elhagyatottság

A sérült anya-kapcsolatból ered: elhagyatottság. Szerintem sokan ismerjük.

Emlékszem mikor rátaláltam az oldalra, mennyire örültem, mennyire más lett a hangulatom mikor regisztráltam, örültem, hogy megoszthattam magam, mintha találtam volna egy közösséget, de ez még mindig csak online. Az Élet játszótere teljesen más. Elindulsz reggel, hazajössz este, olvasol, lefekszel, újrakezded, lebegsz, nem nagyon érzel, csak végiglebegsz az életen.

Emlékszem, milyen lendülettel újságoltam a pszichológusomnak a búrát. Nagy „biztatás volt”, csak mondta amit gondol: itt is később elhagyatottnak fogja magát érezni.

Eltelt egy hét, kettő, már nem vagyok új, nem vagyok igazán érdekes. 0 hozzászólás, az elhagyatottság pedig valóban alapérzés. Nem fog elhagyni, ez nem. Hetente járok, legutóbb elmondtam, hogy igaza volt …. itt se más vagy jobb mint bármiféle közösségi oldalon. Szart se érdekel a te elhagyatottságod vagy mifenéd, egyáltalán az érzéseid. Attól féltem az elején, hogy a búra függővé fog tenni, hiszen való világbeli kapcsolataim zéró szinten. Az elején így indult, de már nincs sok motivációm itt lenni. Már nem félek a függéstől, nem fogom magam elengedni. Hiszen, egész kibaszott életemben mindig is egyedül voltam. Max. a naplómat érdekelte egy s más, ahogy jelenleg is. Nem tudom, ez depresszió vagy egyszerű rezignáltság, talán már a gépet se vágyom este bekapcsolni. Felesleges teljesen mint mindenféle erőlködés.

Hétvégén nagy faszán az anyámmal 2 sms-váltás, pedig semmi olyat nem írtam neki, csak megkértem ne telefonálgassanak egész hétvégén mert már a terápiás órába is betört a külvilág (ők, apa konkrétan) :

 Ő többet soha a büdös életben nem hív. ( és ez engem érdekel?) Nade már nem fog bántani, ezt megfogadtam. Erre visszaírja, hogy én viszont tudom őt, bántani pedig nem érdemli meg nem érzi magát gonosz embernek vagy gonosz anyának ….. Itt elhallgattam. Sms-ben is elhallgattam és azt hiszem így is maradok.

Úgyhogy most megyek is el. Zuhanyzok, hajat mosok, olvasok és fekszek, korábban mert reggeltől estig folytatjuk a következő szakasszal, lebegve, erőtlenül, elszigetelten …. és elhagyatottan, mint mindig.

Szerző:

Belépett: 2 hét

intro86

Blog kommentek: 2465Blog bejegyzések: 162Regisztráció: 24-05-2018

2 gondolat erről: “elhagyatottság”

  1. Szia!

    Szerintem adj még időt magadnak és a Búra sorstársaknak is. Ha jól láttam kb. 3 hete regiztél, ennyi idő alatt sok tapasztalatot nem lehet itt szerezni. 

    Ha egyedül érzed magad sztem gyere gyakrabban, írj többet, mondd el, hogy miben tudunk segíteni, mire vágysz.

     

Írj megjegyzést