Ratkóczi Éva búcsúzik

Kedves Látogatók és Búralakók!

Ratkóczi Éva, ahogy előzetesen is írtam, 10 hónapig segítette a munkánkat, és most búcsúzik tőletek, nehéz szívvel, mert megszerette a Búrát. Most a kérdéseitre adott válaszait gyűjtjük majd ki (ahogy eddig is tettük), hiszen mások kérdéseiből is sokat profitál az ember.

Éva szívesen folytatja majd, ha erre forrást találunk. Addig is felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a Napkörben továbbra is vár benneteket, és izgalmas új csoportok is indulnak (egy részük teljesen ingyenes, más részük nagyon mérsékelt áron érhető el).

Íme néhány csoport-ajánlat:

Álláskereső csoport: azoknak, akik meg szeretnék osztani álláskeresési történetüket, és ötleteiket, sikereiket vagy kudarcaikat. A csoport teljesen ingyenes. Kattints a nevére további információkért!

Depressziós önsegítő csoport: Kontaktszemély és szervező: Fanó Sándorné, telefonszáma 30/3377376

Kreatív csoport: művészeti és kézművea terápia.

Szorongással küzdök csoportja: szorongóknak, fóbiásoknak, pánikosoknak.

Autogén tréning csoport: a technika elsajátítása. Az autogén tréning a testi-lelki feszültségek oldását szolgálja, és az önismeretben is jelentős szerepet játszik.

Önérvényesítő csoport:a támadó és a visszahúzódó viselkedés közötti, hatékony önérvényesítő kommunikáció megtanulásában segít.

Labilis, borderline személyiségek csoportterápiája, dialektikus módszerrel: szélsőséges érzelmi állapotok csökkenése, az örömképesség növekedése, a feszültségtűrés és érzelemszabályozás javulása

Önismereti csoport: szabad beszélgetés, amely a sokszoros visszatükrözés révén segít értelmezni, hogyan látnak bennünket mások

Szociálterápiás szerepjáték: meghatározott játékformákon át segít a múltbeli élményeink feldolgozásában, rejtett képességeink erőtartalékaink megtalálásában, tudatosabb és harmonikusabb életvitel kialakításában.

Szeretettel várunk minden kedves Búralakót és érdeklődőt itt.

A Búra lényege, ahogy korábban is, a sorstársi segítés: hogy megoszthatjátok fájdalmaitokat, tapasztalataitokat, visszajelzést és támogatást adhattok egymásnak.

Vélemény, hozzászólás?