Emeltfrontin, magneb6stressz, ellenhadjárat a könnyes feszültség ellen

Hát, ez van, tél meg fagy, meg hófúvás meg szélvihar meg anyázás meg kurvaanyázás, meg embergyűlölet mert ott jópofizik amíg én épp lekésem a buszom, ilyen és egyéb hatások és több napja nincs más csak bőgés, bőgés, bőgés. Hol ettől – hol attól, hogy egyszerűen csak fagyoskodva a buszpályaudvaron mert késik a busz és mire hóviharban odaérek a lógushoz, már nem számolom, hány könny fagyott szét az arcomon.

Hosszú napok óta ez megy, ez a mérhetetlen belső feszültség. Igen télen több minden okozza, a külső tényezők is. Mínusz 15 fok, életveszély jégpálya amin a kutyával 2 percenként sikítok meg kurvaanyádozok ( rossz emlék hogy régen próbáltak korizni tanítani s én mindig hanyatt vágódtam, hiába itt a Balaton, úszni pikk pakk 5-7 évesen mint a kacsa, de a korival mindig bömbölve ott hagytam mindenkit a sokktól) … szóval a jégpálya, a hóvihar, a szélvihar, stressz és kurvaanyázás, én a mindig kis eminens jókislány. Az én számból a kurvaanyázás az kb olyan mint mikor szertehánytam a lakásban a vörösbort, de kurvára nem érdekelt hogy kurvára rosszkislány vagyok. (amit nem tudnak az nem gáz, én meg tudom mit miért teszek, mondok, dühödök)

Ja, a munkában a sok hülye ember hogy menne az anyjába az összes, totál embergyűlölet. A sok „hogy vagy?”, a sok BÚÉK, a sok udvarias csöpögés, vagy a jópofi sziamia mikor „megy a buszom, 6 múlt, húzz már a picsába mert zárom az olvasói ajtót” öhm, a buszt persze lekésem, és amíg várom a másikat erednek a könnyeim.

A lógus bazira aggódik mert hogy a feszültségeim miatt mostanság mintha többet innék, hisz az ünnepekről meg amúgy mindig marad ez-az……pff, megint van itthon bor, múlt hétvégén vettem, (és ok is, teszteltem szilveszterkor és nem hánytam 😀 egy üveggel elfogyott éjfélig ) szóval jó, de van gyógyszer is, nehéz dolog…..mert szétfeszít az élet és a napi színjáték.

Öhm, de kitaláltam mi lesz, mármint próba, meglátom mi történik így :

Az esti Frontin ( volt 1, oh rég volt, lett 1,5, 2 csak nagyon ritka extrém esetekben)

Ebből most lesz reggel / délben 1 / 1 és este marad a másfél. ( 3 a max, hát akkor osszuk be, hátha kevésbé készülök ki )

+

Magne B 6 Stress Controll ( a sima Magne B 6-tól kicsit extrább ) kiegészítő elem.

Mix így, mix úgy, mix vörösborral vagy mix egyéb más dolgokkal.

( mert persze emberi kapcsolatom semmi, olyan normális, de most még normálatlan sincs, néha már olyat se bánnék amiben szorongok, megmagyaráznám azzal hogy de mégis van, valaki, szorongok? kit érdekel, lazítani, kicsit jobban érezni magam lehetetlen, fekszek és … márha ahogy elalszok, pergek át a holnapba

Mégis néha úgy érzem, valami olyan kéne ami bekábít, ami kiszed ebből a világból. Miből kéne beszednem és mennyit hogy 1 órán át csak a csillagokat lássam és a bolygókat ahogy keringenek körülöttem? Régen mennyország? Ma lángok és pokol? Aztán meg az univerzum.

 

( hm, ezt most vagy olvassa valaki vagy nem, ide leírom, máshol nem : reggel a buszon volt egy fura élményem. A városban most új buszok vannak, két hétig ingyenes, több új bevezetett járat, fűtöttek (az itt wáo!) , normálisak – a régi buszok, hát igen, kisváros nem túl fejlett, odafagyott a seggem a bőrülésekhez a kezem a korláthoz – szóval ültem ezen a buszon, hm az élményem nem hiszem hogy azért volt mert új busz, mert eddig egyiken se hallottam még, pedig szinte mind új, váltásban van a város. Szóval mitha gyerekek sikoltásait hallottam volna, a busz oldalából – most ez durva – de mintha oda be lettek volna falazva valakik akik sikoltottak vagy kiabáltak, szavakat nem lehetett kivenni, csak sikítoztak. Aztán körbenéztem a buszban és azon gondolkoztam, itt minden utas tök normális. Ezt senki se hallja? Próbálnám magyarázni hogy fújt mert mostanság sokat fúj, de ma reggel épp egyáltalán nem fújt, szóval, nem a szél volt. Tiszta horror!  ) 

 

Szerző:

Belépett: 2 hét

intro86

Blog kommentek: 2465Blog bejegyzések: 162Regisztráció: 24-05-2018

Írj megjegyzést