Jogi közlemények

 1. Adatvédelem

  Weboldalunk meghatározott részeihez való hozzáférés regisztrációhoz kötött. A regisztráció során arra kérünk, hogy személyes adatoknak minősülő információkat adj meg. A bura.hu mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja adataidat kezelni és nyilvántartani.

  A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem tesszük – kifejezett hozzájárulásod nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve hatósági eljárás eseteit.

  A bura.hu szerkesztősége bármikor rendelkezésedre áll, hogy megadott személyes adataiddal kapcsolatosan tájékoztatást adjon Neked. Amennyiben úgy érzed, hogy a bura.hu személyes adataidnak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásaidnak megfelelően jár el, kérjük, jelezd ezt nekünk.

  A weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket a bura.hu semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján személyesen azonosítható lennél, az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.

  A felhasználói élmény javítása érdekében a weboldal sütiket helyez el a felhasználó számítógépén.

  Az adatokat harmadik személynek nem továbbítjuk, adatfeldogozót nem veszünk igénybe.

 2. A weboldal tartalmának másodközlése

  A weboldalon található tartalom a bura.hu szellemi tulajdonát képezi és a bura.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

  A weboldal egyes részeit kizárólag saját felhasználás céljából a számítógép merevlemezére mentheted, vagy kinyomtathatod, ám ebben az esetben sem válsz jogosulttá a Weboldal így többszörözött részének a tovább-használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.

 3. A weboldal linkelése 

  Amennyiben saját weboldaladon a bura.hu oldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, kívánsz elhelyezni, azt kizárólag a következő feltételek betartása mellett teheted meg.

  1. A link kizárólag a bura.hu tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása vagy frame-ek (illetve egyéb keretek) használata nem lehetséges.

  2. A hivatkozó weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a bura.hu javasolja, vagy egyébként támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását.

  3. A hivatkozó weboldal nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt a bura.hu és a hivatkozó weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában a bura.hu-ról;

  4. A hivatkozó weboldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy közízlést sértő tartalmat.

  5. Ezen szabályoktól eltérni csak a bura.hu-val kötött írásbeli megállapodás alapján lehet. A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a bura.hu jogosult lesz a weboldalra mutató link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

 4. Felelősség-kizárás

  A weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű. A weboldal tartalma nem helyettesíti a szakorvosi terápiát. – ezt valahogy értelmesebben kell kitalálni, hogy kvázi ne lehessen felelősséget megállapítani az oldal tartalmából eredően.

 5. A weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz.

  Amennyiben a bura.hu tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a weboldalról.

  Ezen felül a bura.hu az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

 6. A weboldal fórum aloldalán található véleményeket a bura.hu nem ellenőrzi, ebből kifolyólag az ott olvasható véleményekért semmilyen felelősséget nem vállal, és amennyiben tudomására jut, hogy valamely vélemény vagy hozzászólás harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a vitatott tartalmat azonnal eltávolítja és a tartalom elhelyezőjétől kára megtérítését követeli.

  A tartalomért a felelősséget kizárólag az azt elhelyező viseli.

2 gondolat erről: “Jogi közlemények”

Vélemény, hozzászólás?