Éppen most jó …

1,5 éves terápiát hagytam abba, új év, új élet, nem megyek többé. Kiborított, megborított, olyannyira, hogy a családommal való jó kapcsolatom is megingott, egy kirohanásom kapcsán. Ők voltak ott, ők kaptak :(. Így hát inkább mentem én is az áterhoz – ezt a szót Tőletek tanultam ám 🙂 – és kaptam Lamolepet és Aurorixet, hiszek benne, hogy hatni fog, mert hogy velem együtt élni nem lehet, az biztos!

Mondjuk most pont lehet, több napja „jó napom van” …

Mellékesen ezekkel a gyógyszerekkel lehet vezetni? Mert nekem neccesen megy, kezdek para lenni a kocsiban 🙁 Mondjuk ha a terápiára elherdált lóvét sofőrre költeném …)

Így meg még dolgozni is lehet – csak azt amúgy is utálok itt – de erről majd máskor!

 

Szerző:

Belépett: 7 év

Zsuzsi82

Blog kommentek: 266Blog bejegyzések: 9Regisztráció: 16-01-2017

4 gondolat erről: “Éppen most jó …”

 1. Szia Zsuzsi! 

  Drukkolok nagyon! A Lamolep, különösen az első hetekben, okozhat látási zavart, és nálam az amúgy sem jó mozgáskoordinációmon is rontott, vigyázz magadra az autóban!

  Azért kaptad, mert hajlamos vagy hipo/mániára, vagy másféle hangulatingadozás miatt?

  Az Aurorix antidepresszáns, szerintem ez az egyetlen típus, amit én még nem szedtem… Anyukám szedte, ő elégedett volt vele. 

  Kérlek, számolj majd be róla, hogy megy az élet! 🙂

 2. Idézet tőle: akbar

  Szia!

  Alaposan olvasd el az Aurorix tájékoztatóját,van amit nem lehet enni,inni,mert azt hiszem ez MAO-I gyógyszer. És ott vannak megkötések. De lehet,h.tévedeksmiley

  „A monoamino-oxidáz-A (MAO-A) reverzibilisen ható inhibitora (RIMA) ami gátolja a szerotoninnoradrenalin és dopamin dezaminálódását.” Érdekes, „mindenre” hat. Ezt vagy 17 éve próbáltam, ez sem hatott.

  Tényleg gondosan át kell tanulmányozni az evés-ivást.

 3. Annyira aranyosak vagytok, hogy írtatok, köszönöm 🙂

  Átnéztem a tájékoztatót, nem szúrta semmi a szemem, mert az evéshez való hozzáállásom eleve lekorlátozza a táplálkozást, azt a pár dolgot meg nem zavarja, amit hajlandó vagyok megenni, nagyon köszönöm!

  Igen, Eszter, a kilengések miatt kaptam, azt mondta a doktor úr, hogy ezzel csökken a fent és a lent közötti különbség, kicsit el tudja simítani. És valóban vannak szédelgéseim tőle, de nagyon régen nem szedtem gyógyszereket, vélhetőleg erősnek minősül nekem ez a kettő együtt.

  Tény, hogy napon belüli beinogásom nem volt azóta, de semmi nem bizonyított egyelőre. Nagyon remélem, hogy tényleg nem fogok olyan mélyre lemenni, mint szoktam, mert a gondolatától is gyomoridegem lesz …

  És most valahonnan a fejemből előkerül a végleges gyógyulás gondolata, hogy egy napon majd tudom, nem kell többet félni és ezt részben anna is köszönhetem, amit itt Tőletek olvastam!

Írj megjegyzést