depressió

1998-ban kezdödött a betegségem mély depressióval ami párosult egy anorexiával 35,5kg-ra fogytam le az akkori pchihologusom semmit nem ért ekkor egy ismerősom ajánlott egy nagyon jó orvost és szép lassan megtanított kezelni a betegségem 2004-ben derült ki hogy biporális efektív zavarom van ami kevert tünet így jellemezték szóval a két betegség nem igazán kezelhető számomra sajnos az orvosom 4 éve külföldre távozott most egy másikhoz járok aki sem az alvás problémámmal nem tud mit kezdeni sőt olyat jelentett ki hogy nincs számomra már gyogyszer sajnos most elég mély depressióval küzdök 3 hete ebből 2-szer probáltam öngyilkosságot elkövetni és nagyon sokszor gondolok rá már nem tudom kezelni ezt a betegséget segítséget nem nagyon merek kérni mivel eléggé arogáns ez a doktornő mit tegyek! 

Szerző:

Belépett: 8 év

greeneyescat

Blog kommentek: 75Blog bejegyzések: 2Regisztráció: 2015. 03. 22.

4 gondolat erről: “depressió”

  1. Szerintem sem érdemes olyan szakemberhez járni, akihez nem mersz segítségért fordulni. Úgy gondolom, hogy a javulás érdekében elengedhetetlen, hogy meg tudj bízni az adott szakemberben és el tudd mondani a problémáidat, segítséget merj kérni. Ha ezek az alapvető dolgok nem működnek, lehet tényleg jobb máshoz fordulni. 

  2. Akár érdemes, akár nem, kénytelenek vagyunk olyan orvoshoz is járni, akiben nem bízunk meg 100 %-ban. Tudtommal nincs szabad orvosválasztás, oda kell mennünk, ahová lakóhelyünk szerint tartozunk. Persze lehet magánorvost keresni, de ezt csak az teheti meg, akinek van rá pénze, nem is kevés. Nem beszélve arról, hogy ha az ember mélyen van, elég nehéz orvoskereséssel foglalkozni, meg úgy általában menedzselni a saját életünket.

  3. Most jelen pillanatban rivotril 2 mg mizapin 45 mg lamotrogin 50mg most ezeket szedem ! Probálok más orvost keresni de nagyon nehéz jót találni mert max 50 km-re van a legközelebbi aki esetleg szóba jöhet és ez viszont nem jár kevés pénzzel havonta sajnos ja és az altatót azt majd nem elfelejtettem ami sanval 10 mg!

Írj megjegyzést