Efebo és pedofília

A minap majdnem bepárásodott a szemüvegem amikor új felhasználókat,és fórumot vettem itt észre, „pedofília efebofília” . Nem tudom ki hogy van vele, de ez nem betegség, hanem irányultság pontosan olyan, mint a homoszxuálitás,azzal apró különbséggel, hogy bűncselekmény  a szó erkölcsi, és bünetőjogi értelmében. Meglátásom szerint nem ide való téma, pontosabban nem ilyen formában idevaló téma. Számomra elfogadhatatlan, hogy olyan emberek követelnek burkoltan maguknak jogokat akiknek börtönben lenne a helye, akár tehet róla akár nem. Valahogy így vagyok a homoszexualitással is, amit ma kér egy homoszexuális azt kériholnap egy pedofil. Sajnos ez van. A megoldást a problémájukra már kitaláltaták, több kevesebb sikerrel alkalmazzák,az a neve, hogy kémiai kasztrálás.
Azért el kéne azon is gondolkodni, hogy gyerekekről van szó, akiet megnyomorít egy ilyen ember, mert képtelen uralkodni a vágyain(akárcsak a melegek). 

Elnézést ha valakinek a lelkébe tapostam, a szájába akartam acélbetétes bakanccsal…

 

http://www.youtube.com/watch?v=mNLdbFHOsgA&translated=1

Nem is rossz az Amitrex:)

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

8 gondolat erről: “Efebo és pedofília”

 1. Helló!

  Megértelek és részben egyet is értek veled.Nekem is furcsa és kissé ijesztő volt egy ilyen Fórummal szembesülni itt.Én járok olyan Gyűlésekre(ACA)ahol sok gyerekorban bántalmazott emberrel találkozom.Tényleg hihetetlen és iszonyú sorsok vannak!

  De mégis azt gondolom,hogy MINDENKINEK!!! joga,hogy jobb akarjon lenni önmagánál.Az irányultságáról senki nem tehet!De arról igen,hogy ezzel mit kezd.Ha ez a Fórum segítt neki,hogy Ő is segítséget kapjon,hogy Ember maradhasson,akkor ezt a jogát elvenni vagy megfenyegetni nem lehet!

  Mindenki tudja,hogy a saját betegsége micsoda szenvedés,amit kívülállók el sem tudnak képzelni.Ez jusson eszébe mindenkinek ha szembesül a Másik, Őrületével.

  Nem lehetünk olyanok mnt a „normik” akik könnyedén gyűlölik azt a szenvedést,amit nekik nem kellet megélniük.

 2. Tudod mark, a pedofiliát elfogadni én sem tudom,másként kezelem,mint  a homoszexualitást,ha te úgy születtél volna,hogy XY plusz egy vagy még egy X  kromoszómád lenne,akkor már nem egészséges szexualitásod lenne.Ennek vannak nem kis biológiai vonatkozásai és azért  a környezet is számít,de a pedofiliában részemről nincs biológia,nincs rá válasz,de nem betegség,nem tudom mitől hogyan alakul ki,én sem tudom felfogni emberek,hogy tudnak gyerekekhez hozzányúlni,arra beindulni és örökké lelkileg -testileg megnyomorítani,DE purifynál legalább látom azt,hogy mindent elkövet azért,hogy ezt a határt ne lépje át,és tudom nem is fogja,ameddig nem tesz bűncselekményt addig,ha ez a fórum neki segít… Ő tudna mesélni régen mennyire nekiestem:)

 3. Nem estem neki Purify nek. Nekem ez a véleményem a pedofíliáról. Éppen ma volt róla szó kékfényben, gyerekoldalról, iszonyatos, mert egy ilyen traumán átesett gyerekből könnyen lesz pedofil.
  A műsorban azért elhangzott-és ez a legvérlázítóbb-, hogy a legtöbb gyermek elleni szexuális bűncselekmény családon belül történik(ezért szoktak a tengerentúlom 100 év börtönt adni).

   

 4. A pedofíliát a társadalom nem tudja kezelni, mert a börtön nem megoldás, a kémiai kasztrálás lenne a legemberségesebb, legalábbis a börtönnél emberségesebb. Sajnos az ember a szexuális késztetését tudja a legkevésbé elfojtani.

   

Írj megjegyzést