Üzenetek Babarczy Eszternek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 13:15Szia 5576! Én megnéztem a riportot, szerintem a riporter nem tud kérdezni se tartalmilag sem pedig hangsúlyilag. Minden mondatát ugyanúgy hangsúlyozza, és mindig olyat kérdez, amire nem lehet igazán válaszolni. Általános jelenséget vizsgál úgy, mintha kivétel lenne. Kinek ne lenne családi története a háborúról vagy a nagyszüleiről.
Szia 5576! Én megnéztem a riportot, szerintem a riporter nem tud kérdezni se tartalmilag sem pedig hangsúlyilag. Minden mondatát ugyanúgy hangsúlyozza, és mindig olyat kérdez, amire nem lehet igazán válaszolni. Általános jelenséget vizsgál úgy, mintha kivétel lenne. Kinek ne lenne családi története a háborúról vagy a nagyszüleiről.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 12:59Szia Hajnal21, szerintem is jó, hogy életben vagy.
Szia Hajnal21, szerintem is jó, hogy életben vagy.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 12:44Köszönöm, majd megnézem ha betölt.
Még jó hogy én irok ide és életben vagyok.Örülök hogy újra itt vagy, te számomra kedves személyvagy, igaz nagyon nem beszélgettünk, de itt a lehetőség ezután ha itt leszel.Igaz még most sincsenek témák amihez nagyon lehetnének kapcsolódni, ez az új bura sajátossága, hogy unalmas.A régihez képest viszont annyival jobb hogy nincsenek szekálások, baszogatások, szóval nyugodtabb a hangulat.A régin még rosszabb jellemek voltak mint itt, akikből biztos nem lesznek példaképek akikre fe lehet nézni vagy követni őket.Szóval az elég durva hely volt, nap mint nap basztattaták hol durvábban hol enyhébben egymást, egyesek még sirtak is talán.Hát egy kevésre emlékszek hogy téged itt nagyon nem szerettek, sajnos előfordul a burn, de azok az arcok már nagyon nincsenek is itt, ha jól emlékszem.A moderációtol már nem kell megijedni, mert nem nagyon moderálnak.Lehet mert nincs is mit.
A régin volt általában mindig aki sorstásilag jóindulattal volt a másikhoz, sokszor a nem kiváló jellemekhez , nem kiválló jellemek, és egymás se... nyalták, aztán ez nekik hosszabb távon vagy bejöt vagy nem, de segithetett a rossz állapotokon túl jutni vagy eljutattni egy orvoshoz.A mostani szereplők valamivel jobbak mint a régin, nem csesztetik egymást, de nincsenek is tapasztalataik hogyan lehetne segiteni, nem igazán foglalkoznak semmivel amiről itt lehetne beszélgetni vagy megtudnánk egymásnak osztani mint érdekesség.Szóval a semmiről szépen el lehet beszélgetni.
Veled mi van, miért vagy itt, hogy vagy , mi történt veled eddig mig nem láttunk?
Köszönöm, majd megnézem ha betölt.
Még jó hogy én irok ide és életben vagyok.Örülök hogy újra itt vagy, te számomra kedves személyvagy, igaz nagyon nem beszélgettünk, de itt a lehetőség ezután ha itt leszel.Igaz még most sincsenek témák amihez nagyon lehetnének kapcsolódni, ez az új bura sajátossága, hogy unalmas.A régihez képest viszont annyival jobb hogy nincsenek szekálások, baszogatások, szóval nyugodtabb a hangulat.A régin még rosszabb jellemek voltak mint itt, akikből biztos nem lesznek példaképek akikre fe lehet nézni vagy követni őket.Szóval az elég durva hely volt, nap mint nap basztattaták hol durvábban hol enyhébben egymást, egyesek még sirtak is talán.Hát egy kevésre emlékszek hogy téged itt nagyon nem szerettek, sajnos előfordul a burn, de azok az arcok már nagyon nincsenek is itt, ha jól emlékszem.A moderációtol már nem kell megijedni, mert nem nagyon moderálnak.Lehet mert nincs is mit.
A régin volt általában mindig aki sorstásilag jóindulattal volt a másikhoz, sokszor a nem kiváló jellemekhez , nem kiválló jellemek, és egymás se... nyalták, aztán ez nekik hosszabb távon vagy bejöt vagy nem, de segithetett a rossz állapotokon túl jutni vagy eljutattni egy orvoshoz.A mostani szereplők valamivel jobbak mint a régin, nem csesztetik egymást, de nincsenek is tapasztalataik hogyan lehetne segiteni, nem igazán foglalkoznak semmivel amiről itt lehetne beszélgetni vagy megtudnánk egymásnak osztani mint érdekesség.Szóval a semmiről szépen el lehet beszélgetni.
Veled mi van, miért vagy itt, hogy vagy , mi történt veled eddig mig nem láttunk?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 12:24http://www.youtube.com/watch?v=hQzt3-lOLSA
nem azt mondtam , hogy egy kozossegi oldal okozhatja a halalukat , csupan megkerdeztem nem azert nem irogatnak paran mert meghaltak es azert haltak e meg mert nem tartoznak mar ehez a a kivalo jellemekkel rendelkezo kozosseghez (?)
nem tudom itt regebben mi zajlott a hatterben es nem tudhatom a sorstarsi joindulat meddig ment el , tovabba azt sem tudhatom pontosan kinek milyen tanacsot adtak pusztan egyutterzesbol , azt viszont tudom nekem milyen tancsokat adtak es itt a forumon utana lehet nezni , mert biztos meg annyi faradsagot sem vett a moderator , hogy kitorolje de arra igen , hogy engem toroljon
igen en vagyok a hasonlo nevu, es mar sokszor toroltek
nem azt mondtam , hogy egy kozossegi oldal okozhatja a halalukat , csupan megkerdeztem nem azert nem irogatnak paran mert meghaltak es azert haltak e meg mert nem tartoznak mar ehez a a kivalo jellemekkel rendelkezo kozosseghez (?)
nem tudom itt regebben mi zajlott a hatterben es nem tudhatom a sorstarsi joindulat meddig ment el , tovabba azt sem tudhatom pontosan kinek milyen tanacsot adtak pusztan egyutterzesbol , azt viszont tudom nekem milyen tancsokat adtak es itt a forumon utana lehet nezni , mert biztos meg annyi faradsagot sem vett a moderator , hogy kitorolje de arra igen , hogy engem toroljon
igen en vagyok a hasonlo nevu, es mar sokszor toroltek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.29., 08:245576
Hol mondta, kiváncsi vagyok rá?
Te lennél a régi 5676 vagy valamék hasonló nevü nick vagy teljesen új vagy itt? Sajnálom hogy Eszter nem tud részt venni ebben a közösségben mint sorstárs.Én régen mennyit irtam ide neki, de azt mondta engem nem olvas.Utána kéne járnod mi okozta a halálukat, ez is lehet kissé morbid, és akár abból is kiderülhet hogy nem okozta a bura a halálukat.
5576
Hol mondta, kiváncsi vagyok rá?
Te lennél a régi 5676 vagy valamék hasonló nevü nick vagy teljesen új vagy itt? Sajnálom hogy Eszter nem tud részt venni ebben a közösségben mint sorstárs.Én régen mennyit irtam ide neki, de azt mondta engem nem olvas.Utána kéne járnod mi okozta a halálukat, ez is lehet kissé morbid, és akár abból is kiderülhet hogy nem okozta a bura a halálukat.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.28., 23:41Azt nem ertem Eszter ha itt mindenki beteg a segitoktol kezdve a moderatorig, hogy tud ilyen jol mukodni ez az oldal ?, Gratulalok minden elismeresem . Valahol beszeltel a burarol es azt mondtad akik (kisse morbid) meg itt irogatnak azok meg nem lettek ongyilkosok de akik mar megvaltak a kozossegtol azok kozul sokan nem elnek . Mondd Eszter az nem lehetseges azert nem irogatnak ,meg azert valtak meg a kozossegtol mert mar meghaltak ? erre meg nem gondoltal ?
Azt nem ertem Eszter ha itt mindenki beteg a segitoktol kezdve a moderatorig, hogy tud ilyen jol mukodni ez az oldal ?, Gratulalok minden elismeresem . Valahol beszeltel a burarol es azt mondtad akik (kisse morbid) meg itt irogatnak azok meg nem lettek ongyilkosok de akik mar megvaltak a kozossegtol azok kozul sokan nem elnek . Mondd Eszter az nem lehetseges azert nem irogatnak ,meg azert valtak meg a kozossegtol mert mar meghaltak ? erre meg nem gondoltal ?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.12., 20:30már csak az a kérdés maradt:
kapok-e piros tojást,
rántottának zöld banánt?
locsolásom elmaradt,
a kapcsolat sokáig megszakadt,
igy eltütntünk mindketten fenék alatt.
legyezőtt vennék szülinapodra,
kispárnát kapnék karácsonyra,
hogy locsolásom sose késsen,
meglocsollak utólag béke időben.
már csak az a kérdés maradt:
kapok-e piros tojást,
rántottának zöld banánt?
locsolásom elmaradt,
a kapcsolat sokáig megszakadt,
igy eltütntünk mindketten fenék alatt.
legyezőtt vennék szülinapodra,
kispárnát kapnék karácsonyra,
hogy locsolásom sose késsen,
meglocsollak utólag béke időben.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.12., 18:46Zöld erdőben jártam,
lilavirágot álmodtam,
hervadt bugyikat láttam,
megkérdeztem tőle,
szabad-e locsolni előre?
...a régi szép idők és bulizások,
feketében álltam,
fehér volt alatta,
tornázásra vágytam.
beléptem a skype-ra
megkérdezzem szabad-e locsolni?
nem kaptam választ, ezért elindultam
hogy otthon locsolásról álmodjam.
Zöld erdőben jártam,
lilavirágot álmodtam,
hervadt bugyikat láttam,
megkérdeztem tőle,
szabad-e locsolni előre?
...a régi szép idők és bulizások,
feketében álltam,
fehér volt alatta,
tornázásra vágytam.
beléptem a skype-ra
megkérdezzem szabad-e locsolni?
nem kaptam választ, ezért elindultam
hogy otthon locsolásról álmodjam.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.04.12., 14:35vajon Józsefünk is a Heinenkent szerette,
vagy jó magyar szokásként a bort vedelte?
vajon Józsefünk is a Heinenkent szerette,
vagy jó magyar szokásként a bort vedelte?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.14., 18:50Szerintem vészesetben, most erre gondoltam hogy lehetne, ha például valakinek nagyon leromlik az állapota, netán hirtelen jönnek elő problémái és már a fizikai jólléte abban is megnyilvánul hogy nem táplálkozik rendesen, illetve rendszeresen, ami akár egy betegségnek köszönhető vagy csak az életében hirtelen akadtak problémák, netán ilyen esetben még kiszolgáltatott is lehetne, egy sürgősségi szakács kirendeltséget szervezni.Ha valakiről meg tudjuk/ják hogy baja van, meg lehetne kérdezni hogyan is táplálkozik, nincs e összefüggésben a beteg állapotával, illetve annak leromlásával, illetve kapcsolatainak problémássá válásával és ilyenkor nem mentőt vagy rendőrt, vagy nem csak azt hanem egy idejében, félig megelőzésképpen szakácsot is kirendelni.A sotériába is beleférhetne egy szakács vagy valahová akik betegekkel foglalkoznak.A tűzoltórol nem is kell emlitést tenni már.Ugye?
Joe Satriani - Thinking of you
Szerintem vészesetben, most erre gondoltam hogy lehetne, ha például valakinek nagyon leromlik az állapota, netán hirtelen jönnek elő problémái és már a fizikai jólléte abban is megnyilvánul hogy nem táplálkozik rendesen, illetve rendszeresen, ami akár egy betegségnek köszönhető vagy csak az életében hirtelen akadtak problémák, netán ilyen esetben még kiszolgáltatott is lehetne, egy sürgősségi szakács kirendeltséget szervezni.Ha valakiről meg tudjuk/ják hogy baja van, meg lehetne kérdezni hogyan is táplálkozik, nincs e összefüggésben a beteg állapotával, illetve annak leromlásával, illetve kapcsolatainak problémássá válásával és ilyenkor nem mentőt vagy rendőrt, vagy nem csak azt hanem egy idejében, félig megelőzésképpen szakácsot is kirendelni.A sotériába is beleférhetne egy szakács vagy valahová akik betegekkel foglalkoznak.A tűzoltórol nem is kell emlitést tenni már.Ugye?
Joe Satriani - Thinking of you
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.10., 16:45én Szeretnék sok sok ibolyavirágot kivánni.
én Szeretnék sok sok ibolyavirágot kivánni.
Idézet tőle: csaken ekkor: 2012.03.10., 15:55szia paszi,
én úgy gondolom, hogy a depressziónál minden eset egy kicsit más mint a többi, de van kiút, csak el kell fogadni, hogy nem mindenkinél működik ugyanaz. én kb. 4 éve szedem ugyanazt az antidepresszánst (sertralin) és azóta teljesen rendben vagyok. nem tudom, hogy gyógyult vagyok-e vagy csak tünetmentes, de őszintén szólva mindegy is. tartósan jól vagyok, nekem ennyi elég.
ajánlom neked Elisabeth Wurtzel Prozac ország c. könyvét, ami nekem rengeteget segített. egy depressziós lányról szól, aki részletesen leírja, hogy milyen poklokon ment át és pontosan hogyan változott meg az élete, amikor megtalálta a számára megfelelő antidepresszánst. én ezután döntöttem el, hogy gyógyszerre van szükségem és kb. 2 hónap múlva már jobban voltam mint valaha. én azóta sem estem vissza és semmilyen mellékhatást sem vettem észre.
röviden: rendbe lehet jönni, csak meg kell találni a megfelelő gyógyszereket. nem biztos, hogy az első gyógyszer a legjobb amit felírnak, ha néhány hónapon belül nincs javulás (vagy súlyos mellékhatások vannak) akkor szólni kell az orvosnak, hogy írjon fel valami mást.
szia paszi,
én úgy gondolom, hogy a depressziónál minden eset egy kicsit más mint a többi, de van kiút, csak el kell fogadni, hogy nem mindenkinél működik ugyanaz. én kb. 4 éve szedem ugyanazt az antidepresszánst (sertralin) és azóta teljesen rendben vagyok. nem tudom, hogy gyógyult vagyok-e vagy csak tünetmentes, de őszintén szólva mindegy is. tartósan jól vagyok, nekem ennyi elég.
ajánlom neked Elisabeth Wurtzel Prozac ország c. könyvét, ami nekem rengeteget segített. egy depressziós lányról szól, aki részletesen leírja, hogy milyen poklokon ment át és pontosan hogyan változott meg az élete, amikor megtalálta a számára megfelelő antidepresszánst. én ezután döntöttem el, hogy gyógyszerre van szükségem és kb. 2 hónap múlva már jobban voltam mint valaha. én azóta sem estem vissza és semmilyen mellékhatást sem vettem észre.
röviden: rendbe lehet jönni, csak meg kell találni a megfelelő gyógyszereket. nem biztos, hogy az első gyógyszer a legjobb amit felírnak, ha néhány hónapon belül nincs javulás (vagy súlyos mellékhatások vannak) akkor szólni kell az orvosnak, hogy írjon fel valami mást.
Idézet tőle: megintzsivany ekkor: 2012.03.09., 11:51Kedves Eszter,
Orommel neztem meg a youtube-on egy par felvetelt amiben szerepel. (Hat most kicsit kezdem felvenni az europai szokasokat es magaznam.) Meghallgattam a reszletet amiben Illes Gyula, Egy mondat a zsarnoksagrol cimu verset angol forditasban angol nyelven mondja. Nagyon orulok, hogy vannak magyar emberek akik ilyen jol es finoman tudnak kommunikalni angol nyelven. En 29 eve elek az USA-ban, es en is ertek angolul is. Koszonom szepen, hogy ez a felvetel megtekintheto.
Mas reszleteket is szivesen megneznek. Esetleg vannak helyek ahol az web cimek elerheroetk es osszegyjtve kozoltek. Jo lenne tudni.
Megegyszer nagyon koszonom.
Tisztelettel,
zsivany
Kedves Eszter,
Orommel neztem meg a youtube-on egy par felvetelt amiben szerepel. (Hat most kicsit kezdem felvenni az europai szokasokat es magaznam.) Meghallgattam a reszletet amiben Illes Gyula, Egy mondat a zsarnoksagrol cimu verset angol forditasban angol nyelven mondja. Nagyon orulok, hogy vannak magyar emberek akik ilyen jol es finoman tudnak kommunikalni angol nyelven. En 29 eve elek az USA-ban, es en is ertek angolul is. Koszonom szepen, hogy ez a felvetel megtekintheto.
Mas reszleteket is szivesen megneznek. Esetleg vannak helyek ahol az web cimek elerheroetk es osszegyjtve kozoltek. Jo lenne tudni.
Megegyszer nagyon koszonom.
Tisztelettel,
zsivany
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.03.04., 11:42szomorú vagyok hogy nem kaptam saját sütőt.sajnos biciklit sem.igy a receptek elmaradnak, talán később előbukkan egy kettő, még a kezdetén vagyok mindennek, de igyekszem, mikor ahogy telik tőlem.próbálom megoldani életem felhalmozott rengeteg problémáit, főleg ami az utolsó 2 évben felgyűltek nálam, talán segithettek volna nekem, sokan kevesen, de senki, főleg az orvosi nem, csak hogy még mindig épelméjű vagyook, annyi volt mindig megállapitva,de jól nem voltam, és nem éltem boldog életet sem.remélem nem lesz akadályom ősszel iskolát kezdeni amit be is tudnék fejezni, sok nekem ennyi korház.szerintem őn lehet a családjában a hires eyfejü akinek a neve csak annyi hogy süsü. remélem majd átgondolja azt a badarságát hogy vannak egészséges emberek is nem csak betegek és a további süleményes következtetései.nem értem mitől lett ön filozófus, de legalább lehetne szerény az okosságával.én egészséges szeretnék lenni, ugy tervezem az életemet, most még minden nehéz és az én kesze kusza életemben nincs utmutatás hogyan is csináljak bármit, csak azt hogyan kell jól, csak em olyan állapotból mint én.remélem ha keresni fogom önt akkor megtalálom és válaszra méltat.örülök hogy tudomást szerezhettem testvéréről, valószinűleg rossz állapotaim sem fajultak volna el ha előbb tudtam volna róla, de igy is egy kis tünemény a fotjáról, nekem mind ketten tetszetősek,csak kettővel egyszerre mindig összeveszek, nem ismerem egyikőjüket sem, igy nem tudom magam társitani, háremet meg nem tarthatok,ezt ugy érzem még közölnöm kellett, én itt hagyom ezt a helyet. a felelősségről mások lehetnek az elképzeléseink,emiatt főleg,csoda hogy komolyabb testi problémák nélkül kibirtam et eddig.
szia:)(azt mondták ahol puszi van ott lehet már több is, igy most kihagyom)
szomorú vagyok hogy nem kaptam saját sütőt.sajnos biciklit sem.igy a receptek elmaradnak, talán később előbukkan egy kettő, még a kezdetén vagyok mindennek, de igyekszem, mikor ahogy telik tőlem.próbálom megoldani életem felhalmozott rengeteg problémáit, főleg ami az utolsó 2 évben felgyűltek nálam, talán segithettek volna nekem, sokan kevesen, de senki, főleg az orvosi nem, csak hogy még mindig épelméjű vagyook, annyi volt mindig megállapitva,de jól nem voltam, és nem éltem boldog életet sem.remélem nem lesz akadályom ősszel iskolát kezdeni amit be is tudnék fejezni, sok nekem ennyi korház.szerintem őn lehet a családjában a hires eyfejü akinek a neve csak annyi hogy süsü. remélem majd átgondolja azt a badarságát hogy vannak egészséges emberek is nem csak betegek és a további süleményes következtetései.nem értem mitől lett ön filozófus, de legalább lehetne szerény az okosságával.én egészséges szeretnék lenni, ugy tervezem az életemet, most még minden nehéz és az én kesze kusza életemben nincs utmutatás hogyan is csináljak bármit, csak azt hogyan kell jól, csak em olyan állapotból mint én.remélem ha keresni fogom önt akkor megtalálom és válaszra méltat.örülök hogy tudomást szerezhettem testvéréről, valószinűleg rossz állapotaim sem fajultak volna el ha előbb tudtam volna róla, de igy is egy kis tünemény a fotjáról, nekem mind ketten tetszetősek,csak kettővel egyszerre mindig összeveszek, nem ismerem egyikőjüket sem, igy nem tudom magam társitani, háremet meg nem tarthatok,ezt ugy érzem még közölnöm kellett, én itt hagyom ezt a helyet. a felelősségről mások lehetnek az elképzeléseink,emiatt főleg,csoda hogy komolyabb testi problémák nélkül kibirtam et eddig.
szia:)(azt mondták ahol puszi van ott lehet már több is, igy most kihagyom)
Idézet tőle: purify ekkor: 2012.02.17., 00:43Kedves Paszi!
Szerintem van kiút, bár a pontos utat nem tudom leírni, mert mindenkinél más és más. Nekem is volt mélyebb depresszióm, de szerencsére csak rövidebb ideig és a gyógyszeres kezelés segített. A ti esetekben, ha látszik, hogy nincs javulás, akkor gyógyszert lehet váltani, meg kell beszélni a pszichiáterrel. Másik pszichiátert is lehet választani. A lényeg, hogy a gyógyszerszedés folyamatos orvosi ellenőrzés mellett menjen. Abbahagyni is csak úgy szabad, ha az orvos tud róla és a megfelelő (csökkenő) adagokat írja elő. Tehát nem önhatalmúlag, hirtelen abbahagyni, mert akkor súlyos tünetek jelentkezhetnek. A kellemetlen mellékhatásokba sem kell "beletörődni", meg kell mondani az orvosnak, hogy jelentkeztek ezek a mellékhatások, hátha akkor másik gyógyszert ír, ami jobb lesz.
Nem tudom, pszichológus, pszichoterapeuta látta-e már a feleségedet, de az is fontos lenne szerintem, mert fel kell tárni, hogy van-e a depresszió mögött valamilyen lelki tényező, valamilyen krízis vagy megoldhatatlannak látszó élethelyzet, ami a depressziót előidézhette. Akkor a gyógyszeres kezelés mellett azt is lehet kezelni pszichoterápiával.
A lényeg, hogy mindketten tisztába legyetek azzal, hogy a depresszió egy betegség, de nem végzet. Csak meg kell találnotok az utat, amely kifelé vezet.
Kedves Paszi!
Szerintem van kiút, bár a pontos utat nem tudom leírni, mert mindenkinél más és más. Nekem is volt mélyebb depresszióm, de szerencsére csak rövidebb ideig és a gyógyszeres kezelés segített. A ti esetekben, ha látszik, hogy nincs javulás, akkor gyógyszert lehet váltani, meg kell beszélni a pszichiáterrel. Másik pszichiátert is lehet választani. A lényeg, hogy a gyógyszerszedés folyamatos orvosi ellenőrzés mellett menjen. Abbahagyni is csak úgy szabad, ha az orvos tud róla és a megfelelő (csökkenő) adagokat írja elő. Tehát nem önhatalmúlag, hirtelen abbahagyni, mert akkor súlyos tünetek jelentkezhetnek. A kellemetlen mellékhatásokba sem kell "beletörődni", meg kell mondani az orvosnak, hogy jelentkeztek ezek a mellékhatások, hátha akkor másik gyógyszert ír, ami jobb lesz.
Nem tudom, pszichológus, pszichoterapeuta látta-e már a feleségedet, de az is fontos lenne szerintem, mert fel kell tárni, hogy van-e a depresszió mögött valamilyen lelki tényező, valamilyen krízis vagy megoldhatatlannak látszó élethelyzet, ami a depressziót előidézhette. Akkor a gyógyszeres kezelés mellett azt is lehet kezelni pszichoterápiával.
A lényeg, hogy mindketten tisztába legyetek azzal, hogy a depresszió egy betegség, de nem végzet. Csak meg kell találnotok az utat, amely kifelé vezet.
Idézet tőle: paszi ekkor: 2012.02.16., 12:25Szeretném megkérdezni, hogy van e valaki aki a kemény depresszióból meggyógyult? Vagy csak ideig óráig? A feleségem 2 éve szenved (a családtagokkal együtt) depresszióban, egyre hosszabbak a mély állapotok amikor fel sem tud kelni. Ma reggel bevittem a Péterffy krízis osztályára, de szerintem otthagyja őket. És van olyan valaki, aki elhagyott magától minden antidepresszáns gyógyszert és kilábalt ebből a borzalomból? Az a baj, hogyha rosszul van és fel sem tud kelni, akkor már-már végletes dolgokat mond, hogy fel kéne adni, kár küzdeni stb.... És amikor "viszonylag jól van" tehát fel tud kelni, akkor is "el van varázsolva" az eredeti énjéhez képest, valószínűleg a gyógyszerektől. Nagyon kellene a segítség, de van e kiút, vagy csak a duma van meg a gyógyszerek? Segítsen aki tud!! Köszönöm!
Szeretném megkérdezni, hogy van e valaki aki a kemény depresszióból meggyógyult? Vagy csak ideig óráig? A feleségem 2 éve szenved (a családtagokkal együtt) depresszióban, egyre hosszabbak a mély állapotok amikor fel sem tud kelni. Ma reggel bevittem a Péterffy krízis osztályára, de szerintem otthagyja őket. És van olyan valaki, aki elhagyott magától minden antidepresszáns gyógyszert és kilábalt ebből a borzalomból? Az a baj, hogyha rosszul van és fel sem tud kelni, akkor már-már végletes dolgokat mond, hogy fel kéne adni, kár küzdeni stb.... És amikor "viszonylag jól van" tehát fel tud kelni, akkor is "el van varázsolva" az eredeti énjéhez képest, valószínűleg a gyógyszerektől. Nagyon kellene a segítség, de van e kiút, vagy csak a duma van meg a gyógyszerek? Segítsen aki tud!! Köszönöm!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.12., 17:51féltem, félek, ()() ha most látnál akkor észrevennéd hogy nem vagyok jól __jó alvást mindenkinek
féltem, félek, ()() ha most látnál akkor észrevennéd hogy nem vagyok jól __jó alvást mindenkinek
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 19:22Köszönöm a válaszod.
Köszönöm a válaszod.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 18:29aha, és eredményesen többnyire... de engem legalább kezelnek....
beutalsz egy vakbélműtétre? upsz....
van egy olyan mondás: ha én ezt a klubban elmesélem,,,,,,
aha, és eredményesen többnyire... de engem legalább kezelnek....
beutalsz egy vakbélműtétre? upsz....
van egy olyan mondás: ha én ezt a klubban elmesélem,,,,,,
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 17:47ah..értem... 1x6-3x4-1x2... ugye? :p nem jó dolog belémrúgni....
ah..értem... 1x6-3x4-1x2... ugye? :p nem jó dolog belémrúgni....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 17:38még nem, de komolyan kérdeztem a profilképed...
még nem, de komolyan kérdeztem a profilképed...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 17:01mi nem tetszik megint? szégyen vagy... a szakmád szégyene teee.... miért nem narancssárga alapon egy ferrari a profilképed?....
mi nem tetszik megint? szégyen vagy... a szakmád szégyene teee.... miért nem narancssárga alapon egy ferrari a profilképed?....
Idézet tőle: nett ekkor: 2012.02.05., 16:51leeht torolni az en hozzaszolasom, de azrt remelem,latod, hogy nemvagy kulonb nalam...mindenkibol ki lehet hozni az allatot, benend is ott van. csak ovlasd vissza a stilust, amiben irszDDDDD
te
alszent
leeht torolni az en hozzaszolasom, de azrt remelem,latod, hogy nemvagy kulonb nalam...mindenkibol ki lehet hozni az allatot, benend is ott van. csak ovlasd vissza a stilust, amiben irszDDDDD
te
alszent
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 09:09eszter! hagyd....
eszter! hagyd....
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2012.02.05., 09:09Ratkóczi Éva, Zsuzsa főnöke
Ratkóczi Éva, Zsuzsa főnöke
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 08:56akkor hánnyál szivem.. a lényeg ami belül van...nyalni nem nyaltam senkinek.... nem vagyok kiváncs a hülyeségeidre.... vagy tán fáj valami?
az életcélomról meg gőzöd nincs, de ha a te életcélod meg az,h mindenkibe belerúgj, mert mást nem csinálsz, na az tényleg szánalmas és hányingerkeltő...
a kezdetek óta "be vagyok nyalva"... kicsicica...
akkor hánnyál szivem.. a lényeg ami belül van...nyalni nem nyaltam senkinek.... nem vagyok kiváncs a hülyeségeidre.... vagy tán fáj valami?
az életcélomról meg gőzöd nincs, de ha a te életcélod meg az,h mindenkibe belerúgj, mert mást nem csinálsz, na az tényleg szánalmas és hányingerkeltő...
a kezdetek óta "be vagyok nyalva"... kicsicica...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.05., 08:24Huh, esküszöm, hogy megpróbálom abbahagyni, de (még) nem lehet.
Ki az a szakember, aki a kompetenciát megítéli? Nem név szerint...
Huh, esküszöm, hogy megpróbálom abbahagyni, de (még) nem lehet.
Ki az a szakember, aki a kompetenciát megítéli? Nem név szerint...
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2012.02.04., 23:44Olyan segítőt nem engedek ide, aki nem kompetens, maradjunk ebben. És a kompetenciát nem én ítélem meg, hanem egy szakember. Az alapszabály, hogy nem lehet itt osztani az észt egymásnak; a szakmai információ mindig semleges szakmai információ.
Olyan segítőt nem engedek ide, aki nem kompetens, maradjunk ebben. És a kompetenciát nem én ítélem meg, hanem egy szakember. Az alapszabály, hogy nem lehet itt osztani az észt egymásnak; a szakmai információ mindig semleges szakmai információ.
Idézet tőle: Louis1114 ekkor: 2012.02.04., 20:10Idézet tőle: berbarÉs érdekes, hogy megpróbálsz befeketíteni, és még véletlenül sem tisztázod, hogy VALÓBAN nem adtam ki Ábránd másik nickjét ill. nem kértem tőle segítséget ill. nem személy szerint vele van bajom!!! Köszi! Idézőjelben.
Nem bánt senki, szerencsére Eszternek sikerült visszacsábítania Zsuzsát
Idézet tőle: berbarÉs érdekes, hogy megpróbálsz befeketíteni, és még véletlenül sem tisztázod, hogy VALÓBAN nem adtam ki Ábránd másik nickjét ill. nem kértem tőle segítséget ill. nem személy szerint vele van bajom!!! Köszi! Idézőjelben.
Nem bánt senki, szerencsére Eszternek sikerült visszacsábítania Zsuzsát
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 19:49És érdekes, hogy megpróbálsz befeketíteni, és még véletlenül sem tisztázod, hogy VALÓBAN nem adtam ki Ábránd másik nickjét ill. nem kértem tőle segítséget ill. nem személy szerint vele van bajom!!! Köszi! Idézőjelben.
És érdekes, hogy megpróbálsz befeketíteni, és még véletlenül sem tisztázod, hogy VALÓBAN nem adtam ki Ábránd másik nickjét ill. nem kértem tőle segítséget ill. nem személy szerint vele van bajom!!! Köszi! Idézőjelben.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 19:46Nem érted meg, hogy mit mondok? Én szeretném azt hinni, hogy akihez fordulok a problémámmal, egy kicsit legalább jobban van, mint én!
Sőt, szeretném azt hinni, hogy egészséges és nagyjából rendben vannak a dolgai!
Én is azt írtam, többször is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy Ábránd nyugodtan legyen itt jelen segítőként (hiszen megvan hozzá a végzettsége), de legalább lehessen tudni arról, hogy ő itt egy másik nicken (nem kell megmondani, hogy melyiken) szintén írogatni szokott sorstársként!
Nem érted meg, hogy mit mondok? Én szeretném azt hinni, hogy akihez fordulok a problémámmal, egy kicsit legalább jobban van, mint én!
Sőt, szeretném azt hinni, hogy egészséges és nagyjából rendben vannak a dolgai!
Én is azt írtam, többször is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy Ábránd nyugodtan legyen itt jelen segítőként (hiszen megvan hozzá a végzettsége), de legalább lehessen tudni arról, hogy ő itt egy másik nicken (nem kell megmondani, hogy melyiken) szintén írogatni szokott sorstársként!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 19:41hozhatsz... ott is azt írtam,h nem jó ha valakinek két nickje van,,, de,,,, ha vki segítő és épp szarul van, miért ne tombolhana másik nicken? és azt is írtam,h meg fogom kérni,h tisztázza ezt a fórumon ő maga... nem TE vagy bárki más, hanem Ő...
hozhatsz... ott is azt írtam,h nem jó ha valakinek két nickje van,,, de,,,, ha vki segítő és épp szarul van, miért ne tombolhana másik nicken? és azt is írtam,h meg fogom kérni,h tisztázza ezt a fórumon ő maga... nem TE vagy bárki más, hanem Ő...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 19:03Idézet tőle: ZoliNem baj az,ha a Segítő egy kicsit "problémás". Jobban tud azonosulni, és ráadásul még szakember is. Nem is tudok bízni olyanban,akinek nincs legalább egy "fóbiája"! És adjatok egy számlaszámot.500 Ft...? Könyörgöm...! Még, egy doboz cigit sem lehet venni rajta!
Lajk
Idézet tőle: ZoliNem baj az,ha a Segítő egy kicsit "problémás". Jobban tud azonosulni, és ráadásul még szakember is. Nem is tudok bízni olyanban,akinek nincs legalább egy "fóbiája"! És adjatok egy számlaszámot.500 Ft...? Könyörgöm...! Még, egy doboz cigit sem lehet venni rajta!
Lajk
Idézet tőle: Zoli ekkor: 2012.02.04., 19:01Nem baj az,ha a Segítő egy kicsit "problémás". Jobban tud azonosulni, és ráadásul még szakember is. Nem is tudok bízni olyanban,akinek nincs legalább egy "fóbiája"! És adjatok egy számlaszámot.500 Ft...? Könyörgöm...! Még, egy doboz cigit sem lehet venni rajta!
Nem baj az,ha a Segítő egy kicsit "problémás". Jobban tud azonosulni, és ráadásul még szakember is. Nem is tudok bízni olyanban,akinek nincs legalább egy "fóbiája"! És adjatok egy számlaszámot.500 Ft...? Könyörgöm...! Még, egy doboz cigit sem lehet venni rajta!
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 18:50Idézet tőle: dikaSzeretnék innen kilépni, vagyis megszüntetni a tagságomat, de nem tudom, hogyan tegyem, vagy ide csak belépni lehet?
azt hiszem nem lehetsges , de egy ido utan elevul a regisztraciod ha nem hasznalod a belepest
Idézet tőle: dikaSzeretnék innen kilépni, vagyis megszüntetni a tagságomat, de nem tudom, hogyan tegyem, vagy ide csak belépni lehet?
azt hiszem nem lehetsges , de egy ido utan elevul a regisztraciod ha nem hasznalod a belepest
Idézet tőle: dika ekkor: 2012.02.04., 18:46Szeretnék innen kilépni, vagyis megszüntetni a tagságomat, de nem tudom, hogyan tegyem, vagy ide csak belépni lehet?
Szeretnék innen kilépni, vagyis megszüntetni a tagságomat, de nem tudom, hogyan tegyem, vagy ide csak belépni lehet?
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 18:31egy sztar psichiaternek vagy psichonak nincs szuksege reklamra , bar miert is ne aldozhatna egy kis penzt onmaga reklamozasara ha mar elker 10 ezer forintot ? legalabb vegez egy kis karatitativ dolgot is , es begyujti a penzes pacienseket , bar itt nem hiszem sok kliense akadna aki ilyen osszegeket fizetne neki
sampont reklamozi meg nevetseges , a gyogyszerek legnagyobb reklamja a sok kikeszult ember meg a fuggok , , a gyogyszeripar meg amugy is viragzik meg akkor is ha az embereknek nincs mit enni
egy sztar psichiaternek vagy psichonak nincs szuksege reklamra , bar miert is ne aldozhatna egy kis penzt onmaga reklamozasara ha mar elker 10 ezer forintot ? legalabb vegez egy kis karatitativ dolgot is , es begyujti a penzes pacienseket , bar itt nem hiszem sok kliense akadna aki ilyen osszegeket fizetne neki
sampont reklamozi meg nevetseges , a gyogyszerek legnagyobb reklamja a sok kikeszult ember meg a fuggok , , a gyogyszeripar meg amugy is viragzik meg akkor is ha az embereknek nincs mit enni
Idézet tőle: Louis1114 ekkor: 2012.02.04., 18:20Idézet tőle: crazyszerintem ne qrvuljunk el reklámokkal... bocs az erős kifejezésért, de nem tudok olyan helyre nézni se neten sem az életben ahol ne lenne valami reklámozva... legalább itt neeeee
És ha abból kijönne egy pszichológus, 1 pszichiáter és talán 1-2 kiscsoport? Meg lehet határozni, hogy mit , ki reklámozhat? Mert, ha mondjuk pszichiáterek, pszichológusok horror összegért terápiákkal reklámozzák itt magukat jópénzért az legyen az Ő problémájuk, nekünk nem kötelező odajárni. Gyógyszert nem engednék semmiképp reklámozni
Idézet tőle: crazyszerintem ne qrvuljunk el reklámokkal... bocs az erős kifejezésért, de nem tudok olyan helyre nézni se neten sem az életben ahol ne lenne valami reklámozva... legalább itt neeeee
És ha abból kijönne egy pszichológus, 1 pszichiáter és talán 1-2 kiscsoport? Meg lehet határozni, hogy mit , ki reklámozhat? Mert, ha mondjuk pszichiáterek, pszichológusok horror összegért terápiákkal reklámozzák itt magukat jópénzért az legyen az Ő problémájuk, nekünk nem kötelező odajárni. Gyógyszert nem engednék semmiképp reklámozni
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 18:20én az ezt vedd meg, azt vedd meg, ez a tuti meg efféle reklámokra gondoltam....
én az ezt vedd meg, azt vedd meg, ez a tuti meg efféle reklámokra gondoltam....
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 18:10szerintem ne qrvuljunk el reklámokkal... bocs az erős kifejezésért, de nem tudok olyan helyre nézni se neten sem az életben ahol ne lenne valami reklámozva... legalább itt neeeee
szerintem ne qrvuljunk el reklámokkal... bocs az erős kifejezésért, de nem tudok olyan helyre nézni se neten sem az életben ahol ne lenne valami reklámozva... legalább itt neeeee
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 18:07Idézet tőle: babarczyeszterMondtam -- 10-90%. Csak azt akartam megmutatni, hogy nagyon-nagyon sokan járnak itt, keresnek információt, segítséget.
Közülük sokan valószínűleg már voltak vagy vannak terápiában, esetleg hozzátartozók, stb. Ne keseredj el azon, hogy az emberek nem dobnak össze pénzt. A 10-90 szabály szerint a 100 rendszeres látogatóból 10-től várhatsz valami komolyabb áldozatot.
Feltehetnék reklámokat a felületre, de ettől 12 éve ódzkodom. Nyilvánvaló, hogy az itt megjelenő reklámok jelentős része (a technika következtében) terápiákat és gyógymódokat ajánlgatna.
Ha bannert próbálnék eladni, akkor ki jönne szóba? gyógyszergyárak.
Szóval ezért inkább 0 Ft-ból működünk. Remélem, hogy most jönnek majd segítők, akik bemutatkoznak, és közülük néhányan talán pont azt nyújtják, amit valaki éppen keres.
Abban pedig nagyon reménykedem, hogy Ábránd jön és állandó válaszadónk lesz. Ezt a szakmai hátterünk is támogatja.
pfff kellemetlen helyzet , hat gyogyszereket mar tenyleg ne raklamozzon a bura
esetleg nagyon sok homeopatias keszitmeny van , mindenfele dolgok , talan azzal lehetne probalkozni
de azert jo , hogy tartod magad ahoz az elvhez , a reklammentes felulet kapcsan , bar engem nem zavarna par reklam
Idézet tőle: babarczyeszterMondtam -- 10-90%. Csak azt akartam megmutatni, hogy nagyon-nagyon sokan járnak itt, keresnek információt, segítséget.
Közülük sokan valószínűleg már voltak vagy vannak terápiában, esetleg hozzátartozók, stb. Ne keseredj el azon, hogy az emberek nem dobnak össze pénzt. A 10-90 szabály szerint a 100 rendszeres látogatóból 10-től várhatsz valami komolyabb áldozatot.
Feltehetnék reklámokat a felületre, de ettől 12 éve ódzkodom. Nyilvánvaló, hogy az itt megjelenő reklámok jelentős része (a technika következtében) terápiákat és gyógymódokat ajánlgatna.
Szóval ezért inkább 0 Ft-ból működünk. Remélem, hogy most jönnek majd segítők, akik bemutatkoznak, és közülük néhányan talán pont azt nyújtják, amit valaki éppen keres.
Abban pedig nagyon reménykedem, hogy Ábránd jön és állandó válaszadónk lesz. Ezt a szakmai hátterünk is támogatja.
pfff kellemetlen helyzet , hat gyogyszereket mar tenyleg ne raklamozzon a bura
esetleg nagyon sok homeopatias keszitmeny van , mindenfele dolgok , talan azzal lehetne probalkozni
de azert jo , hogy tartod magad ahoz az elvhez , a reklammentes felulet kapcsan , bar engem nem zavarna par reklam
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2012.02.04., 17:57Mondtam -- 10-90%. Csak azt akartam megmutatni, hogy nagyon-nagyon sokan járnak itt, keresnek információt, segítséget.
Mondtam -- 10-90%. Csak azt akartam megmutatni, hogy nagyon-nagyon sokan járnak itt, keresnek információt, segítséget.
Idézet tőle: Guest ekkor: 2012.02.04., 17:44Idézet tőle: Louis1114Idézet tőle: 5676Eszter ahoz , hogy barmibe idot es energiat fektess ahoz latni kell egy celt , en sem celokat sem kozosseget nem latok itt . Negy ember szavazott . Ne haragudj a semminek a senkiert mi ertelme van ?En levontam a kovetkezteteseimet , nincs miert es nincs kinek . Vagyunk itt negyen oten majd elbeszelgetunk egymassal . Valahogy szetszeledtek az emberek nem tudom miert ,Egy ve jarok ide fel azota nagyon megritkultunk . Az 5678 niket visszakaptam ugyan de nem hasznalom . kirugtak aztan lettem 5676 ..ddddd .... szoval nem tudom mi kellene
Eszternek vannak ötletei, majd megírja.A háttérben sűrgölődik a mi érdekünkben.Lehet, hogy még élöben is megismerjük egymást.Ne keseredj el.Mint írta, aki gyógyult, vagy úgy érzi, hogy gyógyult az tovább áll.A mi pénzünkböl nem lesz itt orvos, de pályázat útján még lehet.Nagyon sok ember megfordul itt ,csak nem szólnak semmihez hozzá.
palyazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat???????????
mar megint palyazat
szoval akkor nem tudunk mi magunktol osszehozni egy kis osszeget , azert , hogy fel tudjon mutatni valamit ez a kozosseg
hmmmm nem egy vagyonrol van szo
teljesen termesztes , hogy akinek napi szinten vannak kenyer problemai az nincs honnan adjon
deeeeeeeeeeeeee ennyi emberbol mindenkinek ... hmmm csodalkozom
oszintem szolva az lett volna a jo ha egy kozosseg meg ha kis dolgot is de fel tud mutani amit maga teremtett , naaa mindegy , helyette az van , hogy eluldozzuk a segitot
nem erdekelnek a nagy penzu palyazatok , engem az erdekelt volna mit tud osszehozni par ember onerobol
Idézet tőle: Louis1114Idézet tőle: 5676Eszter ahoz , hogy barmibe idot es energiat fektess ahoz latni kell egy celt , en sem celokat sem kozosseget nem latok itt . Negy ember szavazott . Ne haragudj a semminek a senkiert mi ertelme van ?En levontam a kovetkezteteseimet , nincs miert es nincs kinek . Vagyunk itt negyen oten majd elbeszelgetunk egymassal . Valahogy szetszeledtek az emberek nem tudom miert ,Egy ve jarok ide fel azota nagyon megritkultunk . Az 5678 niket visszakaptam ugyan de nem hasznalom . kirugtak aztan lettem 5676 ..ddddd .... szoval nem tudom mi kellene
Eszternek vannak ötletei, majd megírja.A háttérben sűrgölődik a mi érdekünkben.Lehet, hogy még élöben is megismerjük egymást.Ne keseredj el.Mint írta, aki gyógyult, vagy úgy érzi, hogy gyógyult az tovább áll.A mi pénzünkböl nem lesz itt orvos, de pályázat útján még lehet.Nagyon sok ember megfordul itt ,csak nem szólnak semmihez hozzá.
palyazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat???????????
mar megint palyazat
szoval akkor nem tudunk mi magunktol osszehozni egy kis osszeget , azert , hogy fel tudjon mutatni valamit ez a kozosseg
hmmmm nem egy vagyonrol van szo
teljesen termesztes , hogy akinek napi szinten vannak kenyer problemai az nincs honnan adjon
deeeeeeeeeeeeee ennyi emberbol mindenkinek ... hmmm csodalkozom
oszintem szolva az lett volna a jo ha egy kozosseg meg ha kis dolgot is de fel tud mutani amit maga teremtett , naaa mindegy , helyette az van , hogy eluldozzuk a segitot
nem erdekelnek a nagy penzu palyazatok , engem az erdekelt volna mit tud osszehozni par ember onerobol