Folyamatosan azt érzem hogy szenvedek

Nem tudom mi van de folyamatosan azt érzem hogy rosszul érzem magam a bőrömben.

Szerző:

Belépett: 2 év

Titokmar

Blog kommentek: 190Blog bejegyzések: 3Regisztráció: 20-09-2019

11 gondolat erről: “Folyamatosan azt érzem hogy szenvedek”

  1. Nekem az escitalopram (Escitil) sokáig jó volt, esetleg próbáld ki azt. Mondjuk személy szerint én volt, hogy depresszióra kaptam antidepit, egy idő után már nem hatott, abbahagytam és úgy lettem jobban. Én a helyedben megpróbálnám letenni a Rexetin-t és ha 3-4 hét után is rosszul vagy akkor meg ki lehet kipróbálni egy másikat. De mindenképpen beszélj az orvosoddal előtte. Az abbahagyásra úgyis azt fogja mondani hogy nem szerencsés, de saját tapasztalatból mondom ha valami nem hat, azt jobb abbahagyni mint összevissza emelgetni legalábbis én a dózis emeléseket még mindig csak megszívtam. Jobbulást! 

  2. Azt próbáltam már.Majd a doki megmondja mit érdemes megpróbálni.Hogy lettél jobban ha abbahagytad?Miért érdemes inkább abbahagyni ?Nem inkább helyette kéne valami?Félek hogy az lesz mint előtte na az pokol volt.Olyan szintü szenvedés hogy azt nem akarom.

  3. Lehet nekem akkor szerencsém volt. Simán abba tudtam hagyni amikor először kaptam. Utána már volt hogy mást is szedtem mellette és nem használt sőt rosszabbul voltam ezért hagytam abba akkor is sikeresen. De ha Rexetin nélkül olyan rosszul vagy, akkor lehet neked inkább váltani kellene.. bár most nekem sincs szakrendelés egy jó pár hónapig, ráadásul én is rosszul vagyok az Abilify-al amit jelenleg szedek úgyhogy nem tudom. Lehet 2-3 hét múlva kórházban fogok landolni akut elmezavarral, de annyira nem tud érdekelni. Neked viszont szorítok! 

Írj megjegyzést