Felhívás!

Mindenki olvasta a felhívást, nem osztanám meg csak kiegészíteném néhány dologgal. Ezzel a lépéssel azt érik el a moderátorok, hogy minden búrát mint rendszert, beleértve a moderációt, Drnőt stb érintő dolgot, légyen az építő, vagy romboló kritika, általában mindent amit ezentúl kimoderálnak, a Búra rendszerén kívűl (blog oldalon, idegen fórumon stb) beszéljék meg a delikvensek. Rohadt kellemetlen tud lenni ha egy külső fórumon fogalmazódna meg a Búrát érintő bírálat kritika stb…Nem beszélve arról, hogy milyen nehéz ezeket a tartalmakat eltávolíttatni, és milyen égő.

 

/hir/felh%C3%ADv%C3%A1s

 

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 2010. 08. 10.

12 gondolat erről: “Felhívás!”

 1. azert en megis kivancsi lennek arra a linkre …….

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  vagy l;ehet nem jol ertelmezem azt amit irtal ?

  a Burarol mas foumon beszelgetnek a delikvensek ?

  vagy hogy van ?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 2. moderátor.c

  mark77!

  Megbeszélem Eszterrel, és talán egy,az az egy topicot lehet indítani erre a célra.Persze nem ész nélkül írni, nem szidni, nem vádaskodni, hanem normális hangnemben beszélgetni benne.Mert abban igazad van amit írtál, bár ez akkor is előfordulhat ha lesz vagy lenne ilyen topic.

 3. El tudok kepzelni egy ilyen topicot . Oda leirnam a veres vergodeseimt a moderatorokkal akik vegul megis kivegeztek azert mert kenyes kerdeseket tettem fel . Nem volt ennek mas oka .Majd ujbol elesztettek mikor levelben kertem az uzemeltetotol a zarolasom feloldasat annak erdekeben , hogy tudjak torolni nehany altalam letrehozott tartalmat . Mivel rajottem ez a hely nem azokra a temakra valo ami engem fogalkoztat .Irhatnam , hogy zarolasom ideje alatt tobb napig nem ettem es nem ittam , krizisbe estem , de nem igy tortent (a fenebe csak lement volna rolam par deka ) Hosiesen viseltem a megprobaltatasaimat , vegul mar majdnem konyorgesre  fogtam a dolgot , de azert ezt mar nem akartak  es visszaengedtek . Tovabba azt a tanacsot kaptam , ha valaki nem tudja betartani a szabalyokat annak a szabalyok szigoru betartasa javasolt . Mert hat ugye ezt  diagnosztizaltak nalam itt ha jol ertelmeztem ……..namarmost kerdem ki az az ember a vilagon aki minden szabalyt  betart es tudja mindig az iratlanokat is (estemben errol volt szo) … nos az antiszocialis? … tovabba kerdem en egy beteg embernek az egeszseges megnyilvanulasa lehet e tunet ? ovatosan kellene ezzel banni , most nem akarok kiterni az ebbol adodo orvosi visszaelesekre

  valahol nekem is le kell irni valahol ezeket a dolgokat , nem adsz be megis egy  olyan linket ahol ezt megtehetem ?

 4. Drága moderátor c!

  Szerintem te nem értetted meg , hogy mit kivántak megfogalmazni a kedves fórumozó társak. Az az eldöntendő kérdés az , hogy itt helyet adtok-e a kritikai észrevételeknek, vagy  nem.Amennyiben nem, akkor más helyet fognak erre találni. Ennek a veszélyére próbálták felhívni a becses figyelmedet.

   

Írj megjegyzést