Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Üzenetek Babarczy Eszternek

fel sem merult, hogy barki megallapitsa, ki egeszseges es ki nemaz. nincs is olyan, hogy valami egeszseges, azt nevezik egeszsegesnek, akit nem zavarnak a tunetei ES MASOKAT SEM ZAVARJAK A TUNETEI.

egy pszichopata tokeletesen egezsegesnek gondolja magat, mikozben esetleg embereket zaklat, hasznal ki vagy meszarol le.

egy manias allapotban levo ember szuperegeszsegesnek gondolja magat

a kozosseg tagjai azok a bator emberek, akik szembeneztek a problemaikkal es megosztjak a tapasztalataikat

ha valaki egeszsegesnek gondolja magat, az nem garancia semmire

ha ugy viselkedik a kozossegben, mint egy manipulativ szemelyisegzavaros, akkor en annak fogom latni

ha ugy viselkedik, mint egy pszichopata, akkor annak fogom latni

ez

Egy pszichés beteg , honnan tudja, hogy ki az egészséges?

Pont ilyesmiről írt nekem ma valaki. 🙂

nem is neki irom, hanem azoknak, akik olvassak, a kozossegnek. igy vilagosabb, mi egy troll es mit akar. es miert kenyszerulunk a vegen kitiltani.

ha valaki magat egeszsegesnek tartja, de idejar leselkedni, az 1 megserti a kozosseg tagjait, 2 olyan kerdesekbe szol bele, amelyekben nincs illetekessege, hiszen azt allitja, nem a kozosseg tagja. ezekre az ellentmondasokra erdemes ramutatnj, mert ebbol latszik, mennyire megalapozott es korrekt a moderatorok fellepese. 

Lehet valaki egészséges úgy,hogy papirja van róla, meg lehet úgy is, hogy nincs papirja arról,hogy beteg.

ww. én is gondoltam már arra, mi lenne ha hagynánk mindenkit azt csinálni amit akar. Hát, ijesztő volt belegondolni.

miert eppen a burara kivancsi a mintegy trillio internetes tartalom kkzul? a kozosseg szo szerepel a kuldetesnyilatkozatunkban is, ha valaki jaratln az internetes tartalmak vilagaban

Nem, nincs pszichés problémám,de már nagyon szeretnék.

Fura világ ez itt. Egy olyan közösség ahol pszichés betegek pszichés betegeket próbálnak  moderálni. Jelen esetben egy pszichés beteg egy egészségest.

Kíváncsi. Szörföl. Regisztrál. Olvas, ír.

A tudományos definíciók ritkán érdeklik őket, pláne ritkán határozzák meg őket.

miert eppen itt van egy magat egeszsegesnek tarto ember? mit KERES itt?

termeszetesen kozosseg vagyunk. mindenhol kozosseg alakul, ahol emberek rendszeresen kommunikalnak. ez a kozosseg definicioja

Ez nem egy "közösség", hanem egy internetes szerverre telepített fórummotor a hozzátartozó kliens felülettel.

Már miért ne lehetne itt egészséges ember?

miattam?

en vagyok a psziches problemad?

ez egy sorstarsi kozosseg. mit keresne itt egy egeszseges ember?

Figyelmeztetem, hogy nagyon veszélyes egészséges emberek helyzetre adott egészséges reakcióját tünetként és betegségként kezelni.

Én miattad vagyok itt:-)

felmerul bennem a kerdes: miert van itt egyaltalan? miert ragaszkodik a burahoz? ha a legalapvetobb szabalyait is elutasitja? talan eppen erre van szuksege? igy yzeretne figyelmet kapni? vagy nagyobb befolyast?

tegnap a szigeten az ebredesek alapitvany vendege voltam. beszelgettu k az itteni krizisekrol is, amikor eppen nem volt latogato. javasoltak, hogy kezeljum kovetkezetesen tunetkent az ilyen viselkedest, ok igy tennenek.

Ugye nem az öncenzúra a 4.út?

Ha nem akarunk hallani valakit , akkor két megoldás létezik. Vagy bedugom a fülem, vagy betömöm a beszélő száját.Ha látni nem akarunk, akkor beköthetem a szemem, vagy elásom a nem kivánt személyt.

Van egy harmadik út megkérhetem, hogy ássa el magát , vagy fogja be a pofáját.

Talán érdemes lenne elgondolkodni egy negyedik úton

Kedves Babarczy Eszter!

köszönöm. Feltétlenül számoljon be az eredményekről.

Felhívom a figyelmét azonban arra is, hogy moderator.c címlapon közzétett felhívása megszüntette az oldalon a "szabad vélemény nyilvánítás" lehetőségét.

Maga okos ember hírében áll, egyszer írjon majd egy dolgozatot amiben azokat a hasonlóságokat elemzi, ahogyan moderator.c szüntetné meg a szabad vélemény nyilvánítás jogát és ahogyan a média törvény országosan.

Bizonyára levon benne majd néhány konklúziót az emberi természet, a kritikatűrési képesség fontossága és a diktatúrák kiépítésének logikája között, valamint elemzi benne az ön, saját maga szerepét is, mint ennek az oldalnak a fenntartója.

reménytelen

rendben. léptem. javaslom, hogymindenki csinaljon pdf es html mentest asajat hozzaszolasainak atvetelerol es az eredetirol.

No igen. Sok furcsaság van ott leírva. Nem tetszik nekem sem.

Kedves Babarczy Eszter!

megkérem, hogy mint a hozzászólásom tulajdonosa, az Alapítvány legyen kedves eljárni annak érdekében, hogy az erről az oldalról másolt hozzászólásom máshol ne legyen olvasható.

Ide másolták át:

http://derure-aurora.rhcloud.com/?p=69#more-69

Köszönettel!

reménytelen

És a tűzoszlop is éljen.A mindent elsöprő vulkán

Milyen jó szabadnak lenni. Éljen a mindenható és Babarczy Eszter

A szabadság az amikor nem azt csinálom amit akarok, hanem azt akarom amit csinálok.

Köszönet a Felső erőnek Babarczy Eszterért,aki nem azt csinálja amit akar.hanem azt amit kell...!

"Ami a csatákra igaz, az a szellemre is érvényes: csak a győztesek emléke marad fenn. Majdnem minden ember elpusztul, természetesen, de van néhány, aki tűzoszlopként vezeti a rémült emberiséget a sötétségen keresztül."  /John Steinbeck/

ez a vilag mar nem az a vilag

ja vagy en vayok passziv es pesszimista es stb

az ember mar azota szar alak, miot lejott a farol, fargott maganak fegyvert es azt mar nem allatok hanem emberek ellen forditotta. akkor szuletett meg a hatalom. joejszakat gyerekek a mesenek vege.

merthat ja vegulis tok termeszetes dolog hogy az emberek parasztok.

az alszentseg mar nem az. ja vagy az is az, mivel az tartja eletben az embert. amit az illuzio vezerel. ja. kulonben mar reg megdoglottunk volna

ugyhogy fogjuk meg egymas kezet es almodozzunk egyutt, basszuk at magunkat egyutt, hogy ezaltaln tulelhessuk ezt a szarul megcsinalt fajt.

na

amugy nem ertem a felelosseges reszt. marmint el tudom olvasni, es funkcionalis analfabeta sem vagyok. de hova tenni mar nem tudom.

a te felelosseged nem ugyanarrol szol mint az en felelossegem. mert itt te az uzemelteto vagy, en pedig csak egy alattvalo felhasznalo. ja hogy rossz a felfogas? igen, szep az elet, nyilnak a viragok, az emberekbol arad a kedvesseg, az onzetlenseg es minden csupa jo, es egyenloek vaygunk. jajj nett, ne mondj mar ilyeneket hogy alattvalo, miert minosited igy magad???

tok mindegy. tok mindegy. tenyleg tok mindegy.

nekem a buraval semmi bajom.volt egy-ket szemely itt akivel volt bajom. de mar senkivel nincs bajom.

engem mar nem erdekel semmi.

felolem orokre is kitilthattok

kedves Eszter,

egyreszt nem azt irtam, hogy jelenletnek vagy akarkinek nincs joga hozzaszolni akarmihez!!! egyaltalan nem errol beszeltem, de mindegy. talan ha normalisan elolvasnad, rajonnel,de nem kell, amugy sem lenyeges.

leszarok mindenkit

ja a penzt, hogy neked mennyi van ebbol vagy barmi masbol, szinten nem hoztam fel. nem olvastam most vissza, mit irtam honapokkal ezelott, mert kurvara nem is erdekel az egesz, de az biztos hogy a penzed, es senki penze engem nem erdekel. ellenben mas felhasznalokkal itt. (ez az egy nickem van, ha esetleg osszekevernel barmelyik idiotaval)

Sorry, most ki kell lépnem. 

Ez nagyon szep Eszter , en vagyok a felelos addig amig nem zarolnak   .Pont a felelosseggel van bajom , mert  az elet adott egy istenverte termeszetet es ugy erzem a felelosseg nem csupan egy kimondott szo

Kedves nett,

szerintem jelenlétnek épp annyi joga van hozzászólni itt bármihez, mint bárki másnak. Ha nem tetszik a hozzászólása, az nem ok arra, hogy sértegesd.

Ha a pályázati pénz érdekel: én nem profitáltam belőle. Ellenkezőleg, az összes megtakarításomat, 1,5 millió Ft-ot, bele kellett raknom önrészként.

És igen: a személyes életemben elég sok küzdelmem van, pláne mostanában, amikor a jövedelmem elveszítem. Ezen túl vannak más nonprofit projektjeim is. Mondhatod, hogy ha van a Búra, akkor miért nem koncentrálok kizárólag a Búrára. Azért nem, mert szeretném, ha több felelősséget vállalnának a közösség tagjai.

Ami pedig a felelősséget illeti. Én természetesen viselem a felelősséget. Tudom, hogy mi történik a Búrán, akkor is, ha nem lépek be. De az új rendszer lényege az önigazgatás, az hogy TI, hogy TE vállalj felelősséget. Ne told át másra. A saját életedért, a hozzászólásaidért TE vagy felelős. Mások, sorstársak, szakemberek esetleg tudnak segíteni, de csak akkor, ha te vállalod ezt a felelősséget.

e

Szia ww, én is nagyon örülök, hogy itt vagy. Ha ritkán lépek is fel a Búrára mostanában, nem jelenti, hogy ne éreznék felelősséget az alapvető működése iránt. 

Amit a moderátorokról mondasz, azzal egyetértek. De a modik is emberek, és nincsenek sokan. Azt hiszem, akkor volna jogunk számonkérni a moderátori körön a maximális professzionalitást, ha többen vállalnák ezt a nagyon nehéz munkát. 

Az előző (ami még mindig nem az első :-)) Búrán szintén volt olyan felhasználó, aki mindenáron szerette volna osztani az észt és ijesztgetni titeket. Az új Búra azt teszi lehetővé, hogy a közösség tagjai moderáljanak, és hogy eldugd a saját tartalmaidat az ilyen destruktív figurák elől. 

Írtam, még az előző rendszerrel kapcsolatban, hogy itt sokkal több lehetőségetek van az önigazgatásra. Én őszintén azt gondolom, hogy ez jót tesz mindenkinek. Persze az önigazgatás működtetése fáradságos, és nem is mindig hálás feladat, de mindenkinek van rá lehetősége. 

Ha nem világos, hogyan is, akkor azt szívesen elmagyarázom valami FAQ-szerűségben (a küldetésnyilatkozatban most is benne van).

Szép nyarat, sok szép napot neked.

e

Kedveseim!

1. bizonyos üzeneteket egyszerűen nem értek. Nem baj, csak jelzem.

2.

Spellbound: valóban van lakásom. A profiljaimban az állandó lakcímem látod. Ezen levélben elérsz. Jelenleg nem lakom ott. Tekintve, hogy te (és még sokan mások) oda is mentek személyesen, jó és kevésbé jó szándékkal, ez talán érthető. Kevés ismert embert találsz, aki annyi információt közöl magáról, és olyan könnyen elérhető, mint én. 

Kamasz gyerekeket fogadok be, cigánylányokat, kínai cserediákot. Ebbe a programba sajnos nem férsz bele, egyébként is óvakodnék tőled a szexuális tartalmú üzeneteid miatt.

Talán nem elégszer teszem világossá: én sorstárs vagyok, aki kínnal-keservvel üzemelteti ezt az oldalt. Nem tudok meggyógyítani senkit, senki bajára nem én vagyok a megoldás. Hiszek ebben a közösségben (trollok mindenhol vannak, nem számítanak), nekem nagyon jó érzés volt részének lenni, nekem személyesen sokat segített ez, és inspirációja, a megfelelő Index topik. 

e

e

nya értjük rappaer.

féltesó specialaitása füstölőt ,a porját blekekeverte a dohányba,és ugy szivta el, 3 slukkal,szűrőmikor hogy..szépen kezeddel leszede.és meginted.ő Debre3cenben csak angolul beszélt , szübelije tut megvolt. Finnországon kivül mindenhol járt europában

egyik kedvenc helye Milano volt, helyesenirás, a buran sincsen akkor én is megengedtem magamnak,mondjasz az néha büdöset okozhat ha vki nem szedi, lehet nálad ez ilyen agyi betegség lesz.ottt volt scoial animal körkörsen kutatás pazarlás, tűvel.vmi ilyesmi.franciákat annyira nem birta...te gpndolom jól vagy.én is mgekerdezem tőled hogy vagy?

Eszetre ne menjen,Eszter.igen.énnéha xapaki voltam meg 2000hufos bedlam(100.legjelentősebb emberbe ebenne van. a forint-.azt szoktam dollár hrlyett hajtogatni,volt dollárom is.-oroszba elköltöttem,Törökbr euro dollar uygananyni, de itt a dollár olcsóbb-ha utazol mint szalamista)

http://www.zappa.hu

Mivel kezdjem?

Mivel folytassam?.én is ágrulszakadt vagyok,gyorsssegély szükséges.

Kemény

elmondhatja mindenki a véleményét. de az én gondolataim hadd tudjam már én, minek szántam.......

megjegyeztem valamit, amit kiforgattak. elmagyaráztam, miképp értettem, tehát hogy egyáltalán nem úgy....és még ezekután is mondja a magáét, arról, hogy ÉN mit írtam, sőt még elviszi mégjobban, ezekután már csak ráhagytatom

akkor gondolja azt, amit akar, arról amit én gondoltam.......

szóval nem mindegy

Idézet tőle: nett

nem tudom, hogy ilyenkor büszke vagy e magadra, de akkor váljék egészségedre.

mint látom, folytatod, amit elkezdtél. A nem meegértésen azt értettem, ami egész nyilvánvasló, hogy kiforgatoda szavaim, direkt módon, és elviszed teljesen más irányba, mellé még próbálsz itt okoskodni is, amitől aztán méginkább szánalmasabbá válsz.

ha kinyitnád végre a szemed.....te vagy, aki kiforgatsz, aki támad, aki olyan dolgokkal 'vádol' engem, amiről szó sincs, aki továbbra is teszi az értetlent, vagyis a kiforgatást.

ide vonod a politikát is, mintha én ülnék a parlamentbe, mintha próbálnád rámhúzni a kormány elleni dühöd, mintha velem azonosítanád azt.

és ez mind miért? egy hozzászólásért, amit mint látni, igen-igen elhúztál máshova.

ha nem baj, kiszállok a játékodból.

tobvábbi jó szórakozást

Nett, szerintem mindenki a maga nézőpontjából beszél, tudom, hogy ez számodra is egyértelmű, de éppen ezért, ha belegondolsz, nem hiszem, hogy ki akarná forgatni bárki is a szavaidat, egyszerűen csak elmondja a saját gondolatait. Ezt legtöbbször én sem tudom így nézni, de igyekszem.

We teach what we need to learn. We preach what we need to do. We write what we need to know. -Ellen Taliaferro.

Idézet tőle: nett

ez az

ugass bele te is

remelem, jobban erzed magad most. veregesd magad vallon, te szerencsetlen

Amúgy nem, nem érzem magam jobban ettől.

nem tudom, hogy ilyenkor büszke vagy e magadra, de akkor váljék egészségedre.

mint látom, folytatod, amit elkezdtél. A nem meegértésen azt értettem, ami egész nyilvánvasló, hogy kiforgatoda szavaim, direkt módon, és elviszed teljesen más irányba, mellé még próbálsz itt okoskodni is, amitől aztán méginkább szánalmasabbá válsz.

ha kinyitnád végre a szemed.....te vagy, aki kiforgatsz, aki támad, aki olyan dolgokkal 'vádol' engem, amiről szó sincs, aki továbbra is teszi az értetlent, vagyis a kiforgatást.

ide vonod a politikát is, mintha én ülnék a parlamentbe, mintha próbálnád rámhúzni a kormány elleni dühöd, mintha velem azonosítanád azt.

és ez mind miért? egy hozzászólásért, amit mint látni, igen-igen elhúztál máshova.

ha nem baj, kiszállok a játékodból.

tobvábbi jó szórakozást

Nett, drága,

végül is mit szeretnél?

Ha jól értem, az idegesít, hogy nem fogom fel a lényeget.

Elárulok neked valamit - az emberek, amikor általáben beszélgetnek egymással, nagoyn ritkán fogják fel a lényeget. Ezért beszélgetnek. A homályos pontokat megbeszélik ilyen és olyan oldalról is, mások is hozzászólnak, más témák is esetleg szóba kerülnek ,és egy jól sikerült beszélgetés végén lehetőleg sokan - de sajnos persze nem mindenki, ez sajnos majdnem lehetetlen - érzi úgy, hogy valamit megértett a témából, valami felkeltette az érdeklődését, hazamegy és még utánaolvas, vagy megbeszéli még a szomszédjával, feleségével,kutyájával is.

Sajnos, ilyenek vagyunk m iemberek, hogy nem értjük meg azonnal egymást, hogy miről is beszél a másik...

Mert a szavaink ugyan egyformák, de sajnos mást és mást értünk rajta.

Ezért magyarázzák a Bibliát is pl. ezer féleképpen - mindenkinek mást jelent.

sajnos.

szerintem jó lenne, ha megbarátkoznál ezzel a gondolattal, hogy az emberek többsége nem képes felfogni elsőre, talán mgé másodikra sem, hogy miről beszélsz ,és mindig lesznek olyanok, akik "beleugatnak" - mert az ember már csak ilyen.Azért "ugat bele" , hogy ő is kifejezze a véleményét.

ezt sajnos sem itt, ezen a fórumon, sem a valós világban nem kerülheted el.

legalábbis szerintem.

de nagoyn kíváncsi vagyok, hogfy erről neked mi a véleményed.

lehet, ogfy tévedek, és mégis létezik olyan élethelyzet, ogyf az embert azonnal mindneki megérti, és nem ugatnak bele mások abba, amit beszél?

van ilyen?

(hm. hm. hétfőn szavazzák meg a parlamentben???)

ez az

ugass bele te is

remelem, jobban erzed magad most. veregesd magad vallon, te szerencsetlen

Mindenki hülye, csak te vagy helikopter:D

tehat megprobalom utoljara: nem az erdekel, hol van eszter es mit csinal, mert ahhoz alapban semmi kozom es alapban nem is erdekel.......azt jegyeztem meg csak, hogy ha valaki vallal valamit, aztcsinalja rendesen, vagy ha nem tud ideiglenesen idelatogaatni neha, akkor azt uzenje legalabb meg,

mivel felesleges igy a forumozok kerdese, kerese..........

de tobbet nem magyarazom, csak gratulalni tudok a szokiforgatasaitokhoz

amarilla

en leszrom, mit csinal eszter

de mint latom, meg mindig nem fogtad fel a lenyeget,es csinalsz bolhabol elefantot

nem masok ellenvelemenyet nem fogadom el, hanem az idegesit, ha valaki keptelen felfogni,mirol beszelek, es viszi el az egesz hozzaszolast egy teljesen mas iranyba

de hajra,majd legkozelebb olvasd el tobbszor, mit irok

fejlodesben te pedig mint ahogy mutatod, sehol nem vagy hozzam kepest

a topicom pedig nem miattad toroltem, de ha neked igyjobb, gondold azt

Eszter védelmére - most nagyon el van foglalva a Milla fészbúk csoporttal...

Tudjátok, akik próbálják megállítani jelen kedves kormányunk ámokfutását.

akik szervezik a tüntetéseket. baromi sok munka.

és a kedves kis parlamentünk hétfőn fogja megszavazni az új alkotmányt, és akor majd megtudjátok mindannyian, hogy milyen lehetett a Rákosi korszakban élni...

sajnos, így van ez...

nem lehet majd akkor akármit leírni, - de még majd gondolni is óvatosan szabad majd valamit, főleg mmást, mint nemzetünk leendő királya... tisztelt Viktátorunk...

úgyhogy Eszter éppen totál bevetésen van, egy olyan fronton, ahova mi el sem nagyon látunk... így van ő most velünk...

hát igen, értem én, mindenkinek hiányzik anyuci...

nett, te általában így reagálsz, ha valaki nem ért veled egyet, esetleg nem érti, hogy miről beszélsz?

a jómúltkor is annyira kiakadtál azon ,hogy nem értettem, hogy miről beszélsz, hogy törölted az egész topikodat, ha jól emlékszem.

Nagoyn nehéz lehet neked íyg az életben, nem?

tudod, itt azért vagyunk, hogy beszélgessünk, hogy olykor tükröt tartsunk egymásnak - meg ilyenek.

szerintem, ha nem "ordibálnál" - használnál nagy betűket - és nem használnál erős kifejezéseket, - pl seggnyaló - ráadásul szerény véleményem szerint teljesen indokolatlanul - mert tudod, én bevallom neked, ohgy én nagyon kedvelem az Esztert, és felnézek rá, hogy létrehozta ezt az oldalt pl., meg azért is ,hogy egyetemen tanít, és hogy viseli a sorsát, a depresszióját, meg hogy felnevelte a gyerekét ,meg még egyet, - szóval nekem nagoyn sok okom van, hogy felnézzek rá, sőt, kedveljem - de ettől még nem érzem úgy, hogy a seggét nyalnám.

Az én szótáramban a seggnyalás azt jelenti, hogy érdekből hízelgek valakinek, nem mondom meg neki, hogy igazán mit gondolok róla, és azt remélem, hogy ettől én előnyökhöz jutok.

Kedves nett, a világon semmiféle előnyökhöz nem jutok itt akkor, ha kifejtem a véleményemet.

egyetlen előnyhöz jutok - az, ohgy kommunikálok, és visszajelzéseket kapok esetleg - jókat is ,rosszakat is - és ezek segítenek a további utamon.

szeritem neked is nagyon hasznos lenne komolyan venned a visszajelzéseket.

Mert az az ember, aki meg sem hallja a visszajelzéseket, vcsak megy a feje után, az nem fog fejlődni, hanem mindig ugyanazokat a hibákat követi el, és meg is lehet ám így öregedni, hogy egy jottányit nem javult az állapotod, nem tanultál semmit, nem igyekeztél, csak dühöngsz pl., amikor úgy tartja kedved, vagy belerúgsz ,másokba, hogy te attól jobban érezd magad.

persze, ha te nem óhajtasz fejlődni, szíved joga ez is.

üdvözlettel

Amarilla

Nono....

NEM ÉN AGYALOK BAZDMEG

BEIRTAM EGY KIBASZOTT MEGJEGYZÉST. MAGYARUL, ÉRHETŐEN.

AZTÁN JÖN IDE PÁR ÉRTHETETLEN SEGGNYALÓ, AKI CSURICSAVARJA AHOGY CASK TUDJA

DE MAJD ESZTER NÉNI HA EGYSZER MEGÉRKEZIK, AD NEKTEK CUKORKÁT, HOGY ILYEN SZÉPEN NYALJÁTOK A SEGGÉT

RÉG NEM LENNE TÉMA, CSAK EGY MEGJEGYZÉS, AMINEK EREDETILEG IS SZÁNTAM, HA NEM JÁTSZANÁD PL TE IS AZ ÉRTETLENT, AMARILLA

"

további jó vergődést neked, van értelmesebb elfoglaltságom:D"

"

inkább kihagynám, szóra sem érdemes

"

tagadhatod, amit a burarol es a buralakokrol mondtal....

hozzad pedig csak a te beugatasod utan irtam.

inkabb legy kovetkezetesebb a fenti megjegyzeseid illetoen, es ne csinalj tovabbra is segget  a szadbol