Egyszemélyes NP csoport

Van egy oldal: vansegitseg.hu . Afféle névtelen pedofilok. Nagyon jó dolognak tartom, hogy van ilyen, mégsem megyek el egyelőre. Nemcsak azért, mert nincs pénzem odautazni, hanem azért is, mert félek felfedni magam olyanok előtt, akiket nem kötelez semmilyen titoktartás.

De…mi volna, ha magam csinálnék magamnak egy NP csoportot? Mi is ezeknek a lényege? A törvények elmantrázása? A törvényszegés (a csoport törvényeiről beszélek!) bevallása? A siker díjazása? Ilyesmi lehet…

Szerző:

Belépett: 2 nap

purify

Blog kommentek: 1139Blog bejegyzések: 32Regisztráció: 10-08-2010

12 gondolat erről: “Egyszemélyes NP csoport”

 1. szia Purify,

  ez nem tartozik a témához, de írtam neked üzenetet és azt hiszem, nem ment át. mindössze annyit kérdeztem, kit ábrázol a kép a neved mellett. itt legalább biztos megkapod, amit írok…köszi, B.

 2. Úgy tudom, nem teljesen egyértelmű. Vitatható.

  Mindegy is, én magamhoz közel állónak érzem ezt az embert. Talán nem sértem meg azzal, hogy a képét választottam. Nem állítok róla semmi rosszat ezzel. Találóbb képet nem tudtam kiktalálni.

 3. Idézet tőle: menator

  Szia Van titoktartási kötelezettség természetesen. Nekem is sok az utazás és hajnalok hajnalán kellek. Ha nem is jössz el a van segítség mögötti szakember szívesen levelezik mindenkivel aki önszántából ír neki.

  Nem a szakember titoktartási kötelezettségére gondoltam (az evidens), hanem az ott megjelentekére. (paranoia on) Mi van, ha egy kamu pedofil odamegy és a mobiljával titokban lefotózza a többieket? (paranoia off)

  Ettől még talán elmennék, ha nem kerülne nekem sokba az utazás. Nem arról van szó, hogy sajnálom rá a pénzt, hanem arról, hogy nincs pénz.

  Írok a szakembernek emailt, aztán meglátjuk.

 4. Szia
  A szakember titoktartási kötelezettsége tényleg evidens.
  Sajnos nem voltam egyértelmű. Mindenkire aki ott megjelenik vonatkozik a titoktartási kötelezettség.
  Senki nem fényképez ott senkit. Az inkognitó megőrzése jól felfogott érdeke mindenkinek.
  Egymás vezetéknevét nem ismerjük.

Írj megjegyzést