Ejszaka, de minek?

Na mar megint egy ujabb semmire sem jo atvergodott éjszaka… 

Most a valtozatossag kedveert a hülye almok es felriadasok közt is szorakoztattam magam, megpedig egy dallammal, ami veg nélkül zakatolt a fejemben… mint mikor beakad a lemez. 

Raadasul ez az egyik zenes megerosito, nyugtató (muhhaha) mantram egy részlete…

Kétségbeesetten kerestem a fokapcsolot, de ez csak szolt es szolt szunet nelkul…Történt mar korabban is hasonló, de nem tudom mire vélni… Ilyenkor mi történik? Kezdek meggagyulni? 

Szerző:

Belépett: 6 év

Tündėr

Blog kommentek: 632Blog bejegyzések: 9Regisztráció: 03-12-2017

3 gondolat erről: “Ejszaka, de minek?”

 1. Nekem ez tizenévesen volt , nappal , a zene elállíthatatlanul ment a fejemben, nem hallottam,de nem tudtam nem rá gondolni,az álmok ,meg én pl. most éjjel azt álmodtam,hogy látok egy színi előadást,két férfi beszélgetett,és egyszer csak tettek egy utalást,és az rám nézve értelmezhető volt,és itt vége lett az egésznek….és tökre morbid volt,kezdenek szétesni az álmaim ,inkább szeretek impressziókat megélni ha álmodok,vagy max. egy személyt látni egy szituációban,de ez a színházasdi nekem már sok volt….egyszerűen este fél nyolckor ,vagyis utána már nem szabadna leülnöm a gép elé,és utána már aludni is kéne,ehhez képest fent voltam fél tízig…meg front is van elvileg jön a vihar az előrejelzések szerint.

 2. szerintem a tudatalattink tiltakozik minden ilyen „elterelő hadművelet” ellen.

  mintha azt akarná bizonygatni, hogy ő az erősebb, ő az okosabb. csakazértis.

  vannak napok, amikor megpróbálom játékkal kikapcsolni a belső feszültségeimet (pl. passziánsz)

  olyankor éjszaka is folyamatosan a kártyákat rakosgatja őrült módon álmomban.

  bosszúból…

 3. Erdekes otlet, lehet benne valami.

  Azt vettem eszre, hogy akkor alszom a legrosszabbul, ha elotte valamilyen modon manipulalni probalnam a dolgokat. Ez lehet gyogytea, valeriana, Rivotril…ez utobbit pont alvaszavarra kaptam, es olyan remalmaim lettek tole, hogy felriadvan azt hittem infarktalok.

  Ezt a mostani haszontalan ejszaka meg ugy jott ossze, hogy szepirodalmat olvastam lefekves elott…amikor mar belulrol neztem a szemhejamat gyorsan eldobtam Moriczot, magzatpozba vagtam magam es vartam a boldog eszmeletlenseget, amely el is jott, de kh.,egy ora mulva bekapcsolt a zene es vege volt a dalnak…azaz pont hogy nem :))

   

Írj megjegyzést