búra

Azt kívánom minden búra lakónak, hogy legyen legalább egy olyan búralakó itt, akivel tud kapcsolüdni, akit szívesen olvas, akinek érzi a figyelmét magán, aki tud neki reményt, hitet, neaggyisten támaszt, egy jó szót nyújtani ha szüksége van rá.

Azt kívánom nektek, hogy találjatok itt valamit, valakit, akiért amiért érdemes idejönni, kiönteni a szíveteket, és erőt gyűjteni a továbblépéshez.

azt kívánom nektek, hogy ne adjátok fel, hogy megértsük együtt, hogy az élet nem könnyű, hogy tele vagyunk sebekkel, amik fájnak, de még van hátra jónéhány évünk, és ebbe nekünk is van beleszólásunk, hogy azt a jópár évet hogyan töltjük el.

melegséggel gondolok mindnyájatokra, akik járjátok a saját útjaitokat.

úton vagyok.

és ez a legfontosabb.

ezen az úton sokmindent látunk. emberekkel sorsokkal találkozunk.

MINDENKÉPPEN GAZDAGABBAK LESZÜNK MINDEN EGYES NAP.

ÉLETTAPASZTALATTAL.

Mi, akik itt vagyunk, tudunk valamit ,amit mások nem.

az a fontos, hogy megtanuljuk ezt a tudást használni.

a javunkra, és mások javára is.

Ez nerm könnyű.

de nem is lehetetlen.

és tk. nincs más lehetőségünk

kívánok nektek elviselhető karácsonyt, a tudást, hogy lesz jobb is, hogy a szenvedés nem tart örökké, a hitet, hogy nem kell egyedül meghalnunk, hogy lesz mellettünk valaki,, akinek fontosak vagyunk.

és szeretném, ha azt is tudnátok, hogy már az is nagoyn fontos, hogy itt vagyunk a búrán és mésok, szenvedők, olvashatnak bennünket és reményt kaphatnak, hogy kezükbe vehetik a sorsukat.

vigyázzatok magatokra, senki más nem teszi ezt meg helyettetek.

öleléssel

a

Szerző:

Belépett: 5 év

amarilla

Blog kommentek: 6898Blog bejegyzések: 381Regisztráció: 31-10-2010

2 gondolat erről: “búra”

Írj megjegyzést

Búra

Elvileg búra alatt vagyunk. Üvegbúra alatt, amelybe bárki betekinthet, esetleg alá be is kéredzkedhet. Kívülről nézve elég érdekes valóságshow vagyunk,mint egy „bekamerázott” pszichiátria:) Valamilyen formában visszaköszön mindenkinek a betegsége, búja baja. Itt toleráljuk, és megértjük egymás lelki búbaját. Elvileg. Gyakoratilag meglehetősen gyekren intoleráns módon közeledünk egymáshoz, gyanúsítunk intrikálunk, és háborgunk ha kimoderálnak.

Egy „normális” fórumon mekkora kavarodást tudnánk okozni:)

Szerző:

Belépett: 8 év

mark77

Blog kommentek: 1236Blog bejegyzések: 114Regisztráció: 10-08-2010

3 gondolat erről: “Búra”

Írj megjegyzést