lehetnek.Próbáltam tanácsot adni, sokszor felesleges, reméltem most nem.Együttérezni számomra ezen nincs mit, hiszen még nagyon fiatal, tudomásom szerint csak 20 éves.

Én voltam depressziós, súlyos,egalábbis diagnózisom volt róla, igaz hamar jobban lettem.Hát nekem nagyon egyszerüen ment a kimozdulás, nekem csak elhatározás kérdése volt pl. hogy kimenjek az utcára futni.Minek bezárkózni, én csak eldöntöttem hogy rendesen fogok viselkedni és úgy is tettem.Ma sem tudok sokáig futni de jót tesz, maga a törekvésnek kell örömöt adnia, nem az eredménynek, hogy hány percet tudsz futni, hanem hogy mindig egy picivel többet tudsz.

Attól hogy vágyakozol semmi nem lesz jobb neked.HA egy beteljesül, akkor majd lesz újabb és újabb és mindig tt lesz a lehetőségre ha valami nem teljesül be akkor csalódott leszel, ami ugye nem jó.Ezért lenne jó a törekvés.NEm vagyok te, neked kell kitalálnod mit szeretnél szivesen csinálni, miben érzed jól magad és amit egyedül is tudsz csinálni még ha eddig sose csináltad.És ebben a dologban mindennap törekednél egy kicsit és ennek örülnél.

Abban most nem tudok segiteni, és akkor tanácsot sem adok, példát itt sokat nem látsz belőlem, hogy tudnád követni az életstilusomat ,ha tetszene neked, hogy mit csinálj hogy ne legyél egyedül.Talán annyit hogy tervezz egy szép életet ,dolgozd ki a részleteit, és akkor aki itt olvas téged talán szimpatizál azzal amit el szeretnél érni, talán találsz valaki mással valami közöst, márészt talán kisebb lenne az esélyed hogy elkallódj.

Kiscsillag

Köszönöm, mostaság egész jó az állapotom, próbálom abbahagyni a lustizást és akkor minden rendben lesz velem is, teljes aktivitással fogok neki állni az életnek.

Jó lenne . De majd meglátjuk mit hoz az élet .

Molecular Biology !

Ebben igazad van . De tudod , egy idő után az ember bele fárad és minden áron , görcsösen akarja a dolgokat . Tudom , nem kéne és türelemmel kéne lennem , csak annyira nehéz . Annyira jo lenne ha már lennének olyan barátaim akikkel néha össze tudnák járni . Vagy egy ember akinek fontos vagyok . Türelmes leszek és bízok a csodába mert mást nem tehetek...... .

Idézet tőle: zuzu

Még mindig bízok benne de a fény egyre jóban halványul , hogy megtalálom a társam . Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni és fontosnak szeretném érezni magamat valaki mellett . Mért ennyire nehéz kérés ez ??? Mért nem kelek senkinek ???  Itt vagyok !!!! Vegyen már valaki észre !!!!

Ne allj hozza ilyen gorcsosen, ez altalaban elijeszti az embereket! Tegyel meg erte mindent, de egy bizonyos hataron belul, vannak dolgok amelyeknel elonyosebb a szabad lefolyast valasztani.

Okés ! Kíváncsi vagyok a véleményére .

Én is rá gondoltam .