elmélkedés

még mindig nem tudom összeszedni a gondolataimat a családi találkozóról…az biztos, hogy nagyon mély nyomot hagyott bennem-negatívan..

egy pszichológus ismerősöm több dologban felnyitotta a szememet és azt hiszem, kellenek ezek..megnézte a „családomról” készült képeket és egyenesen megállapította, hogy mind pszichopata…látszik az arcukon…persze egyből beijedtem, hogy én is? azt mondta ez az, hogy nem..azt mondta nagy csoda, hogy ilyen emberré váltam..én nem azonosultam a bántalmazó szüleimmel..aztán eddig mindig úgy voltam vele, hogy voltak öngyilkossági kisérleteim, mert meg akartam halni, mert nem bírtam elviselni mindazt, amit tesznek velem…ő meg azt mondta, hogy a család kergetett sz öngyilkosságba…ez valahogy egészen más szögből világítja meg a dolgokat és rájöttem, hogy nagyon át kell alakítsam a gondolkodásomat és végre nem önmagamat hibáztatni mindenért, de ez rettenetesen nehéz..

annyira küzdök a magánnyal..olyan szeretet hiányom van, hogy nem tudom szavakba önteni…

Szerző:

Belépett: 9 hónap

Árvalányka

Blog kommentek: 875Blog bejegyzések: 15Regisztráció: 16-01-2015

7 gondolat erről: “elmélkedés”

 1. K edves Árvalányka!

   

  Én olvastam a történetedet, és nem találok szavakat arra, mit te átéltél. nagyon erős lehetsz, mi a helyzet a tesóiddal és anyukáddal? ha meg tudnád írni…

  addig is a legjobbakat, és gyere el ha tudsz a személyes talira!

  üdv

  Vica

Írj megjegyzést

Elmélkedés

A broáf elmúlt. A szorongásos rohamaimat elneveztem broáfnak. Aki olvasta anno  a kretén magazint…. Szóval most a nőkről kéne elmélkednem. Jóideje fenn vagyok egy nívós közösségi portálon, és az az érzésem, hogy sok nőnek nem ártana pszichiáter. Sokuk súlyos értékrend, és énkép problémákkal küzd, azt hiszi, hogy ami a való életben nem megy az a virtuális létben sikerül. Többnyire sikerül, de a férfiak úgy kezelik ahgy ő el akarja adni magát. Sajnos ez az igazság.

Tudtommal itt a férfi/nő arány kb 70% a nők javára. Nem szeretném ismételni magam, de a nők könnyen kibeszélik a bajaikat, míg a férfiak a piához nyúlnak. De hogy is nézhetnek ki a búrás csajok? Többségük ilyen olyan párkapcsolatban/házasságban él. Kíváncsi lennék, hogy viszonyul a partner a problémához, valóban támasz? Tud egyáltalán a problémáról? Vagy ha tud miben segít? Mert nem lehet egyszerű, egy skizofréniás, borderline-os vagy éppen depressziós(nők.szülés utáni depresszió?) nvek/férfival együttélni.

Én indíg őszinte vagyok. Bevallom a broáfot, a hülye dolgaimat. Nem kell ezt szégyellni, nem tehetek róla (ha ne adj Isten buzi lennék nem biztos az őszinteség mindenhol, de ez is megér egy postot), gyanítom ez lehet a sikertelenségem egyik oka. Oké elvagyok magamban. Nekem egy párkapcsolat olyat hozna az életembe, hogy azt lelkileg nem tudnám kezelni.
 

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

Írj megjegyzést