És te szeretsz engem?

Igen, azért mantráztam ezt, amikor együtt voltunk és megszabadulhattam volna önmagamtól, mert magamban nem hiszek. Nem hittem azt se, hogy elég jó  vagyok neked, úgy gondoltam
nem vagyok elég szép-okos, és nem lehet velem olyan jókat beszélgetni, és ezért igazából biztos nem is szeretsz. A megtépázott önbizalmat hogy lehet újraépíteni?

Úgy érzem az is hazudik, aki szembe dicsér, holott látom a szemén, hogy épp kiszúrt valami negatívumot, amit szíve szerint kimondana, általában azt is látom, hogy épp mit, és csak azért dicsér, hogy elkerülje a rohamomat. Ugyanolyan elviselhetetlenül fáj akkor is, ha rendszeresen sportolok, ha „barátokkal” jópofizok, ha egészségesen étkezem és nem iszom, mint ha boron élek, szétcsapom magam, és nem járok sehová. Ha fogyok, ha hízok,  48 kilósan és 54 kilósan is ugyanúgy fájt, és 40 kilósan is ugyanígy fog, és 120  kilósan is ugyanúgy fájna, csak a csontváz-lét hozhat számomra megváltást. Akkor is fáj, ha csillagos 5-ösre zárok egy félévet, és akkor is, ha halasztgatok-tologatok-passziválok, hiába mondják 100-an is, hogy szép csaj vagyok,  értékes csaj vagyok. Nem a nagy dolgok, hanem az élet természetes rutinfeladatai fájnak, és azt hiszem itt kezdődik valami, amit  egyesek betegségnek hívtak.
 Különben én tudom, hogy milyen vagy, egyáltalán nem csak a frusztrált, depressziós stb. oldalad ismerem, csak tudom, hogy van egy ilyen oldalad is. Én is tudok laza, jófej, szellemes, talpra esett, megnyerő és vonzó csaj lenni, ha épp elő kell adnom magam valakinek, valamiért. Ma este is ezt fogom tenni. De lakik bennem egy idegesen szorongó, dühös, féktelenül indulatos, hiú és önző vadállat, és az is én vagyok ??!!

Megyek, elvégzem az esti rutint (egy órára redukáltam, és így még talán élhető ez a szánalmas kényszeresség), aztán belevetem magam a játékba, játszom, amíg lehet, mert játszani jó! Nem véletlen mondták többen is, hogy színésznek kellett volna mennem. Talán tanultam volna önfegyelmet, kitartást, alázatot is, és megalkudnom se kellett volna.

Volna, volna. A volnáknak semmi értelme.

Előre játszani !:)

Szerző:

Belépett: 3 hónap

accatone

Blog kommentek: 1081Blog bejegyzések: 45Regisztráció: 20-05-2011

Írj megjegyzést