Delírium VII.

2017. december 25. 20:53 

Elegem van a hangulatingadozásaimból. Olyan gyorsan kerülök a csillagos égről a padlóra, hogy azt már nem bírom elviselni. Fogalmam sincs, ma már hanyadszor érzem azt, hogy enyém a világ. És tudom, bármelyik percben végeszakadhat ennek. Félek. A fejem lüktet, az ujjaim remegnek. Fogalmam sincs, mit tegyek. Nem bírom már ezt..

Szerző:

Belépett: 6 év

Forget_me_not

Blog kommentek: 112Blog bejegyzések: 9Regisztráció: 19-12-2017

3 gondolat erről: “Delírium VII.”

 1. Az hogy nem alszol és hogy az evés is gondot okoz sokat ront ezen.

  Erről sokszor írtam korábban. Szakemberek is gyakran írnak erről és más hangulatingadozással küzdő betegek is megerősitik. Én például úgy próbálok kijönni a depiből hogy naponta 1x eszem és igyekszem minimalizálni az alvást. Mindkettő felpörget azért csinálom. (Ezt ne nagyon próbálgasd!)

  Az más kérdés hogy eddig nem sok sikerrel. Mert néha nagyon felpörgök én is aztán meg bezuhanok mint tegnap délután és 13 órát alszom ami még tovább ront a helyzeten. Ilyenkor az agy megzavarodik.

  Próbáld egyensúlyba hozni az alvást és az evést és csökkenti majd az ingadozást. Napi 8 óra alvás és napi háromszori étkezés. Nem kell túl sokat a rendszeresség a lényeg.

  Továbbra is tartom amit korábban hogy esetleg érdemes egy másik szakembernél próbálkoznod. Ilyen fiatalon még meg lehet akadályozni hogy ez elfajuljon. Talán még a személyiséged sincs teljesen kifejlődve éppen ezért most lehet a leghatékonyabban felvenni a harcot ezzel. Bízom benned hogy akarod a gyógyulást és teszel is érte.

 2. Sztem is érdemes megfigyelni, hogy az alvás és az evés csökkentése vagy emelése hogyan hat.

  Nalam fordítva van, mint Rednél. Az alvás növelése es a gyakori (napi 4-6) étkezés javítja a közérzetem, energikusabb és nyugisabb leszek. A kevés alvás labilissá tesz. Fordítva is működik. Ha jól vagyok az étvágyam is jobb és az alvás is könnyebben megy, többet alszok.

  Egy jó szakember fontos lenne. Könnyebb eredményt elérni, ha nem vársz éveket. Még rosszabb lehet es minel mélyebben van az ember, annál nehezebb javulást elérni.

 3. Szia Forget, olyan jó hogy írsz, és hogy ilyen gyakran. Egészen szürreális olvasni az írásaidat (persze a téma nem vidám, de szerintem fontos, hogy ezt kiírod magadból). És látod, itt minket érdekel, hogy mit írsz, hogy mi van veled!

  Várom a folytatást. Szerintem is fordulj szakemberhez, mond meg a szüleidnek, hogy szükséged van segítségre! Az osztálytársakkal meg ne törődj, a 20 éves érettségi találkozón, elhízott, unalmas háziasszony lesz mind! Te pedig különleges vagy! 🙂

Írj megjegyzést