Évek óta tünetmentes borderline

Évek óta egy stabil, boldog párkapcsolatban élek…. Pontosan 3 éve..

Hirtelen szakítottam meg a terápiát, ami 2 éve tartott. A terapom szerint óriási hibát vétettem ezzel, sosem találkozott ennyire bántalmazott emberrel (gyerekkori töbszörös szexuális bántalmazás, fizikai erőszak, elhanyagoltság, önmérgezések, önbántalmazás, vagdosás, anorexia, bulimia stb). De én kiléptem. Egyik pillanatról a másikra. Jött egy férfi, egy szerelem, aki azóta feleségül is vett. Mindennél jobban szeret. Én is őt. A szeretettől kivirágoztam, szárnyalok, szépnek és értékesnek tartottam magam.

Majd tegnap este minden megváltozott. Munkahelyi, albérleti problémák 2 hónapja. Egyre erősödő aggodalom. S tegnap éjjel, őrületes erővel rám törő vagdosási kényszer. Éjjel 1-kor jött. Azonnal felébresztettem a Férjem. Órákon át beszélgettünk. Igazi Társ.

Viszont a késztetés rám telepedett. Vágyom a véremre, vágyom a pengére. Megijeszt. Évek óta nem  volt része az életemben, nem éreztem ezt. Most pedig megint szorítja az elmémet, itt van újra. 

 

Borzasztóan vágyok rá, megörjít a vágy a bántalmazás iránt. Nem tudom, h mi lesz… 

Szerző:

Belépett: 4 év

rozsaszirom

Blog kommentek: 71Blog bejegyzések: 8Regisztráció: 10-08-2010

3 gondolat erről: “Évek óta tünetmentes borderline”

  1. Az még nem megy. 🙁 Most igyekszem folyamatosan tudatosítani magamban, mit érzek, s igyekszem tovább is engedni az érzéseket. Egyenlőre tartom magam.

    Nem tudom, nem-e lenne sokkal rossza b, ha teraphoz mennék. Ha megint foglalkozni kell vele, nem – e rontana rajta, hogy újra a figyelem középpontjába kerül a „betegség”. 

Írj megjegyzést