első blogom

tudom, hogy unalmas, de gondolom illik bemutatkozással kezdeni. bár imádok magamról beszélni, igyekszem röviden, hátha valaki elolvassa.

szóval, 28 éves nőstény lennék, főállásban wannabe könyvelő, mellékállásban idegenvezető, macskatulajdonos, karcsúság fetisiszta, rockzene és rockzenész őrült, láncdohányos és még sok egyéb.

4 évig bulímiás voltam, akkor találtam rá erre a fórumra és (más nicknéven) osztottam a bölcsességeimet/világfájdalmamat. a bulímia az elképzelhető legkomolyabb volt, amíg tartott összesen 3 napot bírtam ki a 4 év alatt hányás nélkül és természetesen egy tisztességes depresszió is csapódott hozzá. egy ideig a borotvapengét sem csak rendeltetésszerűen használtam, ami elég látványos nyomokat hagyott a karomon. na igen, emlék a fiatalságomból.

szerencsére ez már tökéletesen elmúlt (na jó, ezt azért lekopogtam), olyan mintha csak álmodtam volna az egészet. pedig az egész életem erről szólt, nem is rövid ideig. antidepit még szedek, de ez legyen a legnagyobb baj. különben is, én úgy vagyok a gyógyszerekkel, mint az ajándék italokkal, ki kell próbálni.

hogy miért vagyok itt? ez egyrészt szerintem nagyon vicces, sikerült olyan jól eldugnom a naplóm kulcsát, hogy nem találom, szóval úgy döntöttem, hogy termelek nektek egy kis webszemetet. másrészt a kitartás nem igazán az én műfajom, kíváncsi vagyok, hogy ezt meddig fogom csinálni.

kezdetnek legyen mondjuk ennyi.

Szerző:

Belépett: 1 hónap

csaken

Blog kommentek: 764Blog bejegyzések: 87Regisztráció: 16-05-2011

2 gondolat erről: “első blogom”

Írj megjegyzést