Félelem

 

Félek, hogy nem tart engem semmire sem.

Félek, hogy rondának lát, vagy öregnek, mindenesetre visszataszítónak.

 

Félek ettől, sőt, azt hiszem rettegek.

Inkább meghalnék, mint hogy levetkőzzek egy idegen férfi előtt.

Szerző:

Belépett: 9 év

merkaba

Blog kommentek: 18Blog bejegyzések: 8Regisztráció: 10-08-2010

1 gondolat erről: “Félelem”

 1. ezeket a gondolatokat néhány éve még akár én is írhattam volna. ha visszalapoznám a naplómat, biztos vagyok, hogy számtalan ilyen mondatot írtam le én is, több mint 10 éven át.

  egyáltalán nem szeretnék szakértőnek tűnni, csak leírom, hogy nálam, hogy zajlott az egész, mert ezen már teljesen sikerült túllépnem, hátha neked is segít.

  arra vélhetően már te is rájöttél, hogy azért félsz, hogy nem tart semmire vagy rondának lát, mert te nem tartod magad semmire és te látod magad rondának. attól félsz, hogy olyannak fog látni, amilyennek te látod magad.

  nem fogok olyan közhelyes baromságot írni neked, hogy szeresd meg magad egy csettintésre és minden megoldódik, mert ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem lennének önértékelési problémák a világon.

  elmesélek három dolgot, ami nálam működött.

  1, veszekedés szimultáció. megcsináhatod fejben vagy a valóságban is (én mindkettőt megtettem). végy egy embert a környezetdől, a múltadból, a tévéből akit nem tartasz semmire. mondjuk egy reality celebet, politikust, vagy akárkit, akit mélyen megvetsz. nem fontos, hogy személyesen ismerjétek egymást. utána képzeld el, hogy sértegetni kezd téged és védd meg magad! hozz fel érveket, hogy mennyivel vagy különb nála! ez rövid idő alatt felturbózza az ember önbizalmát. fontos, hogy ne olyan embert képzelj vitapartnernek, akit szeretsz vagy akit sokra tartasz, mert akkor fordítva működik a dolog.

  2, a szépség egy borzasztóan álságos dolog és így is kell rá tekinteni! én is a fétisében éltem, és őszintén szólva, mostanra elmondhatatlanul kínosnak érzem, hogy ilyen voltam. olyan ember szeretnél lenni, akinek a legfontosabb erénye a fizikuma? olyan embereket szeretnél bevonzani, akiket csak a külsőd érdekel? beveszed a női magazinok baromságait, hogy a modell kinézet garantálja a boldogságot? ha körülnézel az éjszakában vagy a baráti körödben, hány gyönyörű lányt látsz sírdogálni? mert én rengeteget és szerintem ez a valóság, nem az, amit a Cosmopolitanben meg a hasonlókban látsz. a legszebb lányokat is megcsalják a pasik, ők is végeznek borzasztó munkákat, elveszítenek szeretteket stb. ez az a ritka eset, amikor nem az igazság fáj, hanem az, ha beveszed a hazugságot.

  3, na, igen, a rettegett vetkőzés. életem egyik fő parája. nappal vagy villanynál színjózanul. nekem voltak olyan időszakaim, amikor még egyedül zuhanyzásnál sem néztem a testemre. még ma is átérzem, hogy mekkora pokol volt. nekem az volt az áttörés, amikor futó kapcsolatom volt egy olyan sráccal, akit egy számomra elérhetetlen istennek láttam. egy ideig trükköztem ahogy szoktam, este borozás, villany leolt, szex aztán reggel sunyiban a takaró alatt felöltözés. agyrém volt amit műveltem. aztán egyszer megunta a baromságomat és közölte kora reggel, hogy márpedig most vetkőzzek, szexelni szeretne. természetesen kirázott a hideg és már készültem is a klasszikus kifogással (rohannom kell dolgozni) de valamiért nem ezt mondtam. a mai napig nem értem, hogy miért, de életemben először az futott át az agyamon, hogy komolyan kihagynék egy jó szexet egy mesés pasival a hülye paráim miatt? nem mondom, hogy azonnal elszállt minden gátlásom, de ráfeküdtem, megcsókoltam és ahogy belejöttünk a dologba fokozatosan háttérbe szorult a parám és élveztem az eseményeket.

   

Írj megjegyzést