Életem Anával

Rég nem írtam már, emiatt bűntudat gyötör. Mondanám, hogy semmi újdonság nincs, de akkor hazudnék. Maradjunk az igazságnál.

Nem tudom, említettem-e már, hogy voltam a Jahnba, ahol öt nap után szakítottam Józsival. A baj az, hogy hiányzik rohadtul. Fáj.

Akkor összejöttem egy pasival, de lemondtam már róla, miután másfél éve nem jön, nem keres. Ja igen, visszaköltöztem Anyuhoz. Amióta itthon vagyok, azóta  munkát keresek, de hiába. Vagy nem jeleznek vissza, vagy elutasító választ kapok. 

Viszont elkezdtem érdeklődni a bdsm iránt, már akkor is, amikor Józsinál laktam. Elkezdtem beszélgetni egy pasival, úgy látszik, komolyak a szándékai, összeköltözés, esküvő, gyerek… 🙂 Ja, és elkezdtem japánul tanulni. Miért pont japán? Mert évek óta érdekel a japán világ, a kultúra, harcművészet.

Hát kb ennyi történt velem. 

Hogy jön ehhez Ana? 

Röviden évek óta anorexiában szenvedek. Majd kifejtem.

Szerző:

Belépett: 13 óra

csilla96

Blog kommentek: 516Blog bejegyzések: 35Regisztráció: 01-02-2017

8 gondolat erről: “Életem Anával”

  1. Most látom! 🙂

    „Akkor összejöttem egy pasival, de lemondtam már róla, miután másfél éve nem jön, nem keres. Ja igen, visszaköltöztem Anyuhoz. Amióta itthon vagyok, azóta  munkát keresek, de hiába. Vagy nem jeleznek vissza, vagy elutasító választ kapok.”

  2. Szia Csilla, énis szeretnék Anának élni, most kb 43-44kg lehetek. Minden vágyam, H. mindenkinek bejöjjek. Tudod bosszút akarok állni azokon akik valaha is bántottak engem, mert nem voltam elég jó. Sosem „ütöttem meg a mércét”, ha szabad így fogalmaznom. SOHA nem szeretett engem senki úgy igazán. 38 éves leszek, se párom, se gyerekem, de ennek örülök.

Írj megjegyzést